Initial trimis de noise
1. Esti SIGUR dar nu ai dovezi...
Am vazut un interviu cu ei, si mai mai aveau sa o spuna pe fata...
Initial trimis de noise
3. Tehnicii de pe la noi habar nu au de ei dar mite de scule pe care le vad ptr prima oara in viata si sa mira ca proastele alea: "Mama sa-mi bag **** ce dracu mai e si asta? Ce-or face??? Lasa-ma cu tehnicii lui papuc... dar ma rog sa vedem ce zic prietenii astia ai tai....
Tu de unde stii? Esti cumva vreunul din tehnicii aia? Sau esti unu' dintre "voltajei"?
Initial trimis de noise
Ahhh nu te pricepi... mi-am dat seama de asta... lets see whats next.. hmmm...
Da, la chestii tehnice nu ma pricep, nu am facut Electronica, dar ce am zis e de bun simt, cat poate sa priceapa cineva care are cunostinte minime... Cat trebuie sa stiu, stiu, n-avea tu grija...
Initial trimis de noise
"Vocea si bateria sunt live" ... asa este! [...] si cauta DDrum4 (tobe si modulul) si mai vezi si lista de utilizatori de la Kreator la Pantera etc etc. Normal un astfel de set de tobe nu necesita microfoane care oricum sunt de kk caci nu pot capta o toba mai bine decat acest DDrum...
Ori nu ai inteles, ori te faci ca nu, ori... Eu am zis ca asta e o parte buna, nu inteleg de ce trebuie sa-mi dai mie link-uri... Nu ma contrazici cu nimic...
Initial trimis de noise
Cat ptr "baterie" desi se numesc tobe check this out [...]
Nu ma lua cu de-astea, ca nu suntem la ora de muzica... In limbajul "po****r" se zice si baterie...
Initial trimis de noise
Daca zici tu ca ritmul tobei de la Voltaj este atat de simplu incat si tu o poti face inseamna ca ai putea face fata chair si la AC/DC... ia, pune urechea la formatia asta si da-mi de stire... dpdv al tobei!
Multumesc de informatie... Nu stiam... Eu m-am nascut ieri... Oricum, daca nu ai inteles, iti mai spun o data... Ziceam ca de-aia
tobele sunt "live" in spectacolele lor, pentru ca sunt simple... Daca omul de la clape compunea ceva mai complex, pun pariu ca si la alea ar fi facut playback... La ce oameni vin la concertele lor, nu si-ar fi dat nimeni seama...
Initial trimis de noise
Ti se pare tie ca e simplu dar te asigur ca este cel mai greu sa sti sa bati simplu si corect (constant) cu aceeasi intesitate ... dar ma rog...
Nu este greu, daca exersezi... Si daca ai si ritmul "in sange"...
Initial trimis de noise
"Bassul si chitara sunt de forma..." sunetele provin din efectul fiecaruia ci nu din memoria clapei... tema ptr acasa "tehnicilor" tai. Le propun sa caste ochii aia de kk mai bine a ceea ce se intampla in jurul lor pe scena aia daca tot se dau mari "tehnici" ma rog ptr mine nu exista acest termen... Un tehnic in primul rand trebuie sa stie sa cante la un instrument plus scoala cu diploma de absolvire... ceea ce la noi nu exista deci nici termenul de tehnic in Romania nu-si are rostul.
Dupa cum vorbesti, se pare ca ori esti unu' de la Voltaj, ori unul din "tehnicii" lor, sau, ma rog, te invarti prin cercurile lor... Iti dau un sfat: mai vorbeste cu Anton, care este tehnic la Proconsul, ca bate la cur pe multi chitaristi "consacrati"... Si apropo de ce ziceai mai sus, Proconsul au scule ce n-au vazut multe trupe de pe aici in viata lor... Deci oamenii se pricep...
Initial trimis de noise
CONCLUZIE... nu stiti nimic in afara de vorbe aruncate in vant fara dovezi clare... you're hopeless guys... literalmente!
Cum vrei sa-ti dau eu dovezi clare intr-un forum? Sau hai s-o luam altfel: dovedeste tu ca ce ai spus e adevarat...