Evanescene!!!
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Evanescene!!!
Hmmm... Super criminal videoclipu`... Urca super rpd in topuri formatia... Si SUBLINIEZ: 'clipu` a fost flimat in ROMANIA !!! Numa`cuvinte de lauda din partea mea... Voi ce parere aveti?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Eu stiam k se numesc EVANESCENCE nu EVANESCENE ... asta daca e vorba de cei care canta pe coloana sonora a filmului Daredevil ..melodia "Bring me to life" feat Paul Mc Coy! right?? daca e asa..atunci sunt EVANESCENCE... imi place super mult prima melodie...! doar pe aia o am si nu poti sa-ti formezi o parere despre o formatie dintr-o singura melodie...! astept sa vad ce mai scot! cum adica videoclipul e fimat in romania? detalii pls
eu nu stiam nimic despre asta!!! spune tot 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Scuza-mi greseala!!! N-o sa se mai intample! Is ametita de felu` meu!! : )) Pai, dap, despre formatia aia e vorba... Nu jtiu prea multe despre videoclip... Anyway, scrie intr-un numar trecut din "BRAVO" k s-a filmat in Romania. E reusit!!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Pai, dap.... A fost filmat in Romania.... 

-
Hy!
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Shi mie-mi plac...chiar am de gand sa-mi cumpar albumul,dar nu-l gasesc...![]()
Las X-Tina ca le luam de pe net.
Cel mai simplu.
Nu?
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Adevarati....
Imi plac....eu ascultam de mult formatia asta si chiar nu ma asteptam sa iasa la iveala vreodata. Sunt asemanatori cu Linkin Park....diferentza o face vocea feminina!
-
Love2Fly - Junior Member
Gaby, ei erau de mai mult timp in lumea muzicii, dar sub alta titulatura, si nu aveau destui bani sa se lanseze 'pe bune'. Acum, sunt bestiali si divini! :p 

-
Am vazut primul clip al lor si mi se pare super-cool...deja mi-am luat melodiile de pe net(nu de pe site-ul lor).Cu ajutorul Kazaa-ului.
So,thanx,kazaa!
So,thanx,kazaa!
- Selena RulZZ
- Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
Gaby, ei erau de mai mult timp in lumea muzicii, dar sub alta titulatura, si nu aveau destui bani sa se lanseze 'pe bune'. Acum, sunt bestiali si divini! :p![]()
faza e ca love2fly le cam are cu inventatul in ultima vreme, asa ca nu avea cum sa ii asculte cand ei s-au decis sa cante acum cateva luni, plus ca ideea proiesctului as fost a solistea Amee, care il shtia pe chitarist, si nimeni din actuala formatie nu a mai cantat nicaieri

Lasa-ne, lasa-ne!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Hy!
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Dak intereseaza pe careva: am downloadat melodii cu Evanescence,care nu se gasesc pe albumul lor....
De exemplu: Fields of inocence,You,etc......
De pe ce site??
Sau le-ai luat cu Kazza??
Da un mesaj privat plzz.
PA
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
eu am mai downlodat Tourniquet care seamana cu Bring me to life si My immortal! imi plac super mult dar vreau un clip nou ceva... sa mai promoveze o melodie de pe Fallen k merita!!! am vazut k a aparut albumul si la noi!
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Heh.... Gabytzzu, citeste articolele din reviste si o sa te convingi! Eu nuh mah lupt cu morile de vant! :p Iar, in legatura cu melodiile care nuh apar pe "Fallen"... Le am si io... ;p Big deal...
-
Hmmm.. Mda, o sa revina cand o sa aiba destui bani ROMANIA sa-i aduca... Anyway, le-a purtat noroc. Clipu` e divin...
Si aici nuh vorbim despre cat ejti tuh de senil, ok?

-
Heh... Ai dreptate, Gabyzzu.... Destu` de greu pentru tine... :j
-
Mda... No comment!
Anyway, EVANESCENCE se pregatesc d lansarea unui nou clip: "GOING UNDER"... P site-u` lor oficial se afla deja secvente din clip...
In curand va fi tot clipu` pe `net, special pentru fani...
Anyway, EVANESCENCE se pregatesc d lansarea unui nou clip: "GOING UNDER"... P site-u` lor oficial se afla deja secvente din clip...

-
Eu cand i-am auzit prima oara la radio nu stiam cine sunt,cum se numesc,nu stiam mai nimik despre ei doar ca melodia mi s-a parut super si am vrut sa aflu mai multe.
Intr`o zi uitandu-mi Tv -ul aprins am auzit melodia asta si am vazut si videoclipul...wow!
Pot sa spun ca melodia asta mi-a ajuns la suflet si acum EVANESCENCE face parte dintre formatiile pe care le ascult cu f mare placere.
"Bring me to life" este o melodie care chiar ma reprezinta in mare masura....:p.Imi place soundul si mai ales vocea tipei!
Intr`o zi uitandu-mi Tv -ul aprins am auzit melodia asta si am vazut si videoclipul...wow!
Pot sa spun ca melodia asta mi-a ajuns la suflet si acum EVANESCENCE face parte dintre formatiile pe care le ascult cu f mare placere.
"Bring me to life" este o melodie care chiar ma reprezinta in mare masura....:p.Imi place soundul si mai ales vocea tipei!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
nu imi plac evanescence, dar stiu cate ceva despre ei de dinainte sa lanseze "bring me to life" asa ca il voi lamuri pe gabytu(si cine mai vrea sa stie cate ceva):
e adevarat ca unii din membrii au mai activat si in alte formatii/proiecte, precum Rocky Gray (tobe) care a cantat in formatiile Soul Embraced si Living Sacrifice, care cantau un fel de death metal. Iar asa ca fapt divers, Chad Moore, solistul formatiei Soul Embraced le-a scris cateva cantecele celor de la Evanescence.
prin 2002 Evanescence avea doar doi membri: Amy Lee si Ben Moody(chitara) si a lansat albumul Origin (pe care se afla melodia Field of Innocence, pentru cine intreba de ea) + o sumedenie de EPuri cu melodii ca Exodus, Forgive me, etc.
e adevarat ca unii din membrii au mai activat si in alte formatii/proiecte, precum Rocky Gray (tobe) care a cantat in formatiile Soul Embraced si Living Sacrifice, care cantau un fel de death metal. Iar asa ca fapt divers, Chad Moore, solistul formatiei Soul Embraced le-a scris cateva cantecele celor de la Evanescence.
prin 2002 Evanescence avea doar doi membri: Amy Lee si Ben Moody(chitara) si a lansat albumul Origin (pe care se afla melodia Field of Innocence, pentru cine intreba de ea) + o sumedenie de EPuri cu melodii ca Exodus, Forgive me, etc.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Heh, va multumesc k l-a lamurit cineva...
Anyway, melodiile d p Origin sunt bestiale! 

-
29 mesaje
• Pagina 1 din 1