da, fantoma, suntem siguri ca esti o persoana f placuuuuta. Poate ca toti rad de prostia ta, iar tu crezi ca esti interesanta. asa cum se intampla si aici.

De mine RAD???Auzi,ba?Tu ai vazut cati te luau peste picior din cauza obsesiei tale?Ai vazut cati au intrat pe forum si te luau la mishto,iar TU TE OFTICAI ?Macar taci,si nu mai minti atat!Ca de tine rade lumea si de panarama aia, decare esti indragostit.Initial trimis de Gabizzu
imi place de fantoma ca se sparge in figuri ca ma ignora (alta sintagma luata de la mine) dar eu prin SARMUL MEU NEBUNESC o fac sa se oftice, si se mai lamenteaza inca odata, si inca odata, aberand un msg, eventual cu quote, cu mine in prim-plan.
da, fantoma, suntem siguri ca esti o persoana f placuuuuta. Poate ca toti rad de prostia ta, iar tu crezi ca esti interesanta. asa cum se intampla si aici.![]()
Initial trimis de Unregistered
are fa legatura...si inca foarte mare....este afon ca cei din muzica romaneasca.....asa ca eu vad o f mare legatura...
Si vai...numai de muzica se vb pe aceste forum...da ai dreptate...
VREAU SI EU SA FIU PE AGEIASI UNDA CU VOI..SA MA I AU DE LUME....ETC...
Ca numai despre muzica nu vb voi...subiectul DA..e de muzica...dar mai departe incep certurile..etc...
Formatzi Gabizzu?:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: nu-i destul ca-l suportam pe forumul asta?:hehe:Initial trimis de Sweet-one
"Fa" sa o numesti pe ma-ta sau pe cele de pe campul cu boi pe kre te invarti! Este evident k inceop certuri dak lansezi un sb in enuntul caruia bagi numai jigniri de prost gust! Si nu mai e un forum cu sb de muzik "datorita" (pun in ghilimele pt k este incorect. Deoarece introduce un text despre un fapt negativ, ar trebui sa folosesc "din cauza", dar sa nu zici k te jignesc prea rau) complexatilor k tine!... Nu vad legatura lui Gabizzu cu muzik! Sau a aparut formatia "Gabizzu" si ink nu am aflat???!
PS. OFF-TOPIC: RECICLEAZA-TE!!!!! (sa-ti traduc ce insemna sau ai si tu un dictionar de neologisme in pestera???)
Nu ma cred nici superioara,dar nici inferioara lui....ce modesta sunt.nu?Initial trimis de covergirl^^^
catelule, te crezi superioara lu' gabyzzu?
daca da, zi-ne si noua vreo 2 motive. k?
ps: be a nice doggy!
Initial trimis de Catelul_Fantoma
Formatzi Gabizzu?:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: nu-i destul ca-l suportam pe forumul asta?:hehe:
Initial trimis de Catelul_Fantoma
Nu ma cred nici superioara,dar nici inferioara lui....ce modesta sunt.nu?
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator