am aparut la ruine pe la ora 18 (cred). la cat "tutun" fumasem inainte nu mai tin foarte bine minte. acolo se stransesera deja: (cap de afis)
ALIOSHA, OANA (cea care spune ca este superba :p ), un prieten bun al lu` aliosha (scuze ca nu am retinut numele) si VALI. in timp au inceput sa isi mai faca aparitia: NEAMTZU, DIA THE KOALA BEAR, BRIATORE (iti multumesc din suflet diana ca ai venit cu ea
), o REGINA putin MATRASHITA, WILD ROSE (pe care o tot astept sa vina de vreo juma de an incoace), BHUTTU, HADES si surpriza surprizelor.................. DANA insotita de AFEX? in jurul orei 21 a plecat, deci nu stiu daca a mai aparut cineva. oricum sunt ferm convins ca am ratat cateva ore ce au urmat, foarte dezmatate. inceputul a fost intr-o pipa. ce a urmat cred ca ne poate povesti cineva ce a stat mai mult.
doi mari absenti: SOD si ALINUTZU :p (vai de voi ce ati ratat) abea peste o luna cred ca ................. (va povesteste berty)
sincer mi-a parut rau ca OM nu a incercat sa treaca peste dureri si alte alea, pt. a ne onora cu prezenta sau macar pt. al onora cu prezenta pe unul dintre cei mai buni prieteni ai lui de e forum. poate data viitoare. si eu aseara am avut o mica galceava in gura, insa am trecut peste si mi-am vazut de prieteni.
p.s.: aliosha a adus bilete de avion pt. toti cei prezenti, pt. a putea pleca cu el in canada timp de o saptamana. cei ce au lipsit, au avut de pierdut. multumim aliosha. te iubim la +oo
K-gula.