What the fuck happend with manson????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

What the fuck happend with manson????

Mesajde TwiggsGirl » Joi Iun 26, 2003 2:55 pm

What the fuck happend with marilyn manson?E atat de comercial incat o face pe britney nepopulara...ultima piesa nu socheaza nici un copil de 2 ani iar albumul "The Golden Ages Of Grotesque" nu contine nici macar o injuratura la adresa lui Dumnezeu sau versuri mai "dure".Si-a pierdut oare manson "talentul" ?...
TwiggsGirl

Mesajde neatza » Joi Iun 26, 2003 3:37 pm

....................

in mod normal, mai sus (acolo unde ie puncte-puncte) vroiam sa bag un comentariu ironic shi ushor hazliu. ghinion! orice incercare e de prisos. n-ash putea rivaliza cu

Initial trimis de TwiggsGirl
nu contine nici macar o injuratura la adresa lui Dumnezeu
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

nu a avut!!!

Mesajde krossfire » Joi Iun 26, 2003 8:22 pm

Nu a avut niciodata talent,despre asta vorbeam....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Re: nu a avut!!!

Mesajde AMDme » Joi Iun 26, 2003 10:10 pm

Initial trimis de krossfire
Nu a avut niciodata talent,despre asta vorbeam....
KrO$$fire

Ce talent?
In ziua de azi a fi "solist" e o meserie obisnuita... deci nu mai are legatura cu talentul ci cu banii pe care castiga... (bani care provin mai mult din imaginea lui de mama's boy-antichrist)
AMDme
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Iun 27, 2003 3:26 pm

Mie chiar imi place ultima melodie MM...aia cu "mobscene"......da,observ shi eu k nu mai injura chiar asha.......dar face muzica mishto totushi....
Titina
Junior Member

!?!?!

Mesajde SatyR » Vin Iun 27, 2003 4:27 pm

Marylin intr-adevar nu prea socheaza bai krossfire dar tu in schimb sochezi de-adreptul...si inca ceva..de cand v-au bagat MTV in pestera?
SatyR
Junior Member

lol

Mesajde Hack » Sâm Iun 28, 2003 12:02 am

Asta inseamna la voi comercial ...ca nu INJURA? sa fim serioshi.... Intradevar Manson a devenit comercial (foamea dupa bani ) fata de cum era...dar ca nu-l injura pe Dumnezeu nu inseamna ca e comercial...poate are altceva de spus in versurile lui ...askulta putzin albumul itzi recomand piesa "The Golden Age Of Grotesque"
Hack
Junior Member

No point

Mesajde krossfire » Sâm Iun 28, 2003 10:42 pm

There's no point in talking to a retarded amoeba like u Satyr...
Manson nu m-a shocat niciodata,mi s-a parut de la inceput un tip frustrat shi abuzat...............

KrO$$fire

For all my hommies
Love isn't for hire,
Fighting to survive
Life is just a Krossfire
krossfire
Junior Member

Re: No point

Mesajde SatyR » Dum Iun 29, 2003 2:11 am

[quote]Initial trimis de krossfire
[B]There's no point in talking to a retarded amoeba like u Satyr...
Manson nu m-a shocat niciodata,mi s-a parut de la inceput un tip frustrat shi abuzat...............

Manson nu este decat un produs comercial..impropriu sus manson pt ca defapt o formatie, oricum tipu ala in realitate e altfel, ceea ce vezi tu e doar o imagine....

Se poate discuta cu mine krossfire...dar cand vii cu astfel de afirmatii, cum sunt cele de mai sus nu stiu cum de ai pretentia sa nu faca lumea caterinka....puteai sa atragi atentia asupra faptului ca manson e comercia intr-un mod mai rezonabil, nu lasand inpresia ca pentru tine necomercial inseamna lipsa oricaror valori morale...
...mie din contra atitudinea aia de rezvratit pe care o afiseaza personaju ala mi se pare super-comerciala...
SatyR
Junior Member

okay

Mesajde krossfire » Dum Iun 29, 2003 6:40 am

okay,mea culpa...............

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde CHILIgirl » Lun Iun 30, 2003 3:31 pm

Conteaza cumva daca Manson nu mai injura in versurile sale???Sincer ,eu cred ca ceea ce conteaza cu adevarat e MUZICA lui si ceea ce incearca sa transmita prin ele.Si da,ai dreptate...piesele lui nu mai contin versuri "socante" sau violente dar asta nu inseamna ca versurile de acum nu pot fi mult mai expresive.Si nu inteleg de ce Marilyn Manson trebuie neaparat sa fie vulgar si obscen ca sa fie ascultata muzica lui.Asa ca decat sa "va faceti probleme" daca Manson mai injura in piesele lui mai bine ati asculta si ati incerca sa intelegeti muzica lui ....si nu cred ca Marilyn Manson se reduce doar la violenta,injuraturi si droguri...
CHILIgirl

Ai drepatete!

Mesajde Hack » Lun Iun 30, 2003 9:50 pm

Ai dreptate CHILIgirl multzi askulta Manson shi se cred fani Manson din cauza imaginii sale pe care si-a creat-o ...comercial...asta e....shi ca injura...pe DZeu :P Mi se par niste argumente SUPEr tampite...ca sa te declari fan Manson...dar fiecare cu treaba lui!
Hack
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Iun 30, 2003 10:24 pm

Marlyn Manson,incearca probabil sa transmita Sifilis,dar orikum trebuie sa recunosc ca a avut cateva melodii genial gandite......

KrO$$fire
Unregistered

Mesajde skumpa » Mar Iul 01, 2003 1:49 pm

ce dracu va place merlin menson nu inteleg...tipu ii naspha rau de tot.adica numa zbiara ca apucatu si se masturbeaza pe scena.ce scarbos...adevaratele talente sunt nelly si 50 cent asa ca sa stiti si voi..saracilor
skumpa

Mesajde krossfire » Mar Iul 01, 2003 2:06 pm

Ai kam amestecat rau genuriel..dar fie..chiar shi asha sunt fan Nelly shi 50cent....

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde CHILIgirl » Mar Iul 01, 2003 2:25 pm

Scuza-ma skumpo! "Merlin Menson" nu-i doar un wanna be care incearca sa ajunga cat mai sus doar prin simplul fapt ca se masturbeaza pe scena.Asta-i un motiv la fel de stupid ca si cel conform caruia Manson nu mai injura in versurile sale(!!)...Se vede clar ca nu i-ai ascultat odata versurile si ca te-ai luat doar dupa vestimentatia lui.Dar...ai auzit de expresia "Haina nu-l face pe om"????...

Guess not...
CHILIgirl

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii