N & D

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

N & D

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 03, 2003 5:18 pm

ce parere aveti de noua formula N&D?? :con:

am vazut de curand videoclipul piesei & pe Deea... noua componenta... mai are rost sa spun ca mi se pare ca este o copie identica a Deliei?? Pana si vocea se aseamana, stilul melodiilor la fel... se pare ca Nick nu glumea cand a spus ca nu vrea sa schimbe nici muzica, nici lookul, nimik!

cat despre Delia... am ascultat si piesa ei, mi se pare draguta... imi place videoclipu (filmat la Cannes)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Santal » Vin Iul 18, 2003 9:29 pm

ihhhh imediat schimb cand aud melodia aia
motivul:tipa canta fals
cat despre look...faptul ca s-a facut blonda nu putem spune ca a vrut s-o imite cu desavarsire pe Delia
anyway se vede si dupa miscari ca Nick a cules-o de la coltzul strazii...
Santal
Junior Member

Mesajde happy_angel » Mar Iul 22, 2003 3:57 pm

E logic si se vede cu ochiul liber ca o imita pe delia.Mie imi placea vechea formula n&d imi placea delia.Dar deea nici nu are voce si nici nnu-mi place.:confused:
happy_angel
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Iul 24, 2003 6:43 am

Mi-au placut N&D f mult,de cand s-au lnsat,dar inca n-am apucat sa vad formatia in noua formula... :) k sunt plecata din Romania....ma intor peste 4 zile cred....
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 24, 2003 9:09 am

hmmm .. n-am ce zice am ascultat si alte melodii mai rele ....

icstino ce repede trece timpu ;P ;P ;P ;P nu poti sa mai stai ?:con:
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 2:56 am

Initial trimis de monk
nu poti sa mai stai ?:con:

Nu!!!!N-am de gand...m-am saturat...vreau acasa :) :) ...n-am ce face aici....dar lasa ca acasa stau 4 zile shi din nou plec undeva :) ....acolo unde o sa mai plec o sa stau 3 saptamani shi dup'aia inca vreo 3 saptamani o sa ma aiba Fanclubu' pe cap....lol....dak nu ma plictisesc de site-ul asta...

On-Topic: Chiar dak-mi plac N&D,nu pot sa zic k este cea mai buna formatie romaneasca... :p
Titina
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Sâm Oct 11, 2003 8:37 pm

Mie imi place noua formula...da bine! Deea e draguta....si canta si bine, desi mi se pare ca se cam forteaza...dar oricum, canta bine!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde AnouCk » Mie Noi 05, 2003 10:49 pm

N&D...nu imi place deloc noua forumula. Mi se pare ca "inlocuitoarea" lui Delia nu face decat sa incerce sa o imita pe Delia... Voce, dans, look...lipseste originalitatea!
deasemenea am vaga impresie ca trupa N&D ramane neschimbata. aici ma refer la stilul de muzica pe care il abordeaza.
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde F|y! » Vin Noi 21, 2003 9:24 pm

Nu imi place noua formula, Deea sau cum o cheama pe "inlocuitoarea" Deliei este putin eXagerata, voce..?:con: Cat despre look...prima data am crezut ca e tot Delia, deci o copiaza la nesfarsit...:p ;) :D
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Philips » Lun Apr 26, 2004 4:47 pm

Nu mi-au placut niciodata N&D, recunosc ca Delia are voce mai buna decat Deea, dar Deea mi se pare mult mai misto (la look) decat Delia... In videoclip nu pare cine stie ce, dar am vazut-o in interviuri si mi se pare tare tipa...

Delia e destul de urata.
Philips
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Mar Feb 22, 2005 6:50 pm

mie imi place mult mai mult Deea. nu mai stau sa scriu iar toate motivele ptr care ii este superioara deliei. cred totusi ca face alt proiect la RBA, fara nick, care canta solo.
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Înapoi la Pop si Dance romanesc