Dragul meu "broda`" de peste ocean,
1. Nu imi amintesc sa fi spus ca "ma cred inteligent si underground", de fapt nu am spus nimic referitor la propria mea parere despre mine... daca TU ma crezi "inteligent si underground"... treaba ta, e parerea Ta despre mine si nu a mea...
2. Din pacate nu ai reusit sa citesti in spatele cuvintelor... ceea ce m'a deranjat de la inceput la postul cu site'ul Bug Mafia, a fost NU formatia prezentata, ci auto intitularea de "site TARE"... care denota o prezentza acuta de incultura... nu ma deranja daca ar fi spus "cel mai nou site", dar el si'a autoevaluat calitatea... ca si cum fiecare elev si'ar da singur nota indiferent de parerea unui organ abilitat, profesorul, care sa confirme acest lucru. Daca spunea ca in urma unui sondaj, site'ul lui este considerat un "site tare" nu ma deranja deloc postul respectiv. Aprecierea calitatii muncii, sau a produsului se lasa pe seama consumatorului...
3. Daca e sa ma intalnesc fata'n fata cu Alin tot i'as da una peste cap... poate Alin isi aminteste cum a fost cand in Bucuresti a fost concert Metallica si cum s'au umplut barurile din pantelimon cu rockeri... si cand a trebuit sa iasa ca un coiot resemnat, cu coada intre picioare, dintr'un bar, cand un rocker a zis ceva in genu` "Uzzi ? Cine pula mea ii Uzzi ? Bag pula'n capu`lui !". exemplele pot continua... nu numai referitor la ei ci si la "La Familia" care au incasat bataie de fiecare data cand au venit in Oradea... (s'au legat de campionii lui Vizer la judo

Peace out !