hahaha ))))) looooooool. Tu sa ma suprasolicitzi?... ti-ai gasit Nu vreau sa te demoralizez
Aaa,sorry,sopra-stie-tot,sau sopra-face-tot,mai ce sigur mai esti pe tine

...oi fi avand tu nasul mare,dar asta nu spune nik,sau mai exact,poate semneni cu PINOCCHIO
sa zice ca ti-ai gasit cea mai proasta solutie. Singura chestie pe care o are moshu mare... e gura.
...pai tu de ce credeai ca am nevoie,ca doar tu te lauzi ca dispui de restul
"daca nu avortezi te omor!". Iti zic eu ca nici n-ai sa ai timp sa-i zici: mersi de plocon... ca deja te proiecteaza pe podea . Asta daca e barbat adevarat, ca daca e muiere, o sa gandeasca ca tine
looool,mai sa fie ce dur par sa fii,daca nu sint cuvintele tale,dar din reactia ta,cam asa faci si tu daca vei auzi ''iubitule vom avea un bebe''

...tu ai auzit de fete cu centure negre la karate sau de fete care fac lupte de strada si de baieti care au luat-o la bot de la fete,daca nu,vino sa-ti fac cunostinta cu una

...si ai sa vezi cine pe cine proiecteaza la podea:D
Weet-weet,sopra e baiat bun,dar trebuie sa stii cum sa-l iei,am aflat ca lui ii plac ''curvele'' cica il pot satisface asa cum isi doreste,o tipa perversa e mult mai cautata decit o fata frumoasa si cuminte
Sint cazuri in care s-au nascut copii, sarcina peste menstruatie,dar tot se afla ca e insarcinata prin faptul maririi burtii si a sinilor,chiar daca ai ciclu peste sarcina,toate celelalte semne de sarcina decurg normal,acum sa nu-ti dai seama dupa o partida de sex ca poti fi insarcinata,e sa fii doar prea proasta ca sa nu stii,in ambele cazuri mi-am dat seama chiar de la prima zi de intirziere a menstruatiei( se intimpla de multe ori ca cele de la tara sa nu stie nici pe ce lume traiesc,da' pai sa mai stie ce e aia o sarcina )