*Craig David are voce, bani, corp aproape perfect, e splendid!
*Collin Farell e un tip super beton cu melodii tari care ajung hituri intr`un timp misterios de scurt

Initial trimis de Sw33tie
Mi-e tare greu sa aleg!!!
*Craig David are voce, bani, corp aproape perfect, e splendid!
*Collin Farell e un tip super beton cu melodii tari care ajung hituri intr`un timp misterios de scurtIo nu ma pot decide...voi puteti??
Initial trimis de BabyGirl
Iubita tu deschizi niste threaduri foarte interesante! mare noroc k nu sunt moderatoare aici!! de cand canta Collin Farell???? eu nu stiam chestia asta...!! eu stiam k e actor si k si-o trage cu Britney Spears (o fi verbu la timpu trecut???) anyway...melodiile lui tari care ajung hituri intr-un timp misterios de scurt nu au ajuns la urechile mele...i wonder why??? maybe because he doesn't sing?? "Craig David are voce...bani...corp aproape perfect..e splendid" -- oh my dear God..cine citeste asta ar crede k amandoi te vor si tu saraca de tine nu stii pe care sa alegi...parca e un thread de matrimoniale asta!!! si tu nu te poti decide...uite nici eu nu ma pot decide intre printul William si Eminem(au la fel de multe puncte in comun k si colliin si craig)... ce zici? ce sa fac??
cum de i-ai gasit tu pe amandoi sa faci o paralela intre ei??daca ne putem decide?? io pot..!! io il aleg pe Craig David...asta inseamna k ai ramas cu "cantaretul" collin farell...care e cam fustangiu asa k tine-l bine k ramai fara el! ;m
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator