Orasele patriei

cu bilet la business class, ori cu cortul in spinare: am furnici pe toata talpa

Mesajde basstard » Vin Apr 11, 2003 3:33 pm

deal

ochila, eu sunt deja in Sibiu, deci Regina Matrashita vine pe teritoriul meu (singurica sau adusa de Mosh). Daca vine SOD-u de la Milcov il asteptam cu tevile de esapament in mana :D
Se pare ca Regina Mathrasita asteapta sa isi ia bacul ... dupa aia mamica isi mai pierde din autoritate, isn't it?
("Respect my fucking authoryta!!!" citat Cartman, South Park ) ;n
human being/being human
basstard
Junior Member

Pregateste burdihanul!!

Mesajde LS. » Vin Apr 11, 2003 10:23 pm

asa ca sa mancam o ciorbica acolo la Balea...sau la Capra..sau unde vrei tu. :)
Ne intalnim sus la Balea Lac....ca tu vii dinspre Cartzisoara....iar eu dinspre Corbeni (Argesh).

Moshule....ce zici sa o faci invers....vii invers( din nord spre sud)
si dupa Corbeni ne intalnim, o luam la dreapta spre Valcea si de acolo la vale pe Dealu....

Si pe Dealu Negru oprim la o taraba de mititei, sugem toti mititeii si berea din frigidere pana plesneste pielea pe noi, iar la plecare lasam locul de parca ar fi trecut un hurican peste el!!

Ti-am promis si ai sa vezi ca ma tin de cuvant...mai mult ca probabil la vara.....asa ca incepe antrenamentul!!

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 11, 2003 10:28 pm

Vin cu tine. Dar unde mai ai loc si de mine ? Catel , copii.....etc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde LS. » Sâm Apr 12, 2003 12:14 am

Nici o problema Moshu..am crezut ca o sa ma intrebi daca o sa fie destui mititei..

In legatura cu locul...iau un camion daca e nevoie.....si daca nici atunci nu-i loc, culc copiii la Baneasa langa gradina zoo. Acolo pot sa-i lasa o saptamana singuri aaam treaba cu ei.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Apr 12, 2003 3:14 pm

Da mey,dupa ce imi iau Bacu` am si eu mai multa liniste,nu`i vb de ai mey,ca ai mey mi-au dat voie intotdeuna sa umblu peste tot.
Eu la Sibiu ma intalnesc IN PRIMUL RAND cu Bassplayer,el mi-a promis demult ceva,sa te tii de promisiune,amice,ok?
Dup`aia vad eu...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Crazy Babe » Vin Iun 06, 2003 8:00 pm

cool: bucuresti: chiar daca nu am vizitat tot, mi-a placut, centrul e ok...
constanta: curat, ingrijit...
targu mures: a 2-a casa pentru mine deoarece maica-mea e nascuta acolo si am o multime de rude...
sibiu: frumos oras.. anu trecut l-am vizitat si eu si am ramas placut impresionata... imi place simtul de oras vechi care il are.. super... de abia astept sa mai merg pe acolo...
timisoara: de asemenea un oras de care ma leaga amintiri super placute .. am si un apartament in timisoara si merg pe acolo de fiecare data cand merg in ro... imi place la nebunie Piata Operei, Parcul Rozelor...
tot acolo am mancat si cea mai buna inghetata ever...: la gelateria italiana.. cei de acolo stiu la ce ma refer.... cand ajungeti in timisoara incercati-o neaparat.. este in piata operei...

ia sa zic si ce orase detest:
1) Piatra Neamt( categoric chiar daca e orasul meu natal si am locuit 14 ani in el... este plictisitor... mic... jegos... :bleah: nu prea ai nici un punct turistic deosebit de vizitat... magazine la pamant... cred ca vara asta nu ma mai duc pe acolo... E FRUMOS SA MERGI ACOLO maximm 10 zile si apoi valea :cry:
2) fara suparare pentu cel care a zis ca orasul lui natal este focsaniul...
am locuit impreuna cu taica-meu si eu in focsani 2 luni si nu mi-a placut deloc... cel ami mic si plin de tigani oras din romania :cry:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 06, 2003 8:21 pm

Nu se poate spune despre Focsani ca e cel mai mic si plin de tigani oras din Romania...dar nici laude nu merita. E un orash de provincie cu oameni tristi si prafuitzi. La fel ca Buzaul sau Braila....etc. Cu toate astea tre' sa-i intelegem pe cei ce s-au nascut acolo. E normal sa isi iubeasca orasul. Eu cat am vazut din Focsani...mi-a facut impresia unui oras linistit unde cam toata lumea se cunoaste cu toata lumea.
Deh..ma pot lauda ca am strabatut cam toata tara...si tre' sa spun ca....sunt alte capitale de judetz mult,mult...sub capitala Vranceana. Daca Crazy Babe sau altcineva e curios....voi enumera aceste capitale care sunt sub Focsani.

Despre Piatra Neamt..am mai spus. Imi place. Muntele ala de acolo...e benefic. Lumea e mai altfel ca la inceputurile Moldovei. Oameni mai cu stare , oameni mai educati.
Ultima oara cand am fost la Piatra Neamt...prin noiembrie 2001 ....am dat peste un ger napraznic...de nu mai stiam de mine. Asta insa nu m-a impiedicat sa colind pretz de 4 ore orashul. Iar la intoarcere frig cumplit si in trenul ce ducea la Bacau. Eh..dar de la bacau m-a luat acceleratul de Suceava.....care avea si caldura.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Vin Iun 06, 2003 8:41 pm

Focsaniul nu este nici pe departe cel mai mic si mai plin oras de tigani din Romania. Eu pastrez amintiri frumoase tare in legatura cu acest oras, pentru ca, a fost orasul primilor mei pasi in viata. Si nu e plin de tigani. In nici un caz mai plin ca Romanul, un orasel mic cu adevarat. No ofense, imi este foarte drag si Romanul, am multi prieteni romascani, dar este renumit pentru numarul mare de rromi.

Si vad ca si despre Piatra-Neamt are Crazy-Babe o parere nu tocmai buna, si contrar spuselor ei, este (cel putin la ora aceasta) un orasel cat se poate de placut, plin de viata si curat. Sau asa se prezenta la ultima mea vizita, care a fost foarte recenta. Nu stiu ce i-o fi cashunat lui CB pe el, zau... :(
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Iun 06, 2003 10:52 pm

pai am ciuda pe piatra neamt.. o fi el ok.. nah.. am stat 14 ani in el.. e mic... plictisitor... totul este monoton.. si de aia am zis ce am zis...
don't get mad...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Mirela » Sâm Iun 07, 2003 6:59 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu se poate spune despre Focsani ca e cel mai mic si plin de tigani oras din Romania...dar nici laude nu merita. E un orash de provincie cu oameni tristi si prafuitzi. (...) . Cu toate astea tre' sa-i intelegem pe cei ce s-au nascut acolo. E normal sa isi iubeasca orasul. Eu cat am vazut din Focsani...mi-a facut impresia unui oras linistit unde cam toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

Oameni tristi si prafuiti in pula mea, Moshule! Crezi ca daca ai fost de doua ori la Focsani, si-ai stat bine mersi cu burta la soare intr-o pizzerie, si te-ai plimbat de la gara la pizzerie si inapoi, ai vazut ce inseamna cu adevarat Focsaniul? Ai stat de vorba cu destui focsaneni ca sa iti poti permite sa afirmi chestiile astea?

Eu am trait 17 ani in Focsani, apropo de ce spunea CB, si poate ca uneori mi s-a parut mic, si inghesuit, si plictisitor, sau cum mai vreti voi! Dar de cele mai multe ori a fost locul unde am putut face ce am vrut eu, cu cine am vrut eu. E orasul meu natal, acolo am facut ochi, acolo am crescut si acolo mi-am format anumite principii de viatza, dar asta nu inseamna ca il iubesc din obligatie. Il iubesc pentru ca pur si simplu e un oras care se cere, si stie sa se faca iubit. Daca nu prin locuri, macar prin oamenii care traiesc acolo. Da, oamenii aia tristi, oamenii aia linistiti, oamenii aia prafuiti, stiu sa se distreze, stiu sa traiasca si sa iubeasca, stiu sa fie oameni!

Tigani? Sunt, nu zic nu! Mizerie? O fi si aia! Dar nu mai mult ca prin alte parti, sa fim seriosi acum. Ca sa-mi citez o (sper eu) buna prietena de pe forum, "sunt mai multi tigani in bucuresti decat in focsani sau in orice alt oras, numai ca tiganii astia (ie-din bucuresti) au mertzane"

Si mai lasa accentele alea de superioritate, cu "tre' sa-i intelegem pe cei ce s-au nascut acolo". Numai pentru ca este un oras mic, pentru ca e un oras de provincie, automat il cataloghezi in seria de orase "care trebuie intelese" Asta e o preconceptie din aia tampita, ceva de genul fie, treaca de la noi, astia capitalistii, ii suportam/intelegem si pe ei. Muie, Moshule, multa, multa muie! Nu avem nevoie nici de "mila", nici de "intelegerea" ta. Imi cer scuze fata de cei care nu au astfel de concepte, poate sunteti chiar multicei, dar eu nu prea v-am intalnit. In schimb cu d'alde din astia precum Moshu, care au "strabatut cam toata tara" si cred ei ca le stiu pe toate si le pot inscrie pe toate sub o anumita categorie, ii toarna cu galeata.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 07, 2003 7:04 pm

Exact ce spuneam. Nu ai facut decat sa imi confirmi spusele. Daca te nasteai in Calarasi...spuneai lucrurile de mai sus despre Calarasi. Deci..fiecare ne iubim orashul natal...si este normal !

Muie si tie !

PS : mai vorbim cand te linistesti !

PS 2 : am fost de multe ori in Focsani , nu doar asta vara. mai du-te si tu pe la Brasov , Cluj,Timisoara...si comparam pe urma.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Iun 07, 2003 7:15 pm

Pula, daca citeai si tu cu atentie vedeai ca am spus ca nu iubesc Focsaniul din obligatie, sau pentru ca este orasul meu natal.
Si nu am zis ca Focsaniul ar fi mai presus de Timisoara, Brasov sau alte locuri, sa compari Timisoara cu Focsaniul e ca si cum ai compara coada vacii cu stampila prefecturii; dar nu ai nici un drept sa afirmi despre Focsani ca ar fi un oras lipsit de viatza si prafuit, cu atata mai putin cand asta nu e adevarat!

ps: de trei ori muie. Sop toate, contra toate. :p

ps2: abia acum cand am devenit si eu un pic mai..."agitata" , sa ma linistesc deja ? thank you, but i think i'll pass on that one...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 07, 2003 7:18 pm

Mah...ce sa zic ? Mi-au placut mai mult alte orase. Chiar nu am vorbit in necunostiintza de cauza. E ca si cum ash sustine eu in fatza ta ca Bucuresti e mai marfa ca Barcelona...eu care nu am vazut in viatza mea Barcelona. :)
Daca esti curioasa , o sa fac un top al capitalelor de judetze ale Romaniei in viziunea mea.
O dam la pace...sau mi-o sugi ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Iun 07, 2003 7:33 pm

1. Pai io n-am zis ca Focsaniul ar fi mai marfa decat alte orase, bah! Am zis ca Focsaniul e marfa, punct.

2. Parerea ta e parerea ta, si ti-o respect, dar asta nu inseamna ca poti sa spui tampenii despre Focsani-ul meu!

3. Nu sunt curioasa, da' poti sa-l faci daca vrei.

4. Nu ma provoca, ca incerc sa ma abtin din toata inima sa nu imi dau drumu' la gura.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 07, 2003 7:41 pm

Nu am zis nici o prostie . te-ai aprins prosteste , orbita de patriotismul local.
Oribilul Mosh
Junior Member

Nu-mi vine sa cred !!

Mesajde LS. » Sâm Iun 07, 2003 11:04 pm

Mirela si Mosh !!

Santeti amandoi Moderatori la Turism!!!

Nu inteleg cum pe aceasta tema intra si pula si muia !!

Eu am fost cenzurat, mesaje sterse si avertizat cu datul afara, doar pt. simplul fapt ca am spus uni moderator ca habar nu are despre ce vorbeste...fara injuraturi sa expresii de astea.

Nu mai postez pe Fan, dar continui sa urmaresc...la inceput am avur o mare stima, dar acum doar scarba....nu voi ma-ti suparat, ci altii.

Pacat....cel putin daca ati fi facut-o in alta parte !!!

Sorin.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 07, 2003 11:08 pm

Eu si cu Mirela suntem prieteni vechi. Ne stim si in realitate si ne cerem scuze ca ne-am certat aici in vazut tuturor. Deh...mai gresim si noi.Chestia e ca pana la urma am ajuns la un comun acord in private...iar aici am lasat discutia asa.
Imi dau seama ce impresie si-au facut cei care ne-au citit.

Inca o data....mii de scuze pentru limbajul greu folosit aici...si total neadecvat. Nu trebuie Sorine , sa te retragi de pe fanclub. Din partea mea parerile ti-au fost intodeauna bine primite si tu stii acest lucru.

Gabriel
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Iul 14, 2003 8:50 am

Moshule, ti-am luat-o inainte... am dus-o pe Mathrasita in padurea Dumbrava. Imi pare rau ca nu am avut suficient timp si au ramas multe locuri misto din Sibiu/din jurul Sibiului nevizitate... next time, as they say.
Tie ti-a ramas sa o duci la Deva :D

Relativ ontopic:
In topul celor mai pline de tigani orase din tara ati uitat Ploiestiul. Nu vreau sa imi scol ploiestenii in cap, poate sunt si parti frumoase in orasul lor dar eu nu le-am vazut. Singurul loc unde n-am vazut tigani a fost tereasa Black Sea.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Dzeu » Lun Iul 14, 2003 9:35 am

Nu am vizitat foarte multe orase,dar mi-a placut faorte mult Brasovul cu Piata Sfatului si in special Biserica Neagra,unde am ascultat un concert de orga.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iul 14, 2003 1:13 pm

daca vreti sa vedeti ceva super fain treceti prin Pitesti, in special atunci cand e Simfonia Lalelor.
Centrul arata super fain, iar orasul in general nu e murdar...
memetshot

Mesajde Matrashita » Lun Iul 14, 2003 7:47 pm

Nu vreau sa vb aici despre orashele care nu-mi plac sau despre orashele pline de tzigani ci despre cel mai frumos orash pe care l-am vazut zilele trecute.Este vorba de SIBIU!
Un orash pe care de multa vreme doream sa-l vizitez si sa descopar frumusetile si misterele lui...Mai ales ca mi-am promis eu mie ca dupa ce trec de BAC voi vizita Padurea Dumbrava si m-am tinut de promisiune mai ales ca am avut un ghid f bun,si anume pe Bassplayer care m-a dus cu motocicleta pana acolo si c are mi-a aratat si explicat multe lucruri interesante din Muzeul Satului(la naiba,iar am uitat numele complet al muzeului).
Sibiul nu este un orash f linistit si monoton asha cum spunea BabyGirl,ci e un orash in care totul e istorie,casele sunt atata de frumoase,este un orash colorat,nu atat de gri ca Bucurestiul.
Locuri in care sa pierzi in mod placut timpul sunt destule,unele rustice,altele fancy dar oamenii stiu sa se distreze.
Nu pot sa exprim in cuvinte tot ce simt si cat de mult mi-a placut Sibiul dar tot ce pot sa spun e ca voi reveni acolo intr`o luna de zile pt ca mi-au ramas intiparite in minte cateva chestii de care nu pot uita!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde i'm back » Lun Sep 08, 2003 11:24 pm

Ca multi de pe forumu' asta, si eu am strabatut tara in lung sin in lat! Astfel mi-am format o impresie asupra oraselor tarii...
Orasul care imi place cel mai mult este timisoara. De ce? Pe langa faptul ca are multe atractii turistice, amplasarea sa in vestul tarii ii da un aer occidental (oricum este iesirea spre vest)!
Alte orase care imi mai plac? Sighisoara (se afla chiar in jud meu), ptr ca e un oras foarte frumos, cu numeroase atractii turistice, in special cetatea medievala ( avand f multe rude in sighisoara, acest oras a devenit ca o a doua casa ptr mine, si-l cunosc f bine)!
Mai imi plac si Brasov, Cluj....
Si bineinteles orasul meu: Tg Mures, despre care nu am decat vorbe bune (not), desi m-am cam plictisit de el datorita indelungatei mele sederi aici... (oricum ma mut curand)!!!
i'm back
Junior Member

Mesajde punct » Mar Sep 09, 2003 8:40 pm

nici eu nu am prea calatorit, insa un oras care m-a impresionat este clujul.mi-a placut la nebunie; in special gradina botanica, cetatuia, teatrul national. o gramada de locuri frumoase si interesante. am trecut odata prin orsova, un oras micut si curat. si bineinteles ... timisoara, orasul meu. imi place, nu cred ca as putea locui altundeva, un oras plin de cluburi, discoteci, un oras galagioa si ziua si noaptea.
X
punct
Junior Member

suceava, mon amour

Mesajde catharsis » Mar Sep 09, 2003 10:54 pm

nu stiu daca s-a mai scris ceva asemanator aici, dar din pur patriotism si plictiseala, imi prezint orasul natal - suceava.
suceava este situata in podisul sucevei, intr-o zona de deal deci. prin oras trece apa sucevei, orasul e pe cateva dealuri, e cate vreo padurice doua pe aproape, blablabla
recent am aflat ca din cauza defectiunilor din reteaua de canalizare orasul pluteste pe un mal ceva si exista pericoul ca vreun sfert din el sa se duca la vale. eu am blocul foarte aproape de punctul cel mai inalt (pe blocurile turn de langa mine si-a pus rds-ul antena, dar eu din pacate stau la bloc de 4 etaje si nu am net gratis 24/7...) si nu cred ca se duce asa de curand la vale. suceava este un oras linistit cu vreo 110.000 locuitori, dupa cum stiti fosta capitala a moldovei, fosta comuna in bucovina austro ungara, a cunoscut dezvoltarea in perioada interbelica si comunista cand a fost resedinta de judet si cand s-a dezvoltat in detrimentul unor orase mult mai frumoase ca gura humorului, campulung moldovenesc, radauti si chiar vatra dornei. comunistii si-au lasat amprenta in arhitectura orasului, au demolat ca idiotii aproape toate cladirile vechi si istorice construite pe vremea ocupatiei austriece si au construit blocurile lor de beton care arata aproape toate la fel. asa ca din cauza unor idioti suceava nu are ca alte orase centru istoric, ci doar cetatea de scaun, cu punctele sale de atractie: terasa admiral, care a castigat premiul de cea mai buna terasa din suceava si care a fost gazda catorva betii de ale mele si parcul sipote, in care mai au loc evenimente ciudate ca si cele descris in articolele: http://www.obiectiv.ro/index.php?id=21899 si http://www.obiectiv.ro/index.php?id=23101. memorabila este fraza: "Homosexualii din parc pot fi recunoscuti foarte usor, intrucit fiecare are la el ori un ziar, o carte, cite o plasa sau cite o sticla de plastic". despre dealul cetatii se mai pot spune ca poti ajunge la el daca ocolesti foarte mult si treci pe langa cimitirul orasului sau urcand destule scari care devin foarte noroioase cand ploua si trecand pe langa statuia care contine cel mai mare penis din suceava, cel al calului lui stefan cel mare, care probabil ii fac sa saliveze pe homosexualii din zona, care sunt cei mai culti din tara deoarece intre doua partide de sex oral citesc de plictiseala cartile sau ziarele cu care sunt dotati.
suceava este genul de oras in care nu prea se intampla multe, in care nu prea gasesti lume pe strada dupa ora 10, in care strazile au gauri, primarul e din ferentari, strazile sunt cam aiurea ca asezare, care nu mai are echipa de fotbal decat in c, in care ai destule sanse sa te plictisesti daca esti obisnuit cu atmosfera marilor orase, orasul in care s-a nascut marele ganditor andrei tabarcea, este orasul in care as locui si dupa terminarea facultatii. ceea ce imi place la oras este ca de obicei e racoare, fiind unul dintre orasele cu clima cea mai rece.
deocamdata m-am plictisit de scris, dar voi reveni si cu alte informatii....
ah, si deoarece suceava a fost in imperiul austro-ungar cei care nu au fost sunt numiti 'regateni' si sunt priviti cumva cu superioritate de catre localnici, care au ceva dreptate deoarece orasul e inconjurat de sate cu oameni instrariti si gospodario si din cand in cand alcoolici. botosaniul este cunoscut si sub denumirea de 'tara paielor'
ps: la final, un colaj cu cateva carti postale vechi cu orasul...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Weet-weet » Lun Oct 20, 2003 3:38 pm

Eu iubesc Brasov-ul , pentru strazile lui , pentru cladirile vechi , pentru Piata Sfatului , pentru Tampa , pentru oamenii din Brasov ..
Cand chiuleam de la ore era superb sa ma plimb pe strazile Brasov-ului , si mi-e dor de asa ceva . Piata Sfatului , mare si frumoasa , pastreaza un pic din aerul unui oras vechi . Seara , sa mergi pe Tampa , sau si sub Tampa , e frumos sa vezi orasul , cu toate luminile lui ... e superb !
Alt oras care imi place ar fi Sibiu , oras vechi , curat , si care seamana destul de mult cu Brasov-ul .. sau Brasov-ul seamana cu Sibiul .. nu stiu . Nu am vazut prea multe in Sibiu , dar mi-a placut , asa cum era .. as vrea sa-l vad iar .
Orase care nu imi plac .. Bucuresti ( dar poate ca nu am drept sa zic nimic despre el , nu l-am vazut decat in trecere ) si Botosani-ul .. e un oras trist ... , mi se pare ca mereu sunt nori deasupra lui , nu-mi place deloc ...
A ! din orasele care-mi plac , ar mai fi si Curtea de Arges si Pitesti , nu pot sa-mi amintesc ce e pe acolo , dar imi plac , au ceva care le face sa fie deosebite :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Maniaaaaa » Mar Ian 06, 2004 11:15 am

neatza!
orase frumoase? mai toate orasele din ardeal..mai putin Copsa Mica...stie toata lumea de ce..
totusi ardealul a fost cea mai civilizata zona a tarii..cea mai apropiata de occident si asta se vede clar in stilul arhitectonic..ce sa comparam Romania cu Occidentul si sa ne ofticam ca nu avem palate ca noi ne bateam cu turcii...diferente cat china sunt la cateva sute de km..comparati brasov sau sibiu sau alba iulia..cu ploiesti...critic ploiestiul pt ca locuiesc in el...abia il suport si o fac strict din considerente economice...oras mai infect mai rar..plin de tigani..cu tspe rafinarii de nu mai stii de la care sa zici ca pute mai tare...sucks big time... zice-se ce s-o zice..tot ardealu` e fruntea:) ca doar is nascut acolo;)
ciao si ne mai auzim
Maniaaaaa
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mar Ian 06, 2004 11:52 am

Din toate orasele pe care le-am vizitat pana acum, as putea spune ca Novaci m-a impresionat in mod deosebit: este micut, linistit, este la poalele muntilor, deci are aer curat. Iar vegetatia pe care o gasesti la tot pasul, frumos intretinuta, este de-a dreptul incantatoare.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Novaci !!

Mesajde LS. » Sâm Ian 10, 2004 10:31 pm

Ai mare dreptate cu toate ca nu e nici macar orasel !!

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 11, 2004 1:24 am

Nu am auzit in viatza mea de Novaci. Imi puteti detalia putin ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Novaci !!

Mesajde LS. » Lun Ian 12, 2004 3:23 pm

Salut Gabi !! Nu te cred nici daca inghiti jar...poate nu ai fost pe acolo dar sigur ai auzit !!

Dar iti plac descrierile, iti plac locurile frumoase si natura...inafara de haleala desigur.

Asadar Novaci e un fel de statiune, mai mare la poalele Parangului. Dupa Horezu spre Tg. Jiu venind e la Valcea.

Iubitorii de liniste si natura vor gasi aici pe langa pestera Muierii si pestera Ursilor ( atentie ca ghidul dimineata e cam "obosit ") un adevat colt de rai.

Cei ce doresc aerul de munte, sunt invitati sa urce la statiunea Ranca. De acolo se pot traversa muntii ( recomandat cu 4x4 ) spre Obarsia Lotrului si Lacul Vidra. Axest traseu a fost si ramane pt. mine cel mai frumos facut in Romania. Recomand cu caldura.

Mai jos o poza de pe acest traseu si un link catre Novaci !
http://novaci.alexiacod.ro/
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
who dares wins
LS.
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare