Io unu am casa la Corbeanca (de la Prisma la dreapta) la lac si e super cand ma duc in week end sa frec menta p'acolo pescuind

Initial trimis de monk
Io unu am casa la Corbeanca (de la Prisma la dreapta) la lac![]()
Hampu The Great scrie:Acum sa stii ca in zona, mai cunosc ceva ocazii daca esti interesat.
Mai trebuie sa cunosti, ca pe acolo, terenurile sunt de trei categori:
1. De constructzie, sau intravilanene, in vatra satului, si costa acum in functzie de plasament intre 3, si 12, cocari/mp.
2. Finetze, sau agricole, pe unde pasc vacile, si costa , la fel dupa amplasare, intre 1, si 8, cocotei/ mp.
3. Pashuni, sau tot agricole,de pina la maxim 2 parai/mp, de care am luat si eu. Practic sunt dealuri..
Zona este cuprinsa in perimetrul Comuna Fundata, Sat Ciocanu, Sat Sirnea. Eu pot ajunge cu masina pina la 25 min de casa, unde ea ramine in curte la un satean. De acolo cu rucsacul...
Revin cu oferta ....Daca crezi ca te intereseaza, te pot pune in legatura cu niste afaceri, la fel de bune, in zona...
danidacila scrie:Eu sunt f. interesat de zona respectiva. Chiar anul asta am facut turul zonei pe bicicleta si e foarte frumos.
Înapoi la Calatorie, turism, plimbare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator