Sal

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cum pierzi timpul

INTERNET
9
64%
MUZICA
2
14%
JOCURI PC
2
14%
DISCO
1
7%

Voturi totale : 14

Sal

Mesajde blood » Joi Iul 25, 2002 2:33 pm

salut
am shi eu un chestionr pt. voi
sper sa raspundetzi
blood
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 25, 2002 4:24 pm

Eu imi omor timpul stand pe internet si in acelasi timp facandu-mi temele de vacanta. Asta o pot confirma toti de aici. Si nu ma mandresc cu asta...:(
Kayla

Mesajde Acid Bourn » Dum Iul 28, 2002 6:25 pm

Stiti care-i faza ? Ca io imi pierd timpu' cu toate alea mai putin cu Disco ( is totusi cam mica pt asta )
Acid Bourn
Junior Member

Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania

[B]Cum imi ocup eu timpul[/B]

Mesajde Renato2002 » Dum Iul 28, 2002 9:44 pm

Sincer sa va spun majoritatea timpului meu liber il folosesc stand si butonand in Internet-Cafe-uri...de aproximativ 5 ani am acest obicei de a frecventa aceste cluburi si cu timpul au inceput sa ma pasioneze incat nu exista zi in care sa nu intru pe Internet...si asta datorita comunicarii dintre mine si a anumitilor prieteni la fel ca mine sau mai putin la fel care si ei la randul lor isi ocupa cea mai mare parte a timpului liber pe Internet...asta sa nu credeti ca viata mea inseamna numai Internet...mai exista si alte lucruri pe care le mai practic precum Bascket-ul..discotecile si iesirile in aer liber impreuna cu amicii mei...Cam asa pot sa imi descriu si eu timpul pe care il petrec in afara orelor de munca..Pa pa alzzz
Renato2002
Junior Member

Cam asta fac eu in vacanta...

Mesajde Seth2 » Sâm Aug 03, 2002 1:59 am

Chiar daca va vine sa credeti sau nu.. in marea parte a timpului citesc... tocmai am gasit la un anticariat cateva carti de Hermann Hesse pe care nu le aveam si am gasit ce sa fac . :)

In rest ascult muzica destul de multa... pana si cand citesc , un Mike Oldfield pe fundal e binevenit... (mai ales ultimul album aparut recent).

Seara ies in oras cu prietenii la ceva terasa .
Seth2
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 11:34 pm

Hmm cel mai mult timp il pierd pe internet si pe muzica...sunt dependenta de asa ceva..nu cred ca e zi in care sa nu intru ..cel putin 6 ore pe net...desi zilnic stau mai mult de 10 ore!!:D...si non stop ascult muzica!!!..so..nush ce sa aleg!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Iul 05, 2003 5:44 pm

hm.... :con: pai... io imi petrec timpu` pe internet... de fapt...la mine calcu` merge cam... 14 h pe zi...chiar dak nu stau la el... e deschis... jocuriPC m`am lasat de mult...adik..rareori ma mai bag la un joc ceva in retea... discoteci..ce sa zic.. mai rar..prefer sa ascult muzica acas` la mine... :lol: cat de tare posibil..sa vina vecinii :hehe:. si... cam atat! hai,sa zic..mai fac si teme din cand in cand.. :con: :)))) daR.. e vacantza ppl! wake uP!
in concluzie... nujt ce sa aleg... internet & muzica ....
:a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde krossfire » Sâm Iul 05, 2003 6:03 pm

.heh..disco suckz.insa restul rockz.....iar cititul inca ofera multe satisfactii........Bafta si Party ON!!!!!!!!

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Iul 05, 2003 10:01 pm

Eu imi pierd timpul pe internet si afara.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 05, 2003 10:52 pm

cum sa raspund eu aici? :con: depinde de starea pe care o am.. adica , la 12 ziua normal k nu imi pierd timpu printr-o discoteca...
depinde ce am eu chef sa fuck.... hehe...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii