Craig David sau Collin Farell?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Craig David sau Collin Farell?

Mesajde Sw33tie » Vin Iul 11, 2003 2:06 pm

Mi-e tare greu sa aleg!!!
*Craig David are voce, bani, corp aproape perfect, e splendid!
*Collin Farell e un tip super beton cu melodii tari care ajung hituri intr`un timp misterios de scurt ;)Io nu ma pot decide...voi puteti??
Sw33tie
Junior Member

Mesajde krossfire » Vin Iul 11, 2003 2:28 pm

..eu tot zic ca Gigi Muschi e mai tare...sau daka nu..de ce nu-l alegi pe subsemnatul..are voce dar nu canta..un corp semiatletic...shi poate orikand sa-tzi cumpere firbatorul ala de par nokia,,,
krossfire
Junior Member

Re: Craig David sau Collin Farell?

Mesajde Dia » Vin Iul 11, 2003 9:39 pm

Initial trimis de Sw33tie
Mi-e tare greu sa aleg!!!
*Craig David are voce, bani, corp aproape perfect, e splendid!
*Collin Farell e un tip super beton cu melodii tari care ajung hituri intr`un timp misterios de scurt ;)Io nu ma pot decide...voi puteti??

Iubita tu deschizi niste threaduri foarte interesante! mare noroc k nu sunt moderatoare aici!! de cand canta Collin Farell???? eu nu stiam chestia asta...!! eu stiam k e actor si k si-o trage cu Britney Spears (o fi verbu la timpu trecut???) anyway...melodiile lui tari care ajung hituri intr-un timp misterios de scurt nu au ajuns la urechile mele...i wonder why??? maybe because he doesn't sing?? "Craig David are voce...bani...corp aproape perfect..e splendid" -- oh my dear God..cine citeste asta ar crede k amandoi te vor si tu saraca de tine nu stii pe care sa alegi...parca e un thread de matrimoniale asta!!! si tu nu te poti decide...uite nici eu nu ma pot decide intre printul William si Eminem(au la fel de multe puncte in comun k si colliin si craig :D)... ce zici? ce sa fac??
cum de i-ai gasit tu pe amandoi sa faci o paralela intre ei??daca ne putem decide?? io pot..!! io il aleg pe Craig David...asta inseamna k ai ramas cu "cantaretul" collin farell...care e cam fustangiu asa k tine-l bine k ramai fara el! ;m
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde krossfire » Vin Iul 11, 2003 9:47 pm

...eu inca mai cred ca acel KrO$$fire e mult mai sexy shi mulu.mult.mai inteligent.........:p
krossfire
Junior Member

Re: Re: Craig David sau Collin Farell?

Mesajde Sw33tie » Sâm Iul 12, 2003 4:54 pm

Initial trimis de BabyGirl

Iubita tu deschizi niste threaduri foarte interesante! mare noroc k nu sunt moderatoare aici!! de cand canta Collin Farell???? eu nu stiam chestia asta...!! eu stiam k e actor si k si-o trage cu Britney Spears (o fi verbu la timpu trecut???) anyway...melodiile lui tari care ajung hituri intr-un timp misterios de scurt nu au ajuns la urechile mele...i wonder why??? maybe because he doesn't sing?? "Craig David are voce...bani...corp aproape perfect..e splendid" -- oh my dear God..cine citeste asta ar crede k amandoi te vor si tu saraca de tine nu stii pe care sa alegi...parca e un thread de matrimoniale asta!!! si tu nu te poti decide...uite nici eu nu ma pot decide intre printul William si Eminem(au la fel de multe puncte in comun k si colliin si craig :D)... ce zici? ce sa fac??
cum de i-ai gasit tu pe amandoi sa faci o paralela intre ei??daca ne putem decide?? io pot..!! io il aleg pe Craig David...asta inseamna k ai ramas cu "cantaretul" collin farell...care e cam fustangiu asa k tine-l bine k ramai fara el! ;m

HHmmm..draga, scuza`ma..iarta`ma ca te`am deranjat shi te`am intrigat zicand ca Collin Farrel are unele melodii..hhmmm.. eram intr`o seara pe net shi am descoperit intamplator pe yahoo o melodie care era , intr`adevar, cantata de Collin Farrel .Shi am pus niste prietene sa verifice ca sa fiu sigura shi a doua zi m`au aprobat. O sa mai intru pe yahoo ca sa`ti zic shi numele melodiei ..hmm.. GET A LIFE!

:a
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 13, 2003 1:10 am

m-a intrigat faptu CA COllin are unele melodii!! :) iubita...get a life :) !!!!!!! nu-mi pasa ce canta uratu ala...asta in caz k ar canta ceva!! da ai zis k devin melodiile hituri foarte repede...asta nu o crezi nici tu!!! si nu intelegeam de unde faci tu comparatie intre ei 2....nu au nimic in comun!! da nu ma chinui sa-ti explic...grow up! :D
i'm missing every part
Dia

Mesajde krossfire » Dum Iul 13, 2003 6:18 am

......exista o singura solutzie pentru voi fetitzelor..maestrul KrO$$fire!!!!!!
krossfire
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 13, 2003 10:54 pm

no thanx! :) i know what i need and who i need! ;D
i'm missing every part
Dia

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii