salut
am shi eu un chestionr pt. voi
sper sa raspundetzi
Sal
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Stiti care-i faza ? Ca io imi pierd timpu' cu toate alea mai putin cu Disco ( is totusi cam mica pt asta )
- Acid Bourn
- Junior Member
- Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania
[B]Cum imi ocup eu timpul[/B]
Sincer sa va spun majoritatea timpului meu liber il folosesc stand si butonand in Internet-Cafe-uri...de aproximativ 5 ani am acest obicei de a frecventa aceste cluburi si cu timpul au inceput sa ma pasioneze incat nu exista zi in care sa nu intru pe Internet...si asta datorita comunicarii dintre mine si a anumitilor prieteni la fel ca mine sau mai putin la fel care si ei la randul lor isi ocupa cea mai mare parte a timpului liber pe Internet...asta sa nu credeti ca viata mea inseamna numai Internet...mai exista si alte lucruri pe care le mai practic precum Bascket-ul..discotecile si iesirile in aer liber impreuna cu amicii mei...Cam asa pot sa imi descriu si eu timpul pe care il petrec in afara orelor de munca..Pa pa alzzz
- Renato2002
- Junior Member
Cam asta fac eu in vacanta...
Chiar daca va vine sa credeti sau nu.. in marea parte a timpului citesc... tocmai am gasit la un anticariat cateva carti de Hermann Hesse pe care nu le aveam si am gasit ce sa fac .
In rest ascult muzica destul de multa... pana si cand citesc , un Mike Oldfield pe fundal e binevenit... (mai ales ultimul album aparut recent).
Seara ies in oras cu prietenii la ceva terasa .

In rest ascult muzica destul de multa... pana si cand citesc , un Mike Oldfield pe fundal e binevenit... (mai ales ultimul album aparut recent).
Seara ies in oras cu prietenii la ceva terasa .
- Seth2
- Junior Member
Hmm cel mai mult timp il pierd pe internet si pe muzica...sunt dependenta de asa ceva..nu cred ca e zi in care sa nu intru ..cel putin 6 ore pe net...desi zilnic stau mai mult de 10 ore!!:D...si non stop ascult muzica!!!..so..nush ce sa aleg!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
hm.... :con: pai... io imi petrec timpu` pe internet... de fapt...la mine calcu` merge cam... 14 h pe zi...chiar dak nu stau la el... e deschis... jocuriPC m`am lasat de mult...adik..rareori ma mai bag la un joc ceva in retea... discoteci..ce sa zic.. mai rar..prefer sa ascult muzica acas` la mine... :lol: cat de tare posibil..sa vina vecinii :hehe:. si... cam atat! hai,sa zic..mai fac si teme din cand in cand.. :con:
))) daR.. e vacantza ppl! wake uP!
in concluzie... nujt ce sa aleg... internet & muzica ....
:a

in concluzie... nujt ce sa aleg... internet & muzica ....
:a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
cum sa raspund eu aici? :con: depinde de starea pe care o am.. adica , la 12 ziua normal k nu imi pierd timpu printr-o discoteca...
depinde ce am eu chef sa fuck.... hehe...
depinde ce am eu chef sa fuck.... hehe...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii