Avortul

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Avortul: pro sau contra?

pro
29
58%
contra
16
32%
nu stiu
5
10%

Voturi totale : 50

2298

Mesajde baixinho© » Joi Iun 26, 2003 7:39 am

Initial trimis de Sopra Tutt1
deja te proiecteaza pe podea ;). Asta daca e barbat adevarat

tu asa faci, mancacias, cu femeile? le joci in pumni? sau te referi la faza cu proiectatul doar daca este vorba de un avort? apai daca danseaza saltareata in timp ce tu le sprijini cu pumnii in barbie, ochi, pometi, dinti, etc etc etc esti tare, mancacias! parerea mea!

ps: la chestia cu semnatura ai dreptate: inutilule!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Joi Iun 26, 2003 8:45 am

Uite ca nu ne combinam ... sunr suparata pe tine acum , ca si pe un altul ... aceeasi idee : curve .
Diferenta dintre o femeie care se f**e pe bani si una care se f**e de placere , sunt banii , nu crezi ?
Si tipul dinaintea ta .. era pe la inceputul forumului , zicea ca " ce , a cazut in vreo pula fara prezervativ ?" Bai desteptule ( nu de tine Sopra , nu inca ) si cu pastile si cu prezervativ poti sa ramai ! Pastilele sunt sigure 97 sau 99 % asa ca tot exista risc , deci gandeste-te inainte sa tastezi
!
Cat despre ce a zis Sopra , eu nu ma consider curva sub nici o forma ; nu am facut-o pt bani , ci pentru el si daca s-a intamplat accidentul cu pricina , eu ce puteam sa fac ? e vina mea ca se intampla asa ceva ? am fost inconstienta , nu credeam ca o pot da in bara cu tot cu pastile ,asa ca ... te rog , revizuieste-ti parerea
Si da , se poate ca femeia sa fie "beata" de ajuns incat sa nu stie ca e insarcinata ... cunosc o femeie care in tipul sarcinii avea ciclu , normal si are copil , de fapt , fie-sa e acum de o varsta cu mine , deci se poate intampla orice , sunt cazuri si cazuri .
Ma gandeam ca ai o alta parere .. dar cred ca m-am inselat .
Cat despre Alex ... dragule , imi pare rau sa te dezamagesc .. dar nu sunt buna decat de frant inmi ( pe a mea o am la reparat acum ) si poate si tu crezi ca oi fi vreo curva ...imi pare rau daca par acida , dar asa ma simt acum :cry:
va doresc ce-mi doresc si mie ... :a
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Joi Iun 26, 2003 9:00 am

bah sa-mi sara mie aii din orbite daca nu vazui acu fro doo luni la teveu stire cum ca una nu si-a dat seama ca-i gravida nici in luna 7a. acu si mediu din care provenea nu era tocma unu propice da orshicat femeie fiind sa nu realizezi ca ai ceva in pantec dupa 7 luni e cam najpa...

weetty tu nu intelegi fata ca baietii astia, alex si sopra ,vor si ei sa si-o puna cu tine da sunt mai timizi si rusinosi? n-o mai da cotita ca frangi inimi sau alte pancreasuri ci zii clar le satisfaci au ba dorintele?
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Joi Iun 26, 2003 9:10 am

Mai ce le stii tu pe toate Eye-ule !
Ehhh , daca e vorba de 7 luni , pai deja e vraja ... aia cred ca era dusa rau de tot ... , naspa sa nu iti dai seama ... de 3-4 luni , mai inteleg , dar 7 hai sa fim seriosi...
Ei na ! nu am chef sa mi-o pun cu nici unu' : unu' imi zice ca-s curva , altul ma iubeste ( vraja e in lapte ) cu cine sa mi-o pun ? si oricum , baietii-s cam departe de mine , asa ca ma multumesc cu ce am aici *p
Numa' bine !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Joi Iun 26, 2003 9:50 am

Initial trimis de Weet-weet
, baietii-s cam departe de mine , asa ca ma multumesc cu ce am aici

normal ca le stiu pe toate de ce crezi ca mi se spune ochila sau aiu?

pai sa te citez de pe alt thread:

Mie nu mi se pare ciudat deloc ... eu pe internet l-am cunoscut pe viitorul sot ...
Nu pot sa zic ca din prima clipa am stiut ca el imi va fi sot , ici prin cap nu imi trecea , chiar ma enervase
dar acum suntem impreuna si il iubesc enorm de mult ...
Va doresc toturor numai bine , pupici

vezi? care e deosebirea intre viitoru si alex/sopra? iar asa cum ii stiu io pe baietii astia carora le e dor de o fofo noua ca de mama ar fi in stare sa se duca pe jos pana-n franta...
eyewitness

2299

Mesajde baixinho© » Joi Iun 26, 2003 9:54 am

Initial trimis de eyewitness
una nu si-a dat seama ca-i gravida nici in luna 7a

fina celui mai bun prieten al meu aflat abia in ziua in care s-a internat pentru a naste caare gemeni.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Joi Iun 26, 2003 10:07 am

Pai e diferenta mare intre baieti si viitorul .. ei sunt departe si din-astea , ca mine , gasesc ei si prin tara ... asa ca nu are sens sa se agite ... si ca sa subliniez , iar , sopra a zis ca-s curva .. nu despre mine in special , dar in general , asa ca nu cred ca vrea vreo curva , nu ?
Bax , e diferenta destul de mare intre a afla ca ai gemeni si ati da seama ca esti insarcinata in luna a saptea .. la gemeni e problema , se poate sa fie destul de mici ( doctorul , cand m-a vazut a zis ca nu o sa traiesc , asa de "bine" aratam) si poate sa fie si un singur bebe , care sa fie cat doi , asa ca e diferenta ....
Pupici :*
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde dinu » Joi Iun 26, 2003 12:48 pm

Oleo, Weet-weet, daca te facea curva internationala cred ca nu protestai atat :D Si mai ales ca d-astea, internationale, nu se prea gasesc prin tara, m-as baga si io la o plimbarica de zise ceaiu, mai ales ca Sopra si cu Alex nu prea stie limbi straine, nici a lor prea bine, si poate-i prostesc a dracu strainezi, le da calitatea doi, de se cred in Basarab. Io macar stiu sa intreb "Bonjour madmoazel, esche vu parle franse sesoar ?". Ce ziceti maidanezilor, ma luati si pe mine ?
dinu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Iun 26, 2003 2:13 pm

Ei na ! de parca nu ai avut si tu momentele tale in care vroiai sa urli ... uite ca eu m-am luat de primul care mi-a sarit in cale ... si asta pt ca eram on topic after all
dragule .. cu franceza , m-ai lamurit , ma gandeam ca eu stau nasol la capitolul asta ,dar vad ca sunt altii care stau mai rau *p
aaaaaaa si apropo de ugly people ...
pentru oameni urati s-a inventat bautura , alcoolul , ca sa faca si ei prostii *p numai ca dup-aia intervine faza cu avortul si suntem on topic again
kissu
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde dinu » Joi Iun 26, 2003 4:35 pm

Oooo, pai io am facut 11 ani de franceza daca vrei sa stii, dintre care 9 la fara frecventa si 2 cu o colega, asa ca de franceza mea exemplara n-ai ce sa reprosezi. Uite, ca sa vezi dictia mea sexy:
me 1
me 2
Eee, mai zi ceva.
dinu
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Iun 26, 2003 6:45 pm

Initial trimis de baixinho

tu asa faci, mancacias, cu femeile? le joci in pumni? ...
ps: la chestia cu semnatura ai dreptate: inutilule!

baixinho - te credeam baiat destept, dar n-ai inteles nimic, stai jos, 4.

eu nu ma consider curva sub nici o forma
foarte bine, asa sa faci... sa nu cedezi niciodata, fii capoasa!

nu am facut-o pt bani , ci pentru el
da ce draga, era pe patul de moarte si te-ai gandit sa-i oferi fericire? Cand ai de gand s-o faci si pentru tine, sa ma cauti ;)

ei sunt departe si din-astea , ca mine , gasesc ei si prin tara
Sincer, eu cred ca te subestimezi... si asta nu e un lucru sanatos. Unde mai gasim noi femei ca tine in tzara? N-ai auzit ca toate au plecat afara... ca cica acolo e "grosu" :D............ na ca te-am facut si internationala ;b

sopra a zis ca-s curva .. nu despre mine in special , dar in general , asa ca nu cred ca vrea vreo curva , nu ?
nu!!!

Initial trimis de dinu
Ce ziceti maidanezilor, ma luati si pe mine ?
binenteles musiu, mai ales ca cu limbile tale straine ne scoti din kkt si ca cand te-am vazut ultima oara... iti cumparai sandale, numa bune de dat o tura prin Frantza.

Ehhh , daca e vorba de 7 luni , pai deja e vraja ... aia cred ca era dusa rau de tot
Sa inteleg ca prietena ta care si-a dat seama dupa 3 luni, era dusa partial...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Iun 26, 2003 10:37 pm

hahaha ))))) looooooool. Tu sa ma suprasolicitzi?... ti-ai gasit Nu vreau sa te demoralizez

Aaa,sorry,sopra-stie-tot,sau sopra-face-tot,mai ce sigur mai esti pe tine :D...oi fi avand tu nasul mare,dar asta nu spune nik,sau mai exact,poate semneni cu PINOCCHIO :)

sa zice ca ti-ai gasit cea mai proasta solutie. Singura chestie pe care o are moshu mare... e gura.

...pai tu de ce credeai ca am nevoie,ca doar tu te lauzi ca dispui de restul :D

"daca nu avortezi te omor!". Iti zic eu ca nici n-ai sa ai timp sa-i zici: mersi de plocon... ca deja te proiecteaza pe podea . Asta daca e barbat adevarat, ca daca e muiere, o sa gandeasca ca tine

looool,mai sa fie ce dur par sa fii,daca nu sint cuvintele tale,dar din reactia ta,cam asa faci si tu daca vei auzi ''iubitule vom avea un bebe'' :)...tu ai auzit de fete cu centure negre la karate sau de fete care fac lupte de strada si de baieti care au luat-o la bot de la fete,daca nu,vino sa-ti fac cunostinta cu una :)...si ai sa vezi cine pe cine proiecteaza la podea:D

Weet-weet,sopra e baiat bun,dar trebuie sa stii cum sa-l iei,am aflat ca lui ii plac ''curvele'' cica il pot satisface asa cum isi doreste,o tipa perversa e mult mai cautata decit o fata frumoasa si cuminte :)

Sint cazuri in care s-au nascut copii, sarcina peste menstruatie,dar tot se afla ca e insarcinata prin faptul maririi burtii si a sinilor,chiar daca ai ciclu peste sarcina,toate celelalte semne de sarcina decurg normal,acum sa nu-ti dai seama dupa o partida de sex ca poti fi insarcinata,e sa fii doar prea proasta ca sa nu stii,in ambele cazuri mi-am dat seama chiar de la prima zi de intirziere a menstruatiei( se intimpla de multe ori ca cele de la tara sa nu stie nici pe ce lume traiesc,da' pai sa mai stie ce e aia o sarcina ) :)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Iun 26, 2003 11:21 pm

Initial trimis de Love2Fly

Cam ghinioniste fetele astea in ultiam vreme....se pare ca, ghinionul creste exponential cu trecerea anilor. In curand nu vom mai castiga la loto...

Lol....daca fata e fortzat de iubit sa faca avort? lol....pai tot ea e proasta ca l-a ales de iubit sau sotz pe acel imbecil notoriu......si situatia asta e tot mai des intalnita.....

Nu stiu care e mai stupid dintre noi doi...eu ca afirm ca majoritatea fac sex fara prezervativ pt un "feeling" mai intens...sau tu care judeci omu' dupa "cat sex a facut". (EU am renuntzat sa ma oftic la faze din astea....daca vrei iti zic si in fatza unei multimi imense ca sunt GAY!:) Nu asta e esential! atat timp cat EU stiu ce sunt si ce am facut nimic nu ma atinge!) Ma intreb care este parerea ta despre Mosh in conditiile date....

Auzi Love2Fly eu cred ca esti cam stupid..

te crezi Dumnezeu?..crezi ca tie nu ti s-ar putea intampla asa ceva cu prietena ta??...hmm desi m-as mira sa fi avut vreo relatzie la felul cum vorbesti...

Fraiere cand faci dragoste se mai intampla si accidente d-astea...
din pacate...pt ca nu potzi mereu sa fii atent..sa stai cu pilulele la cap..si in loc sa faci dragoste sa fii atent sa vezi daca se misca prezervativul..sau se rupe....aia nu mai e dragoste...binentzeles ca trebuie sa fii precaut dinainte.
Si in cazut avortului

fiecare ia decisii pt el..si nimeni n-are voie sa comenteze nimic..daca asta e parerea ta..ca avortul este o crima...pastreaza pentru tine..si nu te mai repeta...ai zis-o deja de mii de ori..

am intzeles
Nanuka

Mesajde Weet-weet » Vin Iun 27, 2003 9:32 am

Phewwwwwwwwwwwww decat sa fiu curva , ca sa ii plac lui sopra... mai bine raman singura toata ziua ... stiti voi , de ce a fost inventat barbatul ... pentru ca vibratoarele nu pot tunde iarba , asa ca .... daca e , cumpar o jucarioara si ma descurc eu
pai sopra , nimeni nu te mai intelege , fii si tu un pic mai coerent in gandire ... hotaraste-te : vrei curve sau nu , iar eu , sunt , dupa parerea ta , au ba ? oricum , pentru mine nu prea conteaza , stiu ca nu mi-s .... dar ... sa auzim si alte pareri , nu ?
désolé baix , dar nu pot sa ascult ce ai postat tu .. am un calculator grozav , care merge pe linux , si nu are sunet in momentul de fata ... cand oi avea conexiune mai buna si sa folosesc alt calc , atunci o sa iti zic ce cred despre franceza ta , dar oricum , sa ma intrebi daca vorbim franceza diseara ... e un pic cam dubios *p
dragule , sopra , la 3 luni de sarcina , fatul e destul de mic , asa ca nu se prea observa si daca respectiva mai are si ciclul , pai atunci , nu poate sa isi dea seama . Bine , sunt diferite schimbari , dar daca ea le considera normale .. atunci asta e
no , v-am tzucat :*
Anti pro-ana
Weet-weet

2311

Mesajde baixinho© » Vin Iun 27, 2003 10:44 am

stiti voi , de ce a fost inventat barbatul ... pentru ca vibratoarele nu pot tunde iarba

eroare falsa. barbatul a fost inventat ca era nevoie de o coasta. mai citeste si tu!
ANTI

baixinho©

Re: 2311

Mesajde Weet-weet » Vin Iun 27, 2003 1:25 pm

íŽti pierdusi simtul umorului ? Glumeam si eu ... si din-astea stiu destule ... si stiam si versiunea originala .. dar parca nu trebuie sa fim asa seriosi , nu ? e viata destul de serioasa , putem sa o mai luam si noi la misto ....
Va tzuc !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde ROBAKITA » Vin Iun 27, 2003 1:46 pm

dragule , sopra , la 3 luni de sarcina , fatul e destul de mic , asa ca nu se prea observa si daca respectiva mai are si ciclul , pai atunci , nu poate sa isi dea seama . Bine , sunt diferite schimbari , dar daca ea le considera normale .. atunci asta e
no , v-am tzucat :* [/B]

Cer permisiunea de la sopra sa raspund in locul lui :),incep cu o intrebare pentru Weet-weet,citi copii ai facut la viata ta,de sustii ca o sarcina la 3 luni nu e vizibila :con: ,fatul se cunoaste inca de la 10 zile dupa contactul sexual,indiferent daca esti la ciclu sau nu,bine daca nu ai ciclu esti mai sigura de sarcina,iar daca ti se pare ceva in neregula cu corpul tau si vrei sa te asiguri ca nu ai o sarcina peste ciclu,poti afla,inca de la 10 zile ,ce sa mai spun de 3 luni de sarcina,deja se cunoaste corpul fatului.(la 10 zile ii poti vedea inima ,un punct mic de tot cu bate,vb experienta )

Iar faptul ca lui sopra ii plac fetele ''curve'' nu in sensul dupa ce au facut-o cu tot ''cartierul'' sa treaca pe la el,ci fetele ''curve'' adik mai perverse decit cele ''normale'',dupa viziunea unora o fata daca stie multe despre sex,ori e curva ,ori e nimfomana:D (am aflat si eu chestia asta si m-a distrat grozav) :)
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Iun 27, 2003 2:04 pm

Pai eu nu am facut nici unul pana acum , mai am vreme ... dar spunand "nu se cunoaste" , nu ma refeream la ecografie , e clar , asa se vede , eu la refeream la acea "burta" pe care o are o femeie insarcinata . Si dupa mai mult de 3 luni se cunoaste burta ... depinde oricum , de marimea fatului .
Nu pot sa zic ca am cine-stie ce experienta in domeniu , dar nu-s chiar asa de proasta .. mai ales ca la anatomie eram tare :con:
Oricum ... eu nu am zis ca le stiu pe toate , am zis dupe toate cate stiu eu ... nu mi-s Einstein ... dar nici idioata nu-s
O zi faina tutror . Va tzuc :*
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Iun 27, 2003 2:23 pm

Initial trimis de ROBAKITA
Cer permisiunea de la sopra sa raspund in locul lui :)
go for it :B

Glumeam si eu ... si din-astea stiu destule
vai draga, nici n-ai idee cat imi plac cu..... pardon, femeile cu simtul umorului, asa ca tine. Iar alea care mai si recunosc ca sunt istetze si-i distreaza pe cei din jur, sunt febletzea mea :p.

nu-s chiar asa de proasta ... nu mi-s Einstein ... dar nici idioata nu-s
E bine sa fii mandra cu ceea ce esti, nu sa iti negi atat de mult calitatile. Eu cred ca esti mult prea modesta pentru lumea in care traim.

ROBAKITA - ce nu ti-e clar? Femeia aia nu si-a dat seama timp de 3 luni ca are copil din niste motive bine intemeiate: pentru ca ciclu ii venea regulat, pentru ca nu ii crescuse burta, iar atunci cand a inceput sa-i creasca a crezut ca e de la prea multa paine si s-a apucat sa faca cura de slabire, pentru ca auzise ca nu ramane insarcinata decat daca inghite, pentru ca atunci cand avea gretzuri si vomita avea impresia ca era de la prea multa cola cu vodca... intelegi? :rolleyes:

dupa viziunea unora o fata daca stie multe despre sex,ori e curva ,ori e nimfomana
korekt!
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Iun 27, 2003 2:31 pm

Hmpffffffffff cineva are chef de misto ...
ce pot sa zic ? din prima zi in care am postat un mesaj am fost luata in suturi ... nu ma mira sa o tin tot asa ... life is life after all ....
No , numa' bine
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde ROBAKITA » Vin Iun 27, 2003 9:57 pm

Weet-weet nu a afirmat nimeni ca esti proasta sau idioata,sau curva,asta e concluzia ta si daca tu stii cum esti de ce nu-ti sustii punctul de vedere mai ales daca stii ca ai si dreptate,dar scuza-ma nu pot sta sa ma uit la ce aberatii se scriu despre niste chestii care inca nu ati ajuns sa le traieti si vorbiti despre ele.Nu sint medic si nici nu am fost buna la anatomie,nu tin minte sa se fi vorbit despre avort la anatomie,in sesnul ce si cum ti-l face ,dar in fine,teoria niciodata nu se compara cu practicul...

ROBAKITA - ce nu ti-e clar? Femeia aia nu si-a dat seama timp de 3 luni ca are copil din niste motive bine intemeiate: pentru ca ciclu ii venea regulat, pentru ca nu ii crescuse burta, iar atunci cand a inceput sa-i creasca a crezut ca e de la prea multa paine si s-a apucat sa faca cura de slabire, pentru ca auzise ca nu ramane insarcinata decat daca inghite, pentru ca atunci cand avea gretzuri si vomita avea impresia ca era de la prea multa cola cu vodca... intelegi?

Sopra,draga eu am nevoie de explicatii ,nu gluma :)acum am inteles :D
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Iul 06, 2003 10:43 pm

up!

hai mai, chiar nu mai posteaza nimeni pe forumul asta obosit? Robakita draga... trezireaaaa A-)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Iul 10, 2003 10:43 pm

Chiar acum cateva zile am fost la doctor sa-mi fac un control medical pt ca ma simtzeam cam racita la ovare...cand m-au controlat..doctorii au avut impresia ca sunt insarcinata si ca am extra uterina..adica copilul nu se dezvolta normal in uter..ci se localizeaza la exteriorul trompei uterine...mi-era foarte frica..desi nu depasisem zilele in care trebuia sa-mi vina ciclu.

Printr-o analiza a sangelui si a urinei s-a dovedit ca nu eram insracinata ci era pur si simplu o raceala mai avansata.

Acum ma gandesc la persoana respectiva care era insarcinata in 3 luni si ciclul ii venea regulat ..s.a.m.d
Hmmm nu prea cred ca atunci cand esti insarcinata ai putea sa ai exact acelasi ciclu regulat...eu n-am trecut niciodata prin asta..dar sincer cred ca ca organismul sufera anumite transformari..sanii se maresc..dupa un anumit timp ai gretzuri...ametzeli chestii d-astea..poate si cateva sangerari temporare....ceea ce pe fata aia o fii dus-o cu gandul ca de fapt e menstruatzia..(ma refer la sangerare)
Parerea mea este ca o femeie trebuie sa fie foarte atenta in tot ce face..sa nu fie indolenta si sa aiba grija de corpul ei ..

A face avort este un lucru dureros din toate punctele de vedere.
Care-ti poate afecta psihicul...pe mine una cred ca da..si mai ales potzi avea complicatzii de genul sa fii sterila...sau sa devii mult mai sensibila cu organele genitale...

Va pup fetelor si avetzi grija de voi..sanatatea e pe primul loc:)

muah
Nanuka

Mesajde Aragorn » Vin Iul 11, 2003 3:57 am

Daca ti-ai facut controlu la medici canadieni nici nu e de mirare...
Am atatea experiente neplacute cu ei (toti medici) ca nici nu vreau sa ma gandesc...
Cat despre avort tare is curios daca in Canada e lagal, sau daca cineva il face asa pe ascuns...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Iul 11, 2003 5:10 am

Initial trimis de Aragorn
Daca ti-ai facut controlu la medici canadieni nici nu e de mirare...
Am atatea experiente neplacute cu ei (toti medici) ca nici nu vreau sa ma gandesc...
Cat despre avort tare is curios daca in Canada e lagal, sau daca cineva il face asa pe ascuns...

Sunt de putzin timp in Canada..si sincer ma dezgusta faptu ca oricat de moderna este tara asta...atat de prost stau in domeniul sanatatzii...am stat de la 5 dupamiaza pana la 2 noaptea ca sa pot intra la medic..am mers la Urgentze..si bineintzeles ca doctorii puneau accent pe cei cu probleme grave.

In cazul avortului n-am nici o idee cum procedeaza canadienii..daca este legal sau nu..eu zic ca este legal..pt ca e o tara libera si exista drepturile omului...prin care oricine ia propriile sale decizii...presupun ca este foarte scump..nu stiu Aragon..am sa ma interesez:))..dar sper ca niciodata sa n-ajung in situatzia asta

te pupic:)
Nanuka

Mesajde ROBAKITA » Vin Aug 15, 2003 4:03 pm

Initial trimis de Nanuk
...Acum ma gandesc la persoana respectiva care era insarcinata in 3 luni si ciclul ii venea regulat ..s.a.m.d
Hmmm nu prea cred ca atunci cand esti insarcinata ai putea sa ai exact acelasi ciclu regulat...eu n-am trecut niciodata prin asta..dar sincer cred ca ca organismul sufera anumite transformari..sanii se maresc..dupa un anumit timp ai gretzuri...ametzeli chestii d-astea..poate si cateva sangerari temporare....ceea ce pe fata aia o fii dus-o cu gandul ca de fapt e menstruatzia..(ma refer la sangerare)
Parerea mea este ca o femeie trebuie sa fie foarte atenta in tot ce face..sa nu fie indolenta si sa aiba grija de corpul ei ..

A face avort este un lucru dureros din toate punctele de vedere.
Care-ti poate afecta psihicul...pe mine una cred ca da..si mai ales potzi avea complicatzii de genul sa fii sterila...sau sa devii mult mai sensibila cu organele genitale...

Nanuk,normal ca nu ai de unde crede pina nu simti pe pielea ta ce si cum e o sarcina cu un ciclu regulat,nu se observa nici o schimbare totul decurge normal,fara greturi,fara marirea sinilor si nici o pofta de mincare mai deosebita,bine mie inainte de o menstruatie imi vine s amaninc de toate ,mai ales dulce,cum termin nu mai am pofta de mincare.
Menstruatia ,in cazul unei sarcine peste ciclu,isi face cursul exact asa cum si-l facea si inainte,deci nu e nici o mica scurgere care ar semana cu menstruatia.
Sint multe femei si chiar fete destul de tinere ,incepind cu vista de 16 ani care fac avort si nu s-a auzit dintr-un simplu avort sa ramii sterila sau sa fie mai sensibila la organele genitale,nu cred ca exista asa ceva si eu am trecut prin asa ceva,destul de mult timp in urma si slava domnului,nu am nimic :)
Deci ,din experienta mea nu ramii nici sterila si nici sensibila la organele genitale dupa un simplu avort,depinde acum si unde il faci,dar cum noua tehnologie e peste tot in lume,nu te mai duci la babutza din sat sa faci vrteun avort ilegal,totul e legal ,dar costa bani :)
Intr-adevar ,fetelor aveti grija de voi,ca doar "noi" platim si corpul nostru,dar accidente se intimpla,deci...mergi la risc uneori :)
ROBAKITA
Junior Member

Pro sau contra

Mesajde Muzicutza » Mie Aug 20, 2003 10:24 am

Parerea mea este ca singurul care are drep de viata si de moarte asupra noastra este Dumnezeu. Prin urmare, noi nu avem nici un drept sa curmam viata unui copil care urmeaza sa se nasca. Eu una, imi doresc din tot sufletul sa am un copil cat mai curand posibil.
:a
Muzicutza
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Aug 20, 2003 1:01 pm

eu sunt total de acord cu avortul, la fel si prietena mea. cum uram balonasele si ea nu are voie sa ia hormoni practicam sexul la liber. asa am ajuns la al cincelea avort si acum strang bani pentru al saselea sa nu ma prinda descoperit
in toata treaba asta cu avortul n-am lasat-o niciodata sa faca avort prin chiuretaj ci numai prin suction.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde memetshot » Mie Aug 20, 2003 2:43 pm

bah, jaja daca vorbesti serios: esti un pic sarit de pe fix.
toata chestia asta cu avorturile, pot sa apara uneori si complicatii, dar...daca tie nu-ti plac balonasele...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Re: Pro sau contra

Mesajde dinu » Joi Aug 21, 2003 5:53 pm

Initial trimis de Muzicutza
Parerea mea este ca singurul care are drep de viata si de moarte asupra noastra este Dumnezeu. Prin urmare, noi nu avem nici un drept sa curmam viata unui copil care urmeaza sa se nasca. Eu una, imi doresc din tot sufletul sa am un copil cat mai curand posibil.

Si... sa inteleg ca ai vreun drept sa dai viata unui copil ?
dinu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex