the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Vin Feb 28, 2003 1:41 pm

O-zone forever!

sheesh! cre'ca am innebunit! :p

bun topicu' asta cu Fan-club O-zone... bun :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde basstard » Sâm Mar 01, 2003 6:52 am

Initial trimis de Nightwish
[b]O-zone forever!

sheesh! cre'ca am innebunit! :p

bun topicu' asta cu Fan-club O-zone... bun :) [/B]

Oare ce ar zice bajetzii de la Ho zone daca ar vedea threadul si posturile? Si-ar da seama ca e baza? Nu cred.....
I love the mioritic showbiz!!
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mar 02, 2003 7:18 pm

oare domnul administrator shtie? :rolleyes:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Mar 03, 2003 8:02 am

Stie si a facut si ceva in privinta asta.

Se pare ca lui SIC ii place sa isi faca n useri (implicit tot atatea conturi de email). Nici pe noi nu ne deranjeaza sa pierdem 3-4 secunde si sa il banam de fiecare data.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde nocturna » Lun Mar 03, 2003 11:46 am

Initial trimis de Bassplayer
Oare ce ar zice bajetzii de la Ho zone daca ar vedea threadul si posturile? Si-ar da seama ca e baza? Nu cred.....
I love the mioritic showbiz!!

eu zic sa vina pe forum. cred ca ar fi foarte incantati sa vada cati oameni ii iubesc si cati fani infocati au si numa' pe acest forum... :o
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde basstard » Mar Mar 04, 2003 2:47 am

Da, da
sa vina sa ii iubim un pic aici pe forum.
:bleah:
human being/being human
basstard
Junior Member

2741

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 10:58 am

selecteaza, foca, selecteaza
nila, schimba dreac semnatura aia. azi ie duminica, numa e sambata. te-ai imbatat inainte sa te apuci sa bei.

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Aug 17, 2003 1:57 pm

:eek: de cand nu am mai postat aici.
asta acu' a ajuns cel mai scurt de pe kterinca si aberatii ;D.
thats ironic... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

2751

Mesajde baixinho© » Dum Aug 17, 2003 2:26 pm

selecteaza, foca, selecteaza
ba, nila, ba. ba, ce te-ai face, ba, fara mine? cine ti-ar mai atrage atentia din cand in cand ca esti paralel in spatiu cu ce se intampla in jurul tau?
si tu E.U.E. ©

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Aug 17, 2003 2:58 pm

intr-adevar grea intrebare, spirituale baicsiniu... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

3084

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 06, 2003 12:52 pm

Initial trimis de Superba Oana pe alt thread
in timp ce proiectam imaginea respectivului in bibilica m-a pufnit plansul

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

ia uite foca, Superba se gandeste la tine si o apuca plansul. porcule! faci fata sa sufere!

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Re: 3084

Mesajde Superba Oana » Sâm Sep 06, 2003 1:41 pm

Initial trimis de baixinho ©

ia uite foca, Superba se gandeste la tine si o apuca plansul. porcule! faci fata sa sufere !

gresit baixule...am zis ca m-a apucat plansul...nu ca mi-a murit maimuta...
Superba Oana
Junior Member

3121

Mesajde baixinho© » Mar Sep 09, 2003 5:45 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

cica nu ma mai duc la iarna la munte. pai si sa nu te caci in ea de viatza?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

3184

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 13, 2003 12:10 pm

m-am tuns scurt de tot si acum mi-a inghetat ceafa de numa. altfel spus, fac caca pe mine de frig.
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Sâm Sep 13, 2003 9:35 pm

Fa si pisu, poate te mai incalzesti...
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Lun Sep 15, 2003 6:35 am

Ce o face Leonard ? Probabil ca s-a trezit pt a merge la servici fericit ca a castigat Magica aseara pe o asa vreme caineasca, vreme pe care cainii nu au reusit sa se impuna.

O fi urmarit meciul cu cagula pe fata leonard ? O fi fost pe stadion ? Ma intreb si eu...oare ce o face Leonard ?

Dar oare ce-o face Porcul Sfintit ? E 7 si 10 in Romania, probabil ca spala maimuta incercand sa stearga sperma ramasa printre floci de cu seara de cand a rupt capul saracului animal ( Nici Sclava Izaura nu era asa chinuita... Dumnezeu s-o ierte) Se duce si el la servici pentru a scoate un ban muncit cinstit, o paine alba.

Si weet weet e online postand pe subiecte tandre cum ar fi care animal e mai simpaticutz, hamsterul sau herpesul, ierpurasul sau indianul talpa iute ? Se face ca nu vede intrebarea mea pusa pe generalitati. Eventual ne putea si ea edifica de ce posteaza poze manarite.

In 40 de minute tre sa apara si aiu online, pregatit pentru o noua saptamana , gata sa va ia la penis.

Discutam cu Gabriel zilele astea si il intrebam: "Unde e ma dm ?"
"Pai nu stii? "
"Ce sa stiu ?"
"Si-a facut forum, ea si monk admini. "

Ce pot sa mai zic... mai bine nu ne bagam acolo ca ne baneaza.

Alcoolicu ala de jan cred ca de abia s-a culcat. A ars el vreo 7-8 beri si cateva sute de vodca. E inca in vacanta si isi bea mintile, bag mana in foc.

Kgula cred ca isi uda grijuliu plantele de pe balcon. Niste petunii deosebite.

Patronul nostru xkran probabil ca mai face inca un site de pe urma caruia sa scoata cativa centi. Unu explicativ in care poti afla cum se baga pula in pizda, unde e punctul G , etc...

90 si aphex probabil ca si-au petrecut weekendul citind 12 carti si dand search pe google pentru a mai strange material numai bun de postat pe threadul cu HIM. Si-au propus sa depaseasca numarul de postul de la "say what's..." insa in 2. Cu putin noroc pot fi omologati de Guiness Book pentru cea mai interesanta conversatie argumentata in 2.

Gabuba asteapta cu infrigurare sa il debanez dar nu stie ca i-am mai prelungit sentina cu o saptamana. Nu de alta dar incepe si el liceu...si trebuie sa se concentreze asupra materiei de inceput de an. Nu mi-as ierta daca ar lua note proaste in primul semestru pt ca si-a petrecut ore intregi din zi pe forum.

Dar ce o face Leonard, o fi privit el meciu cu cagula pe fata ? Ma intreb...
"Against modern football."
Aliosha

3267

Mesajde baixinho© » Dum Sep 21, 2003 10:29 pm

am aflat acu 2-3 minute ca Arsenal a facut egal pe terenul campioanei Angliei. asa o fi sau minte oamenii?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 21, 2003 10:35 pm

gigi...mai lasa-ne cu goana asta dupa posturi. scuteste-ne cu posturile tale infantile. in fiecare zi urezi la multi ani, scrii pe 100 de subiecte cu Arsenal. ce pula mea ai ? nu esti sanatos la cap ?
ma intrebam cum ai 3300 de posturi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3269

Mesajde baixinho© » Lun Sep 22, 2003 9:04 am

vreau sa profit de ocazie ca are aiu oleaca de treaba si incerc sa-l ajung din urma (la numarul de posturi ma refer). si care-i problema ta? n-ai tu treaba! esti individios sau ce?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 22, 2003 9:07 am

eu zic sa faci ciocu' mic...sa nu te plesnesc ! hai..cu clasamentele la prono mai repede..vezi cum ma furi iar. daca n-am 9 puncte...ai belit maimutza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3357

Mesajde baixinho© » Dum Sep 28, 2003 11:39 am

ai belit-o, mancacias. sa vezi ce o sa te alerg pe TNT de dracii te gaseste. poate te prind ca nu le lauzi pe fete, chiar si cand nu este cazul, ca sa vezi tu ce avertismente iti iei pentru posturi de bagare in seama. hai sa vedem care-i mai al dracu, daca e vorba pe d-astea.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 28, 2003 11:42 am

mai da-te-n pula mea , gigi !
zii mai bine ce meciuri sunt azi pe Tv Sport. diseara...dau Live...Atletico de Madrid vs. Barca ? din Anglia ce e ?
Oribilul Mosh
Junior Member

3360

Mesajde baixinho© » Dum Sep 28, 2003 11:53 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
zii mai bine ce meciuri sunt azi pe Tv Sport.

n-ai zis tu cate uiti la Chelsea - Aston Villa? tu iti bati joc de mine sau ce?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 28, 2003 11:56 am

pai ala a fost in reluare de ieri. azi nu e nimic in direct ?
Oribilul Mosh
Junior Member

3613

Mesajde baixinho© » Mie Oct 15, 2003 9:44 pm

1-0 pentru BARCELONA, a marcat Ronaldinho in minutul 6. he he he he.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 16, 2003 7:12 am

pana la urma Barca s-a impus cu 8-0 .

3 goluri Ronaldinho
2 goluri Saviola
2 goluri Louis Enrique
1 gol Thiago Motta

Sa vedem ce vor face cu Depor. Macar un 5-0 sa le dea. *p
nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

3616

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 8:49 am

si uite asa aflu ca actualul capitan al Barcelonei este, mai nou, francez. bine ca stiu, ca altfel muream prost.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Oct 16, 2003 9:11 am

cu cine or jucat astia de la barca? cu cs otopeni?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3629

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 3:51 pm

nu, stimate user, pentru ca echipa CS Otopeni, dupa ce a eliminat formatiile Sportul Studentesc si Farul Constanta 32-imile si, respectiv, 16-imile Cupei Romaniei dupa executarea loviturilor de departajare, se pregateste sa repete isprava si in optimi, pentru a ajunge in sferturi.

ps: cu Matador Puchov din Slovacia, ca sa fiu la obiect.
ANTI

baixinho©

Mesajde Abaddon » Dum Oct 19, 2003 1:29 am

ba la mine in oras ploua................. naspa nu?;P
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma