Cain!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 02, 2003 7:01 pm

Initial trimis de Bad Girl

fetitzo daca tu crezi ca ala e barbat inseamna ca tre` sa iesi din casa mai mult.... ala`i o curva masculina papusa..

Caricatura mica, nu mai posta dupa useri cunoscuti doar ai iesi si tu in evidenta. nu vezi ca nu da nime' doi bani pe fata ta de lutza penibila?
Unregistered

Cain!!!

Mesajde cain_girlitz » Sâm Aug 02, 2003 7:23 pm

:o :o :o :o
cain e kiar cel mai super:)) bine stiu ca asta nu e decat parerea mea..si din cate am vazut ce-am scris aici despre el..stiu c-o sa asriti imediat la mine..dar oricumj pt mine asta nu conteaza..eu zic ca mihai asa il cheama...daca tot radeati de num,ele lui de scena..e kair dragutz..bine..sa--l comparam..cu bosorogii de la 3se...valahia..non stop..si lista e fff lunga
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
cain_girlitz
Junior Member

Mesajde F|y! » Dum Aug 03, 2003 12:31 am

cain_girlitz sau cum ti-or spune p'acasa ... stii o vb? ... nu te poti f**e in gusturile oamenilor... :p dar ma intreb... oare cati ani ai?...si d c ti se pare deosebit Cain(ele) asta???? :con: pe langa faptul ca e libidinos din cale afara (that's what I think about him... ) :bleah: , ma mai face si sa ;a cand ii aud acordurile muzikle... :silly:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Re: Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde Wild Rose » Dum Aug 03, 2003 11:37 am

Initial trimis de Unregistered

Caricatura mica, nu mai posta dupa useri cunoscuti doar ai iesi si tu in evidenta. nu vezi ca nu da nime' doi bani pe fata ta de lutza penibila?

esti penibil/penibila...mai mult nici nu ma obosesc sa iti spun...
poate ar trebui sa se faca un fanclub Cain pe forum... asemenea fanclubului Ozone :p (p.s. Ozone 4 ever :o )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Aug 03, 2003 12:20 pm

Ce-mi vad ochii in revista popcorn, citez :

"singel-ul care prefateaza primul album semnat Cain, socheaza prin originalitate, ca de altfel si restul albumului"

Ma gandesc ca poate se gaseste careva sa ma ajute si pe mine sa trec peste acest soc, am fost la o gramada de doctori si nu ma pot ajuta, ceva leacuri babesti? voi cum ati depasit momentul asta dificil ?

Va multumesc !
SatyR
Junior Member

Re: Re: Re: cain...cain ....cain

Mesajde Nightmare » Dum Aug 03, 2003 2:37 pm

Initial trimis de Unregistered

1. Hmmm...daca Bad Girl este caricatura tu cred ca esti mutant. Te-ai uitat la pozele ei? Uita-te si compar-o cu tine. Sa vedem care este caricatura aici.
2. Bad Girl este un user cunoscut. Este si moderatoare pe 3 forumuri.
3. Fata de lutza penibila? Ce face invidia din om...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Aug 03, 2003 8:39 pm

Cr@zy @ngel... :kiss: :o
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Aug 03, 2003 8:50 pm

Merita sa ii spun ce i-am spus.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde cain_girlitz » Lun Aug 04, 2003 8:20 pm

Initial trimis de LIL^Angel
cain_girlitz sau cum ti-or spune p'acasa ... stii o vb? ... nu te poti f**e in gusturile oamenilor... :p dar ma intreb... oare cati ani ai?...si d c ti se pare deosebit Cain(ele) asta???? :con: pe langa faptul ca e libidinos din cale afara (that's what I think about him... ) :bleah: , ma mai face si sa ;a cand ii aud acordurile muzikle... :silly:

1.am 17 ani
2.de ce mi se pare deosebit??pai uite si tu mai atent la el..si ai sa vezi cat e de deosebit:))in primul rand:)) nu stiu daca l-ai vazut s-au intalnit msa rog..sa vezi ce tzoale super are:))...are super gusturi tipu`
3.putzin imi pasa de ceea ce zici tu!!!:o
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
cain_girlitz
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Aug 04, 2003 8:32 pm

Aici ai dreptate. Este deosebit. Este prea prost ca sa fie ca ca oamenii normali, deci este deosebit.
Nightmare
Junior Member

cain_girlitz

Mesajde Hades » Lun Aug 04, 2003 8:43 pm

bai... care-i faza si eu am tzoale... mult mai scumpe decat a lu asta care le cumpara la reducere :) , si nu in ultimu` rand: ASTA-I UN SITE DE MUZICA, NU DE LOOK... PE NOI NE INTERESEAZA CUM CANTA, NU CA ARATA CA UN KUR...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Nightmare » Lun Aug 04, 2003 8:51 pm

Pe cain_girlitz nu cred ca o intereseaza cum canta. O intereseaza cum arata. Isi cam fac de cap hormonii in ea...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Aug 04, 2003 9:46 pm

h3h3... ia lasati mai fata`n pace... hormonii ca hormonii .. ;D.. da` e treaba ei pana la urma... parerea ei .. ;m
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Aug 04, 2003 10:01 pm

Si ea isi spune parerea, dar mi-o spun si eu pe a mea.;h
Nightmare
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 05, 2003 11:58 am

Bai da` totushi arata destul de bine...eu nu pot sa-l critic f mult...decat ptr prostia lui...ca-n rest pot sa zic k e mai bun (sa vedem in primul rand shi alte video-clipuri,etc....)decat alti "baieti" din muzica romaneasca... :)
Titina
Junior Member

Mesajde vali » Mar Aug 05, 2003 12:03 pm

xtna, ce mai faci iepuras?
vali

Mesajde monk » Mar Aug 05, 2003 12:07 pm

sincer ... mi se pare un retardat ... ca multi altii din muzica romaneasca

vali ... ce off topic de toata frumusetea :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cain_girlitz » Mar Aug 05, 2003 4:13 pm

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Pe cain_girlitz nu cred ca o intereseaza cum canta. O intereseaza cum arata. Isi cam fac de cap hormonii in ea...

nu cred ca ai de unde sti ce ma intereseaza si ce nu ma intereseaza pe mine : )) si ca sa stii DA ma intereseaza cum canta.....si probabil ca vb aici despre INVIDIE...adica despre faptul ca cineva ar vrea sa aiba macar putzin..din frumusetea lui nu???
cain_girlitz
Junior Member

Re: cain_girlitz

Mesajde cain_girlitz » Mar Aug 05, 2003 4:21 pm

Initial trimis de Hades
bai... care-i faza si eu am tzoale... mult mai scumpe decat a lu asta care le cumpara la reducere :) , si nu in ultimu` rand: ASTA-I UN SITE DE MUZICA, NU DE LOOK... PE NOI NE INTERESEAZA CUM CANTA, NU CA ARATA CA UN KUR...

PacE

:p :p :p :p pai sa-ti zic o kestie draga Hades....important e sa nu cheltui o gramada de $$$$$ pe haine..ci sa ai bun gust:)) si de unde stii ca-d de la reduceri??nici macar nu-l cunosti!!!!
ps:stiu ca e un site de muzica..dar lokk-ul lui..a fost o simpla remarca..un atu..pt ca arata kiar fff bine!!!
cain_girlitz
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mar Aug 05, 2003 4:37 pm

Hmmm...Nu sunt invidioasa deloc. Doar nu sunt lesbiana...Gandeste si tu putin inainte sa zici ceva, ca nu degeaba ai un cap pe umeri (sau poate il ai doar ca sa nu iti ploua in gat).
Daca iti place cum canta inseamna ca ai gusturi proaste. Nu vezi cum il critica toata lumea pe aici? Nu e doar parerea mea. Zicea un forumist acum cateva saptamani: Nu te poti c**a in gustul omului, dar te poti c**a in gura lui ca sa i-l schimbi...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Aug 05, 2003 9:23 pm

Initial trimis de vali
xtna, ce mai faci iepuras?

"Unregisterdul" dracului......
Titina
Junior Member

E Aproximativ ... prea mult !

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 3:04 am

Mai lasati-ma mai oameni buni cu CACAini, Andrele si altele de gen ! Mai bine v-ati gandi cum sa schimbati ceva in tara asta ! Daca se mai poate ! Sau macar vorbiti despre cei care merita ! Dar vad ca e mai interesant kktu' decat trandafiru' ! E Aproximativ ... exagerat de mult !;P
Aproximativ

Mesajde Cain » Mie Aug 13, 2003 3:04 pm

Baieti si fete, o cunostiinta mi-a atras atentia asupra acestui thread si trebuie sa va marturisesc ca m-am distrat copios citindu-l. Trebuie neaparat sa va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati. Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine. Oricum sper doar ca in continuare sa va pastrati primele opinii legate de mine indiferent de calitatea urmatoarelor mele single-uri si videoclipuri. Desi gusturile se schimba, eu personal apreciez integritatea celor care stiu ce vor si ce le place. Oricum, vroiam doar sa va spun ca, eu cred, asa cum a spus si Henry Wadsworth Longfellow - "There's nothing in this world so sweet as love. And next to love the sweetest thing is hate." Deci, ce faceti voi aici este extrem de sweet. :)
Cain

Mesajde Nightmare » Mie Aug 13, 2003 3:08 pm

Tu chiar nu ai ce face?
Nightmare
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Aug 13, 2003 3:10 pm

auz bre abelkiller, ierea o fata p'acilea, una SweetBab3 care zicea ca este pretenara ta. fac shi io o intrebare: ce va place frate sa va pishatz asha unu pe altu? nu de alta, da fata n-a avut vocabularu necesar in a ma lamuri,.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Nightmare » Mie Aug 13, 2003 3:14 pm

Iti dau eu raspunsul. Crezi ca il intereseaza muzica? Il intereseaza doar banii.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 13, 2003 4:45 pm

Initial trimis de Nightmare
Aici ai dreptate. Este deosebit. Este prea prost ca sa fie ca ca oamenii normali, deci este deosebit.

:lol: ;m :hehe:
indeed... he is one of those "special" people..
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Aug 13, 2003 8:52 pm

Macar deosebit sa fie, daca voce nu are.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Aug 14, 2003 1:21 am

ba... ce pot spune.. cah! :p bine ca zilele astea nu prea m`am mai uitat la tv... am pierdut "placerea" de a vedea "cocutzele" atomikului.. ( vorba unei persoane dp forum ;D ) ...si bine mi`a prins..parca m`am aerisit! :)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

lol

Mesajde A|intata » Joi Aug 14, 2003 6:30 pm

Initial trimis de Cain
Baieti si fete, o cunostiinta mi-a atras atentia asupra acestui thread si trebuie sa va marturisesc ca m-am distrat copios citindu-l. Trebuie neaparat sa va multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati. Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine. Oricum sper doar ca in continuare sa va pastrati primele opinii legate de mine indiferent de calitatea urmatoarelor mele single-uri si videoclipuri. Desi gusturile se schimba, eu personal apreciez integritatea celor care stiu ce vor si ce le place. Oricum, vroiam doar sa va spun ca, eu cred, asa cum a spus si Henry Wadsworth Longfellow - "There's nothing in this world so sweet as love. And next to love the sweetest thing is hate." Deci, ce faceti voi aici este extrem de sweet. :)

Laughs Out LOUD!!!! Da chiar, aia SweetBab3 e prietena ta?? :D
Ca daca nu, am nishte oferte ptr tine.. shi apropo,

"Este cu adevarat flatant pentru mine sa observ cu cata energie discutati despre lucrurile negative dar si pozitive ale proiectului meu, incepand cu look-ul si terminand cu melodia in sine."

Tu chiar nu vezi ca 3 persoane tin cu tine, iar restul (care sunt cu gramada) sunt contra? Lol, yeah! Spune`i lu` Sw33tBab3 aia ca i`am rezervat un loc la un spital din marginea orasului! cand o prind o *** ** *** shi ii dau la **** da? sa nu`si mai permita sa vb asha cu mine..
papa Abelkiller :D
A|intata

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma