What the fuck happend with manson????
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
What the fuck happend with manson????
What the fuck happend with marilyn manson?E atat de comercial incat o face pe britney nepopulara...ultima piesa nu socheaza nici un copil de 2 ani iar albumul "The Golden Ages Of Grotesque" nu contine nici macar o injuratura la adresa lui Dumnezeu sau versuri mai "dure".Si-a pierdut oare manson "talentul" ?...
- TwiggsGirl
....................
in mod normal, mai sus (acolo unde ie puncte-puncte) vroiam sa bag un comentariu ironic shi ushor hazliu. ghinion! orice incercare e de prisos. n-ash putea rivaliza cu
in mod normal, mai sus (acolo unde ie puncte-puncte) vroiam sa bag un comentariu ironic shi ushor hazliu. ghinion! orice incercare e de prisos. n-ash putea rivaliza cu
Initial trimis de TwiggsGirl
nu contine nici macar o injuratura la adresa lui Dumnezeu
-
neatza - Mesaje: 5820
nu a avut!!!
Nu a avut niciodata talent,despre asta vorbeam....
KrO$$fire
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
Re: nu a avut!!!
Initial trimis de krossfire
Nu a avut niciodata talent,despre asta vorbeam....
KrO$$fire
Ce talent?
In ziua de azi a fi "solist" e o meserie obisnuita... deci nu mai are legatura cu talentul ci cu banii pe care castiga... (bani care provin mai mult din imaginea lui de mama's boy-antichrist)
- AMDme
- Junior Member
lol
Asta inseamna la voi comercial ...ca nu INJURA? sa fim serioshi.... Intradevar Manson a devenit comercial (foamea dupa bani ) fata de cum era...dar ca nu-l injura pe Dumnezeu nu inseamna ca e comercial...poate are altceva de spus in versurile lui ...askulta putzin albumul itzi recomand piesa "The Golden Age Of Grotesque"
- Hack
- Junior Member
No point
There's no point in talking to a retarded amoeba like u Satyr...
Manson nu m-a shocat niciodata,mi s-a parut de la inceput un tip frustrat shi abuzat...............
KrO$$fire
For all my hommies
Love isn't for hire,
Fighting to survive
Life is just a Krossfire
Manson nu m-a shocat niciodata,mi s-a parut de la inceput un tip frustrat shi abuzat...............
KrO$$fire
For all my hommies
Love isn't for hire,
Fighting to survive
Life is just a Krossfire
-
krossfire - Junior Member
Re: No point
[quote]Initial trimis de krossfire
[B]There's no point in talking to a retarded amoeba like u Satyr...
Manson nu este decat un produs comercial..impropriu sus manson pt ca defapt o formatie, oricum tipu ala in realitate e altfel, ceea ce vezi tu e doar o imagine....
Se poate discuta cu mine krossfire...dar cand vii cu astfel de afirmatii, cum sunt cele de mai sus nu stiu cum de ai pretentia sa nu faca lumea caterinka....puteai sa atragi atentia asupra faptului ca manson e comercia intr-un mod mai rezonabil, nu lasand inpresia ca pentru tine necomercial inseamna lipsa oricaror valori morale...
...mie din contra atitudinea aia de rezvratit pe care o afiseaza personaju ala mi se pare super-comerciala...
[B]There's no point in talking to a retarded amoeba like u Satyr...
Manson nu este decat un produs comercial..impropriu sus manson pt ca defapt o formatie, oricum tipu ala in realitate e altfel, ceea ce vezi tu e doar o imagine....
Se poate discuta cu mine krossfire...dar cand vii cu astfel de afirmatii, cum sunt cele de mai sus nu stiu cum de ai pretentia sa nu faca lumea caterinka....puteai sa atragi atentia asupra faptului ca manson e comercia intr-un mod mai rezonabil, nu lasand inpresia ca pentru tine necomercial inseamna lipsa oricaror valori morale...
...mie din contra atitudinea aia de rezvratit pe care o afiseaza personaju ala mi se pare super-comerciala...
-
SatyR - Junior Member
Conteaza cumva daca Manson nu mai injura in versurile sale???Sincer ,eu cred ca ceea ce conteaza cu adevarat e MUZICA lui si ceea ce incearca sa transmita prin ele.Si da,ai dreptate...piesele lui nu mai contin versuri "socante" sau violente dar asta nu inseamna ca versurile de acum nu pot fi mult mai expresive.Si nu inteleg de ce Marilyn Manson trebuie neaparat sa fie vulgar si obscen ca sa fie ascultata muzica lui.Asa ca decat sa "va faceti probleme" daca Manson mai injura in piesele lui mai bine ati asculta si ati incerca sa intelegeti muzica lui ....si nu cred ca Marilyn Manson se reduce doar la violenta,injuraturi si droguri...
- CHILIgirl
Ai drepatete!
Ai dreptate CHILIgirl multzi askulta Manson shi se cred fani Manson din cauza imaginii sale pe care si-a creat-o ...comercial...asta e....shi ca injura...pe DZeu
Mi se par niste argumente SUPEr tampite...ca sa te declari fan Manson...dar fiecare cu treaba lui!

- Hack
- Junior Member
Scuza-ma skumpo! "Merlin Menson" nu-i doar un wanna be care incearca sa ajunga cat mai sus doar prin simplul fapt ca se masturbeaza pe scena.Asta-i un motiv la fel de stupid ca si cel conform caruia Manson nu mai injura in versurile sale(!!)...Se vede clar ca nu i-ai ascultat odata versurile si ca te-ai luat doar dupa vestimentatia lui.Dar...ai auzit de expresia "Haina nu-l face pe om"????...
Guess not...
Guess not...
- CHILIgirl
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii