Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 9:57 am

bre bassule, ce dracu faci bre?! iar imi pui betzigase parfumate in roate?! aia nu eram io mah, era sora mea jeamana. terminate cu prostiile ca altfel sa stii ca usa fanclubului se poate si inchide, si nu cre'ca ti-ai dori sa te numesti persoana non gratata p'aicisa.

revenind la vice slama si la al ei avatar: salma, barbat, barbat, da' cu domnul morrison ce ai avut? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 9:59 am

mah mi se umple inima, bila si apendicu de bucurie cand vaz cum fanii indarjati vin cu mic ,cu mijlociu si cu mare si semneaza rand pe rand convocatoru de iesire in peisaj si pentru a determina odata si pt totdeauna marea dilema a lu matinalu legata de plurale si singulare de la beri si numaru lor.

pe arges in jos
pe un mal frumos
nocturna trece
cu fanii zece
zece fani de soi
in frunte cu portnoy

se cobor la vale
sa aleaga in zare
loc de-un hustiuluc
de-o bere si-un suc
loc de sfanta inaltare
pt asia si-a lor cantare...

matinale, da io n-am mai jucat hushtiuluc de la nationalele de la tancabesti din 88. s-a schimbat ceva la regulament sau tot asa a ramas cu ofsaid la septaru de trefla si lovitura de la 7m pt posesie ilegala de as de cupa? poate ne lamuresti ca sa facem un antrenament prealabil si inainte de a merje la dezbatere in sanu naturii...
eyewitness

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 10:00 am

Naituisho, odata te iertai, ca zisei ca-i dimineatza si nu te dezmeticishi, da acu chiar ma supar pe matale. Pai ce zi e azi, mai fata? Daca tot nu-ti gasesti tubuletzu cu lecitina da cum itzi zisei pe la oldis.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 10:09 am

vice salma, mea culpa, mi-am turnat si cenusa-n cap, mi-am dat si doua zeci de nuielushe peste palme, sa-mi fie rusinica, si sa ma bata aiu' la hushtiuluc si la compus poesioare. caldura bate-o vina si piesa fetelor mi-a tulburat mintile, si uitai ca azi e 3 iulie.
maine e 4 iulie - ziua americii, zic de pe acum ca pana maine iar ma ia cu ameteli si uit tot. :D tre' sa caut si io a USA steag-avatar. :D

incodata si incodata imi ser mii si mii de scuze pentru confuzarea de care dadui dovada. sper ca vice maria ta sa ma ierte.

nocturna

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 10:13 am

Te iert, ma naituisho, ca sunt fata buna, io acu te-ntzeleg ca uitashi de Morrison daca iesti cu ochii numa-n decolteu lu tanti aia ;m Io creca ma mai gandesc daca fac toples cu tine :con:
Salma

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 10:21 am

tanti salma io nu fac topless, ca am o reputatiune de aparat aicisa, ca si prezidenta zic. avatarul meu este asa, pentru sufletzelul oribilului mosh care mult a mai plans cand l-o vazut si ce-o mai tocit ecranul cu manutzele lui grasune. si atat de incantat a fost incat azi noapte m-am pomenit si botezata de dansu, cu nume dulce si frumos de femeie, sa navaleasca iuzarii cu pemeie pline de 'asl pls'. noroc ca am reusit sa remediez problema.

nocturna

2359

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 10:22 am

deci care-i treaba? peste putin timp se va implanta fics o luna de cand am preluat in primire postul de calculator cu abacu. in acest interval dí£jchis inca de timp, am constatat urmatoarili:
unu) toti fanii din fanclabu ASIEA ie la zi cu platili de cotizatie care ie
doi) neconcordanta creata pe marginea fanului bassplayer s-a concordat, in sensul ca iel a trimis banii, motiv pentru care din acest punctulet de vedere, problema ie supt control
trei) in + fata de cotizatii, la caserie sanregistrat si suma de doo ciuti di mii di iuroi, care a venit de la neatza, userul care vad ca incearca casí£ atraga in fanclabu nostru faani de peste hotare. opserf cu mare bucurie ca el este calare pe situatie, iar pentru inceput a atras in fancalbu ASIEA numa ieuroii lu niste fani din Belgia. Pentru inceput ie bine si asa.
patru) mai opserf ca aiu are o inclinatie nu foarte mare, ce-i drept, poate de frica ca sa nu cada, spre a compune versuri. din acest motiv, propun propunerea ca aiu sa fie poietu fanclabului. io sunt pentru. parerea mea!
cinci) multumesc pentru atentie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 10:28 am

Ma baixule, tu nu shti ma ca io sunt responsabila cu cultura paicisha? Da las, ca decat sa fiu io poiata mai bine e iel poietu. Da raman io la partea cu prozele , ca io de cand eram mica am fost copil precoc si vorbeam numai in proza.
Salma

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 10:31 am

sustin anc soranu (credeam ca nu mai iesi din casa) si zic si io ca aiu sa fie responsabil cu versurile ca tare bine si maiestru mai glasuieste.

tocmai ce m-o tras de maneca anc soranu, asa ca ma grabesc grabita sa rectific la postu meu de mai sus: 'asl pls'='asili pilisi'.

multumesc pentru atentie.

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 10:32 am

multumim pentru raportu financiar prezentat cu multe detalii si amanuntit de dl contabil sef insa nu poci a primi onoarea de a fi poetu si architectu fanclubului deoarece si pentru ca inclinatiile mele spre acest domeniu se vor remedia printr-o mica operatie estetica de sustragere a unei parti de creier din partea dreapta prin urechea interna astfel ca echilibru capului sa fie restabilit si sa nu mai eziste inclinatia de care vorbea baicsu. la momentu acela de creatie gandu imi fu inconstient purtat pe la kilometru 32 pe autostrada buc/pitesti unde ie unele luminise pe malu argesului care-mi provoaca amintiri placute si iera locuri ideale unde sa jucam hushtiulucu. deci refuz hotarat sa accept propunerea mai ales ca dra vice este deja sefa serviciului cultural si arta aplicata.
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 10:37 am

aiule, daca matale te capatanezi cu obstinatiune sa nu accepti postu la departamentul cultural de compus poesioare, te trecem la departamentul cultural artistic de pictura pe cioburi de la sticlele de neste beri.

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 11:16 am

va multumesc pentru incredere dra presedinte si accept bucuros aceasta umila da mareata functie ca mozaicar sef si gravor adjutant in cioburi de sticle de bere si permiteti-mi sa sugerez fanilor si in special lu matinalu care este campionu necontestat al fanclubului la spart sticle de neshte bere, ca de azi inainte sa fie interzis prin ordin de zi pe unitate ,consumul berilor la cutie, halba,tzap, pahar,caushu palmelor,furtun sau alte surse si numa din sticla astfel sa pot beneficia de materia prima pentru a-mi desavarsi opera...deja am inceput ,cu putinele sticle obtinute de la matinal si portnoy(mai putin ca asta le da la schimb ca-i student), un mare mozaic pe peretele din sud al teatrului national, un mozaic care terminat va fi vizibil atat cu ochiu liber cat si cu ochiu ocupat ,tocmai de pe podu prieteniei de la giurgiu, mozaic ce va prezenta imaginea stilizata a fetelor , o metafora paralela intre asia si asia si lupta lor asidua impotriva sarsului

deviza noastra de azi inainte

berea la sticla , asia fortifica !
eyewitness

Mesajde cubu » Joi Iul 03, 2003 11:52 am

Dragii miei... imi pare rau ca am intarziat azi la sedinta, dar am stat de dimineata la coada la centrul R-R-R sa vand niste sticle de bere... (aiu' stie el ce stie)... Tre' sa am si eu bani de tigari, nu? Sticlele ramase le donez fanclubului, pentru ca noul mozaicar sef sa-si poata infaptui mareata-i creatie...
Am citit stenograma si vad ca s-au discutat lucruri importante, ca de exemplu "tradarea" prezidentei... Din informatiile pe care le detin, acea afirmatie nu a fost "fabricata" de sora geamana a Naituisei, ci de un si-anume guest care ne-a bruiat mai demult pe aici... Va mai aduceti aminte de metre? Va mai aduceti aminte ca inainte sa crape si-a facut o clona? Uite ca acea clona nu este asa inofensiva cum am crezut... Ea se upgradeaza pe zi ce trece, acumuleaza informatii si devine din ce in ce mai periculoasa... Numai ca planul ei marsav a esuat... Scopul era sa ne invrajbeasca si cand vom fi obositi de atatea certuri interne, sa atace...
E o vorba inteleapta care zice ca cea mai buna aparare este atacul, asa ca mi-am adunat o echipa formata din cei mai buni lunetisti, cu care o vom ataca (pe clona) la noapte si o vom tari afara chiar din barlogul ei...
Fara ajutorul vostru spiritual nu voi reusi, asa ca va rog sa va duceti fiecare la biserica si aprindeti o lumanare pentru reusita operatiunii, e in joc soarta fetelor noastre de aur... La lupta, nu la intins mana!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde zozo » Joi Iul 03, 2003 5:52 pm

Propun un picnic din ala la Baneasa... . Eu aduc sandvisuri, aparat de fotografiat, bere si table... Se mai anunta cineva? [/QUOTE]

fie-va mila si iesiti cu Portnoy la picnic!afara este vara,lumea este fericita,numai in jurul lui linistea se lasa tot mai grea :-s .Nimeni nu se mai lanseaza in polemici idioate cu el,nimeni nu mai ride nici macar din politete la poantele lui si el este tot mai trist si plin de paianjeni....nu va faceti ca n-auziti :cry: ,vedeti ca din micile lui economii va aduce sandvisuri si tablete pentru cap din care ia el
zozo

Mesajde Salma » Joi Iul 03, 2003 9:00 pm

Auzi, domnu zuzu, se citeshte frustrarea in mesaju dumitale si o mare gelozie pe Portnoyu nostru drag, nu ne infuentzezi matale cu strambe dastea de doi lei, c-am mai vazut noi, suntem patzitzi. Dca te intereseaza ia pisica shi danseaza, suntem obishuitzi cu calomniile, mai bine zii ca te oftici ca Portnoyu are gasca si fanclub in timp ce matale toceshti tastatura degeaba :p
Salma

Mesajde cubu » Joi Iul 03, 2003 9:27 pm

Iti multumesc pentru ajutor colega draga... Asta nu poate fi decat isprava unui renegat, pe care il roade invidia ca am asemenea oameni minunati in jurul meu... Nu are nimic de-a face cu metre, este chiar inofensiv, asa ca nici nu ma obosesc sa fac vreo ancheta mai ampla... Sunt doar vreo doi, trei care scriu fara spatii dupa semnele de punctuatie, cautati-i voi, eu in 3 ore plec in misiunea de care v-am zis... Urati-mi succes!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde zozo » Vin Iul 04, 2003 2:41 am

O, da !daca ai stii cit il invidiez...este un om cu adevarat realizat! Doar il cunosc...
zozo

Mesajde Salma » Vin Iul 04, 2003 8:19 am

Si tu esti realizat? Ia impresioneaza-ne.
Salma

Mesajde nocturna » Vin Iul 04, 2003 9:25 am

buna dimineatza stimati fanclubisti asiatici, bautori de neste bere si jucatori de hushtiuluc. cum ati dormit? azi noapte de cu noaptea-n cap mi-am simtit toti neuronii imbibati de apa. in prima faza am crezut ca-i vecinu' care ma inunda cu impertinenta-i caracteristica, in a doua faza crezui ca m-am trezit direct sub dus, iar in a treia si ultima faza, m-am trezit, intr-un final glorios, si am descoperit ca navalisera vijeliile, potoapele si furtunele peste mine. zau de nu m-am simtit ca fetele de la asia la balaciri in aqua magic parc. si cum stateam eu asa cu ideile imbibate in apa, m-a strafulgerat o idee creativa si artistica de mai mare dragu si angajamentu. m-am gandit sa-l pun pe mai nou responsabilu cu pictura fresciana pe cioburi de sticla, ca avem suficiente de la petrecerea data in cisntea americii ieri la ambasada, la trebi serioase si la munci grele da' placut-artistice: ma gandeam ca ar fi frumos sa avem la intrarea in fanclub, sa ne incante ochiu, o fresca si inca o fresca, in total doua freshte, pe cioburi frumos colorate. una sa le reprezinte pe fetele de la asia si sa poarte denumirea de 'splendori la iarba verde, si proaspat cosita' iar ailanta sa contina versurile piesi 'hodoronk-tronk', versuri care zic io ca le caracterizeaza de minune pe fete. sper ca aiu sa se ocupe serios de treaba asta.

nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Iul 04, 2003 10:00 am

eheee dra presedinte ...azi am treaba ca trebe sa termin alea 4 mohaire pe care am inceput sa le crosetez de saptamana trecuta pt idolitele noastre la nishte andrele albaneze numarul 5 destul de sofisticate si silentioase incercand in premiera mondiala absoluta un pretentios 3 pe fata si 2 pe dos astfel ca fetele noastre sa se prezinte corespunzator deseara la resedinta dlui michi oaspete ,ca oaspete , cu pulovarase din mohair cu steagul american brodat pe piepturile lor promitatoare si lascive pentru broderie folosind un fir special importat din cashmir. pe spate am aplicat 4 broderii diferite de efect cu un fir din par de camila unu reprezentand hartia de 1 dolar cu chipu lu uashinton, altul cu cea de 5 reprezentandu-l pe lincoln , altul cu cea de-o suta cu franklin in prim plan si al 4 lea si ultimu cu hartia de 100 de marci sau franci irakieni avandu-l in prim plan pe boschet jr.
astfel echipate fetele vor canta pt prima oara in public piesa hodoronk tronk special pentru michi si iubitul lui.
dupa acest eveniment ma voi dedica trup si suflet celor doo fresce numa ca portnoy si matinalu trebe neaparat sa gaseasca neshte beri la sticla rosie si portocalie ca am nevoie si de aceste doo culori pt ceea ce vreau sa creez...
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Iul 04, 2003 10:13 am

observ cu uimita stupoare ca matinalu intarzie sa apara in post, cre'ca a gasit pe la ambasada usa neste beri care i-au cam dat bataie de cap, ori dumnealui incearca sa revolutioneze jocul de hushtiuluc. posibil.

eyeule, ca te vaz ocupat pana dincolo de urechi si ochi, pemeie mai citesti, printre mohairele si crosetele matale? ca se facu ora 10.00 si se apuca de cantat si cucu'. :D

nocturna

Mesajde cubu » Vin Iul 04, 2003 10:31 am

Don'soara prezdenta, nici o grije, neatzul este aici cu mine... Cum am vazut ultimul post a lu' aiu', ne-am mobilizat, doar mozaicul trebuie terminat la timp... Cu sticla portocalie ne descurcam, dar cu cea rosie avem ceva de furca...

Hai ca nu avem timp, ma intorc la treaba acum si va povestesc mai tarziu ce-am facut azi noapte cu inamicul...
indescifrabil
cubu

TRADARE!!!!!!!!

Mesajde neatza » Vin Iul 04, 2003 12:51 pm

bre, cea mai crunta mishelie carea fost mi sa intamplat mie care de doo zile nu mai am aces la saitu lu fanclubu nostru de pe computadoru meu. in plus mia dat de munca sam ajunga pe doo luni care trebe sa fie gatan doo zile misheii. acu mam dus la un alt computer din alt biuro care este shefi shi nu se pune. trebe sa ma grabesc. ie pe urmele mele. nu prea am vreme a ticlui slove giumbushlucare ca deja le simt respiratzia rece shi urat mirositoaren ceafa mea delicata de cultura. TRADARE!!!!!

peseu: pentru aiu: nu se ezista singular la bere. profanare.

alt peseu: tot de cand nu mai am aces la sait nu mai am aces nici la cea mai mare bucurie a doa dupe iubita lu je care este carciumile care deserveshte bere la persoane ca mine deci mam vazut nevoit sa trec pe gotca. aiule ie buna stecla alba transparenta la muzaic? sa shtim shi noi ceavem de facut. adeca de baut.

gata ma prins nenoroci
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde neatza » Vin Iul 04, 2003 4:13 pm

partzial sa rezolvat problema adica mam shutit de la primu loc de munca la al doilea shi mam uitat mai atent sa nu fi primit frun ban da dupaia miam dat seama ca nam de unde ca ios baiat cuminte da alta a fost treaba care mia pus interdictzie pe neshte saituri care stateam io mai mult pe iele in timp ce ma platea iei. da cum io az am treaba di nou pacolo mai pe la nuapte (ie 4 iulie finala shtie salma) o sa vorbesc io cu baiatu de la aiti sai dau o bere din stoc sam refaca porcarie de mia facuto ailaltz. speram victorie.

in alta ordine de idei mam io cum da in fost muzaic ajuns bere stecle gotca apucat carciuma asia bine

zic io sa pastram ordinea originala a ideilor ca sa neputem intzelege. deci am reushit sajung din nou la carciuma care am ras nehte beri de nici na apucat sa zica fssssss ca era deja goale. leam ciuruit. nu credeam ca'ngrasha asha. fetele o sa fie multzumite. am numa stecle brune la activ care ie defapt mai mult pentru donshoara sorana sai dea Du-zeu tenu bronzat uniform.

despre campiuonatu de hushtiuluc va zic ca ie bien siur xca sa face. in principiu ie foarte simplu. regulile ie cam paracelsice shi sincategorematice da ne descurcam noi.

alfel? voi? bine? sanatosh?

io mai am doo fac cinsute.

traiascai noshtriii!!!

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Iul 04, 2003 4:19 pm

bah nu ie bine de loc
tocma ce primi la registratura o cerere semnata parafata si impaturita prin care ni se cere suma de 200.000 euro pentru drepturi de autor si folosire nume propriu in piesa noastra draga hodoronk tronk.

crerea vine de la onk user pe fanclub da nu asia din pacate

iat-o
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Iul 04, 2003 4:26 pm

he he he he nu degeaba ma duce pe mnine capu la prostiii. deci facem asha: dam numa zece mii di euroi la un avocat bun carel shtiu io shi face asta in asha fel de il scoate pe onk vinocat shi plateshte iel despagubir. vreau sa mentzionez ca este acelash avocat care la adus pe rei ciarls martor ocular la un proces de copirait la hastler shi a cashtigat. datorita lui ezista az hastlaru in editzie speciala braille.

neatza

Mesajde onk » Vin Iul 04, 2003 4:32 pm

ale 4/a saptea /anu 2003

reclamatie nr 3045

inspre donsoara presedinte fanclub asia

io subsemnata ca sa zic asa onk onkoasa domiciliata pe unde apuc da mai des in colt pe literatura la fanclub ca sa zic asa , io imi bag picioarele ca vazui si auzi ca ma striga niste fete la radio si la teveu onk,onk da imi pocira si numele carei mostenire lasata de la bunica si ca sa zic asa mie numi convine ca astai nume cu traditie si de vita nobila si rasad tanar si vreau colosha prin prezenta sami dati bani ca de nu io imi bag picioarele si ma duc la trebunal si va dau pe toti in judecata cu fanclubu si trupa si impresar si rude si dacai nevoie si guvern si fac un scandal monstru ca sa zic asa ca daca nu dati doo sute mii de euroi io imi bag picioarele si gata.

onk onkoasa
onk

Mesajde eyewitness » Vin Iul 04, 2003 4:38 pm

bah matinale io zic sa facem o sedinta adhoc si pe loc cu tot cometetu de conducere si sa vedem ce dracu facem cacu nebuna nu-i de glumit va zic io . sa vedem propuneri
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Iul 04, 2003 4:40 pm

deci cu mana pe cord imi fac meea culmea ca mam dumirit dabia acu ca onk nu ie genu la care vorbeam io da pan sapuc sa modifichez sa bagat dansan fatza. io zic car fii mai bine sa cadem la pace shi sa se bucure shi dansa de celebritatea la care a aduso fetele de la asia care cu literatura mneaiei nici intro mie de ani najungea macar la sfert. sa se bucure shi sa dea o bere. cat despre euroi nici sa nu se gandeasca co sai dam dupe bani dupe ceam trish (scuze) jucat cu belgienii atata amar de vreme shi tzuica de scoartza de papadie.

lupta continuuuua.

neatza

Mesajde Salma » Vin Iul 04, 2003 7:16 pm

Io-te ma ce pretenti pe tanti hodoronk tronk, ca cica numele de vitza nobila, pai bine, cucoana, adica nu se-apuca don Picaso sa faca scandal si te-apucashi matalutza, anonima notorie care doar prin ajutoru la fete ajunseshi celebra si pe buzele tutulor, sa ceri euroii munciti cu truda de neatza. Io zic sa te duci mata la trebunal si sa vedem acolo ce zice onor trebunalu, da mai e si oameni cu mintile capului intregi in tzara asta si parca vaz c-o sa ramai, cucoana, cu onoarea nereperata :j
Salma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma