Avortul

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Avortul: pro sau contra?

pro
29
58%
contra
16
32%
nu stiu
5
10%

Voturi totale : 50

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 15, 2003 3:07 am

Love2Fly - uite ce, daca pana si zoso si-a dat seama ca situatia a devenit jenanta, eu te las in durerea ta... caci mai mult de 12-13 ani nu ti-ash da... pentru felul in care raspunzi (dar nah... iar devin subiectiv si ma trage dinu de urechi).

Initial trimis de dinu
Soprica, io creca falfaitoriu' e constient ca singuru' lui copil nu se poate naste decat dintr-o gresala
da, greseala lu nevasta-sa, ca o sa cada in p#&@ unui vecin, fara prezervativ pe ea; eu nu-l vad pe asta sa aiba combustibil :sperm: ... stii tu, pana si natura are mandria ei :)

Initial trimis de dinu
Da' sa stii ca daca era vreo fata desteapta pe forumu asta, ar fi sugerat un raspuns de jenu'
"Pai avorteaza-l tu, daca l-am facut impreuna !"
in concluzie... cum nu am primit un raspuns ca asta, inseamna ca... dar sa nu speculam aiurea, poate n-au citit toate fetele :D.
Apropo de ce am zis, ma refeream la faptul ca gagica isi pune problema ca nu poa sa avorteze din x motive... abia dupa ce faptul s-a consumat si e posibil sa fie insarcinata... si eu intrebam de ce nu se gandeste si discuta cu el inainte s-o faca... despre posibilitatea asta?
In principiu... daca ei se cunosc de putin timp si n-au discutat despre asta... iar ea ramane gravida, mi se pare normal sa avorteze si sa nu-i bage mortu'n casa respectivului cu o chestie de genul: eu pastrez copilul, e copilul meu ;b.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Hera » Mar Apr 15, 2003 6:57 am

Initial trimis de Sopra Tutt1
Observ ca dupa parerea voastra nu conteaza decat ce spune ea. Dar sunt curios, cine draq le fute pe femeile astea ca sa ramana insarcinate? Poate ca unii dintre voi mai cred in berze :D. Oare cuvantul barbatului chiar nu conteaza?... atunci de ce femeile care fac copii fara sa fie maritate, cer pensie alimetara

first, femeia poarta sarcina si cat o zice barbatul ca vrea sa pastreze femeia sarcina, copilul ala nu se poate naste daca femeia nu vrea.
second, daca femeia vrea sa il pastreze si barbatul nu, copilul tot se poate naste. Repet punctul 1: invers nu se poate, din simplul motiv ca femeia are uter :D

concluzie: decizia femeii este peste decizia barbatului :rolleyes:
Hera
Junior Member

oarecum tratam o alta discutie si nu superioritate unuia din parteneri.

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 15, 2003 9:40 am

mi se pare o imbecilitate ca intr-un cuplu unul dintre parteneri sa aiba o decizie mai importanta fatza de a celuilalt cand vine vorba de un copil... dar nah, totu difera de la cuplu la cuplu (sau poate ca unele femei n-au simtit inca puterea fizica superioara a barbatului :u)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Hera » Mar Apr 15, 2003 10:52 am

Nici nu discutam despre superioritate in decizii, ci despre prioritate in decizii si de posibilitatea, fizica, de a naste. Nu difera absolut deloc de la cuplu la cuplu, caci in orice cuplu, femeia e cea care are uter. :D
Hera
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 15, 2003 1:05 pm

soprane

nu-mi place sa admit chestia asta dar trebe de data asta sa-i dau dreptate herei :D

stii curentul/miscarea de prin anii 80' : "mi cuerpo es mio"? cam la asta se refera....
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 15, 2003 1:10 pm

eyewitness - nu discutam despre ce face ea cu corpul ei ci despre faptul ca se fute fara sa anunte ca o sa pastreze copilul in cazul in care ramana insarcinata.

Initial trimis de Hera
first, femeia poarta sarcina si cat o zice barbatul ca vrea sa pastreze femeia sarcina, copilul ala nu se poate naste daca femeia nu vrea.

first, nu la cazul asta m-am referit ci la cazul in care femeia vrea sa pastreze si barbatul nu, deci nu vad de ce in postul tau exista cazul "first", cu referire la ce am spus eu.

Initial trimis de Hera
second, daca femeia vrea sa il pastreze si barbatul nu, copilul tot se poate naste.
da, se poate naste... n-am nimic impotriva... totul e relativ.

Acum am realizat ca singurul lucru clar pe care l-ai spus in postul tau este ca femeia are uter. Bravo ei.

Initial trimis de Hera
Asta nu mai comentez... am intrebat doar daca e normal ca o femeie dupa ce se fute si exista posibilitatea sa ramana insarcinata... sa-l anunte pe respectivul ca ea pastreaza copilul indiferent de vointa lui (si aici am plecat de la ideea ca un copil nu se poate face doar din uter ci mai trebe si niste :sperm:, doar de aia se plateste pensie alimentara, capishi?). Nu e normal ca inainte sa se arda sa il anunte pe tip de faptul ca ea ar pastra un eventual copil? (daca nu il anuntza, mi se pare normal ca ea sa asculte de vointa lui)
Inteleg de ce nu s-a pus problema la Boris Becker (vezi banii)... dar eu vorbesc in general.

Initial trimis de Hera
Nici nu discutam despre superioritate in decizii, ci despre prioritate in decizii

deci probabil ca aici te-ai referit la probabilitate si nu la superioritate in decizii:
Initial trimis de Hera

deh, limba romana are multe capcane... si recunosc ca inca nu le-am deslusit pe toate. "... work on it"

Nu prea am ce discutie sa port cu tine in urma a ceea ce ai scris mai sus, pentru ca eu am pus problema discutiei in cuplu despre un eventual mostenitor, iar tu apari cu faze de genul: "femeia are uter". Multumim pentru informare.

jenant™
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 15, 2003 2:08 pm

nu discutam despre ce face ea cu corpul ei ci despre faptul ca se fute fara sa anunte ca o sa pastreze copilul in cazul in care ramana insarcinata.

pai ma gandeam ca avortul il face pe pielea ei si nu a vecinei de palier...in al doilea rand propune autoritatilor sa promulge o lege ca de-acu incolo femeile sa umble pe strada cu pancarde de genu "vreau sa ma fut si sa las copilu" sau "ma fut si p-orma fac avort" ca sa stim si noi cum e treaba, adica ce futem si ce nu...:D
soprane hai sa fim seriosi...:)

io zic:
1/ in cazu unei relatii intre doi oameni maturi (el/ea) cu perspective de durata in aceasta relatie, da, ai dreptate decizia trebuie luata de amandoi...
2/ cand o pui cu vecina de la 6 ca sa-ti scoti junghiul din boase cred ca nu trebe sa mai ai pretentii la a te implica in luarea deciziei...

(ps sod/curly daca faceti mishto v-am spart si va dau pe mana lu domn mod) :D
eyewitness

Mesajde aphextwinz » Mar Apr 15, 2003 2:10 pm

cum dreacu' sa-mi las samantza in pantecu' uneia cand aia "decide"? :)

muie™
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 15, 2003 2:25 pm

eyewitness, suntem pe aceeasi lungime de unda mai putin aici:
Initial trimis de eyewitness
2/ cand o pui cu vecina de la 6 ca sa-ti scoti junghiul din boase cred ca nu trebe sa mai ai pretentii la a te implica in luarea deciziei...
chiar am intalnit un asemenea caz... o vecina care dupa ce a umblat 2 luni cu unu a ramas gravida si a pastrat copilul, desi el zicea ca nu vrea asta si ca nici pe ea n-o mai vrea. Ea a sperat ca el o sa se razgandeasca... si acum creste singura puradelul. Asta s-a intamplat acum ceva vreme si nu shtiu daca respectivul plateste ceva au ba. Eu situatii ca astea nu le inteleg... si nu consider ca e vina lui sau obligatia lui sa accepte un copil doar pentru ca asa zice ea, intelegi? Daca ramane insarcinata si nu vrea sa avorteze, atunci sa-si creasca singura copilul si sa nu mai ceara test de paternitate iar apoi bani de la tata.

Cat despre faza cu pancardele, mi se pare ok... desi eu am inceput sa am grija si le intreb inainte, mai voalat ce-i drept :D

Femeile sunt pe pozitia pe care sunt, pentru ca sunt cam sentimentale si nu vad foarte mult in viitor cand e vorba de sentimente (ca sa nu zic ca uneori cand vine vorba de astfel de lucruri, nu vad nici peste gard)...

muie&anal™
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 15, 2003 2:48 pm

atunci sa-si creasca singura copilul si sa nu mai ceara test de paternitate iar apoi bani de la tata.

corect... da deja intram in probleme de educatie/morala/etica ce e corect si ce nu...iar in romania stim cu totii ca mori cu dreptatea-n mana...

Femeile sunt pe pozitia pe care sunt, pentru ca sunt cam sentimentale si nu vad foarte mult in viitor cand e vorba de sentimente (ca sa nu zic ca uneori cand vine vorba de astfel de lucruri, nu vad nici peste gard)...

soprane sa stii ca anterior nu am mentionat degeaba " o relatie intre doi oameni maturi

muie&anal™
in cazu asta sigur n-o sa ai probleme cu luarea "deciziei"... e frun (fan)club ceva si mergeti pe shest? :D
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 15, 2003 2:54 pm

nu numai ca mergem pe shest, dar la aia de o am in avatar, mergem si pe NV :D

Ma scuzi, n-am fost foarte atent la faza cu maturitatea, acum te inteleg... si inteleg de ce femeile cauta toata viatza barbati maturi :o
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Apr 16, 2003 1:53 am

Sopra tutt1, postul meu de mai sus, posturile, de fapt, erau replica la faptul ca ai zis ca pentru noi nu conteaza decat ceea ce noi spunem, nu la restul discutiilor, pe care nici nu am avut rabdare sa le citesc in totalitate.
Din pacate nu ai surprins ceea ce era mai important din postul meu si nu cred ca am fost prea subtila.
Hera
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Apr 16, 2003 2:07 am

Initial trimis de Hera
Din pacate nu ai surprins ceea ce era mai important din postul meu si nu cred ca am fost prea subtila.
am surprins faptul ca femeia are uter, stai blanda.

Initial trimis de Hera
Sopra tutt1, postul meu de mai sus, posturile, de fapt, erau replica la faptul ca ai zis ca pentru noi nu conteaza decat ceea ce noi spunem, nu la restul discutiilor, pe care nici nu am avut rabdare sa le citesc in totalitate.
Se pare ca tu nu ai avut timp sa citesti in totalitate nici macar portiunea de mesaj care apare in quote, ce sa mai vorbesc despre intreg postul din care ai dat quote? :con:
Oricum, poate altadata ai sa vorbesti numai cand esti intrebata sau cand ai sa realizezi despre ce se discuta... ori cand o sa ai timp sa citesti, binenteles.

vitezomanu' gica™
Sopra Tutt1
Junior Member

Re: Avortul

Mesajde ROBAKITA » Mie Apr 23, 2003 9:39 pm

Initial trimis de jane doe
Sunteti pro sau contra? ati trecut prin asta deja? cunoasteti persoane care au fost puse in situatii dificile?(in sensul mai sus referit) ETC...

Nu sint nici pro ,nici contra,dar in situatii neplacute,mergem la avort.Adik am trecut printr-o astfel de situatie neplacuta,dupa inca una si mai neplacuta,desi nu am folosit niciodata prezervativul si nici anticonceptionale,nu am ramas insarcinata cu partenerul de viata de pina atunci,dar ghinionul a venit chiar in momentul cind nu te asteptai... a fost deajuns doar o singura penetrare,asta dupa un viol neplacut,care sa ma indemne sa cunosc ce inseamna acela un avort.
Desi inainte de a ma casatori am fost impreuna cu viitorul meu sot un an de zile nu am avut nefericirea de a ramine insarcinata si nici nu am folosit nici o metoda de contraceptie(pilule ,prezervativ sau ceva in genul asta) ci mai exact, pe cea a calendarului.(asta ca sa nu fie o casnicie de mila,ca vezi a ramas romanca insarcinata si sa o iau si eu de nevasta).
Dar acum de cind am primul copil,nu as vrea sa risc si sa ''calc'' strimb,se zice ca femeia dupa ce naste primul copil ,ramine mult mai repede insarcinata decit inainte de a face ''bebe'',asa ca am trecut la metoda spiralei(sterilet intravaginal-parca asa se traduce in romaneste) si ''merge'' fara probleme,ori de cite ori mi se pune ''pata'' :),asta ca sa fie si feeling dar si safety :)

