Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 29, 2003 1:48 pm

Initial trimis de Wild Rose
Aliosha... prezenta obligatorie!! :p

Fii fara grija ca vine...insotit de singurii oameni de pe forum care stiu a face precum foca, in spetza Superba & Oribilul. :p

dar nu vine , Alin . ce te faci ?

Matrashita..de ce vii doar daca vine Rose ? crezi ca nu te bagam in seama si nu vei avea cu cine vorbi ? ia-l pe Love2Fly daca te simti stanjenita . :)

Userul argintiu nu cred ca vine....ca nu-l lasam sa scrie pe forum cu ce culoare vrea el.

bah...pe Hades sa-l chemam.....ca e kterincos. :p
si pe Korn fuckin' Bitch. si pe prietena lu' Bitch....care e un fel de Briatore 2. :yD

si nu-l uitati nici pe Decret.....ca e baiat de treaba.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Aug 29, 2003 2:26 pm

Ce vrei mah Moshule?Nu stau cu tine oricum ,dar daca nu are avea lumea restante cu sigurantza ca Love2Fly ar veni..
Vin ca sa o vad mai mult pe Rose pt ca nu am mai vazut`o de f mult timp si mi-e dor de ea...si cu ocazia asta te vad si pe tine.
Iti mai aduc Snickers?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 29, 2003 2:36 pm

Si eu sunt sigur ca ar veni. Pacat ca are restante in continuu...si nu s-a putut prezenta la nici o intalnire de pana acum, la Ruine.
Cu Rose te poti intalni si in Mall , nu tre' sa vii la ruine sa o vezi.
Nu vreau Snikers...dar poti da o bere daca tot ai intrebat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Aug 29, 2003 2:46 pm

Deci inseamna k nu sunt binevenita Moshule?Shame on you..
Atunci nici nu mai vin.Si sa stii k m-ai suparat,nici sa nu imi mai vb!
Nici bere nu mai vezi...
Ce ma gandeam eu azi...De ce Jaded a disparut asha?Ce s`o fi intamplat cu ea?
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 29, 2003 2:54 pm

Initial trimis de Regina Matrashita
Vin ca sa o vad mai mult pe Rose

nu am zis ca nu esti binevenita.dar tu vii pt. Rose...pe care o poti vedea si in Mall la o cafea,ceva. nu e nevoie sa te deranjezi pana la Ruine. plus ca maine se anuntza caldura mare.nu se recomanda sa iesi din casa.
Oribilul Mosh
Junior Member

2937

Mesajde baixinho© » Vin Aug 29, 2003 4:33 pm

Initial trimis de Dia The Koala Bear
Sambata ora 17:00 cel tarziu 18:00 la ruine! sunt chemati toti forumisti!!!!!!! :) Baixu (...)

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

pas

sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde KoRn_bitch » Vin Aug 29, 2003 4:53 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

si pe Korn fuckin' Bitch. si pe prietena lu' Bitch....care e un fel de Briatore 2. :yD

Hmm oricat de mult as vrea sa vin .. nu prea pot ;P .. si nici Briatore 2 ( by the way .. o cheama Mushy;) )...

Uf poate o juma de ora reussc sa stau si eu ... vedem maine ... anyway ... Distractie Plac(f)uta !!! :)
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Briatore » Vin Aug 29, 2003 9:40 pm

Gata ... eci asta pune capac la tot ... Unu la mana, Moshu, chiar sofer de tir din cluj-napoca am ajuns? Cu asta te-ai ars rau de tot !! O bere maine si poate te iert. Doi la mana cine e Briatore 2? Numai unul poate sa existe si aceea sunt EU !!!! :cool:
Briatore
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Aug 29, 2003 9:52 pm

Deci cine vine? Io cu Briatore soferu de tir ;m (parc-o aud acu`.."fitz-ar capu`" :p ) , Kgula ;) moshu :D cu aliosha si oana si wild rose cu matrashita!! putini da buni ;D !! hai k lista e inca deschisa! neamtzu ? decret ? vali ? baixu nu vine...:mad: .....ne vedem pe la 18:00 la ruine da? sa nu va dati loviti (copyright kgula :p ) !!!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

10%

Mesajde Hades » Vin Aug 29, 2003 10:10 pm

10% shanse sa ma vedetzi... poate pe la 17... da stau maxim o ora...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 30, 2003 1:10 am

Briatore...nu este vina mea ca tu nu stii sa fumezi omeneste. Tragi din tigara aia ca un soldat ranit in razboi...caruia camarazii ii ofera un ultim fum. La tine fiecare fum parca e ultimul.

Iar Mushy e Briatore 2...ca nu e departe de tine. Oricum..in continuare ii vom spune Mushy , ca suna frumos. Pacat ca nu intra si ea pe forum.
Si ce te superi ca am dat numele tau altcuiva ? Uite...Superba Oana...este foca 2 pentru ca face precum foca...mult mai bine decat mine.

Oana, pentru noi
Tu esti foca doi !

Ingerii sa va aiba in paza pana la orele 18 cand ne vom intalni !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Aug 30, 2003 10:18 am

pai asta era si dilema mea moshule...ce ma fuck fara alin?? :con:
oricum, daca vine Dr. Oguri sigur imi voi face prezenta (chiar daca nu stau prea mult)... ;D
(vine si matrashita :D )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Noutate

Mesajde AnDrEi » Sâm Aug 30, 2003 10:34 am

Prin Octombrie anu curent o sa imi fac si eu aparitia , ma primiti? :D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Aug 30, 2003 12:24 pm

Vii sa invetzi in Bucurest AnDrei?sau cum?
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 30, 2003 1:37 pm

Din pacate pentru unii, din fericire pentru altii...eu nu mai vin. Sufar de o cumplita durere de masea. Ma duc sa-mi caut dentist bun.

Of...ce intalnire ratez si eu. Cu o grama' de fete. :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ckride » Sâm Aug 30, 2003 1:50 pm

pe la 6 ajung si io. noroc
ckride
Junior Member

Mesajde K-gula » Sâm Aug 30, 2003 1:51 pm

lasa OM! nu plange :p in caz ca iti va simti vreo fata lipsa, o sa avem grija sa nu sufere prea tare :p

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Aliosha » Sâm Aug 30, 2003 2:44 pm

Si crezi ca daca ramai in casa in loc sa vii sa stai cu prietenii cateva ore o sa te simti mai bine ?

PS: Muie Foca, cioara borata !
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Superba Oana » Sâm Aug 30, 2003 2:57 pm

avem o sticla de highland cream , established 1830 , glasgow G82 ind scotland care-ti ia durerea de masea cu mana...sau un aulin ca tot am vb la tel

ps. daca nu vii , se stie

MUIE FOCA , CIOARA BORATA !

PS 2. aici aliosha
Superba Oana
Junior Member

...

Mesajde Hades » Sâm Aug 30, 2003 3:12 pm

hai ca vi si eu pe la 19:30 - 20:00...

PacE
Hades

Mesajde Vic Colfari » Sâm Aug 30, 2003 3:21 pm

Hai noroc Gabi, dupa cum poate ti-ai dat seama sunt eu, pula lui Aliosha. Ce sa iti mai zic... de cand m-ai vazut ultima data nu s-au intamplat prea multe iesite din comun... m-am tuns de curand ca sa nu mai transpir pe caldurile astea, nu ma mai pis asa des, se pare ca rinichii m-au iertat, Oana e bine....asa, ce voiam sa iti zic: cacatu de Aliosha se uita pe HBO si momentan e foarte dezamagit ca nu vrei sa vii la ziua lui dupa-masa. De cand a aflat m-a introdus fictiv in gura ta de cel putin 10- 12 ori.

Acum eu ce sa zic... eu nu vreau acolo. Ai dintii strambi, galbeni si cariati. Iarta-ma dar asta e. Te rog frumos sa vii dupa-masa ca sa nu ma indese asta unde nu imi place.

Multumesc.
Vic Colfari
Junior Member

Mesajde Mihai Matei » Sâm Aug 30, 2003 3:33 pm

hai noroc gabi, ce pula mea faci ?
Vezi ca vin si eu diseara cu Andreea. Sa nu dea dracu sa lipsesti ca altfel stii ce se intampla:

PS: Muie Foca, cioara borata !
Mihai Matei

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 30, 2003 8:49 pm

Sa dea Dumnezeu la astia care m-ati injurat...sa va doara maseaua asa cum m-a durut pe mine azi. Asta va doresc , ciori borate !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Aug 31, 2003 2:02 pm

am aparut la ruine pe la ora 18 (cred). la cat "tutun" fumasem inainte nu mai tin foarte bine minte. acolo se stransesera deja: (cap de afis) ALIOSHA, OANA (cea care spune ca este superba :p ), un prieten bun al lu` aliosha (scuze ca nu am retinut numele) si VALI. in timp au inceput sa isi mai faca aparitia: NEAMTZU, DIA THE KOALA BEAR, BRIATORE (iti multumesc din suflet diana ca ai venit cu ea ;) ), o REGINA putin MATRASHITA, WILD ROSE (pe care o tot astept sa vina de vreo juma de an incoace), BHUTTU, HADES si surpriza surprizelor.................. DANA insotita de AFEX? in jurul orei 21 a plecat, deci nu stiu daca a mai aparut cineva. oricum sunt ferm convins ca am ratat cateva ore ce au urmat, foarte dezmatate. inceputul a fost intr-o pipa. ce a urmat cred ca ne poate povesti cineva ce a stat mai mult.

doi mari absenti: SOD si ALINUTZU :p (vai de voi ce ati ratat) abea peste o luna cred ca ................. (va povesteste berty)

sincer mi-a parut rau ca OM nu a incercat sa treaca peste dureri si alte alea, pt. a ne onora cu prezenta sau macar pt. al onora cu prezenta pe unul dintre cei mai buni prieteni ai lui de e forum. poate data viitoare. si eu aseara am avut o mica galceava in gura, insa am trecut peste si mi-am vazut de prieteni.

p.s.: aliosha a adus bilete de avion pt. toti cei prezenti, pt. a putea pleca cu el in canada timp de o saptamana. cei ce au lipsit, au avut de pierdut. multumim aliosha. te iubim la +oo

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 31, 2003 2:19 pm

Asta e , Rasta Man. Acum ce vrei sa fac ? Sa ma sinucid ?
Si asa ma simt ca un jucator de NBA...care a tras tare un sezon intreg...si tocmai la All Star Game s-a accidentat...desi fusese selectionat ca titular.
Oribilul Mosh
Junior Member

2965

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 4:49 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

mai Oguri, mai, stiu ca esti suparat pe mine, dar chiar asa, eram atat de mic incat nu m-ai vazut si pe mine? cu atat mai mult cu cat, daca iti mai amintesti, Briatore a plecat cu mine, iar tu ai cam ramas cu ochii in soare. cand ai timp sa imi spui si mie cine ti-a incalzit mancarea, ca la ora la care tu voiai sa mananci, Briatore avea cu totul si cu totul alta treaba (chiar nu pot sa iti spun ce a facut si sper sa ma crezi pe cuvant). nu veni cu vrajeli ieftine ca ti-a incalzit Diana mancarea, ca nu tine, da?

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Dum Aug 31, 2003 9:19 pm

desi nu am putut sta prea mult, m`am simtit bine ieri... m`am intalnit mai intai cu annais (am fost in yellow ) dupa care am plecat impreuna spre ruine... si am avut ocazia sa il intalnesc face2face pe Dr. Oguri (insfarsit... )
i`am simtit lipsa moshului...si a lu alin... dar se vor revansa ei data viitoare (in cazul lui alin..cand se intoarce in bucuresti ;D )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Briatore » Dum Aug 31, 2003 11:02 pm

Baixinho, dragul meu, sa nu mai spui la nimeni ... Te rog eu frumos, ca daca nu, ma supar si stii ce urat fac cand sunt suparata!! :P A fost foarte bine, mai vreau la ruine. Doamne da sa intru la faculta in Buc !
Dr. Oguri pup-o pe Tasha inca o data din partea mea. Si ... :) ...
Ma duc ca ma tuna si fulgera si mai apare si fratello pe acasa si e periculos ...
Moshu, ti-am simtit lipsa !
V-am pupat
Ps: Koala, maine te astept la inca o partida !!!!! Esti buna rau de tot tu !!!!!!!!!!!! Imi placeeeee :P
Briatore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 31, 2003 11:51 pm

Initial trimis de Wild Rose
i`am simtit lipsa moshului

Initial trimis de Briatore
Moshu, ti-am simtit lipsa !

Mi se pare un lucru normal !

*p
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Sep 01, 2003 1:21 am

inainte de scoala... poate ne mai intalnim la ruine... om trai si om vedea... da... parca e alta atmosfera(mai neplacuta :P ) cand e moshu...

PacE
Hades

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma