Intimplari de la munca...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Intimplari de la munca...

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Apr 02, 2003 7:56 am

Pentru multi dintre noi, munca este o a doua casa. Ne petrecem intre 8-10 ore acolo, colegii de munca ne devin (vind nevrind) "fratzi vitregi", secretarele sint subiect de o partida mica in wc-ul de servici, sefii sint "dictatorii", etc...

O vara din viata mea de om disperat, am muncit la o gradina zoologica, ca ingrijator de animale. Locul si timpul nu are importanta. Nici nu zic care parte din ce o sa scriu mai jos este fictiune, si care nu. Dar sper sa va mai alunge gindurile alea negre, care le aveti in encefalu´ mic..:D

O mare parte din timpul petrecut la munca, intr-o gradina zoologica, se rezuma la curatenie. Cind dai drumul la fiecare animal in cusca (curtea) lui, dupa o perioada de timp, o sa se cace,nu? Dupa vreo 6-7 ore, o sa fie la cacat de strins, de o sa poti umple un camion de 10 tone. Pentru animalele mai feroce, cu care nu poti avea un contact "mai personal", custile trebuiesc curatate dimineata, sa nu vina turisti sa se uite la animale tavalindu-se in propiul excrement.

Dar sint si animale printre care poti intra si face curatenie, cum sint struzti. Sint cele mai proaste animale intilnite de mine. Au capul ala mic cit pumnul, si creierul cit un coi. Le lasam citeodata toata noaptea afara, pentru singurul motiv ca ne faceau munca. Sint asa de proaste pasari, incit se cacau, intorceau capul si incepeau sa-l manince. Rideam pina cadeam jos, numai uitindu-ne la ele.

Intr-o zi, eu cu un prieten, stringeam cacatul de pe urma lor, cu o lopata si o galeata de plastic. Vorbeam, povesteam, stringeam..nu era munca grea...ne trecea timpul repede. Nici nu ne mai dadeam seama ca stringem cacat. Incepusem deja sa-l stringem cu mainile, si-l aruncam in galeata, ca la baschet, ca incepusem sa ne plictisim. Mai tipa cite un pushti dupa noi, dintre turisti : "Tata, aia string caca cu mainile", dar pe noi ne durea in cur.

Anyway, intr-un timp, se umpluse galeata, si prietenul meu sa dus sa o goleasca. Eu am inceput sa ma uit la public asteptind, si mai stateam cu un ochi pe struti. Cindf ai de-a face cu animale salbatice si turisti, tot timpul trebuie sa fi alert. Intotdeauna se gaseste unul sa treaca gardul, sa mingaie animalele, sa le de-a Cola si alte prostii. Cum stateam eu la locul meu, am vazut niste oua de strut la marginea curtii. Pe alea le stringeam, si le trimiteam la magazinul de acolo. Erau numai femele toti strutzii, asa ca din oua nu puteau ieshi pui. Hehehe...in fiecare miercuri era zi de omleta!..*lol*

M-am dus spre oua, se le iau de acolo, si am apucat sa iau unul, cind am vazut cu coada ochiului un strut venind spre mine. Nici nu am apucat sa ma eschivez, ca era calare pe spatele meu. Ma trintit pe burta, am dat cu capul de oua, de am spart vreo doua...aia din public rideau de mine! Eu stateam cu un strut in spate (astia au vreo 150-200kg), si aia rideau ca prostii!

Nu a durat mult, si vine prietenul meu, cind a vazut situatia, a inceput sa tipe, sa de-a din maini, incercind sa goneasca strutul de pe mine. Asta a fost o prostie...cel mai nasol gest sa-l faci in fata unui strutz, este sa dai din maini. Bineinteles, ca strutzul sa infuriat, ma lasat pe mine, si a inceput sa-l fugareasca pe celalalt.

Turisti rideau, si tipau la strutz, care il fugarea pe prietenul meu. Nu stiu daca stiti asta, dar cind un strutz fuge, ceilalti se iau dupa el. Si uite asa, am luat-o si eu la fuga, si acum amindoi aveam vreo 10 strutzi dupa noi. Fugeam ca prostii in cerc, strutzi dupa noi, turisti rideau.

Ne-am despartit la un moment dat, asa ca eu aveam vreo 5 dupa mine, prietenul meu vreo 6. Unul dintre strutzi, la prins pina la urma pe prietenul meu, la impins in gard, si incepuse sa-l loveasca cu ciocul in cap. Asta tipa dupa ajutor. Am luat o grebla de pe jos in fuga, si m-am dus spre el. I-am dat una strutzului cu grebla in spate, si cind sa intors spre mine, inca una direct in git!

I sa rupt gitul ala slab, statea cu capul intr-o parte, dar tot venea dupa mine! Da numai fugea drept..ba la stinga, ba la dreapta..a sarit de citeva ori in aer, si apoi a cazut jos, moarta. Sa-i fi auzit pe aia din public. Incepusera copii sa plinga, parinti incercau sa le acopere ochii...dar ce dracu, daca nu faceam nimic, l-ar fi omorit pe prietenul meu, ca era deja plin de singe!

Ne-am strins greblele si lopetile, si ne-am dusla noi in cabina, de unde l-am sunat pe sef. Eram siguri ca o sa ne de-a afara. Citiva turisti se strinsesera in fata baracii nostre, tipind la noi, ca or sa cheame politia, ne faceau ucigashi, etc. Bine ca a venit seful, i-am explicat ce sa intimplat, si ne-a salvat el, ca era baiat de treaba.

Am dus strutzul mort la clinica de animale, iau facut aia niste teste (ca nu avea vreo boala,etc), si peste vreo citeva zile, l-am mincat. Avea gust de vaca...

Cam asta a fost.....:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Apr 02, 2003 8:36 am

ha ha ha ha ha ha ha incredibil .... nu mai pot de ras, mi-au dat lacrimile.

Scrie bai nene cartea aia odata !!!! HA HA HA ... unul dintre cele mai tari posturi din ultimul timp.
Aliosha

Mesajde darkshines » Mie Apr 02, 2003 10:27 am

HAHAHA
mommy,mommy, look at the funny man with the ostrich !

(insa, saracul strut)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde eyewitness » Mie Apr 02, 2003 10:54 am

bah alex tu nu esti sanatos mah ...hai ca ma pish pe mine de ras...bah si paradoxu ie ca anu asta vroiam sa dau 3000 de euroi pt o pereche de struti sa m-apuc sa cresc...acu sa-mi bag pixu ca nu stiu ce sa fac...
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Apr 02, 2003 1:29 pm

Hehehe...ma bucur ca va placut, dar voi nu aveti ceva intimplari de povestit? Ce dracu faceti la munca? Munca?..*lol*

Cartea o scriu..."Ghidul emigrantului" (nu este inca stabilit titlul), de abia am ajuns la capitolul doi...cind il termin, vreau sa va da-ti si voi cu parerea...dar nu vreau sa o pun aici, sa vada toata lumea, ca nu o mai cumpara nimeni dupa aia...daca este cineva amator,si are rabdare sa-mi citeasca nebunelile, ziceti prin pm...:)

Hai, gata cu vorba....zice-ti si voi ceva....:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Apr 02, 2003 9:34 pm

ce draq sa mai postam alex ca deja ne-ai eclipsat pe toti? ce draq sa postez? ca daca ma oftica cineva la servici ii tai netul de nu se vede?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde vali » Vin Apr 04, 2003 12:38 am

la mine, munca se rezuma la 2-3 ore uitat la tv, 2-3 ore frecat menta pe net, 1-2 munca pe computer, 0/2 ore facut misto de seful colegilor (nu si seful meu) si, daca mai ramanea timp, mai trageam un pui de somn.

:a
some people deserve to die
vali

lucrez la un call center..

Mesajde Bamse » Dum Apr 06, 2003 8:38 am

Ma suna una. O baba, profesoara universitara. Urmeaza o schita a conversatiei pe care am avut cu ea...

-Nu ma pot conecta la internet!
-De ce?
-Nu se conecteaza.
-Haideti sa verficam setarile conexiunii dvs.
-Nu, nu este nevoie ca sunt bine, le-am setat eu bine.
-Sunteti sigura ca sunt bine?
-Da. Stiu ce fac..doar lucrez de 20 de ani la calculator.
-Hmm...atunci va rog sa incercati sa va mai conectati odata si sa imi spuneti ce eroare primiti, nr erorii!
-Da.
Revine peste 5 min.
-Eroare 691.
-Hmmm..ati scris parola corect.
-Da!
-Cu litere mari si litere mici exact asa cum este scrisa pe card.
-Cum adica?
Ii explic eu cum se face si daca mai are probleme sa revina cu telefon.
Suna peste alte 5 min.
-Am pierdut parola.
-Huh.
In fine aflu eu parola si dupa aia trebuie sa io dictez.
- e mare
-da
-j mare
-da..
-i mic
-da
-zero
-zero mic sau zero mare?
- ;a
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Apr 07, 2003 7:45 am

Intre Travemunde si Helsinki, se fatzaia un vapor din ala mare, de intra o gramada de lume si mashini in el. Parca ai zicea "Viking Line", nu mai tin bine minte. Noi aveam o munca de ocnashi. Trebuia sa amaram tirurile, sa nu faca carambol, in caz de vreo furtuna. Acolo nu am stat mult, ca era chiar in port, si se faceau foarte des controale, si noi cum munceam la negru...va da-ti seama.

Hai sa va zic ultima mea zi de munca acolo, ca dupa aia ne-a dat neamtul afara.

Seful nostru era maniac cu "work safety". Sau mai bine zis, ai era frica sa nu de-a vreun tir peste noi, ca il bagau nemtii in pushcarie. Asa ca aveam niste veste galbene fosforescente pe noi, de aratam ca niste ratze. Avea Hans in birou o papusha mare cit un om, pe care ne invata cum sa dam prim ajutorul.

In ziua aia am zis sa-i facem o gluma...cind era plecat la cafea, i-am furat papusha, am imbracat-o intr-o salopeta de a noastra, si i-am pus si o vesta din aia galbena. O aveam ascunsa dupa un container. Lui ai placea sa faca se puna in fata tirurilor, si sa le dirijeze, ca un politai de circulatie.

Am asteptat pina sa facut ocazia...venise un tir cu un rus, si astia erau incapatinoshi rau de tot. Se luase cu soferul de cearta, ca nu vroia ala sa bage tirul cu spatele. Pina la urma la convins pe rus, a intors ala tirul, si incepuse sa de-a incet cu spatele.

Noi am gasit momentul potrivit, si am aruncat papusha aia sub rotile tirului, dupa care am inceput sa tipam "Halt, Halt"...ala a oprit tirul in asa fel incat rotile erau exact pe papusha..*lool*...se vedeau numai picioarele in salopeta, si marginea de la vesta aia galbena. Neamtul era in spate, si cind a vazut papusha, sa pishat pe el! Pur si simplu, si-a dat drumul pe el..*loool*...rusul a coborit din cabina, sa uitat la "corp", sa urcat inapoi, a scos o sticla de vodka, si incepuse sa bea, tipind la neamt, ca-i vina lui, ca el nu a vrut sa de-a cu spatele..*looool*

Seful nostru a venit in fuga, a luat papusha aia de picioare, si incerca sa o traga..*loool*...nu a durat pina si-a dat seama ce este...dupa aia se luase dupa noi cu o bucata de lant, sa ne bata.

Am fugit de acolo cu hainele pe mine...si acum mai am vesta aia galbena acasa...:o

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Apr 07, 2003 10:46 am

HAHAHAHAHA

;n

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Sep 30, 2003 5:56 pm

De mult ma gindesc sa mai pun citeva intimplari aici, dar nu gaseam timpul necesar. Acum am gasit timpul potrivit, asa ca..

In timpul petrecut la gradina zoologica, au fost multe intimplari hazlii pe care as vrea sa le impart cu voi, asa ca de data asta am sa va spun de o maimuta!

Am muncit un timp si la bucatarie, in cladirea principala, cu o fata draguta, cu fata plina de pistrui...nu imi amintesc acum numele ei. Parca Raisa..nu sint sigur. Acolo trebuia sa ma duc dimineata de tot, cind veneau aia cu camioanele de aprovizionare, dupa care preparam fructele si legumele aduse.
In gradina zoologica era o maimuta batrina, care mai era lasata libera, si ai placea sa vina pe acolo prin bucatarie. Nu mai stiu cum o chema nici pe aia. Era urangutan parca, sau ceva de genul asta.
Ai place sa stea pe masa linga noi, in timp ce taiam legumele/fructele, si ai mai dadeam partile moi din ele, ca statea rau cu dintii, asa de batrina era. Mergea citeodata prin bucatarie de ziceai ca-i om!
Intr-o zi, statea maimuta pe masa, aratind plictisita, pina a vazut poseta lui fata aia. A inceput sa o scormoneasca, pina a dat de o ciocolata, care o cumparase aia de la automatul de pe hol. Parca era o Toblerone din aia mica, dar nu sint sigur.
Aia a luat ciocolata, ia dat o bucata mica sa vada ce face. Maimuta a mirosit-o mai intai vreo 15 secunde, dupa care a mincat-o cu o viteza, de orice prost isi dadea seama ca-i place.
Si uite asa, ai aducea fata aia in fiecare zi cite o ciocolata. Incepuse maimuta sa o desfaca singura, asa dexteritate avea!
Dupa vreo 3 saptamini, a ramas fata aia acasa ca era bolnava, asa ca eu am ramas singur. Era o gramada de munca de facut, alergam de colo colo, si maimuta tot mi se punea in drum, si imi intindea mina. Incepuse sa ma enerveze, si a trecut un timp pina sa-mi dau seama ce vrea:ciocolata!
Asa ca m-am dus repede la automatul ala, i-am luat un Snickers si i-am dat-o (dar mai inainte am chinuit-o putin, o faceam sa sara in aer dupa ea). A luat-o repede, a desfacut-o si si-a infipt dintii aia stricati in ea. In momentul ala a innebunit! Pur si simplu a luat-o razna! A aruncat ciocolata pe jos, a inceput sa urle si sa sara pe masa aia.
Dupa care incepuse sa arunce cu fructele si legumele alea in mine (tocmai taiam niste mocovi, castraveti, aveam si niste portocale pe acolo). Apoi a luat un cutit de pe masa si la aruncat in zid. Atunci a inceput sa-mi fie frica! M-am bagat repede sub masa, cu un ochi pe usa, in timp de nebuna aia de maimuta arunca tot ce era pe acolo, urlind intruna.
Atunci m-am hotarit sa fug de acolo. M-am ridicat, am fugit spre usa, am ajuns pe hol, am trecut pe linga automatul ala, si cind am intors capul, maimuta venea dupa mine, cu un cutit in mina si o portocala in aialalta, tipind si sarind.
Am ajuns afara, si am inchis repede usa dupa mine. Tocmai treceau doi dintre gardieni pe acolo, asa ca i-am chemat repede sa ma ajute. Cind au aflat despre ce este vorba, au chemat repede veterinarul de servici.
Cit l-am asteptat pe ala, din inauntru se auzeau numai tipete si urlete. Am incercat sa ne uitam pe geam, dar coridorul era in forma de T, asa ca nu am vazut nimic. Cind a venit ala, avea cu el un pistol din ala cu tranchilizant. Au deschis usa incet,au intrat inauntru, dar se vedea ca si lor le este frica.
Cind au ajuns la cotul holului, sau uitat incet la dreapta, la stinga, si au inceput sa rida!!
Maimuta gasise automatul de ciocolata, bagase mina pe gaura aia, si ramasese cu mina stinga prinsa acolo! Se rasucea, musca din automatul ala, de am crezut ca este electrocutata. Nu a durat nici 30 de secunde pina au impuscat-o aia. A adormit imediat linga automatul ala, cu mina in el. Au aruncat oricum o plasa pe ea, cind i-au scos mina din automat, avea vreo 5 ciocalati in ea, din alea de care ai dadea fata aia. Nu putuse sa scoata mina, ca era facuta pumn cu ciocolata in ea, asa ca ramasese "prinsa"!
Pina la urma si-a revenit dupa citeva zile, iar pe mine m-au transferat la elefanti, unde am petrecut un timp minunat! De asta o sa va zic in alt post!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Oct 01, 2003 11:11 am

Deci sa cotinui, acum ca sint in "forma"..

La elefanti, erau numai doua lucruri nasoale:

1. De doua ori pe zi, 4 dintre elefanti faceau un fel de show. Erau dusi intr-un loc mai mare, un fel de scena, unde ridicau cite un picior, se invirteau in cerc...chestii din astea de copii mici ramin cu gra cascata.
Dar din cind in cind, chiar in mijlocul "circului", unul dintre ei de hotarea sa se cace. Si aici vorbesc de cacat! Nu ca la struti, ci vreo 8, 9 bucati, de marimea unui pepene mare! Si nu vin afara toate deodata, deci daca elefantul merge, cad bombele la vreo 8-9 metri distanta una de alta! Eu trebuia sa fug repede pe scena cu o sapa, si sa le iau de acolo. Intotdeauna primeam aplauze si risete din partea publicului. Luam repede cacatul, si faceam o plecaciune la public. Eram si eu un fel de punct de atractie..

Intr-o zi, ala care avea grija de elefanti, ia venit o idee minunata, sa combata cacarea elefantilor in timpul "circului": cu 5 minute inainte de inceperea lui, sa "tragem" elefantii. Asta insemna, ca un ingrijitor cu mina lunga (eu!), sa-si traga o manusha din aia lunga pina la umar, pe mina, si sa o umple cu vasilina. Apoi, acest norocos ingrijitor, trebuia sa se urce pe o masa mica, in spatele elefantului, in timp ce alt ingrijitor ai ridica coada si fara nici macar un sarut, sa bage mina in curul ala gras de elefant pina la maxim, si sa inceapa sa scoata pumni de cacat, cit mai mult posibil. Si elefantul statea calm acolo, parca ar fi fost la ginecologist.

Doamne, era ceva dezgustator! Sa fi ingrijitor intr-o gradina zoologica, nu este usor, credeti-ma!

2. Cind o pisica moare, o iei si o ingropi unde in padure. Dar cind un elefant de 3 tone moare, este cu totul altceva!
Aveam un elefant batrin de tot, o femela, parca o chema Maria. Era foarte cuminte si ascultatoare, dar batrina. Intr-un timp nu prea mai minca, si incepuse sa fie "obosita". Tineam un fel de jurnal cu fiecare animal, pentru ca erau foarte scumpe si mai ales daca apartineau din rasele ocrotite. Anyway, era saraca bolnava.

Intr-o dimineata, m-am dus la munca, am deschis usa spre custile cu elefanti, si mi-am dat seama ca ceva nu este in regula. Ceilalti 5 elefanti tipau tot timpul, de ziceai ca sint isterici (am uitat sa mentionez ca toti elefantii erau femele!). Urlau prin trompele alea, si in incaparea aia mare, cu pereti de ciment, se auzea de parca ar fi fost o mie de elefanti. Cind am ajuns in dreptul custii unde era Maria aia, am vazut-o pe jos. Adica statea pe o parte, ceva ce nu este normal la un elefant batrin. Cind incep sa imbatrineasca, nu mai sint asa puternici si daca se pun pe jos, nu se mai pot scula de acolo. de aia elefantii mai batrini dorm rezemati de un pom, zid, etc..

Am sunat repede la 42 (care era pentru urgente), si au venit aia imediat. Am dat drumul la ceilalti elefanti afara, in curtea aia, dar nu vroiau sa iasa, ca unul dintre ei era bolnav. Stateau pe loc, si se uitau la noi. Pina la urma am reushit sa-i d-am afara. Elefantii sint asa de destepti si intuitivi, de ma speriau cite odata!

Anyway, sa mai tai din povestire, Maria a murit. Statea la ea in cusca pe jos, moarta. Stateam toti si ne uitam la ea, gindindu-ne cum dracu sa o scoatem de acolo!

Dupa putin timp, a tras o furgoneta in fata ushii, si am inceput sa descarcam vreo 20 de perechi de cizme din cauciuc, niste butoaie mari, manushi de cauciuc, niste masti de tifon de acoperit gura si nasul si 10 drujbe noi noutze! Ne-am uitat unii la altii...parca traiam un cosmar, dar asta era munca, nu aveam ce face!

Ne-am pus in linie, si fiecare am fost impartiti la o anumita parte a corpului, care trebuia dezmembrata. Dupa un timp, locul ala arata ca o scena din filmele de groaza. Picioarele erau intr-o parte, capul in alta, coada si fundul mai incolo...si cit singe! Era peste tot! Pe pereti, pe noi, pe sculele alea..

Venisera cu noi acolo, vreo 4 veterinari si vreo 10 stundenti. Cum taiam cite o parte, o luau, si faceau tot felul de teste si pe ea, dupa care o puneau in butoaiele alea, si erau inchise etansh.

La sfirsit, ramasese in mijlocul custii numai bustul ala urias, intr-o balta de singe. Seful la veterinarii aia, mi-a zis mie si lui inca unul, sa taiem burta aia pe de-a lungul. Nu mi-a venit sa cred cind am auzit! Am dat drumul la drujbe, si ne-am apropiat de burta aia, toti ceilalti stind la 15 metri in spatele nostru. M-am uitat la ala, el al mine, si am inceput sa taiem. Eu de la mijloc spre git, si el spre coada. Dintrodata sa rupt in doua si a iesit afara o mare de singe cu mate cu tot. Eram amindoi pina la genunchi in cacatul ala, si mirosea rau de tot! M-am intors sa plec repede de acolo, cind am vazut ce fata avea veterinarul ala. Se holba la matele alea, si nu zicea nimic. Am incremenit si eu si alalalt.
Am vazut cum unul dintre stundentii aia arata ceva cu mina, si m-am intors sa vad ce este. Printre matele si singele ala, era ceva alb, ca un fel de brinza, care se scurgea printre picioarele nostre.
Atunci a tipat veterinarul: "Acoperitiva gura, este tuberculoza! Fugiti de acolo!"
Eu am luat un srpint imediat, dar boul ala a alunecat pe matele alea, si a cazut pe spate, dar m-am intors si l-am ajutat sa se ridice, dupa care am fugit amindoi repede afara..dracu, toti fugisera afara! Ne-am dezbracat repede la pielea goala, si ne-au dat aia niste halate pe noi.
Toata saptamina aia au facut teste de tuberculoza la fiecare din gradina, si citiva dintre ingrijitori sau imbolnavit. Eu cu ala nu am avut nimic! Ne-au pus sa semnam cite o hirtie, ca nu avem voie sa zicem timp de 5 ani ce sa petrecut acolo, si am primit o saptamina de concediu platit fiecare, pe ture, bineinteles...

Cam atit de data asta...
Nicholas_Alex
Junior Member

3474

Mesajde baixinho© » Dum Oct 05, 2003 4:37 pm

v-am povestit cum am intrat in presa pe un alt thread, asa ca acum ma rezum la intamplari pe care le-am trait de-a lungul celor aproape zece ani de cand tot presez. s-o iau cu inceputul.

primul meci la care m-am dus a fost unul de volei feminin, divizia B, intre Calculatorul Bucuresti si CSU Galati (Divizia B). povestea se intampla in ziua de 15 ianuarie 1994, in prima etapa din retur. calculatorul tragea la promovare si pana in acel moment nu pierduse nici un meci La finele acelui ezon a si promovat, de altfel, in Divizia A). federatia romana de volei face schimbari in fiecare an, iar atunci a decis ca nici o echipa din divizia B sa nu retrogradeze. din acest motiv, cei din Galati au decis sa alcatuiasca o echipa numai din fete de 15-16 ani, sa o rodeze fara sa ii intereseze rezultatele, iar peste 3-4 ani sa atace promovarea. in tot turul, CSU Galati nu castigase nici un singur set (v-am dataceste detalii ca sa intelegeti mai bine ce urmeaza). meciul s-a jucat sambata, iar vineri am plecat de la munca "blindat" cu toate informatiile posibile despre cele doua echipe (nume & prenume jucatoare, numar tricou, numar meciuri, etc etc etc). stiam ca meciul se va juca la sala Olimpia, dar nu mi-am dat seama caeste cea de langa fostul stadion 23 august. am avut inspiratia sa caut sala cu pricina vineri seara si m-am dus cap-compas la stadionul de rugby Olimpia, gandindu-ma ca acolo tre sa fie. am gasit, ce-i drept o sala, dar nu era mai mare de 3 metri pe 4. de fapt, in afara apei pana la glezna, in acea sala mai era o masa de ping-pong si cam atat. lumina, evident, ioc. un nene care probabil era portarul mi-a spus ca sub nici o forma nu se poate juca volei acolo si ca ar fi mai bine sa incerc la sala Olimpia de langa fostul 23 august. ma rog, aia era.
meciul a inceput la ora 11.00. ca un om harnic ce sunt, am plecat de acasa pe la 9, desi pana la sala nu fac mai mult de 30 de minute decat daca merg cu spatele. am ajuns la sala, evident, fetele nu iesisera nici macar la incalzire (jucatoarele de la Calculatorul nici macar nu venisera de acasa). ma rog, m-am apucat si mi-am transcris datele pe care le aveam de vreo 3-4 ori ca mi se parea mie de fiecare data ca nu este cate ceva bine, pana cand, cu 30 de minute inainte de inceputul meciului, au aparut echipele in sala pentru incalzire. m-am dus imediat la antrenori, le-am spus cine sunt si cine m-a trimis, dupa care le-am cerut date suplimentare despre jucatoare fata de ce aveam eu. cand m-au auzit ca ma intereseaza inaltimea, greutatea si alte cacaturi d-astea s-au crucit si au crezuit ca fac misto de ei. ma rog, m-au trimis la medicii echipelor si aia m-au ajutat.
se face de 11 si meciul nu mai incepea. l-am intrebat pe arbitru de ce nu incepe si nu a vrut sa-mi spuna nimic. pe la 11 si vreo 10 minute vine langa mine medicul de la CSU Galati si imi spune la ureche:
- Peste exact cinci minute pleci din sala, te duci la bucatarie si ne astepti acolo, ca venim si noi. meciul nu se mai joaca.
- de ce?, intreb eu.
- nu exista medic la sala.
este vorba de un medic diferit de al celor doua echipe, care sa semneze foaia de joc. ma rog, meciul nu s-a mai jucat, Calculatorul a pierdut cu 3-0 ca nu a oferit asistenta medicala, dupa care m-am dus la bucatarie si am mancat cu cei de la Galati. ce puteam sa mancam? ceva de/cu peste: ciorba de peste, peste prajit sau saramura (la alegere). ma intrebam daca nu au cumva si prajitura de peste. io abia terminasem ciorba din farfurie si fetele de la CSU Galati mancasera si desertul. le-am spus antrenorilor ca nu pot sa mananc decat un peste, ca nu stiu sa-l culeg de oase si s-au oferit ei sa mi-l curete. evident, am refuzat, dar tot m-au facut, ca au profitat de ocazie cand m-am dus sa ma spal ca tot omu dupa ce mananca cu mana, si l-au curatat ei. m-au servit si cu doua beri, dupa care am plecat acasa.
a doua zi m-am dus la munca sa scriu despre ce am vzut. cum am intrat pe usa, m-a luat tanti care ma trimisese la meci:
- Cu cat a batut Caculatorul?
- Pai sa vezi, ca batut Galatiul, i-am spus eu, dar nu am apucat sa-i dau detalii ca a sarit cu gura pe mine: ca cine stie pe unde m-am dus, ca nu sunt in stare de nimic, ca daca ziaristica se face cum cred eu, ma insel, ca sa fac rost de rezultat de unde stiu, dar pana la 12 sa-l am si chestii d-astea. dupa vreo cinci minute de gargara d-asta de nu mai era nimeni in biuro (c. neatza), am apucat sa deschid gura:
- Dana, a castigat Galatiu pentru ca nu s-a jucat meciul.
- De ce nu s-a jucat?
- Ca n-a venit medicul la sala.
- Si de ce nu ai spus asa de la inceput?
- Ca nu puteam din cauza ta, ca tipai la mine.
- Bine. Scrie sapte randuri.
Cam astea au fost peripetiile de la prima competitie sportiva la care m-am dus si care nu s-a desfasurat din cauza de absenta medicului. In viitorul mai apropiat sau mai indepartat o sa va aduc la cunostinta cum si-a dislocat unul rotula la hochei pe gheata cand a primit o crosa uin genunchi, cum a lesinat unul de durere dupa ce a primit o mingioaca in burta la hochei pe iarba, cum s-au luat la bataie in apa doi poloisti, cum a raschetat unul cu spatele platforma de 10 m la nationalele de sarituri in apa, cum a cazut instalatia care tinea panoul la un meci de baschet si cum s-au luat la bataie niste jucatoare la un meci de handbal. am fost si la celebrul meci de fotbal FC National - FC Brasov, cand bancarii jucau pe teren propriu in Groapa, iar echipele au jucat in tricouri care aveau culorile formatiei adverse. in prima repriza a fost o degringolada totala, pentru ca nimeni nu intelegea cum de domina Brasovul pe FC National.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde DinFoc » Mar Oct 07, 2003 12:00 am

Nicholas_Alex

Chestia cu drujba, cu elefantii.Man that was some freaky shit.
Marfa poveste, de fapt povesti.A fost klumea si aia cu strutii.
Mai ai altele?
DinFoc
Junior Member

3514

Mesajde baixinho© » Mie Oct 08, 2003 7:34 pm

revin cu cateva povestioare.

scriam in postul precedet de pe acest thread cum NU s-a desfasurat un meci de volei, primul la care am fost trimis sa relatez ce se intampla. cu toate ca este greu de crezut, pataniile pe care le veti citi mai jos (si cele pe care le voi relata in viitor) s-au intamplat de fiecare data cand am fost prima data la sportul cu pricina, ajunsesera aia din redactie chiar sa le fie teama sa ma mai trimite la sporturi la care nu fusesem de frica sa nu ia sala foc(sau incinta in care se desfasura evenimentul sportiv).
aveam in bloc un amic care facea hochei (intre timp s-a lasat si s-a apucat de Go, deoarece putea sa plece mai usor afara). intr-o seara am vrut sa-i fac o surpriza si m-am dus la patinoar sa-l vad jucand, era un meci de copii, neinteresant, dar cei din redactie mi-au spus ca daca am ocazia sa ma duc pe patinoar - sa nu dau cu piciorul deoarece asa ma cunosc si pe mine cei din lumea hocheiului. am ajuns la patinoar (evident, nu erau in tribune decat rudele copiilor si cei din federatie). inaintea partidei l-am salutat pe amicul meu, care juca la Triumf, dupa care am luat un loc in tribune sa urmaresc evenimentele de pe gheata. scorul final a fost 19-1 pentru Triumf, dar asta nu conteaza prea mult. ce m-a amuzat este ca, de fapt, golul celor de la Galati nu a fost marcat de vreunul de-al lor, ci a fost autogolul amicului meu. el a vrut sa respinga pucul (care oricum intra in poarta) si singurul lucru care l-a reusit a fost sa se arunce peste puc si sa intre cu totul in poarta. evident, am facut misto de el pe chestia asta vreo 2-3 saptamani. sa trec insa la faza cu dislocatul rotulei. era prin repriza a doua si triumf domina intr-o veselie. la un moment dat, unul de la gazde a vrut sa faca el o faza "istorica" si a luat pucul din spatele propriei porti, cu gandul de a driblla tot ce vedea in cale si sa marcheze. chestia i-a reusit pana aproape de poarta adversa, deoarece portarul a intrat prin alunecare, omul de la Triumf a incercat sa sara peste portar, dar sui-a agata crosa in echipamentul adversarului si a dat o rotula de gheata e am zis ca trebuie sa-i puna alt genunchi. asta nu a fost tot, deoarece dupa contactul cu gheata, a alunecat si s-a izbit de mantinela, evident cu genunchiul lovit. a fost dus imediat la vestiare si, ca nu piteau sa vada ce are la picior, doctorii i-au taiat echipamentul. avea genunchiul mai mare decat capul lui (nu exagerez). ulterior am aflat ca a stat in gips o luna si l-au operat de vreo trei ori. evident, s-a lasat de hochei.

haideti sa va spun cum a raschetat unul platforma de 10 m. erau nationalele de sarituri in apa din 1996, de fapt, ultima competitie de dinaintea Jocurilor Olimpice de la Atlanta. Gabi Chereches nu avea adversar in tara, dar era un pusti, Gabi Gavrilescu bun de tot. asta stia ca nu are nici o sansa sa il invinga pe Chereches, decat daca eventual i se anulau vreo 2-3 sarituri. ca sa impresioneze, totusi, juriul, a vrut el sa faca nu stiu ce saritura de la platforma de 10 metri. cand a ajuns sus, antrenorul a urlat la el: "Vezi cum faci bataia, ca nu am chef sa ajung cu tine la doctor". cand s-a afisat ce saritura va face, oamenii de langa mine (toti cunoscatori ai fenomenului), au exclamat: "Asta nu este in firea lui. Cum dracu sa faca saritura asta, cand nici macar Gabi Chereches nu a pregatit-o pentru Atlanta". cert este ca Gavrilescu si-a luat elan, a facut bataia, dar i-a alunecat piciorul pe platforma. ca sa nu dea cu capul de platforma, a apucat sa faca o rasucire si sa-si bage capul in piept. din pacate, insa, a raschetat platforma cu spatele suficient de mult ca in cadere sa "traga" dupa el dara de sange. incostient fiind, el voia sa repete saritura. noroc ca au sarit vreo trei antrenori pe el si l-au bagat cu forta in salvare. logic ca a ratat JO de la Atlanta, nu? cum fiecare concurent mai avea de executat vreo 2 sarituri, au scos apa din bazin, l-au dezinfectat si au eluat concursul dupa cateva ore.

cam atat pentru azi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 5:15 pm

bre da lasarati bunatate de subect de izbeliste...

hai ca viu si io cu povestiri, da nu de la mine de la munci ci de la pretena (ie mai amuzante) care-i promoter la Red Bull.
Probabil ca multi dintre voi stiu broscuta cu doza pe iea. Intr-o zi vine o babuta la pretena mea si-i spune: "maica, eu de fiecare data cand va vad fug dar azi mi-am facut curaj si am venit sa va intreb: nu-i asa ca cu chestia aia de pe masina imprastiati otrava?"
asta pe langa restu de intrebari gen: ce aveti in doza: red bull,..., aruncator de rachete :con:
Ieri s-au dus la un restaurant si vine o chelnerita si le spune ca ea a baut odata 5 red bull si a adormit imediat, deci nu-si face efectul. adevarul e ca sunt unele persoane pe care nu le afecteaza asa de mult, numai ca 5 la o pustoaica is cam multe. si intamplator o-ntreaba pe tipa: da cand le-ai baut si cand te-ai dus la culcare . raspuns: a pai am fost la un chef si dimineata am adormit imediat....:con:
si cea mai tare faza: un tip de la timisoara, mere cu masina red bull (desenata da fara doza) la un peco. cand platea omu intra unu in petrochimie si-i intreaba cine e de la abator ca are si el un taur...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Lun Ian 19, 2004 5:26 pm

Astazi vine la magazin o tipa cu ma-sa sa-shi cumpere un telefon:
- buna ziua
- buna ziua!cu ce va pot ajuta?
- ash dori shi eu un telefon
- desigur, ce telefon v-ar interesa?
- asta deaicia(motorola C300)cat costa?
- 69 de dolari,adica 2650000lei
- shi ce are telefonul asta?
- are in dotare aproximativ tot ce are un telefon de ultima generatzie.
- shi e bun?
- e foarte bun doamna!:hehe:
-..........................
- imi pare rau nu primim dolari.
- atunci, merg shi schimb shi ma-ntorc.
- nici o problema,v-ashtept.
-...................................
- haidetzi c-am revenit cu banii.Shi ce ziceatzi ca are telefonul asta?
- pai,are display electric blue,acumulator pe litiu-ion,bla bla bla....
- shiiiiiii... gipiries ...... are?
- ce anume doamna?:confused:
- gipiries!
- :con: ...aaaaaaa GPRS?NU are doamna,imi pare foarte rau!
- atunci nu-l iau!
- cum doritzi:M
-buna ziua!
- la revedere!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

La mine...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 19, 2004 8:04 pm

Eu lucrez intr-un restaurant ca chelner la weekend. Era timpul ca sa am pauza de masa, shi eu bucuros, ca in sfarit puteam sa ma duc la veceu, am dat fuga pana la toaleta mi-am dat pantalonii jos, shi stau pe veceu ca sa fac treba mare. Ceea ce nu mi-am dat seama e ca nu mai era hartie igienica de loc, shi chiar atuncea cred ca era una dintre cele mai urate diaree vreodata. Ma gandesc: bei ce ma fac, ca doar trebuie sa ma sterg la fund. Asa ca scot mobilul din buzunarul de la pantaloni, shi sun la receptie:

Aia ma intreaba cine-i shi cand Ii zic, ea ma intreba: "Bai Cosmin, da de ce suni cand poti sa treci pe la noi?" Shi eu: "Pei am o mica problema ca nu mai este hartie igienica la toaleta shi daca poti sa trimiti pe cineva sa-mi aduca hartie."

NOrmal ca englezii cum sunt glumeti de felul lor, m-au tinut in buda aia care putzea de acuma jumatate de ora ca sa-mi aduca un sul de hartie. de acuma m-am invatzat minte, shi tot timpul verific daca e hartie.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Ian 19, 2004 8:21 pm

bine ca ai celular
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii