Dargi Fani,sunt Eu "andra"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Punctul pe I !

Mesajde monk » Mar Apr 22, 2003 2:14 pm

Initial trimis de Portnoy

Mai [B]monk
, astea-s "glume" facute de persoane complexate, care tot incearca sa-si dovedeasca singuri cat de "meseriasi" sunt... Ei rad si se bucura in patetismul lor ca cica "i-am pacalit pe fraieri, cat sunt de mistocar(ara)", dar nu-si dau seama ca de fapt oricine poate sa faca asta... E, uite totusi ca aceasta jalnica c creatura (care se pare ca intr-adevar e cine zici tu), nici atat nu poate, sa-si schimbe stilul de a scrie un post, ca sa para intr-adevar ca e de la alta persoana... [/B]

Portony ..... esti super tare ... ai pus exact punctul pe I si sa speram ca aceasta persoana o sa se retraga ....

Desi cred ca adevaratii vinovati suntem noi care postam aci si mentinem viu thredul :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Re: Re: Re: Re: Re: Tarfele muzicii romanesti!

Mesajde Titina » Mar Apr 22, 2003 4:26 pm

Initial trimis de monk
Oare ''andra'' asta nu cumva e o gluma proasta de-a lu X-tina care e cunoscuta pentru clonele ei ? :con:

1.Hai,ce clone?!(n-am clone...cele care tu le crezi clone sunt:Aliks_2003-care e o prietena de-a mea,o colega,nu o clona,pe care-o chema Alice shi "Brit" care este prietena unei vecine de-ale mele.Pe vecina o shti cred..nu tre' sa-i spun numele chiar aici,iar pe prietena ei,daca chiar te doare undeva s-o cunoshti,ti-o aduc shi ti-o bag in k**)
2.Nu pot s-o sufar pe andra...in primul rand:chiar n-am io nimik mai bun de facut,decat sa pun subiecte despre Andra? :con:
PS: shi mi-ar fi chiar lene sa ma tot deloghez ca sa fac "clone" neinregistrate.........

E,oricum....nu-mi mai bat capu' ca sa va explic voua..puteti sa credeti ce vreti..nu ma consum io ptr. a explica ceva... :mad:
Titina
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Apr 22, 2003 5:25 pm

Initial trimis de monk

Portony ..... sa speram ca aceasta persoana o sa se retraga ....

Stai tu linistit, ca nu termina ea aici...
Initial trimis de monk

Desi cred ca adevaratii vinovati suntem noi care postam aci si mentinem viu thredul :D

Asta asa e... Dar din lipsa de altceva... :j

P.S. Da' te rog si eu ceva mult... Se zice Portnoy, nu Portony, am mai zis, se supara daca-i stalcim numele...
indescifrabil
cubu

Mesajde Soso » Mie Apr 30, 2003 2:22 pm

Stai tu linistit, ca nu termina ea aici...

Asta asa e... Dar din lipsa de altceva... :j

P.S. Da' te rog si eu ceva mult... Se zice Port[B]no
y, nu Portony, am mai zis, se supara daca-i stalcim numele... [/B]
EEii..andra..,...mare noroc si efort depus cu fata asta....Am dat ieri o rsita prin cluburi si am avut ''norocul'' sa intru intr-un bar exact cand in boxe duduia melodia''Un ocean de-ai fi'' iar alaturi un grup de vreo cateva gagici faceau trenuletu .....;a
Soso

Mesajde Vox » Mie Apr 30, 2003 2:25 pm

Initial trimis de Soso
EEii..andra..,...mare noroc si efort depus cu fata asta....Am dat ieri o rsita prin cluburi si am avut ''norocul'' sa intru intr-un bar exact cand in boxe duduia melodia''Un ocean de-ai fi'' iar alaturi un grup de vreo cateva gagici faceau trenuletu .....;a
Ingroziti-va copii,Andra pregateste un nou videoclip ;S Dumenzeu cu mila...
Vox

Andra.............oh

Mesajde Madalina.C. » Mie Apr 30, 2003 2:45 pm

E adevarat ,Andra e fff. frumoasa.Fata ei tampa ,dar in acelasi timp interesanta,imi aminteste de mine in clasa a2-a,cand profa m-a scos la tabla,iar eu eram bata.Vocea ei sublima,imi aminteste de WC.-ul de la tara,care scoate aceleasi sunete melodioase,mai ales cand se infunda.Deci...in concluzie..imi place Andra.
Madalina.C.

Re: Andra.............oh

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 11:26 am

Initial trimis de Madalina.C.
E adevarat ,Andra e fff. frumoasa.Fata ei tampa ,dar in acelasi timp interesanta,imi aminteste de mine in clasa a2-a,cand profa m-a scos la tabla,iar eu eram bata.Vocea ei sublima,imi aminteste de WC.-ul de la tara,care scoate aceleasi sunete melodioase,mai ales cand se infunda.Deci...in concluzie..imi place Andra.

...si eu sunt de parere ca Andra e cam comerciala... dar voce are... n-ai ce zice... ..problema e restu..;P
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Un mesaj pt. Andra

Mesajde Vox » Vin Mai 02, 2003 9:32 pm

Andra in sus,Andra in jos..m-am saturat.Toata lumea ii lauda vocea .Bine fratilor are voce,dar NU CEA MAI BUNA VOCE!!Are un glas frumos dar obisnuit.In Bravo a spus ca ea este CEA MAI BUNA VOCE DIN ROMANIA!OO...ai vrea tu..toti visam cu ochii deschisi!Sunt o gramada de profesionisti care au voci muult mai bune ca a ta ''DRAGA'' Andra.Raluca de la Angel este intradevar o voce de exceptie,o voce remarcabila,NU TU.Don'soara Andar.Sper sa intelegi ,daca tu esti Andra cea adevarata.Vocea ta se gaseste la muuuulte alte fete,poate mai bune ca tine care N-AU BANI sa se lanseze in muzica asta de...si NICI FITZE CA TINE.Asa ca fii si tu mai modesta[
Vox

Un mesaj pt. Andra

Mesajde Vox » Vin Mai 02, 2003 9:36 pm

Andra in sus,Andra in jos..m-am saturat.Toata lumea ii lauda vocea .Bine fratilor are voce,dar NU CEA MAI BUNA VOCE!!Are un glas frumos dar obisnuit.In Bravo a spus ca ea este CEA MAI BUNA VOCE DIN ROMANIA! :hehe: OO...ai vrea tu..toti visam cu ochii deschisi!Sunt o gramada de profesionisti care au voci muult mai bune ca a ta ''DRAGA'' Andra.Raluca de la Angel este intradevar o voce de exceptie,o voce remarcabila,NU TU.Don'soara Andra .Sper sa intelegi ,daca tu esti Andra cea adevarata.Vocea ta se gaseste la muuuulte alte fete,poate mai bune ca tine care N-AU BANI :cry: sa se lanseze in muzica asta de...si NICI FITZE CA TINE.Asa ca fii si tu mai modesta[incearca macar],si nu te mai lauda ce esti frumoasa,deoarece nu esti :no: Machiajul te schimba fff. mult.Esti comuna la fata,si nu ai nimic deosebit.Te laudai ca ai gust la haine.................mmmm...mai :nope: gandeste-te....Te laudai,desigur ca esti un talent...ti-am mai spus :nu te mai lauda in stanga si in dreapta,ca sunt altii cu mult mai buni decat tine.Asta e...adevarul doare. ;g
Vox

lorya

Mesajde Bunica catre nepotica ei... » Lun Mai 05, 2003 2:01 pm

Initial trimis de Unregistered
Prost e nepotul lui bunica-ta...;p

Nu inteleg rostul afirmatiei tale!
Te-a deranjat ceva?Bunica are mai multi nepoti.Care dintre ei e prost.Cu siguranta tu ai fost tarfa care se da drept Andra...in acest caz te inteleg.
Bunica catre nepotica ei...

Mesajde aaa...ma sti?eu da...mi se pare ca de fapt nu sti » Lun Mai 05, 2003 2:30 pm

Nu stiu unde m-ai vazut pe mine c-as fi nervos... Nu vezi ce frumos i-am explicat domnisoarei? Extraveral nu iau, mai beau ceai de tei din cand in cand sa fiu si eu in rand cu toti barbatii...

Bun... Atunci [B]daca
tu esti "Alexandru", citeste TOT ce s-a scris si dupa aia comenteaza... OK? De fapt, ce te bagi in Zepteru' altuia? :confused: Te-a intrebat cineva ceva? Sau te astepti de la o intalnire cu domnisoara? ;h Eu iti spun ca sigur o sa ramai tot cu scriitoarea...

íƒí£í£í£í£í£í£.... Aici ai fost chiar simpatic... Rade lumea... Unde? ;h Eu nu aud pe nimeni... :confused: Tu te certi cu mine, sau te certi ca sa vada lumea ce "replici mature" dai altora? ;h

P.S. Asa, de curioziate, du-te si tu aici http://www.mikeportnoy.com/about/drums/?menu=about si vezi si tu cine-i "Portnoy". Inteleg ca pe mine nu ma respecti, dar poate dupa ce vezi asta, o sa ii scrii macar numele corect... Macar atat merita si el saracu'... [/B]

Am ajuns la concluzia la care trebuia sa fi ajuns de mult...toata lumea e impotriva ta...mai bine ai tacea din gura si ai spune ceva mai interesant!Pe cine dracu crezi ca il intereseaza filozofiile tale!Aici ne distram pe seama "Andrei".Fi mai glumet si tu.Lasa greselile de ortografie ca o sa ni le corecteze profesorii si parintii!
Pentru tine toti suntem prosti numai tu esti destept!Am inteles,sper ca te simti mai bine?
Daca o sa continui asa...toti vor fi impotriva ta!Fi mai de gasca si incearca sa te faci placut.Cu siguranta nu te sti integra in societate,dar nimic nu e sigur.Bine ai zis tu ca nu esti baiat de gasca...ei...mai bine ai fi,ca aia sunt barbati adevarati.Tu ce esti,un filozof amarat de 25 de ani care nu are nimic de facut decat sa faca pe desteptul aici!
STITI DE CE:PT. CA NOI IL ASCULTAM ,CEI DIN JURUL LUI NICI MACAR NU-L PRIVESC!In concluzie...are dreptate ca noi suntem prosti si el este destept!Noi il bagam in seama!asta e problema.
FITI ATENTI LA CE VA MAI COMENTA BAIATUL IN URMATORUL MESAJ.EU VOI FI"VICTIMA".Furia il va domina!Insa ma doare in...de el.
FILOZOFUL!!Nu mi-e frica de tine si ma bei ma,ma bei!!!!!!!!!
HA HA HA HA HA HA HA HA!De abia astept sa te crizezi!Filozofule....nu mi-e frica de tine....la llalalallalalal,de abia astept sa ma judeci,dar te rog sa fi aspru....aspru...si mai aspru....
HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!
aaa...ma sti?eu da...mi se pare ca de fapt nu sti

momeala

Mesajde Unregistered » Lun Mai 05, 2003 3:10 pm

...si ma urasc pentru faptul ca am dat click acia.
oare la ce naiba ma gandeam cand am facut asta ?
fuck!
Unregistered

Mesajde cubu » Lun Mai 05, 2003 9:36 pm

Initial trimis de aaa...ma sti?eu da...mi se pare ca de fapt nu sti

Am ajuns la concluzia la care trebuia sa fi ajuns de mult...toata lumea e impotriva ta...

Te cheama cumva "Toata lumea"?

Fi mai glumet si tu.Lasa greselile de ortografie ca o sa ni le corecteze profesorii si parintii!

LOL!!! Buna poanta... Pai de aia te si enervez, ca fac misto de tine... Na, ca ai aflat si tu acum... Si la "puerilitati" de-alea pe care le numesti "glume" nu ma bag...

Pentru tine toti suntem prosti numai tu esti destept!Am inteles,sper ca te simti mai bine?

Aici ti-ai schimbat numele, acum te cheama "Toti"... Pai hotaraste-te...

Daca o sa continui asa...toti vor fi impotriva ta!Fi mai de gasca si incearca sa te faci placut.

Ma fac placut pentru cine merita... Multumesc de sfat, experienta ta de viata o sa-mi foloseasca...

Cu siguranta nu te sti integra in societate,dar nimic nu e sigur.

Tu stii ce e aia sa te integrezi in societate? La anisorii tai? Macar stii ce e aia societate? Vine Arabela cu sfaturi pentru mine ;h

Bine ai zis tu ca nu esti baiat de gasca

Unde am zis eu asta? Da un quote...

...ei...mai bine ai fi,ca aia sunt barbati adevarati.

Ai cunoscut tu barbati adevarati? ;h

Tu ce esti,un filozof amarat de 25 de ani care nu are nimic de facut decat sa faca pe desteptul aici!

Cand n-am ce face ma mai distrez si eu... :j

STITI DE CE:PT. CA NOI IL ASCULTAM ,CEI DIN JURUL LUI NICI MACAR NU-L PRIVESC!In concluzie...are dreptate ca noi suntem prosti si el este destept!Noi il bagam in seama!asta e problema.
FITI ATENTI LA CE VA MAI COMENTA BAIATUL IN URMATORUL MESAJ.EU VOI FI"VICTIMA".Furia il va domina!Insa ma doare in...de el.

Nu mai cere ajutorul altora, ca nu o sa-l capeti... Daca ai intrat in gura lupului, descurca-te... Vorbeste cu mine daca ai ceva de zis... :j Aici iti dai pe fata nesiguranta, ceea ce dovedeste ca stii ca esti in cacat, dar inca nu stii sa te retragi...

FILOZOFUL!!Nu mi-e frica de tine si ma bei ma,ma bei!!!!!!!!!

Stii cum face omul cand ii e frica de ceva? Se incurajeaza singur... ca si tu acum ;h Si pe cine "domina furia"? :con: ;h

HA HA HA HA HA HA HA HA!De abia astept sa te crizezi!

Sa "ma crizez"... ;h Cum e asta? :con:

Filozofule....nu mi-e frica de tine....la llalalallalalal,de abia astept sa ma judeci,dar te rog sa fi aspru....aspru...si mai aspru....
HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!

Vezi ca o sa-ti plezneasca vreo artera de suparare... Sau esti masochista?

P.S. Astept negresit raspunsul tau...
indescifrabil
cubu

Mesajde drumplayer » Lun Mai 05, 2003 10:39 pm

Te cheama cumva "Toata lumea"?

LOL!!! Buna poanta... Pai de aia te si enervez, ca fac misto de tine... Na, ca ai aflat si tu acum... Si la "puerilitati" de-alea pe care le numesti "glume" nu ma bag...

Aici ti-ai schimbat numele, acum te cheama "Toti"... Pai hotaraste-te...

Ma fac placut pentru cine merita... Multumesc de sfat, experienta ta de viata o sa-mi foloseasca...

Tu stii ce e aia sa te integrezi in societate? La anisorii tai? Macar stii ce e aia societate? Vine Arabela cu sfaturi pentru mine ;h

Unde am zis eu asta? Da un quote...

Ai cunoscut tu barbati adevarati? ;h

Cand n-am ce face ma mai distrez si eu... :j

Nu mai cere ajutorul altora, ca nu o sa-l capeti... Daca ai intrat in gura lupului, descurca-te... Vorbeste cu mine daca ai ceva de zis... :j Aici iti dai pe fata nesiguranta, ceea ce dovedeste ca stii ca esti in cacat, dar inca nu stii sa te retragi...

Stii cum face omul cand ii e frica de ceva? Se incurajeaza singur... ca si tu acum ;h Si pe cine "domina furia"? :con: ;h

Sa "ma crizez"... ;h Cum e asta? :con:

Vezi ca o sa-ti plezneasca vreo artera de suparare... Sau esti masochista?

[B]P.S. Astept negresit raspunsul tau...
[/B]

...ahhm :D ..saru-mana.. vroiam sa zic doar ca eu am intrat pe site-ul al (portnoy) si ca Mike Portnoy e un zeu al tobelor!...si cam atat.... bye!
drumplayer
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 2:59 pm

Initial trimis de drumplayer

...ahhm :D ..saru-mana.. vroiam sa zic doar ca eu am intrat pe site-ul al (portnoy) si ca Mike Portnoy e un zeu al tobelor!...si cam atat.... bye!

Nu prea te vad pe fanclub, am mai pus un link pe acolo, ia vezi:

http://www.mikeportnoy.com/monster/?menu=interact

Bah, ca asta mai rar... E nebun baietasu...
indescifrabil
cubu

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 3:48 pm

Nu prea te vad pe fanclub, am mai pus un link pe acolo, ia vezi:

http://www.mikeportnoy.com/monster/?menu=interact

Bah, ca asta mai rar... E nebun baietasu...

...pai nu prea ma ocup io cu fancluburi...da oricum sunt fan dream theater.... adica daca asculti rock si nu stii ce inseamna dream theater esti ...degeaba!.... deci oricum imi place portnoy... si cand il vad cum bate la tobe imi vine sa ma las io! ..imi trebe 100 de ani sa ajung ca el... sau 100000000...
drumplayer
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 3:58 pm

Nu, ai inteles gresit, e vorba de http://www.fanclub.ro... "Barfe Online" tine intr-un fel de site-ul asta... La inceput ziceam si eu ca fanclub-ul nu e interesant, dar sa stii ca gasesti acolo pe forum oameni cu care chiar ai ce discuta... Oameni care stiu muzica...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Mie Mai 07, 2003 7:20 am

Initial trimis de TOT EU!marea fana a ta
andra draga,am auzit ca te mai lauzi cu frumusetea ta,sper sa iti transmita cineva mesajul daca nu esti tu...andra adevarata!Am spus adevarul in mesajele mele despre fizicul tau si cred ca am uitat sa iti spun ca mai ai nevoie de sport,De slaba esti slaba dar degiaba adca iti zboara carnita ca slaninuta!
Sani tai sunt mari dar degiaba daca iti ajung sfarcurile pana la buric.Ti le-am vazut prin stupida ,naspa ,urata rochie roz cu flori...bla bla...uec...si ar trebui sa faci ceva cu ei ca iti curg!Masajul e foarte bun,dar la cate concerte ai...o sa te trezesti cu el pana la genunchi!Mari ca mari...dar frumusetea unde e???
Apari tu ca o fetita virginuca si sensibila dar nu ar trebui sa uitam ca APARENTELE INSALA!!
In neamul tau de piranduta...pirandutele nu sunt cuminti.Nu cred ca tu esti o ecceptie,cred ca e interventia lui MARELE SI BUNUL CCCOOOSSSTTTII!

Frate, te inteleg ca esti suparat rau pe Andra, dar mai pune si tu mana pe o carte ca esti cam varza. Gramatica limbii romane e cam grea ce-i drept dar nu iesi ca prostu'-n fata daca nu stii sa scrii.
Ma invata si revin-o dupa aia sa vorbesti de altii si de viata altora.
Spor la treaba.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Mai 09, 2003 3:24 am

un nebun arunca o piatra iar 10 destepti se chinuie sa o scoata...
Unregistered

Mesajde gigel » Mar Mai 13, 2003 12:18 pm

bai, pana la urma esti andra, sau nu?
gigel

Mesajde Andra » Mar Mai 13, 2003 2:45 pm

Initial trimis de gigel
bai, pana la urma esti andra, sau nu?
Da,Gigel,sunt,eu Andra.Drept consecinta am sa-ti povestesc o intamplare din copilaria mea.Aveam eu vreo 14 ani,cand impreuna cu cateva colege mai apropiate ne-am gandit ca n-ar fi rau sa bem si noi ceva la o terasa,mai ales ca era foarte cald.Dar bani nu aveam.Asa ca am mers fiecare acasa,dar eu nu am putut sa fac acelasi lucru,deoarece nu aveam cheia de la apartament.Asa ca,am mers la un telefon public,care pe atunci functiona cu fise si cu ajutorul unei sarme am scos toti banii pana la ultimul leutz.M-am scos cu o suma bunicica,spre deosebire de colegele mele....Poate aceasta intamplare ti se va parea stupida,dar intelege eram copil,si mai ales pe o vreme asa frumoasa,aveam nevoie de bani pentru un cico....
Andra

Mesajde cubu » Mar Mai 13, 2003 3:59 pm

He he he he... Asta a fost buna... Ai o bila alba de la mine... Ma rog, pe langa alea negre multe... Doar m-ai laudat si tu pe thread-ul cu bebelusa, nu?
indescifrabil
cubu

Mesajde andra » Mar Mai 13, 2003 10:28 pm

He he he he... Asta a fost buna... Ai o bila alba de la mine... Ma rog, pe langa alea negre multe... Doar m-ai laudat si tu pe thread-ul cu bebelusa, nu?

Totusi de ce nu ma lasi in pace?nu mai intra pe threadul asta si nu mai strica frumoasa comunicare cu fanii mei
andra

Mesajde cubu » Mar Mai 13, 2003 10:33 pm

Pai si eu sunt un fan de-al tau... Nu-mi dai voie? Te rog frumos... Fii capitanul meu...
indescifrabil
cubu

Re: Dargi Fani,sunt Eu "andra"

Mesajde Unregistered » Mie Mai 14, 2003 10:59 am

Ce aveti frate cu saraca Andra?

muzicabuna.ro este locul unde si eu ma intalnesc cu fanii mei.

Va pup,

Corina Chiriac
Unregistered

Mesajde cubu » Mie Mai 14, 2003 12:08 pm

Hai ca-ti ajunge... Ti-a dat lumea prea multa atentie...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nemo » Vin Mai 16, 2003 10:09 am

Initial trimis de Andra
Da,Gigel,sunt,eu Andra.Drept consecinta am sa-ti povestesc o intamplare din copilaria mea.Aveam eu vreo 14 ani,cand impreuna cu cateva colege mai apropiate ne-am gandit ca n-ar fi rau sa bem si noi ceva la o terasa,mai ales ca era foarte cald.Dar bani nu aveam.Asa ca am mers fiecare acasa,dar eu nu am putut sa fac acelasi lucru,deoarece nu aveam cheia de la apartament.Asa ca,am mers la un telefon public,care pe atunci functiona cu fise si cu ajutorul unei sarme am scos toti banii pana la ultimul leutz.M-am scos cu o suma bunicica,spre deosebire de colegele mele....Poate aceasta intamplare ti se va parea stupida,dar intelege eram copil,si mai ales pe o vreme asa frumoasa,aveam nevoie de bani pentru un cico....

Uite daca vrei sa te credem spune-ne cu cine esti combinata acum pt. ca am vazut ca ai declarat ca esti indragostita.Daca nu vrei sa dai un nume, macar spune-ne cum arata.
Nemo

Mesajde Unregistered » Vin Mai 16, 2003 10:26 am

CUM E SA FII PROASTA , DAR SA TE DAI BUNA????/
Unregistered

Mesajde cubu » Vin Mai 16, 2003 3:26 pm

Poate ne spui tu...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Vin Mai 16, 2003 3:34 pm

Cred ca daca as fi fata si blonda ti-as putea raspunde.Chiar nu stiu!!
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii