Body&Soul sau Bogdan?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 02, 2003 11:58 pm

Initial trimis de Unregistered
Bortzianu' dragule , tu acum te certi cu cel putin doi deodata !
Rusinica ofticosule !
Apropo , fan esti la 16 ani , mai apoi renunti la tampenii de astea...
Arata ce poti tu ...

..Pai fan eram pe la 11-12 ... intr-adevar.. apoi n-am mai avut timp. m-a prins societatea in chingi ..si m-a luat cu arcanul..

..Pai simlu: vezi la detalii utilizator e adresa trupei in care cant..sau si mai simplu, pe Yahoo Mess am ID -ul bortianu

..Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 03, 2003 10:04 pm

bine zis!!!
Si ca sa te scot din kkt in care esti bagat, bortziane, eu sunt Sweet Dream cu care te mai certi si pe alte forumuri, tot despre b si S, dar nu si cea cu cainele si abba!
Apropo de Bsi S:(continuand discutia de pa b si s se despart adica de duc dracu) M-am interesat si vreau sa-ti spun ca esti varza la ceea ce inseamna muzica. Cred ca nici la orele alea amarate de muzica pe care le faceai in generala nu ai fost. poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate pe voci fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. Tin sa te informez( pentru cultura ta generala) ca partile din piesa unde esti(despre care vb zilele trecute) nu au nici un fel de artificiu, firar mama lor! Asa ca eu zic sa te mai speli din cand in cand prin urechi( nu foarte des ca sa nu racesti) ca poate auzi si tu mai bine.
Te-am urmarit in toate discutiile legate de b si s , si tu stii ce cred eu? Eu cred ca tie-ti cam place cum canta baietii!!!!Da nu vrei sa recunosti.
Ti-am vizitat site-ul si implicit am ascultat piesa aia de tot kkt-ul pe care ai pus-o pe fundal. Bine ca ai pus butonul ala sus din care sa opresc muzica , pentru ca deja incepuse sa mi se ofileasca florile. Apropos: LA CE CASA DE PRODUCTIE ZICEAI CA ESTI???
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 03, 2003 10:59 pm

bine zis!!!
Si ca sa te scot din kkt in care esti bagat, bortziane, eu sunt Sweet Dream cu care te mai certi si pe alte forumuri, tot despre b si S, dar nu si cea cu cainele si abba!
Apropo de Bsi S:(continuand discutia de pa b si s se despart adica de duc dracu) M-am interesat si vreau sa-ti spun ca esti varza la ceea ce inseamna muzica. Cred ca nici la orele alea amarate de muzica pe care le faceai in generala nu ai fost. poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate pe voci fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. Tin sa te informez( pentru cultura ta generala) ca partile din piesa unde esti(despre care vb zilele trecute) nu au nici un fel de artificiu, firar mama lor! Asa ca eu zic sa te mai speli din cand in cand prin urechi( nu foarte des ca sa nu racesti) ca poate auzi si tu mai bine.
Te-am urmarit in toate discutiile legate de b si s , si tu stii ce cred eu? Eu cred ca tie-ti cam place cum canta baietii!!!!Da nu vrei sa recunosti.
Ti-am vizitat site-ul si implicit am ascultat piesa aia de tot kkt-ul pe care ai pus-o pe fundal. Bine ca ai pus butonul ala sus din care sa opresc muzica , pentru ca deja incepuse sa mi se ofileasca florile. Apropos: LA CE CASA DE PRODUCTIE ZICEAI CA ESTI???

NU LA ROTON draga mea swet...
Unregistered

Mesajde Darec » Sâm Mai 03, 2003 11:34 pm

... poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate pe voci fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. Tin sa te informez( pentru cultura ta generala) ca partile din piesa unde esti(despre care vb zilele trecute) nu au nici un fel de artificiu, firar mama lor! Asa ca eu zic sa te mai speli din cand in cand prin urechi( nu foarte des ca sa nu racesti) ca poate auzi si tu mai bine.
....

Ba, gata, gluma, gluma...da' vad ca tu ori duci o campanie de prostire pe fata a populatiei, ori te bagi in seama ca o.b.-ul undeva...Am downlodat chestia aia (unde esti degeaba). Ce dracu ma...? Noi glumeam cu tine, da' fata de prosti nu avem te asigur... ESTE ANTARES APLICAT SI NU CA SI EFECT (vezi la altii) CI CA SI CORECTIE N-o mai aburiti pe aici ca nu tine...Asta pentru cultura ta generala... Daca ti-a spus cineva ca nu e efect de corectie aplicat , NU-L CREDE, MANANCA CACAT Cu parere de rau va spun ca pa mine ma doare undeva dar asta e...N-o mai frecati negand...hai sa ne certam pe alte lucruri ca in privinta muzicii nu avem pe ce....

Vis-a-vis de faza cu Bortzianu' pe care sincer nu-l plac (ca si muzica) dar il respect... n-am de spus decat atat... Cand mult prea iubitii si stralucit trubadurii tai de la Body &Soul or sa fie in stare sa puna mana pe o chitara, chitara bass, etc etc si sa tina un concert pe o muzica care le face placere si lor sa o cante (sa cante ce vrea muschiul lor, cum vrea muschiul lor) , abia atunci mai vorbim...

Si apropo de antares si alte corectoare de voce... crezi ca nu au si alte studiouri, dar macar au bunul simt sa nu le foloseasca... in halul in care e folosit acolo. Singura voastra scuza este ca e necesara folosirea unui asemenea corector... si cel ca a facut masteringul nu trebuie decat felicitat pentru alegerea facuta...

Pentru BORTIANU : De ce dracu folosesti ma atata antares pe chitari si mai ales pe tobele alea ca mai innebunit ? Suna cinelul ala al vostru de Tama zici ca e B&S :) :):D :D Asta vis-a vis de : "poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. "....

Aici am fost rau...

Pa pa si mai vorbim...
Darec

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 03, 2003 11:49 pm

Initial trimis de Darec

Ba, gata, gluma, gluma...da' vad ca tu ori duci o campanie de prostire pe fata a populatiei, ori te bagi in seama ca o.b.-ul undeva...Am downlodat chestia aia (unde esti degeaba). Ce dracu ma...? Noi glumeam cu tine, da' fata de prosti nu avem te asigur... ESTE ANTARES APLICAT SI NU CA SI EFECT (vezi la altii) CI CA SI [B]CORECTIE
N-o mai aburiti pe aici ca nu tine...Asta pentru cultura ta generala... Daca ti-a spus cineva ca nu e efect de corectie aplicat , NU-L CREDE, MANANCA CACAT Cu parere de rau va spun ca pa mine ma doare undeva dar asta e...N-o mai frecati negand...hai sa ne certam pe alte lucruri ca in privinta muzicii nu avem pe ce....

Vis-a-vis de faza cu Bortzianu' pe care sincer nu-l plac (ca si muzica) dar il respect... n-am de spus decat atat... Cand mult prea iubitii si stralucit trubadurii tai de la Body &Soul or sa fie in stare sa puna mana pe o chitara, chitara bass, etc etc si sa tina un concert pe o muzica care le face placere si lor sa o cante (sa cante ce vrea muschiul lor, cum vrea muschiul lor) , abia atunci mai vorbim...

Si apropo de antares si alte corectoare de voce... crezi ca nu au si alte studiouri, dar macar au bunul simt sa nu le foloseasca... in halul in care e folosit acolo. Singura voastra scuza este ca e necesara folosirea unui asemenea corector... si cel ca a facut masteringul nu trebuie decat felicitat pentru alegerea facuta...

Pentru BORTIANU : De ce dracu folosesti ma atata antares pe chitari si mai ales pe tobele alea ca mai innebunit ? Suna cinelul ala al vostru de Tama zici ca e B&S :) :):D :D Asta vis-a vis de : "poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. "....

Aici am fost rau...

Pa pa si mai vorbim... [/B]

Darec.... Bortzianu.....sa fie oare aceeasi persoana? Mai reflectam asupra subiectului....
De ce esti prost si te bagi ca musca-n lapte? Vezi sa nu te-neci!
Tu de la ce trupa ziceai ca esti?
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 04, 2003 12:02 am

Initial trimis de Darec

Ba, gata, gluma, gluma...da' vad ca tu ori duci o campanie de prostire pe fata a populatiei, ori te bagi in seama ca o.b.-ul undeva...Am downlodat chestia aia (unde esti degeaba). Ce dracu ma...? Noi glumeam cu tine, da' fata de prosti nu avem te asigur... ESTE ANTARES APLICAT SI NU CA SI EFECT (vezi la altii) CI CA SI [B]CORECTIE
N-o mai aburiti pe aici ca nu tine...Asta pentru cultura ta generala... Daca ti-a spus cineva ca nu e efect de corectie aplicat , NU-L CREDE, MANANCA CACAT Cu parere de rau va spun ca pa mine ma doare undeva dar asta e...N-o mai frecati negand...hai sa ne certam pe alte lucruri ca in privinta muzicii nu avem pe ce....

Aici am fost rau...

