Initial trimis de Unregistered
... poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate pe voci fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. Tin sa te informez( pentru cultura ta generala) ca partile din piesa unde esti(despre care vb zilele trecute) nu au nici un fel de artificiu, firar mama lor! Asa ca eu zic sa te mai speli din cand in cand prin urechi( nu foarte des ca sa nu racesti) ca poate auzi si tu mai bine.
....
Ba, gata, gluma, gluma...da' vad ca tu ori duci o campanie de prostire pe fata a populatiei, ori te bagi in seama ca o.b.-ul undeva...Am downlodat chestia aia (unde esti degeaba). Ce dracu ma...? Noi glumeam cu tine, da' fata de prosti nu avem te asigur... ESTE ANTARES APLICAT SI NU CA SI EFECT (vezi la altii) CI CA SI
CORECTIE N-o mai aburiti pe aici ca nu tine...Asta pentru cultura ta generala... Daca ti-a spus cineva ca nu e efect de corectie aplicat ,
NU-L CREDE, MANANCA CACAT Cu parere de rau va spun ca pa mine ma doare undeva dar asta e...N-o mai frecati negand...hai sa ne certam pe alte lucruri ca in privinta muzicii nu avem pe ce....
Vis-a-vis de faza cu Bortzianu' pe care sincer nu-l plac (ca si muzica) dar il respect... n-am de spus decat atat... Cand mult prea iubitii si stralucit trubadurii tai de la Body &Soul or sa fie in stare sa puna mana pe o chitara, chitara bass, etc etc si sa tina un concert pe o muzica care le face placere si lor sa o cante (sa cante ce vrea muschiul lor, cum vrea muschiul lor) , abia atunci mai vorbim...
Si apropo de antares si alte corectoare de voce... crezi ca nu au si alte studiouri, dar macar au bunul simt sa nu le foloseasca... in halul in care e folosit acolo. Singura voastra scuza este ca e necesara folosirea unui asemenea corector... si cel ca a facut masteringul nu trebuie decat felicitat pentru alegerea facuta...
Pentru BORTIANU : De ce dracu folosesti ma atata antares pe chitari si mai ales pe tobele alea ca mai innebunit ? Suna cinelul ala al vostru de Tama zici ca e B&S

:D

Asta vis-a vis de : "poate ai vata in urechi sau poate auzi numai antares si tunate fiindca le folosesti tot timpul si-ti raman intiparite in creerasul ala mic. "....
Aici am fost rau...
Pa pa si mai vorbim...