Animal x-producatori muzicali!!!!!!!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Animal x-producatori muzicali!!!!!!!
Dupa ce 3se au plecat de la M&M,credeam ca vom scapa in sfarsit de Animal x.Dar iata ce mi-a fost sa vad intr-un ziar zilele astea: Animal x au un nou studio in care isi vor produce singuri piesele si vor compune pt. alti artisti,precum miss Raduta.Ce credeti ca va iesi?
- SEHUNTER
- Junior Member

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
andreeaB
eu nu inteleg de ce toata lumea pare mirata de "performantele" andreeiB. doar e o blonda " comuna", luata prea repede de pe bancile scolii. si, privita din anumit unghi, greseala nu e numai a ei, ci si a acelora a caror melodii le canta. asta atunci cand nu isi aduce si ea aportul. nu pot fii chiar toti destepti si talentati, vorba unui prozator al nostru: "si cine ne-ar mai trage ciubotele?"
si oricum, orice muzica trebuie sa aiba un cos de gunoi, altfel s-ar promova toate nimicurile. care si asa se promoveaza si au totusi audienta. oare nu e vorba si de educatia artistica a natiunii?
si oricum, orice muzica trebuie sa aiba un cos de gunoi, altfel s-ar promova toate nimicurile. care si asa se promoveaza si au totusi audienta. oare nu e vorba si de educatia artistica a natiunii?
- Unregistered
Re: andreeaB
Initial trimis de Unregistered
eu nu inteleg de ce toata lumea pare mirata de "performantele" andreeiB. doar e o blonda " comuna", luata prea repede de pe bancile scolii. si, privita din anumit unghi, greseala nu e numai a ei, ci si a acelora a caror melodii le canta. asta atunci cand nu isi aduce si ea aportul. nu pot fii chiar toti destepti si talentati, vorba unui prozator al nostru: "si cine ne-ar mai trage ciubotele?"
;a ;a ;a ;a
GOD!!! era vb de Animal X!!! :mad:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Din surse sigure Aniaml X nu au plecat de la M&M ci doar au incheiat colaborarea cu Laurentiu Duta!Acum vor scoate un nou album ce va avea amprenta Animal X!
-
happy_angel - Junior Member
pfuhahahaha!:hehe: :hehe:
am trait s-o aud si pe asta. animalele - producatori... hai, lasati-o... numai atat mai zic, ca vad ca e plin de fani p'aici: enimal ics au fost super-penali si inainte, dar acum... ca sunt pe cont propriu... vor fi de 5000 de ori mai naspaaa!!!!!!!! GOD! i-am vazut azi pe atomic... ce "look" nou au... :bleah: :bleah: de ce nu se-mpusca?... lumea ar fi mult mai frumoasa fara ei... si mai putin poluata fonic... zau!
am trait s-o aud si pe asta. animalele - producatori... hai, lasati-o... numai atat mai zic, ca vad ca e plin de fani p'aici: enimal ics au fost super-penali si inainte, dar acum... ca sunt pe cont propriu... vor fi de 5000 de ori mai naspaaa!!!!!!!! GOD! i-am vazut azi pe atomic... ce "look" nou au... :bleah: :bleah: de ce nu se-mpusca?... lumea ar fi mult mai frumoasa fara ei... si mai putin poluata fonic... zau!
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Mda...
Dupa cum se vede....foarte multe pareri..asha ca...imi dau si eu parerea.
( desi nu cred ca`ntere pe cineva ). In fine.... de curand Animal X au sustzinut un concert ...in orashu` in care locuiesc...si va spun..a fo` nebunie totala... 3 sfert din persoanele care se aflau acolo sunt innebunitzi dupa ei ( si credeti`ma...au fost multi prezenti) . Deci....sunt tari... fie ca sunt pe cont propriu fie ca nu....raman la fel....cu acceashi fani....si poa` o sa fie si mai multi de`acu incolo .

- Rimeea
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii