Animal x-producatori muzicali!!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Animal x-producatori muzicali!!!!!!!

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 2:54 pm

Dupa ce 3se au plecat de la M&M,credeam ca vom scapa in sfarsit de Animal x.Dar iata ce mi-a fost sa vad intr-un ziar zilele astea: Animal x au un nou studio in care isi vor produce singuri piesele si vor compune pt. alti artisti,precum miss Raduta.Ce credeti ca va iesi?
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Sep 06, 2003 9:37 pm

:) mda... multi au crezut ca dak Animal X pleaca de la M&M se duc dreaq... dar... poate nu`i asa...sa vdm cum ne surprind animalutzele ;D Cred ca au destula experienta ca sa se descurce si pe propiile picioare... mai naspa e stilu`... se cam indreapta rau de tot spre dance... nu mai au melodii spre house ca la inceput..... anyway... pe langa Georgia, Cain si alte kkturi d`astea... Animal X sunt buni... ;D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Sep 12, 2003 5:01 pm

VAI DE CAPUL LOR!!!!
Unregistered

Mesajde Wild Rose » Vin Sep 12, 2003 11:51 pm

animal x NU au plecat de la Music&music ;a ;a ;a Jesus...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

andreeaB

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 13, 2003 2:14 pm

eu nu inteleg de ce toata lumea pare mirata de "performantele" andreeiB. doar e o blonda " comuna", luata prea repede de pe bancile scolii. si, privita din anumit unghi, greseala nu e numai a ei, ci si a acelora a caror melodii le canta. asta atunci cand nu isi aduce si ea aportul. nu pot fii chiar toti destepti si talentati, vorba unui prozator al nostru: "si cine ne-ar mai trage ciubotele?"
si oricum, orice muzica trebuie sa aiba un cos de gunoi, altfel s-ar promova toate nimicurile. care si asa se promoveaza si au totusi audienta. oare nu e vorba si de educatia artistica a natiunii?
Unregistered

Re: andreeaB

Mesajde Weirda » Sâm Sep 13, 2003 4:34 pm

Initial trimis de Unregistered
eu nu inteleg de ce toata lumea pare mirata de "performantele" andreeiB. doar e o blonda " comuna", luata prea repede de pe bancile scolii. si, privita din anumit unghi, greseala nu e numai a ei, ci si a acelora a caror melodii le canta. asta atunci cand nu isi aduce si ea aportul. nu pot fii chiar toti destepti si talentati, vorba unui prozator al nostru: "si cine ne-ar mai trage ciubotele?"
si oricum, orice muzica trebuie sa aiba un cos de gunoi, altfel s-ar promova toate nimicurile. care si asa se promoveaza si au totusi audienta. oare nu e vorba si de educatia artistica a natiunii?

;a ;a ;a ;a
GOD!!! era vb de Animal X!!! :mad:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde happy_angel » Sâm Sep 13, 2003 7:29 pm

Din surse sigure Aniaml X nu au plecat de la M&M ci doar au incheiat colaborarea cu Laurentiu Duta!Acum vor scoate un nou album ce va avea amprenta Animal X!
happy_angel
Junior Member

Mesajde ayumi » Sâm Sep 13, 2003 9:46 pm

Se pare ca,asa cum multi se asteptau,Animal x au "muscat mana care i-a hranit".Fara L.Duta sunt,oricum,niste nimicuri!!!Vor fii producatori??????????Ha,ha,ha.....Ar trebui sa se intinda doar cat ii tine plapuma!!! ;B
ayumi

Mesajde sohatzki » Sâm Sep 13, 2003 11:41 pm

pfuhahahaha!:hehe: :hehe:
am trait s-o aud si pe asta. animalele - producatori... hai, lasati-o... numai atat mai zic, ca vad ca e plin de fani p'aici: enimal ics au fost super-penali si inainte, dar acum... ca sunt pe cont propriu... vor fi de 5000 de ori mai naspaaa!!!!!!!! GOD! i-am vazut azi pe atomic... ce "look" nou au... :bleah: :bleah: de ce nu se-mpusca?... lumea ar fi mult mai frumoasa fara ei... si mai putin poluata fonic... zau!
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mda...

Mesajde Rimeea » Dum Sep 14, 2003 5:17 pm

Dupa cum se vede....foarte multe pareri..asha ca...imi dau si eu parerea.:P ( desi nu cred ca`ntere pe cineva ). In fine.... de curand Animal X au sustzinut un concert ...in orashu` in care locuiesc...si va spun..a fo` nebunie totala... 3 sfert din persoanele care se aflau acolo sunt innebunitzi dupa ei ( si credeti`ma...au fost multi prezenti) . Deci....sunt tari... fie ca sunt pe cont propriu fie ca nu....raman la fel....cu acceashi fani....si poa` o sa fie si mai multi de`acu incolo .
Rimeea

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii