Initial trimis de Darec
Voi ce ziceti?
Am sau nu dreptate?
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Unregistered
ANIMAL X SUNT CEA MAI TARE FORMATIE ROMANEASCA SI NU O SPUN EI , CI PREMIUL PE CARE L-AU LUAT LA BARCELONA.
Initial trimis de
Eu zic cacei mai tari la ora actuala din Romania, in afara de Iris, sunt baieti de la taxi! Orchestratie super, si texte inteligente.... Combinatia perfecta!
Initial trimis de bartki
tarari tarara!? astea sunt versurile unei formatii bune???!!!Sa fim seriosi!!
Initial trimis de Unregistered
ANIMAL X SUNT CEA MAI TARE FORMATIE ROMANEASCA SI NU O SPUN EI , CI PREMIUL PE CARE L-AU LUAT LA BARCELONA.
Initial trimis de Portnoy
...evident ca e Phoenix... Desi mai nou cica se numesc... :confused: imi scapa... :confused: Talisman?
Initial trimis de Nightwishverifani [b]Portnoy
a'ma ca in afara de scurta alaturare a lu' Tavi Colen la Phoenix si preluarea piesei "Numai una", Talisman nu are absolut nimic in comun cu Phoenix! :p [/B]
Initial trimis de
Bai fartilor vreau sa va zic ca in ultima vreme chiar imi plac la nebunie cei 4 AKCENT.
Super misto,si clipul lor e super.
Baietzii astia promit.
Initial trimis de Apocalipse
Dupa prerea multora BUG este cea mai tere trupa din romania,
dupa parerea mea BUG, RACLA si PARAZITII. Celelalte formatii romanesti nici nu se apropie de top din cauza versurilor de kko ... vezi Manelele si Dance
Initial trimis de o oarecare
Stie cineva ca "Nesfarsita lupta" , "Ora-Hora" , "In umbra marelui urs" si "Liber", sunt cele mai bune ale rockului romanesc trecut si prezent?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator