Sabotaj
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sabotaj
imi place ca tot eu care nu sunt in ROMANIA, si nu am nici net acasa (momentan) aflu de noile aparitii in lumea hh-ului din tara....detalii ptr cei care ii intereseaza!
http://www.cd.ro/l_main.php?noinc=100&dom=tag&val=8013430
ps: inca odata daca nu era deja de la sine inteles, aflati ceva de vruen album/compilatie/website hip hop ro....bagati mare aici pe forum. ca de certuri si aberatii suntem toti satuli.
pace
ps: inca odata daca nu era deja de la sine inteles, aflati ceva de vruen album/compilatie/website hip hop ro....bagati mare aici pe forum. ca de certuri si aberatii suntem toti satuli.
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: Sabotaj
Initial trimis de n3aGabitz
imi place ca tot eu care nu sunt in ROMANIA, si nu am nici net acasa (momentan) aflu de noile aparitii in lumea hh-ului din tara....detalii ptr cei care ii intereseaza!
finally ceva util ..10q gaby...
p.s.: bah cand draq o sa ai net akasa again?
-keep ya head up-
"And we both love hip hop..."
-
BringItOn - Junior Member
oh yeah
Nu vreau sa supar pe nimeni, insa vreau sa imi exprim si eu parerea despre partea de hip hop de pe Sabotaj. Deci sa ii iau pe rand, in ordinea preferintelor mele de pe material:
Anonim - Daca Vrei...de departe cea mai reusista piesa...baietii astia au potential, dupa mine i-au eclipsat pe toti inclusiv pe Paraziti. Au potential astia ca "entertainers" au flow...bravo lor, pace Griffo daca citest...ur my dog ...astept raspuns la mail.
Bitza cu Ombladon - Verdele Meu. E misto piesa....ma bucur sa aud si artistii din alta tabara pe stilul asta (vezi, Villy, Cabron). Oricum....ce nu mi-a placut la toti din pt. de vedere al productiei e ca ....toate seamana a Parazitii. Nu cred ca sunt singurul care am observat asta, dar ma rog nu e problema mea, cine ia deciziile la Rebel stie mai bine ce face.
Terente - Si o fata are coaie. Buna initiativa...dar in acelasi timp e loc de progres pana se va ajunge macar la stagiul de Marijuana, care nu vo fii placut voua dar avea FLOW. si personal ma doare in pula ce a crezut lumea de ea, ascultatii albumu' care la scos in 99 si o sa intelegeti. Dar sa revin la Terente, vulgare, puli multe...sa sokeze, cred ca a fost un experiment piesa asta, reactia publicului la piesa va decide cariera fetelor dupa mine.
Raku & co. E misto piesa..."underground"...preator baga misto...omu meu, insa cred ca ne-am obisnuit toti cu stilul lui Raku...parerea mea e...step up to ur game bro. Preator rupe piesa dupa parerea mea...a si sper ca negativu' e pe BUNE (nu zic mai multe ca nu are rost)
R.A.S.A. - Fara Limita. Negativ slab, piesa slaba...se putea mult mai bine, mai ales din pt de vedere al negativuluii...liric, cred ca membri RASA au avut un stil al lor pana la parazitii, sau?
si de final, mi-a placut remixu lu cheloo....parazitii oldschool...ca pe iarta-ma asa marfa. piesa lu la familia...e de pe single-ul la zi de zi.....nu prea o halesc, cu toate ca stim toti ce reprezinta "familia" pentru mine. all my luv for them...dar eu bagam alta piesa pe Sabotaj...Ati uitat sau Drogul Meu!
Pace...si cumparati albumu ca merita, e ceva nou, toti tinerii astia merita ascultati...au ceva de spus, asa la inceput...dar au!
Anonim - Daca Vrei...de departe cea mai reusista piesa...baietii astia au potential, dupa mine i-au eclipsat pe toti inclusiv pe Paraziti. Au potential astia ca "entertainers" au flow...bravo lor, pace Griffo daca citest...ur my dog ...astept raspuns la mail.
Bitza cu Ombladon - Verdele Meu. E misto piesa....ma bucur sa aud si artistii din alta tabara pe stilul asta (vezi, Villy, Cabron). Oricum....ce nu mi-a placut la toti din pt. de vedere al productiei e ca ....toate seamana a Parazitii. Nu cred ca sunt singurul care am observat asta, dar ma rog nu e problema mea, cine ia deciziile la Rebel stie mai bine ce face.
Terente - Si o fata are coaie. Buna initiativa...dar in acelasi timp e loc de progres pana se va ajunge macar la stagiul de Marijuana, care nu vo fii placut voua dar avea FLOW. si personal ma doare in pula ce a crezut lumea de ea, ascultatii albumu' care la scos in 99 si o sa intelegeti. Dar sa revin la Terente, vulgare, puli multe...sa sokeze, cred ca a fost un experiment piesa asta, reactia publicului la piesa va decide cariera fetelor dupa mine.
Raku & co. E misto piesa..."underground"...preator baga misto...omu meu, insa cred ca ne-am obisnuit toti cu stilul lui Raku...parerea mea e...step up to ur game bro. Preator rupe piesa dupa parerea mea...a si sper ca negativu' e pe BUNE (nu zic mai multe ca nu are rost)
R.A.S.A. - Fara Limita. Negativ slab, piesa slaba...se putea mult mai bine, mai ales din pt de vedere al negativuluii...liric, cred ca membri RASA au avut un stil al lor pana la parazitii, sau?
si de final, mi-a placut remixu lu cheloo....parazitii oldschool...ca pe iarta-ma asa marfa. piesa lu la familia...e de pe single-ul la zi de zi.....nu prea o halesc, cu toate ca stim toti ce reprezinta "familia" pentru mine. all my luv for them...dar eu bagam alta piesa pe Sabotaj...Ati uitat sau Drogul Meu!
Pace...si cumparati albumu ca merita, e ceva nou, toti tinerii astia merita ascultati...au ceva de spus, asa la inceput...dar au!
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: #1 !!!!
Initial trimis de LEXIC
-anonimii sunt cei mai tari de pe sabotaj fara indoiala !
RAKU&PRAETOR au fost o revelatzie pt mine, mi-au demonstrat ca se poate si alceva decat parazitii (cu care n-am nimic, doar ca multzi incepe sa semene a ei).
Dar Anonimii chiar m-au incantat foarte tare, v-am mai zis si pe celalalt thread, e super piesa, desi genu care sa prinda la public. Cu toate astea: uau!
Uau!
Uau!
A! Si de Terente, nu vi se par varianta feminina a lu parazitii? Dau bine vocile lor, dar versurile nu au prea multe de spus - sunt doar o replica din partea femeilor! Oare asistam la o miscare feminista din partea unor antifeminine?
Io, adica yo!
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
buna compilatie
ce sa zic
am ascultat compilatia "sabotaj" si este destul de reusita,adica fiecare melodie in parte are ceva misto.
super piesa celor de la anonim precum si vita de vie
am ascultat compilatia "sabotaj" si este destul de reusita,adica fiecare melodie in parte are ceva misto.
super piesa celor de la anonim precum si vita de vie
- foxu
- Junior Member
Piesa celor de la Vita de Vie e mai veche si in varianta originala apareau shi K-Gula shi Ganja.
Compilatia asta e in sfarshit o realizare notabila, pt k am auzit multzi oameni din afara underground-ului romanesc care au aflat de ea shi carora le-a placut.
Compilatia asta e in sfarshit o realizare notabila, pt k am auzit multzi oameni din afara underground-ului romanesc care au aflat de ea shi carora le-a placut.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
anonim...
bai... nustiu`ce vedetzi voi la ei... sunt niste copii ale parazitilor... sper sa nu supar pe nimeni... oricum... Raku, Praetor si Christu sunt mult peste ei... aici intervine si experientza... ma rog... fiecare cu gusturile lui...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
In sfarsit ceva nou in domeniul hh pe piatza noastra. Bravo Rebel Music pt ca incearca sa faca ceva.
Piesa lui Raku cea mai tare dupa parerea mea.
n3a Gabitz atunci cand vorbesti despre negativ te gandesti cumva la IAM - Petit Frere?
Si piesa lui Anonim e misto si aia Bitza cu Ombladon.
Para au scos un remix dragutz cat despre restul hh-ului cam slab.
Terente clar vrea sa shocheze. Nu credeam ca o sa mai aud asemenea vorbe din gura unei fete.
Piesa lui Raku cea mai tare dupa parerea mea.
n3a Gabitz atunci cand vorbesti despre negativ te gandesti cumva la IAM - Petit Frere?
Si piesa lui Anonim e misto si aia Bitza cu Ombladon.
Para au scos un remix dragutz cat despre restul hh-ului cam slab.
Terente clar vrea sa shocheze. Nu credeam ca o sa mai aud asemenea vorbe din gura unei fete.
-
Uncle Boggy - Junior Member
Initial trimis de Uncle Boggy
In sfarsit ceva nou in domeniul hh pe piatza noastra. Bravo Rebel Music pt ca incearca sa faca ceva.
Ar fi nedrept sa sustii asta, pentru ca multe alte micro-case de discuri incearca sa faca ceva... din pacate le lipsesc mijloacele materiale... Anyway, asta nu ia nimic din meritul RM.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Intr-adevar mai sunt si altii, dar pt moment la noi Rebel Music este singura care are capitalul care o poate ajuta sa faca ceva.
Restul neavand destul nu prea se aude de ele.
Restul neavand destul nu prea se aude de ele.
-
Uncle Boggy - Junior Member
E de bine, oameni buni
foarte misto... Raku cu Praetor si Christu.....H8.......VDV.....OCS...Suie.....Luna Amara...silent strike etc....
Art-work-ul booklet-ului e f bine realizat, big up mare pt condrea&rebele arte.
Cat despre Terente .....sunt in plus, atat ele cat si coaiele lor .clar........personal piesa lor mi se pare o vulgaritate lipsita de mesaj si foarte frumos neargumentata. Poate au potential....poate......................
Art-work-ul booklet-ului e f bine realizat, big up mare pt condrea&rebele arte.
Cat despre Terente .....sunt in plus, atat ele cat si coaiele lor .clar........personal piesa lor mi se pare o vulgaritate lipsita de mesaj si foarte frumos neargumentata. Poate au potential....poate......................
- usualflow
- Junior Member
Acum... desi s-ar putea sa par de la tzara... Albumul asta nu a aparut si pe CD? Ca eu la 3 magazine am gasit doar pe caseta si nu am casetofon...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Adevarapper avea dreptate cand a zis ca Sabotaj se gaseshte pe casete mai mult shi nu pe cd-uri dovada o da shi piatza cat shi magazinele (de fapt care magazine la mine in arad in afara de unu care ai in renovare.....cred) prost aprovizionat(e) din orashu meu:arad.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
ANONIM SUNT BAZA
Cea mai adevarata melodie e a celor de la Anonim
ce mai adevarata melodie care am auzito in ultima vreme!!!!!
imi place kiar mai mult ca melodia lu cheloo (si parazitii imi plac f.f.f
mult!!!)
Pot sa ma consider fan al trupei Anonim!!!! Astept cu nerabdare sa apara albumu lor (sper sa apara)(cat mai repede)!!
Si in albumu parazitilor in melodia Actiunea Instrumental tot Anonim a cantat cel mai bine!!!!
MMMMAAARRRPPPHHHAAAA RRRAAAUUU Melodia !!! Merita sa cumperi albumu numai ca sa asculti melodia lor!!!
ce mai adevarata melodie care am auzito in ultima vreme!!!!!
imi place kiar mai mult ca melodia lu cheloo (si parazitii imi plac f.f.f
mult!!!)
Pot sa ma consider fan al trupei Anonim!!!! Astept cu nerabdare sa apara albumu lor (sper sa apara)(cat mai repede)!!
Si in albumu parazitilor in melodia Actiunea Instrumental tot Anonim a cantat cel mai bine!!!!
MMMMAAARRRPPPHHHAAAA RRRAAAUUU Melodia !!! Merita sa cumperi albumu numai ca sa asculti melodia lor!!!
- SMOk3
- Junior Member
pentru sadox si adevarapper
Eu personal am vazut mai mult CD-uri, dar s-ar putea ca asta sa fie valabil doar in orasele mari si cum or avea o strategie de marketing gen in orasele mici bagam casete ca lumea n-a auzit de CD-uri rezulta ca la arad, oltenita etc sunt doar casete.
sadox da si u o fuga pan la Timisoara, am vazut cd-u si pa centru la un magazin de langa o florarie sau pe calea 16 dec ce da in calea sagului, ii acolo un magazin de muzica, acolo am gasit si io.
sadox da si u o fuga pan la Timisoara, am vazut cd-u si pa centru la un magazin de langa o florarie sau pe calea 16 dec ce da in calea sagului, ii acolo un magazin de muzica, acolo am gasit si io.
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
Download...
UNde pot si eu sa downlodez compilatia asta?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
pentru aurolacu'
Sugi pula cu tot cu download. Daca esti foarte sarac si-ti doresti foarte mult compilatia, mai bine suna-ma ca-ti dau eu o caseta originala. Dar daca mai vii cu idei de-astea, sugi pula tu si cei ca tine.
- gianiny
- Junior Member
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2