Case de vacanta ! Folositoare sau inutile ?

cu bilet la business class, ori cu cortul in spinare: am furnici pe toata talpa

Case de vacanta ! Folositoare sau inutile ?

Mesajde monk » Mar Mai 13, 2003 8:42 pm

..... Unde v-ati face voi casa de vacanta ? Este bine sa iti faci casa de vacantza sau mai bine iti dai banii pe vacantze la hotel ?

Io unu am casa la Corbeanca (de la Prisma la dreapta) la lac si e super cand ma duc in week end sa frec menta p'acolo pescuind :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde dj_jaxxx » Vin Mai 16, 2003 3:10 pm

Casa de vacanta e utila daca esti sigur ca o sa te duci acolo destul de des ca sa profiti de ea. Eu cel putin de fiecare data cand plec undeva ma duc in locuri diferite dar daca as avea bani mi-as face o casa in Republica Dominicana sau in Barbados, Bahamas (o insula prin zona pe acolo). Casele sunt foarte ieftine si cand eu nu sunt acolo o pot inchiria la lume care ar vrea sa stea.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Casa de vacanta

Mesajde c_teodor » Lun Iun 02, 2003 2:18 pm

Eu unul am de 2 ani o casa batrineasca pe la munte. Nu e cine stie ce, dar e un loc de refugiu pt sfarsitul de saptamana.

Ce pot sa va spun e urmatorul lucru:

De cand am casa de vacanta, pt mine muntele inseamna Bucegi. Nu prea am timp si chef sa mai vizitez si alti munti.

O casa nelocuita permanent se degradeaza mult mai repede decit une locuita.
c_teodor
Junior Member

Mesajde Miss Lizzie » Mie Iun 04, 2003 2:57 pm

Eu am casa de vacanta la Snagov si pot spune ca este foaaaarte placut. Mult mai misto decat la un hotel. Avem o piscina enoooorma, in care stau mai toata ziua (in rarele vacante :(). In loc sa mergi la hotel, stai chiar la tine acasa. E foarte bine.
Be yourself and you won't regret it!
Miss Lizzie
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 16, 2003 6:20 pm

hm... avem si de`asta :)
am o casuta absolut superba in Poiana Brasov, situata pe langa Casa Viorel...imi place, pentru ca pot merge oricand si cu ocazia asta am invatat sa merg si cu snowmobilu...acum cautam teren pentru o casuta in Constanta (preferabil...mamaia) si..pana de curand aveam un apartament in Florida (mai exact, in Palm Beach, pe Worth Ave.)
Consider ca este bine sa ai un loc unde te poti refugia, departe de casa... plus, e mai bine decat sa te cazezi la hotel pentru ca asa ai toate necesitatile disponibile anytime...
mi`ar placea sa am un asemenea loc si in Bahamas...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Hampu The Great » Mie Sep 03, 2003 7:18 am

Excelenta tema !!
Eu sunt posesorul unei cabanutze, in Piatra Craiului. Este modesta, am construit-o aproape singur, si nu are apa, curent, si nici vecini pe o raza de citziva kilometrii. E superb. Atit peisajul, cit si intreaga atmosfera de acolo, sunt de poveste...
Daca pui asta alaturi de pasiunile mele pentru vinatoare, si drumetzie, ai sa ai o imagine apropriata, despre cit de mult o iubesc....
Si totusi...in vara asta, zeii au vrut sa calatoresc foarte mult prin tzara....Am revazut locuri pe unde nu am mai trecut in ani de zile.....Am vazut locuri de care nici nu stiam ca exista.....
Romania e tzara de tzara...
Asa mi-am dat seama ca oricit de mult imi ador cabana, nu pot sa nu observ ca ea este totusi principala vinovata de aceasta imobilitate care m-a tzinut de o parte de toate frumusetzile alea...
Mi-am amintit imediat si de alte neajunsuri, cum ar fi grija permanenta pe care trebuie sa i-o port, teama ca ar putea fi lovita de traznet, sau de hotzi, atacata de soricei, sau purtata la vale de o alunecare de teren....
In urechi mi-au sunat versurile poetului: "ca din toate cite sunt, pe ocean, sau pe pamint, ori in galerii de diamant, totul n-are nici un haz, sedentar nu esti viteaz, numai DRUMUL E INTERESANT"....
Este deci bine sa ai o casa de vacantza ?? ....nu stiu....dar e o tema excelenta de discutzii.........
Hampu The Great
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 03, 2003 7:26 am

Hampu are dreptate dintr-un anumit punct de vedere. Unchii mei au o mica casutza in apropiere de Campina. De cand si-au facut-o toate concedile si unele week enduri si le petrec acolo.N-au mai fost absolut nicaieri.
Dar este si marfa. Stai la un gratar , la o bere..la aer curat. Vorba lu' Wild Rose...ai tot ce iti trebuie.Nu e ca la hotel.

Hampu din ce ai povestit tu,cu casutza ta de pe munte...mi te imaginez ca pe bunicul lui Heidi. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hampu The Great » Mie Sep 03, 2003 11:37 am

Da , e cool de tot Master Mosh....Sa vezi ce de stele sunt noaptea...Sa le vezi apoi cum cad................. (dupa ce se coc)...
De fiecare data cind merg acolo, uit sa mai adorm..Sa vezi ce misto e cind e furtuna..sau si mai si, cind e caeatza, sau chiciura iarna....
Adevar itzi spun tzie Oribile, ca face totzi banii.....
Da parca mai simplu este sa mergi azi la Minastirile Moldovei, miine la Cheile Zanoagei, sau in Paring, sau in Delta, sau la Cazane....Dai banul gros, dar esti tot timpul in miscare, esti liber, nu esti robul casei....si apoi te slugaresc totzi aia, ospatari camersite....Fetze noi, prietenii noi, oameni noi....
Chiar cred ca mi-am luat fatza de bunic al fetei aleia.....Vezi, asta ma ingrijoreaza cel mai rau.....
Hampu The Great
Junior Member

Mesajde monk » Mie Sep 03, 2003 12:01 pm

preiau legatua ...

auzi da scuza-ma ca te inreb ... daca nu ai curent ... apa ... etc ... cum ai construit-o ca ai nevoie pentru scule ... apa pentru beton .. etc etc ? sau e curent electric prin zona da nu ai avut tu bani sa iti tragi ?

cam miroase a pceva putred la mijloc.

pentru dumneavoastra ,
trimisul specai in teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Hampu The Great » Mie Sep 03, 2003 12:47 pm

A fost o intreaga poveste....
Pe locul cabanei, era o casutza, pe care a trebuit sa o demolez...Trebe ca ai vazut si tu asa ceva pe la munte..casutze izolate pe dealuri..Localnicii le numesc "Odai", si sunt constructzii sumare, in general din birne, cu rolul de a adaposti finul, ce e prea greu de transportat....sau vaca care este lasata sa, pasca liber vara pe plaiuri mai indepartate de casa (grajd), si care inopteaza astfel protejat, mai aproape de locul de hrana...
Pentru ca am fost prost, in loc sa o fac din lemn, care era din abundentza, la fatza locului, am facut-o din piatra...Si piatra era din abundentza, dar asta a necesitat ciment, nisip si mai ales apa.
Te scutesc de alte detalii tehnice, dar mai adaug ca mai toate materialele, le-am carat cu magari de la localnici contra cost, apa am carat-o de la un izvor, si din captari pluviale, iar ca sursa de curent, pe care nu am prea folosit-o, am avut, si am inca, un grup electrogenerator. Bagi benzina si iese curent.
Eu sunt de mesrie inginer constructor, si cred ca informatzia asta are sa itzi desfaca si ultimele semne de intrbare.
Cabana are o fereastra foarte mare inspre versantul nordic al Bucegilor. Cum am carat geamul ala pina acolo, chiar ca nu ma incumet sa povestesc, pentru ca nu m-ar crede nimeni.....
Ca o ultima informatzie, pe chestia Cabanei, localnicii m-au considerat Tzacanit, iar pretzul pe care l-am platit pe pamint si pe casutza, a fost de 3 000 000 lei , in 1996 (mai mult m-au costat actele)....
Hampu The Great
Junior Member

Mesajde monk » Mie Sep 03, 2003 4:38 pm

preiau legatura ...

frumoasa poveste ... dar tot nu te cred ... ca ai dat 3.000.000 de lei pe ea .. numa generatorul ala costa vreo 2 prin '96 ...

alta intrebare acum ... cum ajuni acolo ? ca presupun ca daca e pe munte nu mergi cu masina ... si alimente tot trebuie sa duci ... ce faci iti lasi masina la baza muntelui si le cari in carca pana sus ? ...

Io deja deschid geamul ca pute rau de tot a minciuna ...

pentru dumneavosatra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Yellow Pinkie » Mie Sep 03, 2003 9:16 pm

Bai, mi-ati luat vorba din gura, exact asta era si problema mea: cit de mult te tine in loc o casa de vacanta? Io posed, tot pe linga Piatra Craiului si cu vedere la Bucegi, dar mai in civilizatie (Bran), si de la inceput mi-am pus aceleasi probleme: sa nu ajung sa imi petrec tot timpul liber acolo si sa nu ajung sa ma auto-slugaresc in concedii. Asa ca am reusit sa pastrez un echilibru. Iarna e perfecta, fiind aproape de Poiana, unde schiez, deci nu trebuie sa-mi fac griji de cazare. Vara, in schimb, caut sa ma duc numai in unele week-end-uri. Avantajele unei case de vacanta sunt ca dispui de tot ce ai nevoie si te poti relaxa in voie la beri si gratare in propria curte, eventual un ping-pong, poate si un bazin gonflabil cu apa...

Si la mare m-as gindi sa construiesc sau sa cumpar o casuta, mai mica, in 2 Mai sau Costinesti. Problema e ca acolo sezonul e chiar scurt, si ar sta mai mult goala.

Cit despre pretul terenului la sat, monk, in '95 1000mp plus casa taraneasca cu 3 incaperi si pridvor, la cimpie, au costat 2.500.000, adica vreo 1000USD. In plus, cunosc multi care si-au facut case izolate, pina la care chiar au de mers 30 minute de unde parcheaza. Mie unu, cu toata dragostea de munte si drumetii, mi-ar fi o lene imensa, dar nu asta vorbim.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde Hampu The Great » Joi Sep 04, 2003 9:46 am

Monk, Monk, Monk.......
Ce naiba e cu tine ???? Mai intii initziezi o tema de nota zece, apoi faci ceva pe ea cu tot felul de observatzii jignitoare.....
Pe casa, si pe teren laolalta, am dat asa cum tzi-am zis, doar
3 000 000 lei, restul investitziei a costat mult mai mult, grupul generator, de exemplu, a costat 6 000 000 lei.
De parca m-as fi laudat ca am vre-un palat.....
Acum sa stii ca in zona, mai cunosc ceva ocazii daca esti interesat.
Mai trebuie sa cunosti, ca pe acolo, terenurile sunt de trei categori:
1. De constructzie, sau intravilanene, in vatra satului, si costa acum in functzie de plasament intre 3, si 12, cocari/mp.
2. Finetze, sau agricole, pe unde pasc vacile, si costa , la fel dupa amplasare, intre 1, si 8, cocotei/ mp.
3. Pashuni, sau tot agricole,de pina la maxim 2 parai/mp, de care am luat si eu. Practic sunt dealuri..
Zona este cuprinsa in perimetrul Comuna Fundata, Sat Ciocanu, Sat Sirnea. Eu pot ajunge cu masina pina la 25 min de casa, unde ea ramine in curte la un satean. De acolo cu rucsacul...
O data , sau de doua ori pe an, fac o aprovizionare masiva, cu magari si cai,constind in special in apa minerala, vodca, sucuri si bere...
In rest maninc in principal de la sateni brinza, oua, cite o gaina, sau porc, oaie vitzel, ma rog ce au mai taiat si ei pe acolo....oricum natural. Am si un stoc de supe, conserve si alte alea... De putzine ori merg neinsotzit, iar vizitatorii mai cara si ei.....
Revin cu oferta ....Daca crezi ca te intereseaza, te pot pune in legatura cu niste afaceri, la fel de bune, in zona...

Ceea ce ma duce acum la tine Pinkie...
Mai intii, itzi multzumesc pentru sprijin, mai apoi, ma gindesc ca daca suntem asa de aproape.... poate... cine stie, sa ne vizitam.....
Si nu in ultimul rind, am un teren la Vama Veche de vinzare....Poate ajungem la o intzelegere.
Inapoi la Monk.
Cu toate suspiciunile astea ale tale, ne-am departat de la frumoasa tema pe care ai propus-o....
Intzeleg ca si tu ai ceva la Cornu...Simtzi si tu ca esti sufocat de responsabilitatea si restrictziile pe care tzi le impune casa de vacantza ???

P.S. Lasa-tzi fereastra deschisa, ca intradevar e un miros urit acolo......
Hampu The Great
Junior Member

Mesajde monk » Joi Sep 04, 2003 10:14 am

preiau legatura ...

Initial trimis de monk

Io unu am casa la Corbeanca (de la Prisma la dreapta) la lac :D

M-ai convins dar sa stii ca mi se pare un pic ciudat sa trebuiasca sa iti lasi masina la departare de casa ... daca s-ar fi ajuns cu masina ar mai fi mers ... dar asa mai bine as sta acasa decat sa umblu ca nebunul cu rucsacul in spate , dar asta a fost alegerea ta si o respect

Hai sa zicem ca e oarecum o dist de vreo 60-70 de km intre Corbeanca si Cornu , da merge :D

Casa pe care o am eu nu foarte mare avand 200 mp (100 jos -100 la etaj) cu un living mare ... o bucatarie in prelungirea livingului despartita de acesta de un bar ... iar sus doo dormitoare .

Curatenie majora fac o data pe an . Cam astea is toate sacrificiile pe care casa . Eu unu iubesc locul ala pentru ca imi place sa pescuiesc lucru pentru care am si luat teren la lac .

Multumut Hampu ? :lol: Sa zicem ca acu te cred ...

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde mihaitzu » Joi Sep 04, 2003 11:30 pm

Eu unul nu le prea am cu pescuitul. O singura data am pus mana pe undita si a avut loc o reactie in lant. Dar am o vila la Poiana-Brasov, unde e super. Vara merg la plaja acolo si in drumetii, iar iarna la ski, eu fiind skior profesionist.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Sep 10, 2003 4:27 pm

Dupa ce am mers vacanta asta in Fagaras, tot imi zic ca atunci cand ma fac mare, imi fac casa de vacanta acolo. E mult mai comod sa stai la tine acasa decat sa dai o avere la hotel, nu? In plus, poti sa si stai cat vrei, cum vrei. Eu sunt pro casa de vacanta.
Kayla

Mesajde nocturna » Mar Sep 16, 2003 12:57 pm

bah monk, cum mesajul tau e compus numa din tampenii "spirituale" nici nu ma mai obosesc sa-ti sterg prostiile pentru un amarat de quote. hai sa zicem ca e oarecum mult mai mult de 70 km intre corbeanca si cornu. ai vrea tu vila la cornu, as vrea si eu vila la cornu. da' nu-i bai, daca, si anume combinatia primului ministru: Cornu+Nistoresti=Cornu-oras iese castigatoare la viitoarea extragere, o sa ma laud ca am casa de vacanta la Cornu. :D ma dau si eu pe snobismele voastre care vad ca nici n-ati implinit 18 ani si deja aveti vile si case de vacantza. ne-am ajuns da' am si muncit.

in concluzie e buna si casa de vacantza, mai putin pentru pescuit si daca n-o nimeresti in plin sezon (de ex vara) ocupata. :(
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Utilitatea caselor de vacanta

Mesajde radu25 » Vin Mar 12, 2004 6:12 pm

Sa stiti ca o casa de vacanta,fie ea cat de modesta,mie imi pare o investitie serioasa shi profitabila,avand in vedere oportunitatile pe care le ai ulterior.E un loc in care sa iti gasesti linistea,sa te regasesti pe tine insuti shi nu in ultimul rand e o ocazie sa te distrezi.
Am citit aici ca atunci cand iti faci o casa de vacanta iti asumi un risc oarecare(intemperiile naturii,hotii s.a.),dar parerea mea ca mai bine ii duci grija decat dorul:)...Sincer sa fiu shi p mine ma intereseaza sa ridic ceva modest intr-un loc pustiu(Bucegi)-o casuta,dar nu stiu care mai sunt preturile,asa ca daca e cineva pus la curent cu asha ceva il rog frumos sa ma lumineze:)Multam.
radu25
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Mie Mar 17, 2004 4:22 pm

Apropo de locuri izolate, un loc frumos, si oarecum izolat, este drumul Zarnesti-Plaiul Foii, unde in ultimii ani au rasarit citeva casute faine. N-am cunostinte privind utilitatile sau preturile, dar judecind dupa cit de mult teren are fiecare casa probabil ca inca sunt destul de mici. Drumul este curatat iarna. In plus, esti chiar sub Piatra Craiului...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Joi Mar 18, 2004 12:01 am

eu mi-as dori foarte mult o casuta de vacanta in Santa Barbara-California..
nu e asa de rau nici la hotel dar parca tot mai bine sa ai lucrurile tale si nu-ti pasa de nimeni si nimic...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde monk » Joi Mar 18, 2004 3:51 pm

tu mergi anual acolo nu ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Crazy Babe » Joi Mar 18, 2004 6:41 pm

din pacate nu ma cum sa merg in fiecare an acolo... iinsa in fiecare vara vizitez cate un alt stat cu bunicul meu si acolo mi-a placut foarte mult si sunt si foarte multi tipi misto in zona jajaj si ..si ala e un motiv pemtru care mi-as dori sa petrec cat mai mult acolo
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Dany_S » Mar Iul 06, 2004 7:22 am

si mie mi-ar place vreo 5 case de vacantza, doar 1 e prea putin si m-as simtii intr-un fel obligat sa-mi petrec vacantza acolo si avand in vedere ca sunt asa de multe locuri pe care mi-ar place sa le vizitez, o casa de vacantza ar fii o investitie putin practica pt mine......

Si eu am auzit de Santa Barbara ca e frumos, asa o mica casuta de 2-3 milioane de $ n-ar strica, ca doar sunt fete frumoase (si fomiste) p'acolo
Dany_S
Junior Member

Despre zona

Mesajde danidacila » Joi Dec 16, 2004 3:43 pm

Hampu The Great scrie:Acum sa stii ca in zona, mai cunosc ceva ocazii daca esti interesat.
Mai trebuie sa cunosti, ca pe acolo, terenurile sunt de trei categori:
1. De constructzie, sau intravilanene, in vatra satului, si costa acum in functzie de plasament intre 3, si 12, cocari/mp.
2. Finetze, sau agricole, pe unde pasc vacile, si costa , la fel dupa amplasare, intre 1, si 8, cocotei/ mp.
3. Pashuni, sau tot agricole,de pina la maxim 2 parai/mp, de care am luat si eu. Practic sunt dealuri..
Zona este cuprinsa in perimetrul Comuna Fundata, Sat Ciocanu, Sat Sirnea. Eu pot ajunge cu masina pina la 25 min de casa, unde ea ramine in curte la un satean. De acolo cu rucsacul...
Revin cu oferta ....Daca crezi ca te intereseaza, te pot pune in legatura cu niste afaceri, la fel de bune, in zona...

Eu sunt f. interesat de zona respectiva. Chiar anul asta am facut turul zonei pe bicicleta si e foarte frumos.
Am trimis si un mail pentru dvs., insa ca sa fiu sigur ca-mi veti raspunde scriu si acest mesaj.

Thanks
danidacila
Junior Member

Mesajde Hampu The Great » Vin Dec 17, 2004 9:15 am

danidacila scrie:Eu sunt f. interesat de zona respectiva. Chiar anul asta am facut turul zonei pe bicicleta si e foarte frumos.

Am ales sa nu mai postez pa acest forum.
Te pot insa ajuta, si chiar am sa fac asta cu multa bucurie. Iti astept mailul si coordonatele de contact....
Sunt detaliul neglijabil al unui imens angrenaj, dar sunt salvat, intrucit stiu asta si intrucit ma revolt !!!!
Hampu The Great
Junior Member

Sibiu-Rasinari

Mesajde jeorj » Lun Ian 31, 2005 2:28 pm

Subiectul acesta cu casele de vacanta este foarte interesant. Avem si noi o cabanuta modesta in apropierea Sibiului.
Fiind la doar 7 km de la iesirea din oras ne permitem sa mergem uneori si in plimbare prin padure pana la cabana.
Cabana este situata la margine de padure si are o panorama splendida: Muntii Fagaras si Muntii Cindrel. De la sosea pana la cabana este o distanta de 1 km de drum de tara in panta care pe zapada mare sau gheata nu poate fi urcat cu masina mica dar urcam per pedes. Vara padurea e plina de fructe de padure( fragute, smeura, mure, cirese si altele), tot felul de ciuperci comestibile(doar pentru cunoscatori). Iarna se pot practica sporturi specifice pe o panta din apropiere.
Asa ca mergem in orice sezon, indiferent de vreme, cu cea mai mare placere.
Eu consider ca o casuta de vacanta nu te obliga sa renunti la alte destinatii.
In cazul nostru cabana ramane o permenenta alternativa de iesire in natura, atunci cand timpul sau posibilitatile financiare anuleaza alte iesiri.
Ar putea fi o idee buna schimburi de experienta intre cei cu cabane. In felul acesta se poate elimina monotonia. Ce parere aveti?
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde pacha » Sâm Feb 19, 2005 7:43 pm

mai multi prieteni am construit,acum cativa ani,o cabana la fix 100 km din fata blocului meu (Cluj-N. ) si 11 km.de Podisul Padis (m-tii Apuseni ).Din primavara pana in toamna tarziu mergem fara sa ne plictisim de ea si de zona.Eu bat zona respectiva din anii '80. si de fiecare data descopar cateceva nou.Este exact cum spune Gigiell,brazi,fag,zmeura,afine,ciuperci,flori,animale,deal,vale,coasta.creasta,chei,parauri,izvoare si foarte de pret,aproape liniste.Deranjante sunt doar camioanele incarcate cu lemne furate din padure.Voi cauta o poza ,doua sa ma falesc.
pacha

Mesajde pacha » Mar Mar 01, 2005 10:27 am

O poza facuta vara trecuta in timpul unei tabere de amintire a tineretii de speolog.Este cabana de care faceam vorbire.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
pacha

Mesajde jeorj » Mar Mar 08, 2005 10:52 am

Iata si casuta noastra de vacanta. In spate este padurea Dumbrava Sibiului care tine din oras pana aproape de comuna Rasinari. De la gemuletul de sus se vede panorama din a doua poza.
Aici am facut si cateva revelioane excelente, am fost pe orice vreme in toate anotimpurile intotdeauna cu mare placere.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Mar 08, 2005 3:26 pm

Panorama este extrordinara.La ce inaltime ai cabana ?
pacha

Următorul

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare