Initial trimis de Mihai-MOF
In mod oficial ma retrag din acest moment de pe acest forum!
Pentru a va expune in continuare frustrarile va rog sa apelati la e-mail-uri. E posibil sa-mi fac timp sa va raspund.
Domnului Love2Fly nu pot sa-i raspund decat intr-un singur fel. Apuca-te mataluta si fa ceva mai bun. Daca nu te duce mintea, nu veni cu acuzatii cretine pe acest forum.
Bye!
Chiar daca ai spus ca nu mai raspunzi stiu ca de citit citesti asa ca :
Chestia cu "apuca-te si fa tu ceva mai bun" este penibila. S-a mai discutat de zeci de ori pe forum, si in general, pentru a mia oara, daca esti critic muzical (sa zicem) nu trebuie sa stii sa canti la perfectie la 6 intrumente, daca esti critic literar nu trebuie sa fi si un scriitor deosebit. Love2 fly nu o fi critic muzical insa parerea lui, chiar daca scrisa la nervi, este una pe care o impart atatia oameni ce nu trebuie sa stie sa cante si danseze ca sa le critice pe fetele de la TNT.
Inteleg de ce te retragi de pe acest forum - Barfe unde discutiile nu sunt ingradite insa poate reconsideri si vii sa discuti cu noi pe Muzica. Acolo moderez eu si te asigur ca nu o sa ai parte de injurii sau jigniri gratuite. Facem un thread special si va puteti apara "cauza" in fatza tuturor care va acuza,
argumentat. In acelasi timp stiu ca nu o sa faci asta pentru ca in genul asta de discutii pierdeti si pusi in fatza unor argumente solide va faceti de ras.
(Fara nici o jignire Florine-Hiq , dupa ce ti-am atras atentia pe Muzica(poate citesti si tu aici), mi-ai dat Pm dupa 3-4 luni sa imi spui ca ai pierdut Pm ul meu si ca despre ce era vb in discutie. Discutia noastra ajunsese pe la pmul 4 ... poate l-ai pierdut, poate nu ai mai avut argumente sa raspunzi la el.)
Ma rog, oferta ramane valabila...un thread despre voi (muzicienii de pe forum (sunteti vreo 5-6 cunoscuti) VS userii).