Cu drag pentru "original" (G-abi)

ce-a fost pe Muzici o data

Cu drag pentru "original" (G-abi)

Mesajde Dj Strike » Joi Dec 20, 2001 1:48 am

sWord Up !

Dragul meu "broda`" de peste ocean,

1. Nu imi amintesc sa fi spus ca "ma cred inteligent si underground", de fapt nu am spus nimic referitor la propria mea parere despre mine... daca TU ma crezi "inteligent si underground"... treaba ta, e parerea Ta despre mine si nu a mea...
2. Din pacate nu ai reusit sa citesti in spatele cuvintelor... ceea ce m'a deranjat de la inceput la postul cu site'ul Bug Mafia, a fost NU formatia prezentata, ci auto intitularea de "site TARE"... care denota o prezentza acuta de incultura... nu ma deranja daca ar fi spus "cel mai nou site", dar el si'a autoevaluat calitatea... ca si cum fiecare elev si'ar da singur nota indiferent de parerea unui organ abilitat, profesorul, care sa confirme acest lucru. Daca spunea ca in urma unui sondaj, site'ul lui este considerat un "site tare" nu ma deranja deloc postul respectiv. Aprecierea calitatii muncii, sau a produsului se lasa pe seama consumatorului...
3. Daca e sa ma intalnesc fata'n fata cu Alin tot i'as da una peste cap... poate Alin isi aminteste cum a fost cand in Bucuresti a fost concert Metallica si cum s'au umplut barurile din pantelimon cu rockeri... si cand a trebuit sa iasa ca un coiot resemnat, cu coada intre picioare, dintr'un bar, cand un rocker a zis ceva in genu` "Uzzi ? Cine pula mea ii Uzzi ? Bag pula'n capu`lui !". exemplele pot continua... nu numai referitor la ei ci si la "La Familia" care au incasat bataie de fiecare data cand au venit in Oradea... (s'au legat de campionii lui Vizer la judo :) )

Peace out !
Dj Strike
Junior Member

cool

Mesajde n3aGabitz » Joi Dec 20, 2001 1:51 am

da ma ai dreptate....nu conteaza in fine!

te rog sa ma crezi ca te-am considerat inteligent! Recunosc, e greseala mea......(sper ca tu ai citit in spatele cuvintelor acum)!

sarbatori fericite,

pace.....auzi da cu CSC ce se mai aude, da-mi mail sau pv pe forum aici
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Dec 20, 2001 2:38 am

bah ia gata!!!

nu va mai certati pe topicuri separate...certati-va pe subiect

chiar ca a fost razie cand a venit metallica!!!
Vizitator

bag pula-n mata bah

Mesajde ckride » Joi Dec 20, 2001 10:52 pm

Nu mai zic nimik ca mi-a luat cuvintele cu "inteligenta" lui. Sa nu se inteleaga gresit acum mesajul, da un cuvant pt DJu ala Lovit de vant: daca te crezi ala brandos si bazat, dute fata in fata cu alin si spune-i ca-ti bagi pula in el. Dute cu toata gasca daca vrei, ia-ti si campionii tai la box si dute-n Socului. Vre sa-ti dau si adresa?
ckride
Junior Member

fie cum zici tu

Mesajde Dj Strike » Vin Dec 21, 2001 1:31 am

sWord Up !

pt. gabi
0. Craciun fericit si La Multi ani !
1. adresa mea de mail e djstrike@mail.com
2. de CSC o sa se auda in 2002 mai multe
3. eh da... sunt al naibii de comercial si de prost...

pt. neamtzu
1. nu's genu` ala de "baiat baiat" care sa aiba gasca, asa ca s'ar putea k alin sa ma faca warza daca ma duc in socului. multumit ?
2. ai un site super tare !
3. la multi ani !

pt. restu` de pe forum
Adio !
Dj Strike
Junior Member

Re: fie cum zici tu

Mesajde n3aGabitz » Vin Dec 21, 2001 2:01 am

strike vreau adresa ta de acasa pentru posta frate.....lolz

sa va aduca mosu tot ce va doriti sau macar pe aproape!

pace
n3aGabitz
Junior Member

in sfarsit

Mesajde ckride » Vin Dec 21, 2001 2:09 am

Ma bucur ca am scos-o la capat. :) sa traiesti si sa fi sanatos, mai ales acu de sarbatori. Si apropo, imi pare ca tu ai site-ul ala hip-hop-area.go.ro nu? Ce zici de un link exchange? Io bagasem mai de mult linku tau ca mi-a placut site-ul :)

Numa bine si happy craciun la toti.
PS: sa vedeti bataia draq ce-i dau lu mosu sa nu mai ajunga si la voi :D :D :D
ckride
Junior Member

Înapoi la De pe muzica