de Aliosha » Lun Sep 15, 2003 6:35 am
Ce o face Leonard ? Probabil ca s-a trezit pt a merge la servici fericit ca a castigat Magica aseara pe o asa vreme caineasca, vreme pe care cainii nu au reusit sa se impuna.
O fi urmarit meciul cu cagula pe fata leonard ? O fi fost pe stadion ? Ma intreb si eu...oare ce o face Leonard ?
Dar oare ce-o face Porcul Sfintit ? E 7 si 10 in Romania, probabil ca spala maimuta incercand sa stearga sperma ramasa printre floci de cu seara de cand a rupt capul saracului animal ( Nici Sclava Izaura nu era asa chinuita... Dumnezeu s-o ierte) Se duce si el la servici pentru a scoate un ban muncit cinstit, o paine alba.
Si weet weet e online postand pe subiecte tandre cum ar fi care animal e mai simpaticutz, hamsterul sau herpesul, ierpurasul sau indianul talpa iute ? Se face ca nu vede intrebarea mea pusa pe generalitati. Eventual ne putea si ea edifica de ce posteaza poze manarite.
In 40 de minute tre sa apara si aiu online, pregatit pentru o noua saptamana , gata sa va ia la penis.
Discutam cu Gabriel zilele astea si il intrebam: "Unde e ma dm ?"
"Pai nu stii? "
"Ce sa stiu ?"
"Si-a facut forum, ea si monk admini. "
Ce pot sa mai zic... mai bine nu ne bagam acolo ca ne baneaza.
Alcoolicu ala de jan cred ca de abia s-a culcat. A ars el vreo 7-8 beri si cateva sute de vodca. E inca in vacanta si isi bea mintile, bag mana in foc.
Kgula cred ca isi uda grijuliu plantele de pe balcon. Niste petunii deosebite.
Patronul nostru xkran probabil ca mai face inca un site de pe urma caruia sa scoata cativa centi. Unu explicativ in care poti afla cum se baga pula in pizda, unde e punctul G , etc...
90 si aphex probabil ca si-au petrecut weekendul citind 12 carti si dand search pe google pentru a mai strange material numai bun de postat pe threadul cu HIM. Si-au propus sa depaseasca numarul de postul de la "say what's..." insa in 2. Cu putin noroc pot fi omologati de Guiness Book pentru cea mai interesanta conversatie argumentata in 2.
Gabuba asteapta cu infrigurare sa il debanez dar nu stie ca i-am mai prelungit sentina cu o saptamana. Nu de alta dar incepe si el liceu...si trebuie sa se concentreze asupra materiei de inceput de an. Nu mi-as ierta daca ar lua note proaste in primul semestru pt ca si-a petrecut ore intregi din zi pe forum.
Dar ce o face Leonard, o fi privit el meciu cu cagula pe fata ? Ma intreb...
"Against modern football."