Pa pa si mai vorbim... [/B]

lui Darec:

:)) ..imi place ca faci glume pe care unii le inteleg..dar pe care majoritatea le iau de bune :) ) .. da ..faza cu antares pe chitari e buna :)
..uite, ma bucura faptul ca tu macar spui ca nu-ti place ce si cum cant...dar poate ca live ... iti va placea . sper ..daca nu ..asta este.. oricum merci.

ptr Sweet Dreams:

... ce pot sa-ti spun? ... nimic nu iti e necunoscut... e nasol ca la o varsta atat de frageda ai ajuns sa pricepi toate tainele universului .. e nasol pentru ca sunt sigur ca deja te intrebi speriat : "oare maine ce mai invat??!!!" ..disperat ca le stii pe toate si MAINE, stiindu-le DEJA pe toate ... vei fi la fel de plafonat ca azi...

..nasol sa le stii pe toate ... imi cer scuze ca am incercat sa te invat ceva , maestre :)

..multa bafta...

..daca cei de la BsiS ar fi la fel de destepti ca tine, tare fericiti ar fi..

...nasol ca sunt mai prosti ..

Multa bafta ..:)
Bortzianu'
Junior Member

Asta e...Nu ma schimba lumea toata..

Mesajde SweetDream » Dum Mai 04, 2003 12:08 am

Initial trimis de Bortzianu'

... ce pot sa-ti spun? ... nimic nu iti e necunoscut... e nasol ca la o varsta atat de frageda ai ajuns sa pricepi toate tainele universului .. e nasol pentru ca sunt sigur ca deja te intrebi speriat : "oare maine ce mai invat??!!!" ..disperat ca le stii pe toate si MAINE, stiindu-le DEJA pe toate ... vei fi la fel de plafonat ca azi...

..nasol sa le stii pe toate ... imi cer scuze ca am incercat sa te invat ceva , maestre :)

..multa bafta...

..daca cei de la BsiS ar fi la fel de destepti ca tine, tare fericiti ar fi..

...nasol ca sunt mai prosti ..

Multa bafta ..:)

Si dai cu lalaiala si frazele de 2 bani!!!De, asa e cand nu mai ai ce zice si trebuie sa raspunzi ceva ca se creasca nr mesajelor!!!
SweetDream

Re: Asta e...Nu ma schimba lumea toata..

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 04, 2003 12:18 am

Initial trimis de SweetDream

Si dai cu lalaiala si frazele de 2 bani!!!De, asa e cand nu mai ai ce zice si trebuie sa raspunzi ceva ca se creasca nr mesajelor!!!

..cum spuneam ..te plictisesc frazele cu mai mult de 5 predicate ..

naspa de mine ..
bafta !

(Tocmai m-am intors de la concertul LIVE -Proconsul si Directia 5 ...si crede-ma ca .... sunt relaxat : mai exista si trupe care tin la respectul pentru public ...si care muncesc pentru banii care ii iau)
...oricum tu ii ai pe BsiS ..norocul tau.. ca ti-ai gasit fericirea

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Asta e...Nu ma schimba lumea toata..

Mesajde SweetDream » Dum Mai 04, 2003 12:28 am

..cum spuneam ..te plictisesc frazele cu mai mult de 5 predicate ..

naspa de mine ..
bafta !

(Tocmai m-am intors de la concertul LIVE -Proconsul si Directia 5 ...si crede-ma ca .... sunt relaxat : mai exista si trupe care tin la respectul pentru public ...si care muncesc pentru banii care ii iau)
...oricum tu ii ai pe BsiS ..norocul tau.. ca ti-ai gasit fericirea

Bafta!

AAAAa, bine ca mi-ai amintit! Era sa uit! Poate ai timp luni sau marti, nu stiu exact, la emisiunea strada e chiar piesa cu pricina, "unde esti" si ia ghici.....E cantata live!!! Nu te freca la ochi bortziee, ca vezi bine! Am scris LIVE
Pe la ora 5, nu stiu, uita-te si tu in program!
Mai vb
SweetDream

Re: Re: Re: Asta e...Nu ma schimba lumea toata..

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 04, 2003 12:38 am

Initial trimis de SweetDream

AAAAa, bine ca mi-ai amintit! Era sa uit! Poate ai timp luni sau marti, nu stiu exact, la emisiunea strada e chiar piesa cu pricina, "unde esti" si ia ghici.....E cantata live!!! Nu te freca la ochi bortziee, ca vezi bine! Am scris LIVE
Pe la ora 5, nu stiu, uita-te si tu in program!
Mai vb

..pai daca tu nu-ti dai seama de corectoarele de voce ... cum pix sa-ti dai seama de LIVE ori playback???

...ma rog... deja devine particulara discutia ..poti intra pe YahooMess...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Asta e...Nu ma schimba lumea toata..

Mesajde Unregistered » Dum Mai 04, 2003 12:41 am

..pai daca tu nu-ti dai seama de corectoarele de voce ... cum pix sa-ti dai seama de LIVE ori playback???

...ma rog... deja devine particulara discutia ..poti intra pe YahooMess...

Nu am timp de tine acum
cu alta ocazie.......
Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii