Ce parere aveti despre Voltaj?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Bortzianu' » Lun Mai 05, 2003 11:07 pm

1. In Sibiu nici copchii de 5 ...nici cei care au dat in mintea copchiilor (adica aia de 50) ..nu se inghesuie dupa Voltaj ... As vrea sa vad pe cineva alergand dupa "dubita" lor..:))
..Apropos: au fost aici aku 2 zile Proconsul si Directia 5 ...Oamenii astia chiar au cantat live ... si publicul i-a apreciat..

2. Lasa faza cu "esti sigur dar n-ai dovezi" ... e basita. Ce vrei "casete demo"??? ...

3. ..si citeste mai atent ce ti se spune...nu te eschiva la raspunsuri ... ca nu mai discuta nimeni cu tine.

Multa Mafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 12:14 am

Initial trimis de noise

1. Esti SIGUR dar nu ai dovezi...

Am vazut un interviu cu ei, si mai mai aveau sa o spuna pe fata...
Initial trimis de noise

3. Tehnicii de pe la noi habar nu au de ei dar mite de scule pe care le vad ptr prima oara in viata si sa mira ca proastele alea: "Mama sa-mi bag **** ce dracu mai e si asta? Ce-or face??? Lasa-ma cu tehnicii lui papuc... dar ma rog sa vedem ce zic prietenii astia ai tai....

Tu de unde stii? Esti cumva vreunul din tehnicii aia? Sau esti unu' dintre "voltajei"?
Initial trimis de noise

Ahhh nu te pricepi... mi-am dat seama de asta... lets see whats next.. hmmm...

Da, la chestii tehnice nu ma pricep, nu am facut Electronica, dar ce am zis e de bun simt, cat poate sa priceapa cineva care are cunostinte minime... Cat trebuie sa stiu, stiu, n-avea tu grija...
Initial trimis de noise

"Vocea si bateria sunt live" ... asa este! [...] si cauta DDrum4 (tobe si modulul) si mai vezi si lista de utilizatori de la Kreator la Pantera etc etc. Normal un astfel de set de tobe nu necesita microfoane care oricum sunt de kk caci nu pot capta o toba mai bine decat acest DDrum...

Ori nu ai inteles, ori te faci ca nu, ori... Eu am zis ca asta e o parte buna, nu inteleg de ce trebuie sa-mi dai mie link-uri... Nu ma contrazici cu nimic...
Initial trimis de noise

Cat ptr "baterie" desi se numesc tobe check this out [...]

Nu ma lua cu de-astea, ca nu suntem la ora de muzica... In limbajul "po****r" se zice si baterie...
Initial trimis de noise

Daca zici tu ca ritmul tobei de la Voltaj este atat de simplu incat si tu o poti face inseamna ca ai putea face fata chair si la AC/DC... ia, pune urechea la formatia asta si da-mi de stire... dpdv al tobei!

Multumesc de informatie... Nu stiam... Eu m-am nascut ieri... Oricum, daca nu ai inteles, iti mai spun o data... Ziceam ca de-aia tobele sunt "live" in spectacolele lor, pentru ca sunt simple... Daca omul de la clape compunea ceva mai complex, pun pariu ca si la alea ar fi facut playback... La ce oameni vin la concertele lor, nu si-ar fi dat nimeni seama...
Initial trimis de noise

Ti se pare tie ca e simplu dar te asigur ca este cel mai greu sa sti sa bati simplu si corect (constant) cu aceeasi intesitate ... dar ma rog...

Nu este greu, daca exersezi... Si daca ai si ritmul "in sange"...
Initial trimis de noise

"Bassul si chitara sunt de forma..." sunetele provin din efectul fiecaruia ci nu din memoria clapei... tema ptr acasa "tehnicilor" tai. Le propun sa caste ochii aia de kk mai bine a ceea ce se intampla in jurul lor pe scena aia daca tot se dau mari "tehnici" ma rog ptr mine nu exista acest termen... Un tehnic in primul rand trebuie sa stie sa cante la un instrument plus scoala cu diploma de absolvire... ceea ce la noi nu exista deci nici termenul de tehnic in Romania nu-si are rostul.

Dupa cum vorbesti, se pare ca ori esti unu' de la Voltaj, ori unul din "tehnicii" lor, sau, ma rog, te invarti prin cercurile lor... Iti dau un sfat: mai vorbeste cu Anton, care este tehnic la Proconsul, ca bate la cur pe multi chitaristi "consacrati"... Si apropo de ce ziceai mai sus, Proconsul au scule ce n-au vazut multe trupe de pe aici in viata lor... Deci oamenii se pricep...
Initial trimis de noise

CONCLUZIE... nu stiti nimic in afara de vorbe aruncate in vant fara dovezi clare... you're hopeless guys... literalmente!

Cum vrei sa-ti dau eu dovezi clare intr-un forum? Sau hai s-o luam altfel: dovedeste tu ca ce ai spus e adevarat...
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Mar Mai 06, 2003 9:31 am

Ba noise tu esti batut cu p**a in cap. Aici discutam de Voltaj nu de mine si de tine. Ataca-mi gusturile da pe mine lasa-ma in pana mea in pace ca ma cac in ciorba ta. Eu nu sunt persoana publica. ... iar ca intrumentist bag de seama ca esti unul din miile de ratati Cant ca sa imi fac damblaua nu pentru consacrare. Cant cand/daca imi place, nu caut sa castig bani din asta. Meseria mea e alta si nu intentionez sa mi-o schibmb.

2. E dreptul fiecaruia sa-si aleaga drumul asa cum si-l doresc ... e mare lucru sa sti sa faci un compromis atat cat sa fie bine de ambele sensuri (casa de discuri - formatie)

Si e dreptul celorlalti sa ii judece alegerea din moment ce e o persoana publica

3. Sunt tare curios ce fel de consumator de muzica esti...
Unul constient. Hai sa nu ne apucam cu ce am asculta io si alte chestii incluse in categoria "taica-miu il bate pe taica-tu"
Credeam ca te duce capul mai mult.
singurul vostru OF e invidia voastra... si asa veti muri... invidiosi si prosti ca altfel nu am cum sa va numesc...
Auzi ma pretene. Tu tii neaparat sa ma cac in ciorba ta. Tu nu intelegi ca io is motorist si ca dau cu basu ca asa mi se scoala. Nu pot fi invidios pe cineva pe care nu dau 2 bani. Sunt invidios (dar la modul pozitiv) pe Florin Barbu. As vrea sa pot canta ca el (nu sa fiu in Proconsul...doar sa stiu ce stie el) dar asta nu inseamna ca sunt dispus sa studiez cat a studiat el. Pur si simplu il respect foarte mult.
Tu si Voltajii tai sunteti niste m**isti de mana a doua, nesiguri de pozitia lor. De aia faci atata tambalau.
La final il citez pe maestrul neatza: "sper sa ajungeti departe si sa nu va mai intoarceti"
Fuck off
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Mai 06, 2003 11:31 am

fac shi io o intrebare la noiz, scuzata-mi fie indrazneala: daca ar fi sa se faca un top al cover-urilor dupa "satistaction" (un exemplu loat la intamplare, desigur) care crezi ca ar fi cel mai prost?

in aceeashi ordine de idei, ash putea continoa cu Queen (shtii la ce ma refer).

chiar ashtept raspunsu'
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 2:45 pm

Initial trimis de bassplayer
pot fi invidios pe cineva pe care nu dau 2 bani. Sunt invidios (dar la modul pozitiv) pe Florin Barbu. As vrea sa pot canta ca el [...]

Off-topic: Pe cand si tu la 5 corzi? Sau ai trecut deja?
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 9:27 pm

LOL!!! Am mai aflat ceva azi despre reprezentatiile "live" ale celor de la Voltaj... Tobele sunt bagate pe un SINGUR canal!!! Si inca o chestie: cica intr-un concert tobarul batea toba mare si se auzea premier si viceversa... Pierduse saracul ritmul dar se auzea ce trebuie...
indescifrabil
cubu

Mesajde noise » Mar Mai 06, 2003 9:36 pm

Ba noise tu esti batut cu p**a in cap. Aici discutam de Voltaj nu de mine si de tine. Ataca-mi gusturile da pe mine lasa-ma in pana mea in pace ca ma cac in ciorba ta. Eu nu sunt persoana publica. [B] ... iar ca intrumentist bag de seama ca esti unul din miile de ratati Cant ca sa imi fac damblaua nu pentru consacrare. Cant cand/daca imi place, nu caut sa castig bani din asta. Meseria mea e alta si nu intentionez sa mi-o schibmb.

2. E dreptul fiecaruia sa-si aleaga drumul asa cum si-l doresc ... e mare lucru sa sti sa faci un compromis atat cat sa fie bine de ambele sensuri (casa de discuri - formatie)

Si e dreptul celorlalti sa ii judece alegerea din moment ce e o persoana publica

3. Sunt tare curios ce fel de consumator de muzica esti...
Unul constient. Hai sa nu ne apucam cu ce am asculta io si alte chestii incluse in categoria "taica-miu il bate pe taica-tu"
Credeam ca te duce capul mai mult.
singurul vostru OF e invidia voastra... si asa veti muri... invidiosi si prosti ca altfel nu am cum sa va numesc...
Auzi ma pretene. Tu tii neaparat sa ma cac in ciorba ta. Tu nu intelegi ca io is motorist si ca dau cu basu ca asa mi se scoala. Nu pot fi invidios pe cineva pe care nu dau 2 bani. Sunt invidios (dar la modul pozitiv) pe Florin Barbu. As vrea sa pot canta ca el (nu sa fiu in Proconsul...doar sa stiu ce stie el) dar asta nu inseamna ca sunt dispus sa studiez cat a studiat el. Pur si simplu il respect foarte mult.
Tu si Voltajii tai sunteti niste m**isti de mana a doua, nesiguri de pozitia lor. De aia faci atata tambalau.
La final il citez pe maestrul neatza: "sper sa ajungeti departe si sa nu va mai intoarceti"
Fuck off [/B]

Vai de steaua ta...
noise

Mesajde noise » Mar Mai 06, 2003 9:43 pm

Initial trimis de Portnoy
LOL!!! Am mai aflat ceva azi despre reprezentatiile "live" ale celor de la Voltaj... Tobele sunt bagate pe un SINGUR canal!!! Si inca o chestie: cica intr-un concert tobarul batea toba mare si se auzea premier si viceversa... Pierduse saracul ritmul dar se auzea ce trebuie...

Modulul DDrum4 are o singura iesire spre mixer deci da un SINGUR canal (stereo) Din acel modul iti faci toate setarile ... de aceea nu trebuiesc microfoane. In caz ca sunt tobe clasice atunci se pun trighere pe tobe (folosind acel modul) insa in cazul asta trebuiesc microfoane la fus si cinele (in caz ca nu foloseste pad-urile de la toba DDrum) Este un sistem aparut acum 2 ani si foarte multe trupe de afara il folosesc... intra pe http://www.clavia.se si vei vedea... poate atunci vei intelege ceva ...

Bafta
noise

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 9:45 pm

Ce fel de formatii? Techno? Rap? Nu ma intereseaza... Voltaj pretind ca canta rock...
indescifrabil
cubu

Mesajde noise » Mar Mai 06, 2003 9:51 pm

Initial trimis de neatza
fac shi io o intrebare la noiz, scuzata-mi fie indrazneala: daca ar fi sa se faca un top al cover-urilor dupa "satistaction" (un exemplu loat la intamplare, desigur) care crezi ca ar fi cel mai prost?

in aceeashi ordine de idei, ash putea continoa cu Queen (shtii la ce ma refer).

chiar ashtept raspunsu'

Toate preluarile facute de Voltaj mi se par bune... nu extraordinare, desigur. Cred ca asa si-au dorit in maniera lor personala sa sune acele preluari... am auzit si la trupe de afara niste preluari de m-am luat cu mainile de cap la cat de proaste si nereusite erau din punct de vedere al sound-ului. Caci si aici este o mare arta sa sti sa combini sunetele... sa dai acea culoare a piesei, ma rog!

Asta e!
noise

Mesajde noise » Mar Mai 06, 2003 9:58 pm

Ce fel de formatii? Techno? Rap? Nu ma intereseaza... Voltaj pretind [B]ca canta rock... [/B]

Acest modul este conceput ptr orice stil de muzica. Cd-ul contine mii de sunete de tobe ptr orice stil de muzica. Daca te vei duce vreodata pe site-ul ala vei vedea formatii de la Korn, Kreator, Pantera, Clawfinger etc etc care folosesc aceasta inventie super misto ptr un sound mult mai dinamic si profund al tobelor (daca tot se inventeaza si ptr chitari sau bass-uri, nu?)... este produs de cunoscuta firma de clape Nord Lead under Clavia Co.
Chiar si Portnoy il foloseste in studio... pe langa trupe de jazz si altii...

Bafta
noise

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 10:22 pm

Vorbeam despre faptul ca tobele de la Voltaj in concert sunt pe un singur canal. Tu ori deviezi discutia incercand sa scapi, ori chiar NU PRICEPI!!! Sa nu-mi spui mie ca Portnoy are tobele pe un singur canal in concert... Sau oricare din tobarii trupelor de mai sus...
indescifrabil
cubu

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 06, 2003 10:37 pm

Initial trimis de noise

Vai de steaua ta...

..si mai facu noise o eschiva de cacat ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde noise » Mar Mai 06, 2003 10:45 pm

Vorbeam despre faptul ca tobele de la Voltaj [B]in concert sunt pe un singur canal. Tu ori deviezi discutia incercand sa scapi, ori chiar NU PRICEPI!!! Sa nu-mi spui mie ca Portnoy are tobele pe un singur canal in concert... Sau oricare din tobarii trupelor de mai sus... [/B]

Ba, eu cred ca tu ai o problema... vorbesc cu peretii! Sictir...
noise

Mesajde noise » Mar Mai 06, 2003 10:47 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..si mai facu noise o eschiva de cacat ...

Iti doresc pofta buna la cacatul pe care tocmai ti l-am pregatit...
LOL...
noise

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 06, 2003 10:58 pm

Initial trimis de noise

Iti doresc pofta buna la cacatul pe care tocmai ti l-am pregatit...
LOL...

..vezi ca razi de unul singur ... Iar cand faci o chestie de unul singur ..se numeste masturbare..

...si mai facu noise o eschiva de cacat...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 11:30 pm

Initial trimis de noise

Ba, eu cred ca tu ai o problema... vorbesc cu peretii! Sictir...

Eu macar am incercat sa vb frumos cu tine... Asa iti sustii tu argumentele? Nu meriti nici macar sa te injur... Pa si pu la gara!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Mie Mai 07, 2003 12:01 am

Lasati-l ca e batut cu p**a in cap.
Asta e ultimul meu mesaj pe threadul asta si va sugerez sa faceti la fel. Nu se poate discuta cu dobitocu. El o tine pe a lui. I-as da sa o tina si pe a mea da' mi-e scarba de el.

Deci domnu noiz, o ultima muie pt tine si cei ca tine.
Poate ne-om vedea intr-o buna zi in Bucuresti si atunci astept sa imi explici amanuntit de ce e vai de steaua mea. Steluta e bine merci si iti transmite si ea o muie.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 7:43 am

Initial trimis de noise

am auzit si la trupe de afara niste preluari de m-am luat cu mainile de cap la cat de proaste si nereusite erau din punct de vedere al sound-ului.

ce ma bucur io cand aud ca exista pe lumea asta lucruri mai proaste decat cele mioritice. ne-am scos!

neatza

Mesajde neatza » Mie Mai 07, 2003 7:48 am

Initial trimis de noise

am auzit [B]si
la trupe de afara niste preluari de m-am luat cu mainile de cap la cat de proaste si nereusite erau din punct de vedere al sound-ului [/B]

d'abia acuma am vazut shi chiestia asta. o fi numa o mica scapare sau ai vrut sa fii subtil?

PS: nu pun intrebarea de'al dracu', da' sa nu se ia dup'aia lumea de tine pe faza asta. mai bine clarifici acu'

neatza

Mesajde noise » Joi Mai 08, 2003 10:57 pm

Lasati-l ca e batut cu p**a in cap.
Asta e ultimul meu mesaj pe threadul asta si va sugerez sa faceti la fel. Nu se poate discuta cu dobitocu. El o tine pe a lui. I-as da sa o tina si pe a mea da' mi-e scarba de el.

Deci domnu noiz, o ultima muie pt tine si cei ca tine.
Poate ne-om vedea intr-o buna zi in Bucuresti si atunci astept sa imi explici amanuntit de ce e vai de steaua mea. Steluta e bine merci si iti transmite si ea o muie.

Muie sa-i dai celor care te-a facut... labagiule!
noise

Mesajde cubu » Vin Mai 09, 2003 12:30 am

Asa vorbeste baietii de la Voltaj? Am inteles acum de ce nu-ti faci user si postezi ca guest... Fanii o sa-i pierzi oricum in urmatorii 3 ani cand nici draq n-o sa-si mai aduca aminte de voi...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Vin Mai 09, 2003 1:12 am

Asa [B]vorbeste baietii de la Voltaj? Am inteles acum de ce nu-ti faci user si postezi ca guest... Fanii o sa-i pierzi oricum in urmatorii 3 ani cand nici draq n-o sa-si mai aduca aminte de voi... [/B]

Nu sunt membru trupei ci un bun prieten de-al lor ... mai exact am copilarit cu unul din ei fiindca acum eu nu mai sunt in Romania... dar vizitez cand pot... de exemplu vara trecuta mi-am petrecut-o cu ei in turneu ... de aici si toate detaliile ... asa ca ei nu au nici o vina, nici macar nu-si pierd timpul cu prostiile astea... abia au timp de ale lor... dar cel mai mult ma irita ceea ce citesc despre ei. Nici macar nu-i cunoasteti ca oameni dar stiti sa-i face-ti cu oua si otet. Asta ma deranjeaza cel mai mult... muzical e treaba lor ce vor sa cante... practic nu canta ptr tine sau mai stiu eu cine ci ptr un public mult mai larg din cate am vazut in acel turneu de anul trecut... ma bucur sincer ptr ei...

Fanii? Pai voi de aici nu sunteti fani Voltaj ci dusmani mai degraba... dar ma rog hai sa incheiem subiectul asta. In fond ei pot traii si fara voi de aici si fiecare isi vede de treaba lor.

Bafta in continuare
Unregistered

Mesajde cubu » Vin Mai 09, 2003 1:42 am

Initial trimis de Unregistered

Nici macar nu-i cunoasteti ca oameni dar stiti sa-i face-ti cu oua si otet.

Da' nici nu ne intereseaza ca oameni, ci ca muzicieni ce vor sa para...

... muzical e treaba lor ce vor sa cante... practic nu canta ptr tine sau mai stiu eu cine ci ptr un public mult mai larg din cate am vazut in acel turneu de anul trecut...

Normal ca e treaba lor, dar nu am voie sa-mi spun parerea? Nu vreau sa-mi vad copiii (pe care probabil o sa-i am) peste nu stiu cati ani ca asculta porcarii din astea... Si aici devine un pic si treaba mea... Combat si eu cat pot... Mai vine unu', altu', poate se schimba ceva... Si eu nu am injurat, am vb calm... Eu spun ca tu le-ai facut un mare deserviciu... Spune-mi cu cine te-mprietenesti ca sa-ti spun cine esti...

Fanii? Pai voi de aici nu sunteti fani Voltaj ci dusmani mai degraba...

In nici un caz... Poate daca-i intalnesc si au timp de mine beau si o bere cu ei... Eu sunt dusmanul "muzicii" pe care o fac...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Vin Mai 09, 2003 1:53 am

Da' nici nu ne intereseaza ca oameni, ci ca muzicieni ce vor sa para...

Normal ca e treaba lor, dar nu am voie sa-mi spun parerea? Nu vreau sa-mi vad copiii (pe care probabil o sa-i am) peste nu stiu cati ani ca asculta porcarii din astea... Si aici devine un pic si treaba mea... Combat si eu cat pot... Mai vine unu', altu', poate se schimba ceva... Si eu nu am injurat, am vb calm... Eu spun ca tu le-ai facut un mare deserviciu... Spune-mi cu cine te-mprietenesti ca sa-ti spun cine esti...

In nici un caz... Poate daca-i intalnesc si au timp de mine beau si o bere cu ei... Eu sunt dusmanul "muzicii" pe care o fac...

Un deserviciu in fata ta si celor care nu plac Voltaj caci ceilalti care plac nu se afla in acest forum dupa cate vad... Ok scuza-mi iritatia de data trecuta... de fel nici eu nu sunt mare jigodie dar imi sare tandara cateodata...

Muzica e muzica indiferent ce canti dar important e sa faci corect ceea ce ti-ai propus. muzica nu in romania s-a inventat... so!
Unregistered

Mesajde neatza » Vin Mai 09, 2003 10:19 am

acu doo zile, miercuri 7 mai, baietzii de la voltaji s-a gandit iei ca ar fi mishto sa mai puna de un randevu (s-o scrie cu doi de u?) cu admiratorii. locul de intalnire a fost ales magazinu unirea din bucale. n-a venit nimeni. ce se-ntampla: a uitat cineva sa anuntze fanii sau a fost o coincidentza nefericita shi s-au imbolnavit amandoi in acelashi timp?

neatza

Mesajde neatza » Vin Mai 09, 2003 10:24 am

Muzica e muzica indiferent ce canti

tot din categoria asta de sofisme:
1. georgia canta
2. rolling stones canta
3. ceea ce se canta ie muzica
din astea rezulta ca
4. georgia ie egala lu rolling stones

neatza

Mesajde Unregistered » Vin Mai 09, 2003 10:54 am

Initial trimis de noise

Muie sa-i dai celor care te-a facut... labagiule!

Beaga, sa stii ca le faci un mare deserviciu celor de la Voltaj. Am citit ce-ai scris pana acum si nu cred ca Gabi ar fi incantat sa asocieze imaginea formatiei cu astfel de expresii, mai ales ca amandoi stim cat s-a chinuit sa ajunga aici, cat de greu i-a fost sa-si calce peste principii si cat a lucrat la imagine. Pacat. Stiu ca ai facut-o din prietenie, dar nu-i ajuta, dimpotriva, le faci rau.
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 09, 2003 11:42 pm

Beaga, sa stii ca le faci un mare deserviciu celor de la Voltaj. Am citit ce-ai scris pana acum si nu cred ca Gabi ar fi incantat sa asocieze imaginea formatiei cu astfel de expresii, mai ales ca amandoi stim cat s-a chinuit sa ajunga aici, cat de greu i-a fost sa-si calce peste principii si cat a lucrat la imagine. Pacat. Stiu ca ai facut-o din prietenie, dar nu-i ajuta, dimpotriva, le faci rau.

..da ..mare dreptate ai ..Dl. cu noise-ul in creier ... mare pagube face ..eu daca as fi de la Voltaj , l-as impusca ..chiar daca e ultimul fan octogenar in viata..

..n-am nimic cu voltaj . Am mai zis: baietii sunt buni pe felia lor. Atat ..Ca mie nu-mi plac? am crescut eu stramb, sau cu fata spre est ..

..dar , repet, dl cu noize-ul ar trebui impuscat/dat in judecata.. Ptr. ca face mai mult rau decat bine ... si din oameni neutrii ca noi, normali si banali si ascultatori.. mari dusmani ai unei trupe care totusi se chinuie sa dea spectatorului ceva ...

Prindeti noiseul!! Cum? Intrati in CoolEditPro, in meniul Effects/special/Noise , luati o amprenta de noise , apoi dati-i -92 de db si gata ..l-am formatat ..:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 10, 2003 2:05 am

PT Florin de la HI-Q

cred ca esti fan voltaj pentru ca din cate stiu eu solista de la HI-Q are o relatie intima cu solisul trupei voltaj. (s-ar putea sa ma insel)
asadar din aceasta perspectiva pot sa spun ca parerea ta despre trupa voltaj e subiectiva, simpatia fata de trupa voltaj datorandu-se in mare parte lucrului mentionat mai sus .
mie personal nu imi place voltaj, originalitatea de care vorbesti suna "foarte romanesc", e o combinatie nereusita intre house si rock.
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma