Evanescene!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Evanescene!!!

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Apr 25, 2003 2:27 pm

Hmmm... Super criminal videoclipu`... Urca super rpd in topuri formatia... Si SUBLINIEZ: 'clipu` a fost flimat in ROMANIA !!! Numa`cuvinte de lauda din partea mea... Voi ce parere aveti?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Apr 25, 2003 9:24 pm

Eu stiam k se numesc EVANESCENCE nu EVANESCENE ... asta daca e vorba de cei care canta pe coloana sonora a filmului Daredevil ..melodia "Bring me to life" feat Paul Mc Coy! right?? daca e asa..atunci sunt EVANESCENCE... imi place super mult prima melodie...! doar pe aia o am si nu poti sa-ti formezi o parere despre o formatie dintr-o singura melodie...! astept sa vad ce mai scot! cum adica videoclipul e fimat in romania? detalii pls :D eu nu stiam nimic despre asta!!! spune tot :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Apr 25, 2003 10:32 pm

Scuza-mi greseala!!! N-o sa se mai intample! Is ametita de felu` meu!! : )) Pai, dap, despre formatia aia e vorba... Nu jtiu prea multe despre videoclip... Anyway, scrie intr-un numar trecut din "BRAVO" k s-a filmat in Romania. E reusit!!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Ola!

Mesajde RalucaB » Joi Mai 08, 2003 2:00 pm

E mijto clipu.
Imi place. mai ales Paul McCoy.
Unde draq sa il filmeze in Romania?????
Bye!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 4:07 pm

Pai, dap.... A fost filmat in Romania.... :)
Andreea Pisoi
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Vin Mai 16, 2003 12:01 pm

Pisoy dak imi zici unde te cred.
Pa bune. :) :) :)
Pupik.
Pa
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Mai 17, 2003 11:38 am

Shi mie-mi plac...chiar am de gand sa-mi cumpar albumul,dar nu-l gasesc... :(
Titina
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Sâm Mai 17, 2003 10:13 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Shi mie-mi plac...chiar am de gand sa-mi cumpar albumul,dar nu-l gasesc... :(

Las X-Tina ca le luam de pe net.
Cel mai simplu.
Nu?
RalucaB
Junior Member

Adevarati....

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 24, 2003 1:20 am

Imi plac....eu ascultam de mult formatia asta si chiar nu ma asteptam sa iasa la iveala vreodata. Sunt asemanatori cu Linkin Park....diferentza o face vocea feminina!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mai 24, 2003 10:36 am

love2fly cu draq ii ascultai de mult, daca asta e primul lor album, lansat acum o luna cand a aparut si clipul?!

formatia exista de aproape un an, si nu a scos nimic nici macar incognito.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Mai 24, 2003 12:15 pm

Gaby, ei erau de mai mult timp in lumea muzicii, dar sub alta titulatura, si nu aveau destui bani sa se lanseze 'pe bune'. Acum, sunt bestiali si divini! :p :cool:
Andreea Pisoi
Junior Member

huh?

Mesajde gabuba » Sâm Mai 24, 2003 12:45 pm

da? sub ce titulatura erau? (:|
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Selena RulZZ » Dum Mai 25, 2003 7:06 pm

Am vazut primul clip al lor si mi se pare super-cool...deja mi-am luat melodiile de pe net(nu de pe site-ul lor).Cu ajutorul Kazaa-ului.
So,thanx,kazaa!
Selena RulZZ
Junior Member

Mesajde Mr. Superstar » Vin Mai 30, 2003 9:23 am

bah suntetzi senili?
Mr. Superstar
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Lun Iun 02, 2003 12:06 pm

Initial trimis de Mr. Superstar
bah suntetzi senili?

De ce bah??
:confused:
RalucaB
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iun 04, 2003 3:49 pm

Initial trimis de Andreea Pisoi
Gaby, ei erau de mai mult timp in lumea muzicii, dar sub alta titulatura, si nu aveau destui bani sa se lanseze 'pe bune'. Acum, sunt bestiali si divini! :p :cool:

faza e ca love2fly le cam are cu inventatul in ultima vreme, asa ca nu avea cum sa ii asculte cand ei s-au decis sa cante acum cateva luni, plus ca ideea proiesctului as fost a solistea Amee, care il shtia pe chitarist, si nimeni din actuala formatie nu a mai cantat nicaieri ;) .

Lasa-ne, lasa-ne!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Mie Iun 04, 2003 9:53 pm

Dak intereseaza pe careva: am downloadat melodii cu Evanescence,care nu se gasesc pe albumul lor....
De exemplu: Fields of inocence,You,etc......
Titina
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Joi Iun 05, 2003 12:23 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Dak intereseaza pe careva: am downloadat melodii cu Evanescence,care nu se gasesc pe albumul lor....
De exemplu: Fields of inocence,You,etc......

De pe ce site??
Sau le-ai luat cu Kazza??
Da un mesaj privat plzz.
PA
RalucaB
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Iun 07, 2003 11:16 pm

eu am mai downlodat Tourniquet care seamana cu Bring me to life si My immortal! imi plac super mult dar vreau un clip nou ceva... sa mai promoveze o melodie de pe Fallen k merita!!! am vazut k a aparut albumul si la noi!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Iul 05, 2003 9:29 pm

Heh.... Gabytzzu, citeste articolele din reviste si o sa te convingi! Eu nuh mah lupt cu morile de vant! :p Iar, in legatura cu melodiile care nuh apar pe "Fallen"... Le am si io... ;p Big deal...
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde krossfire » Sâm Iul 05, 2003 9:47 pm

.bestiali...moshii...ziceau ca Romania le-a adus norok..de aia nu au mai dat pe aici.......shi da sunt senil....

Kro$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Iul 07, 2003 11:47 am

Hmmm.. Mda, o sa revina cand o sa aiba destui bani ROMANIA sa-i aduca... Anyway, le-a purtat noroc. Clipu` e divin... ;) Si aici nuh vorbim despre cat ejti tuh de senil, ok?
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iul 07, 2003 3:35 pm

Eu nu stiu pe cine sa cred: pe kktul de redactor de la bravo care preia niste stiri rasuflate de pe siteul intercont, sau sa-i cred pe cei ce scriu pe siteul oficial al formatiei? greu-greu ...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Iul 08, 2003 2:26 pm

Heh... Ai dreptate, Gabyzzu.... Destu` de greu pentru tine... :j
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iul 08, 2003 3:57 pm

zise cotoi plina de spiritualitate .

---

evanescence se pregatesc de lansarea unui nou clipo la piesa, 'huanted' daca am inteles bine .
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Iul 14, 2003 2:28 pm

Mda... No comment!
Anyway, EVANESCENCE se pregatesc d lansarea unui nou clip: "GOING UNDER"... P site-u` lor oficial se afla deja secvente din clip... ;) In curand va fi tot clipu` pe `net, special pentru fani...
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Matrashita » Lun Iul 14, 2003 3:39 pm

Eu cand i-am auzit prima oara la radio nu stiam cine sunt,cum se numesc,nu stiam mai nimik despre ei doar ca melodia mi s-a parut super si am vrut sa aflu mai multe.
Intr`o zi uitandu-mi Tv -ul aprins am auzit melodia asta si am vazut si videoclipul...wow!
Pot sa spun ca melodia asta mi-a ajuns la suflet si acum EVANESCENCE face parte dintre formatiile pe care le ascult cu f mare placere.
"Bring me to life" este o melodie care chiar ma reprezinta in mare masura....:p.Imi place soundul si mai ales vocea tipei!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde darkshines » Lun Iul 14, 2003 3:52 pm

nu imi plac evanescence, dar stiu cate ceva despre ei de dinainte sa lanseze "bring me to life" asa ca il voi lamuri pe gabytu(si cine mai vrea sa stie cate ceva):

e adevarat ca unii din membrii au mai activat si in alte formatii/proiecte, precum Rocky Gray (tobe) care a cantat in formatiile Soul Embraced si Living Sacrifice, care cantau un fel de death metal. Iar asa ca fapt divers, Chad Moore, solistul formatiei Soul Embraced le-a scris cateva cantecele celor de la Evanescence.

prin 2002 Evanescence avea doar doi membri: Amy Lee si Ben Moody(chitara) si a lansat albumul Origin (pe care se afla melodia Field of Innocence, pentru cine intreba de ea) + o sumedenie de EPuri cu melodii ca Exodus, Forgive me, etc.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Iul 14, 2003 9:16 pm

Heh, va multumesc k l-a lamurit cineva... ;) Anyway, melodiile d p Origin sunt bestiale! :rulz:
Andreea Pisoi
Junior Member

Înapoi la De pe muzica