Akcent: coregrafie sau circ???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Akcent: coregrafie sau circ???

Mesajde Sweet-one » Mar Sep 16, 2003 9:13 pm

Banuiesc k toata lumea a vazut cel putin un videoclip de la akcent sau le-a putut urmari prestatia in timpul unui spectacol. Am o nelamurire: (ignorand muzica, pt k s-a demonstrat de altii k se poate si mai rau) AIA E COREGRAFIE SAU CIRC? Pe bune! Fac in bataie de joc, sa ne distreze sau ei chiar cred k danseaza???:bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde F|y! » Mar Sep 16, 2003 9:16 pm

Eh nah, ei sunt fooarte mandrii de ceea ce reusesc sa scoata pe scena... ma rog, ceea ce fac ei nu se numeste coregrafie, e o scalambaiala :P in toata regula.. :P :bleah: dar hai sa nu fim rai pana la capat si sa spunem ca nu prea au ce arata in clipul cu trandafirii :P:rolleyes:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Sep 17, 2003 3:13 pm

:D poi hai sa`mi zic si eo parerea... e klar din start ca ceea ce fac ei pe scena e CIRC in toata regula! :rolleyes:
acum... sa zic si de ce... pt ca..saracii.. cand au scos primu` album...au cautat si ei un coregraf..ca de`..asa face lumea... s`au dus la taz de la simplu care a enuntat ceva de genu "e prea ocupat" ;) ... apoi... s`au rugat de coregrafu celor de la 3se... care tot asa... nu avea timp si de ei :D si in final... s`au plimbat cam 1luna pe la sala unde fac eo dans.. si nimeni n`a vrut sa se ocupe de ei nici aici! :cool:
si s`au apucat ei singurei sa danseze...rau au facut! :bleah: ala nu e dans! nici macar scalambaiala nu e... saracii...sunt chiar penibili ... :( :o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Sep 17, 2003 3:48 pm

Este coregrafie de circ. Asa sa stii!
Kayla

Mesajde Weirda » Mie Sep 17, 2003 4:23 pm

Initial trimis de Kayla
Este coregrafie de circ. Asa sa stii!

:) nu.ai gresit... nu e coregrafie..nu merita sa fie numita asa...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Of, of

Mesajde Sweet-one » Mie Sep 17, 2003 8:55 pm

Initial trimis de d3a^crazY

:) nu.ai gresit... nu e coregrafie..nu merita sa fie numita asa...

Sunt mai noua pe ast forum, asa k scuzele mele dak nu ma ridic la inaltimea asteptarilor cu raspunsurile... Cert este k asupra unui aspect am reusit sa cadem de acord: substantivul "CIRC" li se potriveste. Cand am incercat sa dicut cu cineva si sa-mi spun opinia, mi s-a reprosat f.dur in fata k nu sunt o tipa moderna de nu le inteleg coregrafia, kre e, citez "foarte sexy"... LOL!!!!
Sweet-one

Mesajde Kayla » Vin Sep 19, 2003 4:29 pm

Daca asa ti-a zis, si-a batut joc de tine!
Kayla

Mesajde Aldea Alina » Vin Sep 19, 2003 6:00 pm

circ....mai ales la prima lor melodie "mi-ai promis"
cat despre noul album numai laude din partea mea....au voce... sau stie moga sa faca muzica >:) ....sunt 2 melodi care le ador.la una din ele au scos acum videoclip "suflet pereche" si cealalta este astazi "plang numai eu "....
"o raza de iubire".."durere fara sfarsit" :) ....alte super piese....
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii