Hahaha!!sac!sac!
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hahaha!!sac!sac!
sA STITI CA EU ,SAC,am ascultat noua melodie a Andreei Balan si anume ''PLang de dor'' Sac!Sac!Voi sunteti niste fraieri,IO am fost mai rapid si ..am aflat.Cred ca nu mai puteti de curiozitate sa vedeti cum e noua melodie Andreea B. ''Plang de dor'' Si la ce staffys a ajuns.Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA
- Unregistered
Re: Hahaha!!sac!sac!
Initial trimis de Unregistered
sA STITI CA EU ,SAC,am ascultat noua melodie a Andreei Balan si anume ''PLang de dor'' Sac!Sac!Voi sunteti niste fraieri,IO am fost mai rapid si ..am aflat.Cred ca nu mai puteti de curiozitate sa vedeti cum e noua melodie Andreea B. ''Plang de dor'' Si la ce staffys a ajuns.Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA
Oai, da? si cum ai ,. da?
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
...
:rolleyes: ...hummm.... bine!
Da si mai bine ar fii sa bei un ceai si sa iei o aspirina..sau poate un DISTONOCALM! Stai in pat cateva zile...sau nu..poate cateva luni...
Nu de alta da emotia tre sa fie prea puternica!
Da si mai bine ar fii sa bei un ceai si sa iei o aspirina..sau poate un DISTONOCALM! Stai in pat cateva zile...sau nu..poate cateva luni...

I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
sA STITI CA EU ,SAC,.....
....Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA
and your point is?.....;i
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Loooooooooooool!!:lol::lol::lol:..eu cred ca tu esti fraier...ca te lauzi ca ai auzit piesa Andreei mai rpd....si parca ne intereseaza pe noi de Andreea Balan:p..e o tampita..la fel ca tine!!!:hehe:
- Unregistered
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Lol.....!Da' de cand e melodia aia....m-am shi saturat de ea....
eh...doar ce a scapat saracu` din jungla...ce sa`i faci?! :lol: m`a marcat profund istetimea lui ... a aflat primu` ! e ceva... :con: sa vedem care e urmatoare "noutate" :hehe:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
s-a insurat enrique iglesias cu anna kournikova ..... hahaha sic, sic, sic..

Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA

X
-
punct - Junior Member
De cand a plecat din Andre a scos 3 videoclipuri. Tu l-ai vazut doar pe acesta?
Stiam ca A LUCRAT la coregrafia aceea. Stiu toate miscarile.
Mai coboara si tu din copac din cand in cand. Ai ramas cam in urma cu vestile.
Stiam ca A LUCRAT la coregrafia aceea. Stiu toate miscarile.
Mai coboara si tu din copac din cand in cand. Ai ramas cam in urma cu vestile.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
mdah...
Ai innebunit.. baga`te in pat.... shi puneti termometrul in gura... ai sa vezi k te faci bine... cred ca ai febra prea mare d la whiskyul d mai devreme...ala recce... q care l`ai baut q Balanca!te`a pakalit Andreea Balan!!!
- AndraC
- Junior Member
Adevarul e ca ma cam doare-n pula si de noua piesa si de interpreta

- Unregistered
HAHAHAHSACASAC
Eu sunt mai rapid ca voi si....luni am ascultat la Teo noua melodia Andreea B.Am ramas stalp.Cuuuuuum?Da' cate melodii scoate fata sta intr-o luna?Acum ''PLang de dor'' acum noua melodie.Nu stiu de ce spuneti voi ca e nu stiu cum ,o faceti in toate felurile ca biata fata muncesrte din greu ca sa-si multumeasca fanii..Uitati?Cate vedete de la noi scot 2 sau mai multe melodii int-o luna cel putin.A!Nou a melodie A.B. suna cam asa ''Sunt mistere........''cam asa.Va place?
- Unregistered
Re: HAHAHAHSACASAC
Eu sunt mai rapid ca voi si....luni am ascultat la Teo noua melodia Andreea B.Am ramas stalp.Cuuuuuum?Da' cate melodii scoate fata sta intr-o luna?Acum ''PLang de dor'' acum noua melodie.Nu stiu de ce spuneti voi ca e nu stiu cum ,o faceti in toate felurile ca biata fata muncesrte din greu ca sa-si multumeasca fanii..Uitati?Cate vedete de la noi scot 2 sau mai multe melodii int-o luna cel putin.A!Nou a melodie A.B. suna cam asa ''Sunt mistere........''cam asa.Va place?
mie nu-mi place de nici o culoare fata asta,asa ca nu ma omor dupa muzica ei...ii lipseste exact cei mai important,adica VOCEA.mai are mult de lucrat pina sa ajunga la un nivel satisfacator...
- preda sorin
bai?voi stiati ca A.SI.A are o noua componenta?Stiati ca emisiunea B.B. s-a terminat?loool:p ei,ce zici de aceste informatii scoase de la naftalina,''istetule''?:p sa fii atent si la citatulde mai jos:o
''Vrei sa dormi si tu.Doar perna ta o vezi.Vrei sa dormi si dormi''
- cat_
- Junior Member
Re: ...
..prostia nu-i trecatoare.. :silly:Initial trimis de jane doe
:rolleyes: ...hummm.... bine!
Da si mai bine ar fii sa bei un ceai si sa iei o aspirina..sau poate un DISTONOCALM! Stai in pat cateva zile...sau nu..poate cateva luni...![]()
emotia a fost puternica atunci cand s-a ''trezit'' si sia- dat seama pe ca suntem in 2003 :silly: ...of,of,of,:rolleyes:
''Si mi-e atat de dor.mi-a dor sa ma privesti cu drag.Vin peste mine,iar ma pierd prin ganduri,ratacesc.Inchid ochii visand si recunosc ca te iubesc ,mi-e dor de tine oricand,atat de rau...''
- cat_
- Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii