Akcent: coregrafie sau circ???
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Akcent: coregrafie sau circ???
Banuiesc k toata lumea a vazut cel putin un videoclip de la akcent sau le-a putut urmari prestatia in timpul unui spectacol. Am o nelamurire: (ignorand muzica, pt k s-a demonstrat de altii k se poate si mai rau) AIA E COREGRAFIE SAU CIRC? Pe bune! Fac in bataie de joc, sa ne distreze sau ei chiar cred k danseaza???:bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Eh nah, ei sunt fooarte mandrii de ceea ce reusesc sa scoata pe scena... ma rog, ceea ce fac ei nu se numeste coregrafie, e o scalambaiala
in toata regula..
:bleah: dar hai sa nu fim rai pana la capat si sa spunem ca nu prea au ce arata in clipul cu trandafirii
:rolleyes:

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member

acum... sa zic si de ce... pt ca..saracii.. cand au scos primu` album...au cautat si ei un coregraf..ca de`..asa face lumea... s`au dus la taz de la simplu care a enuntat ceva de genu "e prea ocupat"

si s`au apucat ei singurei sa danseze...rau au facut! :bleah: ala nu e dans! nici macar scalambaiala nu e... saracii...sunt chiar penibili ...

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Of, of
Initial trimis de d3a^crazYnu.ai gresit... nu e coregrafie..nu merita sa fie numita asa...
Sunt mai noua pe ast forum, asa k scuzele mele dak nu ma ridic la inaltimea asteptarilor cu raspunsurile... Cert este k asupra unui aspect am reusit sa cadem de acord: substantivul "CIRC" li se potriveste. Cand am incercat sa dicut cu cineva si sa-mi spun opinia, mi s-a reprosat f.dur in fata k nu sunt o tipa moderna de nu le inteleg coregrafia, kre e, citez "foarte sexy"... LOL!!!!
- Sweet-one
circ....mai ales la prima lor melodie "mi-ai promis"
cat despre noul album numai laude din partea mea....au voce... sau stie moga sa faca muzica >:) ....sunt 2 melodi care le ador.la una din ele au scos acum videoclip "suflet pereche" si cealalta este astazi "plang numai eu "....
"o raza de iubire".."durere fara sfarsit"
....alte super piese....
cat despre noul album numai laude din partea mea....au voce... sau stie moga sa faca muzica >:) ....sunt 2 melodi care le ador.la una din ele au scos acum videoclip "suflet pereche" si cealalta este astazi "plang numai eu "....
"o raza de iubire".."durere fara sfarsit"

so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
-
Aldea Alina - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii