Cea Mai Tare Formatie Romaneasca

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Darec » Sâm Mar 08, 2003 12:56 am

Initial trimis de Darec

Voi ce ziceti?

Am sau nu dreptate?
Darec

Mesajde Unregistered » Dum Mar 09, 2003 3:58 am

ANIMAL X SUNT CEA MAI TARE FORMATIE ROMANEASCA SI NU O SPUN EI , CI PREMIUL PE CARE L-AU LUAT LA BARCELONA.
Unregistered

Mesajde Darec » Dum Mar 09, 2003 5:28 am

Initial trimis de Unregistered
ANIMAL X SUNT CEA MAI TARE FORMATIE ROMANEASCA SI NU O SPUN EI , CI PREMIUL PE CARE L-AU LUAT LA BARCELONA.

Apropo de taria celor de la Animal X: Astia sunt ca alcoolul etilic, este tare dar in cantitati mai mari orbesc (a se citi prostesc)

Aviz amatoarelor
Darec

Mesajde adalexandru » Dum Mar 09, 2003 10:59 pm

fratzii mei .. pe ce lume traitzi .. nam avut timp sa citesc toate, da din cate am citit .. am vz numa enimí£l ics, chendi shi altzi obositi..
morala:
PARAZITII are za best
adalexandru

Mesajde copiutzu » Lun Mar 10, 2003 12:42 pm

Premiul ala iti spune tie ca asta e cea mai tare formatie romaneasca?
Eu zic ca cel mai tare e tziganul minune ca vinde mai multe albume decat astia trei.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Mar 12, 2003 6:40 am

Cea mai tare: formatia Satelit din Tecuci.
Ati auzit de ei? (NU??) Nici ei.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Mar 13, 2003 12:38 am

Mie cea mai buna trupa din Romania mi se pare Animal X.
Si ultimul album, revolution, e super-cool!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

lol....

Mesajde Love2Fly » Joi Mar 13, 2003 12:45 am

Formatia "Namdardami" canta muzica indiana. Cred ca o sa va placa...mai alse daca cumparati albumul!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: TAXI! TAXI!

Mesajde fan_iris » Joi Mar 13, 2003 1:32 pm

Initial trimis de
Eu zic cacei mai tari la ora actuala din Romania, in afara de Iris, sunt baieti de la taxi! Orchestratie super, si texte inteligente.... Combinatia perfecta!

IRIS IS THE BEST BAND OF ALL TIMES!
fan_iris
Junior Member

Re: HI-Q CEA MAI TARE TRUPA ROMANEASCA!

Mesajde bartki » Sâm Mar 15, 2003 3:10 pm

tarari tarara!? astea sunt versurile unei formatii bune???!!!Sa fim seriosi!!
bartki
Junior Member

Re: Re: HI-Q CEA MAI TARE TRUPA ROMANEASCA!

Mesajde Bortzianu' » Lun Mar 17, 2003 2:08 pm

Initial trimis de bartki
tarari tarara!? astea sunt versurile unei formatii bune???!!!Sa fim seriosi!!

..poate intereseaza pe careva:

mergeti va rog la adresa:
http://forums.dr.myx.net/barock/viewtopic.php?t=54
..e vorba de un festival in memoriam iuliu merca ...selectiile trupelor s-au facut (am aflat si eu abai dupa..:(( )... si .. mai multe informatii despre ..aflati acolo.
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mar 21, 2003 8:34 am

Nu e prima oara cand vad o astfel de afirmatie in thread-ul asta... Dar, ghinion!!! Te-am ales pe tine :j. Mami, tati, fetito, baietelule, ce-oi fi, premiile alea sunt date pe alte criterii decat complexitate muzicala sau o anumita virtuozitate instrumentala. Premiile alea sunt date pe baza ori a vanzarilor de discuri, ori a numarului de fani, ceea ce NU DOVEDESTE NIMIC... Stii de ce in trecut oamenilor de rand li se zicea "prostime"? Nu? Ia ghici... Si erau multi ai draq... Daca toti asculta asa ceva, trebuie neaparat sa urmezi turma?

Ca sa intru in subiect: Cargo pare a fi cea mai in forma la ora actuala, desi nu prea mai e ce a fost... Kempes e cam socat dupa accident, nu mai stie versuri... ASTEPTAM ALBUM, CE DRAQ??? Sa vedem ce mai au de spus... Si Iris merge, dar tot albumele de pe vinil sunt cele mai bune.

Hai sa zic si ceva de alternativ. Mi-au placut aia de la Omul cu Sobolani o vreme, pana sa le plece chitaristul in armata. Dupa care au scos albumul asta nou, care-i de toata jena... Mai este Luna Amara, pe care nu pot sa-i definesc, nu-mi dau seama ce stil, i-am asculat de foarte putine ori, prima oara acum doi ani in deschidere la Cargo in Regie, Bucuresti

Daca e sa imi exprim parerea asupra celei mai bune trupe romanesti din toate timpurile, evident ca e Phoenix... Desi mai nou cica se numesc... :confused: imi scapa... :confused: Talisman?
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Vin Mar 21, 2003 1:46 pm

Initial trimis de Portnoy
...evident ca e Phoenix... Desi mai nou cica se numesc... :confused: imi scapa... :confused: Talisman?

:D verifani Portnoy

a'ma ca in afara de scurta alaturare a lu' Tavi Colen la Phoenix si preluarea piesei "Numai una", Talisman nu are absolut nimic in comun cu Phoenix! :p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 7:08 am

Initial trimis de Nightwish

:D verifani [b]Portnoy

a'ma ca in afara de scurta alaturare a lu' Tavi Colen la Phoenix si preluarea piesei "Numai una", Talisman nu are absolut nimic in comun cu Phoenix! :p [/B]

Glumeam, iti dai seama... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde ckride » Sâm Mar 22, 2003 3:10 pm

nu exista "cea mai tare formatie romaneasca", totul tine de preferinte personale, si cam atat.

parerea mea... poate s-a mai scris, n-am stat sa citesc
ckride
Junior Member

Exista o miscare muzicala in romania ?

Mesajde [666] » Mie Iun 11, 2003 11:07 pm

Hmmm... nu exista mishcare muzicala in romania ! Asta este clar . Trupele romaneshti sunt un mare rahat , exceptie facand doar cele d rock ( Irirs , Cargo , Phoenix restul , cu putzine exceptii , fiind total pe spate ) . Restul genurilor : - manele ... haha . - house - inafara` d Raul ... mai exista vreun dj ??? ... celelalte nu conteaza ... nu s pot numi genuri muzicale .
Va plac parazitzii ? Credeti ca sunt originali ? Ascultati Cypress Hill shi traduceti versurile .... shi aveti parazitii . Moama da c grei suntez d kap ... d aia d la mafia nu ma leg ... shi daca au tradus ... macar au fost adevarati ... cand eram in a 5`a ... AKENT ? $ tarfe masculine . Ptiuh ! Asta numiti voi muzica ? Voi sunteti fani ? O adunatura de ratai nimic altceva ! Imi este rusine ca va am ca sunt compatriotu` vostru ! Jeguri .
[666]

formatie

Mesajde Cristina » Vin Iun 13, 2003 11:29 am

Cea mai tare formatie romaneasca este Voltaj, am fost la toate spectacolele in Bucuresti si in Giurgiu.Au venit si in Giurgiu la Caravana Radio Contact.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Iun 13, 2003 11:43 am

:hehe: si nu ma pot abtine sa nu-ti zic Cristinutzo esti varza! :D da-le naibii de muzici si ramai la serviciu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: cei mai tariiiii

Mesajde adi » Vin Iun 13, 2003 4:14 pm

Initial trimis de
Bai fartilor vreau sa va zic ca in ultima vreme chiar imi plac la nebunie cei 4 AKCENT.
Super misto,si clipul lor e super.
Baietzii astia promit.
adi

Mesajde Wild Rose » Vin Iun 13, 2003 9:07 pm

nu cred ca aceasta intrebare are un raspuns... totul depinde de gusturile fiecaruia... nu eXista o formatie care sa fie "cea mai tare"... ptr k nu exista nici o formatie care sa fie pe placul tuturor...
putem spune care este cea mai tare formatie pentru NOI! sa ne exprmiam spunand: mie cel mai mult imi place de.... sau ptr mine cea mai tare formatie este....
nu poti sa spui: cea mai tare formatie din lume este...
get the point? :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Iun 13, 2003 9:30 pm

Nu, mai zi-mi o data...
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Vin Iun 13, 2003 10:46 pm

PROCONSUL - este singura formatie romaneasca care a luat premiul "Cerbul de Aur" si nu l-a cerut nimeni inapoi. Nu i-a contestat nimeni!
Voce exceptionala, intrumentisti de exceptie, backing vocals foarte buni! Bravo lor!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 14, 2003 8:37 am

auziti ........ trupa de hh ii trupa care are versuri cele mai originale .. si care chiar exprima ceva ...... dar auzind la niste trume nu dau nume ... versuri fara noima plagiate .... atunci chiar iti vine sa vomiti ..... belive me !!!!
Unregistered

super cool

Mesajde Unregistered » Vin Iun 20, 2003 11:54 am

DIRECTIA 5!!!!DIRECTIA5!!!:ham::A:ham::A
Unregistered

Re: Cea Mai Tare Formatie Romaneasca

Mesajde drumplayer » Sâm Iun 21, 2003 7:44 pm

Initial trimis de Apocalipse
Dupa prerea multora BUG este cea mai tere trupa din romania,
dupa parerea mea BUG, RACLA si PARAZITII. Celelalte formatii romanesti nici nu se apropie de top din cauza versurilor de kko ... vezi Manelele si Dance

La taverna apar cele mai tari trupe...
Nu cred ca se poate zice care e cea mai tare trupa din Romania .
Poate TNT ;f sau POPS:bleah: :D
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde stealthninja » Mar Iun 24, 2003 6:30 pm

Singurii profesionisti sunt Parazitii si Suie Paparude. Restu sunt amatorisme, suna k draq si nu vor sa spuna altceva decat : "Mi-am facut formatie, sunt bazat, ce pana mea?"
stealthninja

Mesajde punct » Mar Iun 24, 2003 6:42 pm

hara, au o muzica superba, voltaj , stiu sa faca atmosfera la concerte, cargo.....
X
punct
Junior Member

cel mai tare e eminem

Mesajde Unregistered » Sâm Iul 05, 2003 4:51 pm

dupa mine cea mai buna muz e rappul si rock-ul
eminem dr.dre DMX d12 nas jay-z
placebo HIM linkin park
si miuz rom o-zone
Unregistered

Mesajde o oarecare » Mar Iul 08, 2003 9:33 pm

Ma uit la voi si ma intreb: voi ati auzit de Phoenix? Daca crede vreunul ca e o formatie veche si de mult apusa, se insala. 40 de ani de existenta ......va spune ceva? Ati fost vreodata la un concert din anul acesta? Ati ascultat piesele de pe ultimul album "In umbra marelui urs" ? Ati auzit versurile? Stie cineva ca "Nesfarsita lupta" , "Ora-Hora" , "In umbra marelui urs" si "Liber", sunt cele mai bune ale rockului romanesc trecut si prezent? Muzica buna nu e pe Atomic, fratzilor! Cine a ascultat Phoenix, ma intelege, cine nu , nu stie ce pierde! Apropo, am 16 ani, daca mai e cineva convins ca sunt "o mamaie " sau "un tataie" nostalgic! Reconsider your thinking about music......
o oarecare

Mesajde cubu » Mar Iul 08, 2003 11:27 pm

Initial trimis de o oarecare
Stie cineva ca "Nesfarsita lupta" , "Ora-Hora" , "In umbra marelui urs" si "Liber", sunt cele mai bune ale rockului romanesc trecut si prezent?

Pe bune... si trecut... si prezent... Da' cine sunt astia mah, ca n-am auzit de ei...
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma