de nocturna » Vin Iul 04, 2003 9:25 am
buna dimineatza stimati fanclubisti asiatici, bautori de neste bere si jucatori de hushtiuluc. cum ati dormit? azi noapte de cu noaptea-n cap mi-am simtit toti neuronii imbibati de apa. in prima faza am crezut ca-i vecinu' care ma inunda cu impertinenta-i caracteristica, in a doua faza crezui ca m-am trezit direct sub dus, iar in a treia si ultima faza, m-am trezit, intr-un final glorios, si am descoperit ca navalisera vijeliile, potoapele si furtunele peste mine. zau de nu m-am simtit ca fetele de la asia la balaciri in aqua magic parc. si cum stateam eu asa cu ideile imbibate in apa, m-a strafulgerat o idee creativa si artistica de mai mare dragu si angajamentu. m-am gandit sa-l pun pe mai nou responsabilu cu pictura fresciana pe cioburi de sticla, ca avem suficiente de la petrecerea data in cisntea americii ieri la ambasada, la trebi serioase si la munci grele da' placut-artistice: ma gandeam ca ar fi frumos sa avem la intrarea in fanclub, sa ne incante ochiu, o fresca si inca o fresca, in total doua freshte, pe cioburi frumos colorate. una sa le reprezinte pe fetele de la asia si sa poarte denumirea de 'splendori la iarba verde, si proaspat cosita' iar ailanta sa contina versurile piesi 'hodoronk-tronk', versuri care zic io ca le caracterizeaza de minune pe fete. sper ca aiu sa se ocupe serios de treaba asta.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"
A.K.M. powered by another.ro