Initial trimis de aaa...ma sti?eu da...mi se pare ca de fapt nu sti
Am ajuns la concluzia la care trebuia sa fi ajuns de mult...toata lumea e impotriva ta...
Te cheama cumva "Toata lumea"?
Fi mai glumet si tu.Lasa greselile de ortografie ca o sa ni le corecteze profesorii si parintii!
LOL!!! Buna poanta... Pai de aia te si enervez, ca fac misto de tine... Na, ca ai aflat si tu acum... Si la "puerilitati" de-alea pe care le numesti "glume" nu ma bag...
Pentru tine toti suntem prosti numai tu esti destept!Am inteles,sper ca te simti mai bine?
Aici ti-ai schimbat numele, acum te cheama "Toti"... Pai hotaraste-te...
Daca o sa continui asa...toti vor fi impotriva ta!Fi mai de gasca si incearca sa te faci placut.
Ma fac placut pentru cine merita... Multumesc de sfat, experienta ta de viata o sa-mi foloseasca...
Cu siguranta nu te sti integra in societate,dar nimic nu e sigur.
Tu stii ce e aia sa te integrezi in societate? La anisorii tai? Macar stii ce e aia societate? Vine Arabela cu sfaturi pentru mine ;h
Bine ai zis tu ca nu esti baiat de gasca
Unde am zis eu asta? Da un quote...
...ei...mai bine ai fi,ca aia sunt barbati adevarati.
Ai cunoscut tu barbati adevarati? ;h
Tu ce esti,un filozof amarat de 25 de ani care nu are nimic de facut decat sa faca pe desteptul aici!
Cand n-am ce face ma mai distrez si eu... :j
STITI DE CE:PT. CA NOI IL ASCULTAM ,CEI DIN JURUL LUI NICI MACAR NU-L PRIVESC!In concluzie...are dreptate ca noi suntem prosti si el este destept!Noi il bagam in seama!asta e problema.
FITI ATENTI LA CE VA MAI COMENTA BAIATUL IN URMATORUL MESAJ.EU VOI FI"VICTIMA".Furia il va domina!Insa ma doare in...de el.
Nu mai cere ajutorul altora, ca nu o sa-l capeti... Daca ai intrat in gura lupului, descurca-te... Vorbeste cu mine daca ai ceva de zis... :j Aici iti dai pe fata nesiguranta, ceea ce dovedeste ca stii ca esti in cacat, dar inca nu stii sa te retragi...
FILOZOFUL!!Nu mi-e frica de tine si ma bei ma,ma bei!!!!!!!!!
Stii cum face omul cand ii e frica de ceva? Se incurajeaza singur... ca si tu acum ;h Si pe cine "domina furia"? :con: ;h
HA HA HA HA HA HA HA HA!De abia astept sa te crizezi!
Sa "ma crizez"... ;h Cum e asta? :con:
Filozofule....nu mi-e frica de tine....la llalalallalalal,de abia astept sa ma judeci,dar te rog sa fi aspru....aspru...si mai aspru....
HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!
Vezi ca o sa-ti plezneasca vreo artera de suparare... Sau esti masochista?
P.S. Astept negresit raspunsul tau...