Iar despre cine are dreptul sa spuna unei femei daca sa retina acel bebe sau nu,asta doar femeia o poate decide si nu doar pentru ca ea il ''poarta'' 9 luni,ci si din simplu fapt ca si-l doreste chiar daca partenerul,sotul nu e de acord,se poate creste si fara pensie alimentara sau fara numele de tata,nu vad de ce pe unii ii deranjeaza daca o femeie retine sarcina sau merge la un avort,e decizia ei si apoi a partenerului,pentru ca vorbim de schimbarile care se petrec in corpul femeii si nu a barbatului,femeia este cea care se ingrijeste de copil dupa si nu numai,femeia este cea care creste copilul ,femeia este cea care este alaturi de copil o viata intreaga si nu barbatul,ce face el?da doar bani si un nume prapadit pe acolo si mai vrea sa i-a si decizii in locul femeii.Iar in cazul in care femeia ramine insarcinata si relatie nu e clasificata cu vreun act sau chiar cu un act,cind s-a ''culcat'' cu acea femeie stia ce riscuri pot fi dupa o ''noapte'' de placere alaturi de o ''pizda'',asa ca nu o mai faceti pe ''vitejii'' voi ''fetzi-frumosi calare pe un cal alb'' si ginditi-va ca voi sinteti cei care ar trebui sa va ingrijoreze daca femeia ramine insarcinata sau nu ,sau daca va tine sarcina sau nu,din cite stiu, baietii au platit intotdeauna dupa un astfel de ''ghinion'',sa nu-mi spuneti ca nu e asa(drept dovada uitati-va in jurul vostru si spuneti-mi citi nu sau casatorit doar din cauza ca prietena lor a ramas insarcinata,adik de ''nevoie'') :)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 24, 2003 6:27 am

Initial trimis de ROBAKITA
Desi inainte de a ma casatori am fost impreuna cu viitorul meu sot un an de zile nu am avut nefericirea de a ramine insarcinata... .(asta ca sa nu fie o casnicie de mila,ca vezi a ramas romanca insarcinata si sa o iau si eu de nevasta).

doar femeia o poate decide si nu doar pentru ca ea il ''poarta'' 9 luni,ci si din simplu fapt ca si-l doreste chiar daca partenerul,sotul nu e de acord
Tu nu vezi ca te contrazici? Una faci si alta afirmi.

e decizia ei si apoi a partenerului
Am inteles... este exact ca atunci cand un angajat a luat o decizie, dupa care vine patronul si hotaraste daca decizia e buna sau nu. :o

ce face el?da doar bani ...
asa... si nu e de ajuns din moment ce nu isi dorea copilul?

Urasc mentalitatile de genul: "ba boule, din moment ce m-ai futut si am ramas insarcinata, esti responsabil sa cresti copilul si sa ma iei de nevasta, ca altul oricum nu cred ca m-ar vrea... iar daca tu nu esti suficient de bun pentru mine, nu conteaza, caci oricum o sa fiu prea ocupata sa cresc copilul si am sa ma sacrific pentru el... si daca ma vrea altul mai bun decat tine, nu conteaza, ca toti barbatii e la fel intr-un final.... e varza"

de 3x femeie™
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Apr 24, 2003 10:15 am

Sopra Tutt1,nu am inteles unde ai vazut tu ca ma contrazic,poate din punctul tau de vedere,chestia era ca ,nu vroiam nici unul din noi sa ramin insarcinata inainte de a ne casatori,iar atunci cind am ramas insarcinata sa nu crezi ca a fost 100% de acord cu acea sarcina,dar cu timpul a acceptata,in general baietii se tem la gindul de a deveni tata.

looool,iti spun o chestie,daca femeia nu vrea sa aiba copii,fii sigur ca ea nu va face un copil doar din simplu fapt ca tu il vrei.:rolleyes:

Iarasi ,loool,ba tu chiar esti ''varza'',tu nu ai vazut femei care sa nu aiba nici o pretentie la baiat dupa ce a lasat-o insarcinata,daca el nu isi doreste sarcina,eu am vazut si pot spune ca sint una din ele,daca sotul meu nu si-ar fi dorit copilul si ar fi vrut sa divortam doar din simplu fapt ca nu vrea sa creasca un copil,as fi fost cea mai fericita,traim in alta epoca de ''piatra'' cea in care iti poti creste si singura un bebe si pot spune ,poti fi mult mai fericita alaturi de acea fiinta pe acre i-ai dat viata ,decit alaturi de cineva care ti-ar face viata ''neagra''.
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 24, 2003 2:17 pm

Sopra Tutt1,nu am inteles unde ai vazut tu ca ma contrazic
Nu ma mira. Hai sa incerc sa te fac sa-ti rationezi singura contradictia:

chestia era ca ,nu vroiam nici unul din noi sa ramin insarcinata inainte de a ne casatori

asta ca sa nu fie o casnicie de mila,ca vezi a ramas romanca insarcinata si sa o iau si eu de nevasta
tu iti doreai sa nu ramai insarcinata ca sa nu fie ala nevoit sa va creasca si sa nu iasa o casnicie din mila. Acum te intreb, ce faceai daca ramaneai insarcinata (cand nu erati casatoriti) si barbatul spunea "nu, nu vreau copilul"! ... si ce faceai cu copilul daca ramaneai insarcinata si barbatul spunea "da, vreau copilul"!

in general baietii se tem la gindul de a deveni tata.
in general baietii se tem si atunci cand trec strada prin locuri nepermise... numai fetitele sunt curajoase si trec pe unde vrea buricul lor. Apropo de celebrul curaj feminin, stiu un cuplu care n-a facut copii pentru ca femeii ii era frica de durerile pe care trebuia sa le suporte la nastere... asa ca au adoptat unul. Cum explici aceasta exceptie.... care binenteles ca n-are nici o legatura cu "a deveni parinte" si care normal ca "confirma regula".

iti spun o chestie,daca femeia nu vrea sa aiba copii,fii sigur ca ea nu va face un copil doar din simplu fapt ca tu il vrei.:rolleyes:
Unde am afirmat opusul a ceea ce zici tu aici? Daca femeia nu vrea copilul si are bani pentru avort... e libera sa faca ce vrea. La fel si angajatul... daca nu-i convine decizia patronului, e liber sa plece.

ba tu chiar esti ''varza'',tu nu ai vazut femei care sa nu aiba nici o pretentie la baiat dupa ce a lasat-o insarcinata
am vazut... in filme.

daca sotul meu nu si-ar fi dorit copilul si ar fi vrut sa divortam doar din simplu fapt ca nu vrea sa creasca un copil,as fi fost cea mai fericita
Eu cred ca ai fi facut tzeava 12h pe zi... ca sa ai bani pentru scutece si lapte praf. Ei bine, de cazuri ca asta am auzit... femei care se prostitueaza ca sa-si creasca copilul.

poti fi mult mai fericita alaturi de acea fiinta pe acre i-ai dat viata ,decit alaturi de cineva care ti-ar face viata ''neagra''.

Nostradamus™
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Apr 24, 2003 9:40 pm

eu cred ca ai fi facut 12h pe zi ... ca sa ai bani pentru scutece si lapte praf.Ei bine,de cazuri de asta am auzit...femei care se prostitueaza ca sa-si creasca copilul

Dupa parerea ta,toate femeile sint CURVE,se vede ca ai ramas tot la ideea ca o femei nu se poate descurca si singura daca nu face ''trotuarul'',dar ce pot sa spun...ramii la idea ta .

Nu am zis ca imi doream sa nu ramin insarcinata,doar ca nu vroiam sa fie o casnicie din mila,oricum orice ar fi fost tot ne casatoream.Iar daca ramineam insarcinata si el nu vroia copilul,iaka mah,il cresteam singura ,iar daca zicea ca vrea copilul si eu nu,eu iubesc copii si il faceam.

Si mie mi-a fost intotdeauna frica de durerile nasterii,dar asta nu inseamna ca nu voi putea naste fara sa am dureri,eu am facut cezariana,deci nu am nici cea mai mica idee ce inseamna dureri de nastere,iar faptul ca nu a dat nastere unui copil pentru ca ii era frica de dureri si a infiat unul ,mi se pare o lasitate si e o chestie pe care eu nu o pot intelege.

Femeile sint mai sentimentale ,nu te inseli,dar crezi ca barbatii sint mai ''viteji'',nici ei nu sint prea departe de femei.
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 24, 2003 11:53 pm

Dupa parerea ta,toate femeile sint CURVE
Si de unde ai extras tu ideea asta? Am zis ca tu ai fi facut tzeava 12h pe zi... nu toate femeile.

Cat despre restul postului tau... raspunsuri gasesti in posturile mele anterioare. N-am ce zice, esti frumoasa foc.
Sopra Tutt1
Junior Member

Intrebarea spinoasa

Mesajde dinu » Vin Apr 25, 2003 12:00 am

Acu' ca ne-am lamurit cu filosofia si moralitatea avortului, io' as indrazni sa avansez o intrebare mai pragmatica:
Unde ? Cat ? Cum ?
Sper sa n-am nevoie prea curand, da' e bine sa jtie omu'... :sperm:

LoveTheFly e scutit de raspuns.
dinu
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Apr 25, 2003 8:47 am

Am zis ca tu ai fi facut tzeava 12h pe zi... nu toate femeile./B]

Poate esti invidios ca nu te numeri printre aia care le-am facut tzeava,loooooooool
Tu de unde ai tras concluzia ca eu as fi facut 12h tzeava...te-ai inselat in privinta orelor:D :D :D
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Sâm Apr 26, 2003 9:35 am

Apropo de tzevi ,Sopra Tutt1,le ''fac'' numai pe alea de 24 si 28,:P,desi nu cred ca te numeri printre ei :D

Cat depre unde se face un avort,la toate cabinetle medicale ,mai ales cele particulare sau la maternitate,cit costa,cam 50 $ ,depinde unde te duci,CUM? adik ce vrai sa iti descrie omul cum se face :rolleyes:
ROBAKITA
Junior Member

alternativa ? :))

Mesajde Aliosha » Lun Apr 28, 2003 6:39 am

"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Bamse » Mar Apr 29, 2003 12:33 am

ba tu chiar esti ''varza'',tu nu ai vazut femei care sa nu aiba nici o pretentie la baiat dupa ce a lasat-o insarcinata
--------------------------------------------------------------------------------
raspuns de la Sopra
am vazut... in filme.

Mai exista un fenomen ...femei care nu vor sa se casatoreasca da vor un copil..si prostesc pe careva sa il faca ...(cunosc cazuri)
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

deci

Mesajde n3aGabitz » Mar Apr 29, 2003 2:46 am

in viata tre sa fii realist. sa ai un copil e o responsabilitate enorma.
nu conteaza numai dragostea fata de copiii...Daca esti tinar, fara posibilitati materiale, etc numai cu iubirea nu il potii hranii, nu ii poti lua cele necasare etc. uneori avortul este solutia unica, din pacate.

oricum ... imi pare rau ca se ajunge la asa ceva, eu unul nu am ajuns, si nu cred ca voi ajunge, deoarece nu IMI este greu sa fiu precaut cum le este majoritatea barbatilor/baietilor. Adica fratele meu...n-ai prezevativ, iti este chiar asa de greu sa iesi la timp si sa nu iti dai drumul inauntru? Nu CRED! Si vrajeli de genul ca nu mi-am dat seama...ca etc, ABURELI. Adica nu stii, ca baiat, cand iti dai drumul sau nu? dao-n spanac de aici...Iar doi la mana, fetele carora nu le place sa simta prezervativul, sa se abtina daca nu folosesc alta metoda contraceptiva. Am intalnit fete care...."ah nu mai pune prezevativul hai asa..." VOI incurajati baietii sa nu isi puna prezervativul, fiindca in momentul maxim de excitare, numai prea mai gandesti LIMPEDE, si nu iti trebuie decat un mic impuls cat ai fii de responsabil. Asa ca precocitatea trebuie sa vina din ambele parti. Si cred ca am fost cat de onest posibil. Oricum exista si alte cai/locuri de ejaculare...care depind numai de vointa fetei. iar eu consider ca o partenera care nu e EGOISTA, si care mai pretinde ca te iubeste, nu are trebuie sa fie rece sau inhibata cu tine in pat. Alea sunt ale fitze/abureli/vrajeli/etc.

Safe sex!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Bamse » Mar Apr 29, 2003 3:08 am

n3gabitz simt nevoia sa te contrazic...

Una la mana...chiar daca o scoti tu la timp e posibil sa fie prea tarziu (au zis la televizor :D ). Si dupa aia ...fetele sunt mai disperate sa nu ramana insarcinate decat baietii sa nu le lase (a nu se intelege ca baietii vor sa le lase...doar ca marea majoritate gandesc ca tine ..o scot afara)...asa ca io nu cred ca ti-a zis vreuna ..."nu mai pune prezervativu'!", o spui tu asa ca sa pari interesant!
Io unul am patit o faza destul de nasoala cu o tipa, s-a rupt prezervativu in timp ce una alta (era Love Plus) ...si era asa disperata ...sa ajunga la farmacie sa isi cumpere pilule d-alea ...ca m-a scos in bermude, camasa si papuci si nu era chiar cald afara ..
In fine ...mie imi venea sa rad si glumeam , o intrebam ce nume ii punem la copil, ce crezi ca o sa fie :fata sau baiat si chestii d-astea. A facut foarte urat si dupa toata faza asta...a vrut doar cu Durex...si dupa aia s-a gandit ea si mai bine ..si a inceput sa ia anticonceptionale!
Bamse
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Apr 29, 2003 8:11 pm

Avortul este o procedura foarte dureroasa pentru fetele/femeile care apeleaza la ea (stiu de la o prietena de-a mamei) si poate fi considerata chiar si o crima, deoarece iei viata unei fiinte (este adevarat, nenascute, dar este acelasi lucru). Deci sunt total contra si sper sa nu fie nevoie sa practic asa ceva vreodata.
Kayla

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 29, 2003 9:10 pm

Initial trimis de Bamse
Mai exista un fenomen ...femei care nu vor sa se casatoreasca da vor un copil..si prostesc pe careva sa il faca ...(cunosc cazuri)
Da, exista astfel de fenomene, dar nu de fenomene e vorba aici.
Sa nu neglijam fenomenul in care 2 barbati doresc sa aiba un copil... :gay:
Sopra Tutt1
Junior Member

crezi ce vrei ma...

Mesajde n3aGabitz » Mie Apr 30, 2003 12:31 am

Initial trimis de Bamse
n3gabitz simt nevoia sa te contrazic...

1)Una la mana...chiar daca o scoti tu la timp e posibil sa fie prea tarziu (au zis la televizor :D ).

2)io nu cred ca ti-a zis vreuna ..."nu mai pune prezervativu'!", o spui tu asa ca sa pari interesant!

deci...ca sa intelegi bai bamse....

1) eu ce am zis, am spus din EXPERIENTA MEA, si nu am vorbit din carti....ca vai ce a spus nu stiu ce specialist la tv...ce sa zic sloboz la tava....si ca dovada ca faci parte din aia care nu o scot la timp.

2) cred ca mai ai mult de experimentat (sa nu zic de futut) cu diferite partenere....din mai multe "parti"...pana sa ajungi sa nu crezi ce am zis eu. Sa par interesant cu ce? Cu faptul ca am zis un adevar? Ca majoritatea baietilor devin super egoisti cand sunt aproape sa-si dea drumul si nu mai ies din pizda???? Cu faptul ca sunt multe fete futacioase care prefera sa simt penisul gol, fara plastic inauntru? Cu asta ma?.....asa cum am zis nu stiu cu cine si cum te-ai futut tu....dar mai ai de crescut in privinta asta. nu ca asi fii eu gigolo...dar cred ca nu am trecut prin nimic mai deosebit ca restul de baietii de pe FORUMUL asta. Ce am zis am zis ceva absolut normal...ce se intampla marei majoritati. tu esti un caz special.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Bamse » Mie Apr 30, 2003 7:33 pm

Bine bai asta....asa mare experienta ai tu ...ca astia care fac statistici ...se inseala...totii care o scot ...sunt marfa ...cel mai tare esti tu ..
.Sti nu tre sa se intample de prea multe ori, e de ajuns sa iti scape o data ( vorbesc pt tine ) si sa-i faci un copil fetei. Faza e ca pe mine ma tine mai mult de 5 min ...si mai imi curge asa nitel din cand in cand...pana la momentul final ...da' tu cred ca ar trebui sa sti mai bine...la experienta ta.... Buey sau poate ma insel ...io vb de penis .. sa-l scoti pe penis ..nu limba inainte sa iti curga balele ...

ps: la mine nu e cazu s-o scot la timp...imi permit sa imi cumpar prezervative...s-apoi ...io ma respect ..n-o fac cu toate nimfomanele...ca sa iti faci o idee....doar o singura data in viata ..am facut-o o singura data doar, cu o femeie...si daca e sa vb de experienta...as putea sa iti spun ca niciodata ...nu m-am futut cu una mai mica ca mine ..si ar mai fi ca de obicei nu ma fut ...aaa..si ai si tu dreptate ..esti mai experimentat ca mine ...niciodata n-am dat banii ca sa fac sex
Bamse
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex