ce parere aveti de noua formula N&D?? :con:
am vazut de curand videoclipul piesei & pe Deea... noua componenta... mai are rost sa spun ca mi se pare ca este o copie identica a Deliei?? Pana si vocea se aseamana, stilul melodiilor la fel... se pare ca Nick nu glumea cand a spus ca nu vrea sa schimbe nici muzica, nici lookul, nimik!
cat despre Delia... am ascultat si piesa ei, mi se pare draguta... imi place videoclipu (filmat la Cannes)
N & D
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
ihhhh imediat schimb cand aud melodia aia
motivul:tipa canta fals
cat despre look...faptul ca s-a facut blonda nu putem spune ca a vrut s-o imite cu desavarsire pe Delia
anyway se vede si dupa miscari ca Nick a cules-o de la coltzul strazii...
motivul:tipa canta fals
cat despre look...faptul ca s-a facut blonda nu putem spune ca a vrut s-o imite cu desavarsire pe Delia
anyway se vede si dupa miscari ca Nick a cules-o de la coltzul strazii...
- Santal
- Junior Member
E logic si se vede cu ochiul liber ca o imita pe delia.Mie imi placea vechea formula n&d imi placea delia.Dar deea nici nu are voce si nici nnu-mi place.:confused:
-
happy_angel - Junior Member
hmmm .. n-am ce zice am ascultat si alte melodii mai rele ....
icstino ce repede trece timpu ;P ;P ;P ;P nu poti sa mai stai ?:con:
icstino ce repede trece timpu ;P ;P ;P ;P nu poti sa mai stai ?:con:
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de monk
nu poti sa mai stai ?:con:
Nu!!!!N-am de gand...m-am saturat...vreau acasa

On-Topic: Chiar dak-mi plac N&D,nu pot sa zic k este cea mai buna formatie romaneasca... :p
- Titina
- Junior Member
Mie imi place noua formula...da bine! Deea e draguta....si canta si bine, desi mi se pare ca se cam forteaza...dar oricum, canta bine!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
N&D...nu imi place deloc noua forumula. Mi se pare ca "inlocuitoarea" lui Delia nu face decat sa incerce sa o imita pe Delia... Voce, dans, look...lipseste originalitatea!
deasemenea am vaga impresie ca trupa N&D ramane neschimbata. aici ma refer la stilul de muzica pe care il abordeaza.
deasemenea am vaga impresie ca trupa N&D ramane neschimbata. aici ma refer la stilul de muzica pe care il abordeaza.
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
Nu imi place noua formula, Deea sau cum o cheama pe "inlocuitoarea" Deliei este putin eXagerata, voce..?:con: Cat despre look...prima data am crezut ca e tot Delia, deci o copiaza la nesfarsit...:p

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Nu mi-au placut niciodata N&D, recunosc ca Delia are voce mai buna decat Deea, dar Deea mi se pare mult mai misto (la look) decat Delia... In videoclip nu pare cine stie ce, dar am vazut-o in interviuri si mi se pare tare tipa...
Delia e destul de urata.
Delia e destul de urata.
- Philips
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc