carturare, ce faci mah? invetzi copiii la prostii? pai asta-i exemplu? sarmanilor, nu-l ascultati pe iel, afex cel rau si razbunator, doar in aparenta bun si intelegator, care va ademeneste cu bomboane si acadele frumos colorate ca apoi sa va subjuge mintile fragile si neprihanite, sa va chinuie si sa va imbarlige cu, si anume, cuvinte sofisticate precum si cu diverse probleme si intrebari existentiale ascunse subtil dupa sloganu': 'hai sa fim intelegatori si sa ne avem toti ca fratii'.

pai nu mai mere mah afex ca cica aparu un alt afex, unu nou, de-l decreta aiu', deghizat intr-un accidentat, 'over and out', care le preda lectii de morala si etica la astia mici dupa manualu alternativ a lu' unu eradescu. apoi vezi unde duc exemplele astea?
facui o selectia a postului tau, incercand sa inlatur, pe cat am putut, cuvintele alea de creeaza dependenta de posturile tale:
intrucat ma shtii ca nu-s genu' rusinos
mah, io am auzit neste vorbe, da' am refuzat sa le dau crezare. deh, oameni rai si barfitori, carcotasi cum spusesi si tu.
in legatura cu concertele HIM (logic ca are mah legatura, ca doar dezbateam problema lu' IEL din toate unghiurile posibile. nu-i asa?) am auzit impresii de la fani HIM care s-au mai perindat pe ici pe colo, pe la sziget pe la sighisoara, si mare le-a mai fost dezamagirea sa-si vada idolu bolborosind cuvinte absolut de nedeslusit cu plitiseala aia mentionata mai sus. apoi daca fanii se declara dezamagiti, unu' neutru si paralel (da' nu concurent) ce poa' ca sa mai zica pus in fata faptului deja implinit?
si nu deranjeaza mah shicanarea venind din partea ta. umila mea persoana a luat ca un compliment atentia ce i s-a acordat. adica nu-i de coleasa sa-ti rapesti din timpu (pretios, sunt sigura) ca sa stai la discutii cu un muritor de randu' intai, banca de la geam, tu in calitate de carturar, ma refer, si din perspectiva in care te zarim din ce in ce mai rar pe forum. modestia pe mine ceva de speriat.
ca sa-mi iau si painea:
a canta cu cateva tonuri mai sus = a face conservatoru'
matale zisesi ca daca vallo isi pune fusta (ca de operatie nu mai are nevoie) si-si ridica nitel vocea cateva octave (numa') ajunge chiar la performantele tarjei turunen. sau alta era rautacioasa comparatie? atunci am presupus ca se poate abera mai departe, in comparatie, iar vallo isi poate rezerva de pe acum cat e tanar, un loc la conservator. mie personal (vazusi? am zis personal! sunt pe calea cea buna!) vallo in calitatea lui de vocal mi se pare slab, chiar foarte slab. inainte de toate sa ia lectii de dictzie si abia apoi de canto.
imi face placere sa ascult cateva piese, nu ma intereseaza formatzia.
deci iti face placere. asta vroiam sa aud. bine ca ai recunoscut (chiar nu esti rushinos) si tu esti pe calea cea buna. o nelamurire: piese, uici iz? lumineaza-ma si pe mine sa le mai ascult inc-o dat' ca poate eram usor absenta cand le ascultai primas dat'. si din punctu' asta unde ma aflu si privesc nici pe mine nu ma mai intereseaza formatia. da' eu zic sa continuam.
Ii lashi pe ei sa traiasca, lasa-l shi pe IEL
haidi mah, ce treaba am io cu IEL? pai crezi ca d'aia n-are nocturna bani de tigari ca o nelinisteste himu'? din partea mea sa traiasca pan' la adanci batraneti, da' sa nu faca copii.

pe mine m-a distrat threadu, si cum ziceam nu am putut ca sa-l tratez serios. (deh, exemplele negative dupa forum) deci sa traiasca si himu, ca mai e nevoie si de exemple negative. asa e mai bine?
cate tautologii debitez
si mai vorbeste mah si frumos! ca se mai prind si astia mici de subtilitatile tale.
privind in urma, oare am omis ceva? stacheta? apoi p'aia ti-o inmanez maine, pe lumina. afex, am o idee geniala (asa ca IEL) hai sa fim interminabili, ca off-topic oricum suntem de ceva vreme.