Initial trimis de Cain Baieti si fete, o cunostiinta mi-a atras atentia asupra acestui thread si trebuie sa va marturisesc ca m-am distrat copios citindu-l. Trebuie neaparat sa va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati. Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine. Oricum sper doar ca in continuare sa va pastrati primele opinii legate de mine indiferent de calitatea urmatoarelor mele single-uri si videoclipuri. Desi gusturile se schimba, eu personal apreciez integritatea celor care stiu ce vor si ce le place. Oricum, vroiam doar sa va spun ca, eu cred, asa cum a spus si Henry Wadsworth Longfellow - "There's nothing in this world so sweet as love. And next to love the sweetest thing is hate." Deci, ce faceti voi aici este extrem de sweet.
Laughs Out LOUD!!!! Da chiar, aia SweetBab3 e prietena ta??
Ca daca nu, am nishte oferte ptr tine.. shi apropo,
"Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine."
Tu chiar nu vezi ca 3 persoane tin cu tine, iar restul (care sunt cu gramada) sunt contra? Lol, yeah! Spune`i lu` Sw33tBab3 aia ca i`am rezervat un loc la un spital din marginea orasului! cand o prind o *** ** *** shi ii dau la **** da? sa nu`si mai permita sa vb asha cu mine..
papa Abelkiller