bucura te gabizzu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gabuba » Mie Oct 15, 2003 9:38 am

imi place de fantoma ca se sparge in figuri ca ma ignora (alta sintagma luata de la mine) dar eu prin SARMUL MEU NEBUNESC o fac sa se oftice, si se mai lamenteaza inca odata, si inca odata, aberand un msg, eventual cu quote, cu mine in prim-plan.

da, fantoma, suntem siguri ca esti o persoana f placuuuuta. Poate ca toti rad de prostia ta, iar tu crezi ca esti interesanta. asa cum se intampla si aici. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Mie Oct 15, 2003 2:05 pm

Initial trimis de Gabizzu
imi place de fantoma ca se sparge in figuri ca ma ignora (alta sintagma luata de la mine) dar eu prin SARMUL MEU NEBUNESC o fac sa se oftice, si se mai lamenteaza inca odata, si inca odata, aberand un msg, eventual cu quote, cu mine in prim-plan.

da, fantoma, suntem siguri ca esti o persoana f placuuuuta. Poate ca toti rad de prostia ta, iar tu crezi ca esti interesanta. asa cum se intampla si aici. :D
De mine RAD???Auzi,ba?Tu ai vazut cati te luau peste picior din cauza obsesiei tale?Ai vazut cati au intrat pe forum si te luau la mishto,iar TU TE OFTICAI ?Macar taci,si nu mai minti atat!Ca de tine rade lumea si de panarama aia, decare esti indragostit.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Re: mmda

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 8:20 pm

Initial trimis de Unregistered
are fa legatura...si inca foarte mare....este afon ca cei din muzica romaneasca.....asa ca eu vad o f mare legatura...
Si vai...numai de muzica se vb pe aceste forum...da ai dreptate...
VREAU SI EU SA FIU PE AGEIASI UNDA CU VOI..SA MA I AU DE LUME....ETC...
Ca numai despre muzica nu vb voi...subiectul DA..e de muzica...dar mai departe incep certurile..etc...

"Fa" sa o numesti pe ma-ta sau pe cele de pe campul cu boi pe kre te invarti! Este evident k inceop certuri dak lansezi un sb in enuntul caruia bagi numai jigniri de prost gust! Si nu mai e un forum cu sb de muzik "datorita" (pun in ghilimele pt k este incorect. Deoarece introduce un text despre un fapt negativ, ar trebui sa folosesc "din cauza", dar sa nu zici k te jignesc prea rau) complexatilor k tine!... Nu vad legatura lui Gabizzu cu muzik! Sau a aparut formatia "Gabizzu" si ink nu am aflat???!

PS. OFF-TOPIC: RECICLEAZA-TE!!!!! (sa-ti traduc ce insemna sau ai si tu un dictionar de neologisme in pestera???)
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Re: Re: mmda

Mesajde cat_ » Sâm Oct 18, 2003 8:24 pm

Initial trimis de Sweet-one

"Fa" sa o numesti pe ma-ta sau pe cele de pe campul cu boi pe kre te invarti! Este evident k inceop certuri dak lansezi un sb in enuntul caruia bagi numai jigniri de prost gust! Si nu mai e un forum cu sb de muzik "datorita" (pun in ghilimele pt k este incorect. Deoarece introduce un text despre un fapt negativ, ar trebui sa folosesc "din cauza", dar sa nu zici k te jignesc prea rau) complexatilor k tine!... Nu vad legatura lui Gabizzu cu muzik! Sau a aparut formatia "Gabizzu" si ink nu am aflat???!

PS. OFF-TOPIC: RECICLEAZA-TE!!!!! (sa-ti traduc ce insemna sau ai si tu un dictionar de neologisme in pestera???)
Formatzi Gabizzu?:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: nu-i destul ca-l suportam pe forumul asta?:hehe:
cat_
Junior Member

ma intreb ce va raspunde....

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Oct 18, 2003 8:45 pm

catelule, te crezi superioara lu' gabyzzu?
daca da, zi-ne si noua vreo 2 motive. k?

ps: be a nice doggy!
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Re: ma intreb ce va raspunde....

Mesajde cat_ » Sâm Oct 18, 2003 8:48 pm

Initial trimis de covergirl^^^
catelule, te crezi superioara lu' gabyzzu?
daca da, zi-ne si noua vreo 2 motive. k?

ps: be a nice doggy!
Nu ma cred nici superioara,dar nici inferioara lui....ce modesta sunt.nu?
p.s. nu-i mai lua ataa apararea lui asta,ca nu merita.:mad:
cat_
Junior Member

Re: Re: Re: mmda

Mesajde Weirda » Sâm Oct 18, 2003 8:53 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Formatzi Gabizzu?:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: nu-i destul ca-l suportam pe forumul asta?:hehe:

nu'i destul ca ai aterizat tu aici?!? :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Oct 18, 2003 9:05 pm

Catelul_Fantoma, zici ca Gabizzu nu merita sa ii fie luata apararea. De ce crezi asta? Eu sunt de parere ca merita. Astept un raspuns bun (nu raspunsuri de genul : ca e un idiot).
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

hmmmmm

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Oct 18, 2003 9:08 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Nu ma cred nici superioara,dar nici inferioara lui....ce modesta sunt.nu?

tzi-am remarcat modestia...;o
il faci ratat, cretin etc., shi spui ka nu te crezi superioara? ;a bine mey, nici noi nu te credem ;).
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

raspuns pentru toti!

Mesajde cat_ » Dum Oct 19, 2003 7:44 am

Nu-mi place de asta din o mie de motive,dar n-am chef sa le insir pe toate.Nu merita sa-i dau atentie unui obsedat ,care pe langa vocabularul sau bogat de injuraturi,are shi cateva fr..adica prietene care-i iau aparerea...
p.s. eu cu CRIZATA-DEA ma tot cert,daca shi voi ati inceput......
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Oct 19, 2003 6:29 pm

aham`z! CRIZATA-DEA ... tu Crizat-Doggy,nu?! :con:
am mai zis eo..pedigreeu` ala cre` ca era expirat.... ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mi-e Mila De Voi

Mesajde AnTi-PlAyBaCk » Mie Iul 28, 2004 11:44 pm

BAH DISTRUSILOR DE LABA SI TARFE IN DEVENIRE , ALTCEVA NU AVETI DE FACUT? SPRE EXEMPLU SA CANTATI IN BAIE LA SPRAY "LASA-MA PAPA LA MARE"?S-A GASIT LABUTZA AGITATA SI AGRAMATA SA SE IA GURA IN PULA CU NISTE MUISTE DE 14 ANI, CARE LA RANDUL LOR IDOLATRIZEAZA NISTE TARFE MAI MULT SAU MAI PUTIN MARI SI CELEBRE, CARE FAC BANI DE PE URMA ALOCATIILOR VOASTRE CHELTUITE LA NISTE CONCERTE DE CACAT. D-AIA SE DUCE TAC-TU` LA MUNCA SI MA-TA SE SPETESTE PE CENTURA SAU PE UNDE MAI POATE? SA I SE TARAIE ODRASLA PE LA NISTE "CONCERTE" PENIBILE ALE UNORA CARE NICI MACAR NU SE OBOSESC SA SE UITE LA CE MICROFON FAC NENOROCITUL ALA DE PLAYBACK, EVIDENT ATATA VREME CAT NISTE AVORTOANE CA VOI CARE SUG BANII PARINTILOR NU STIU SA FACA DIFERENTA INTRE UN MICROFON WIRELESS SI UNUL CU MUFA CANNON? DAR... DE CE DRACU PIER EU TIMPUL PE NET EDUCAND NISTE MUCOSI RATATI... IA HAI PA SI LA MUIE TUTUROR !
AnTi-PlAyBaCk
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iul 28, 2004 11:53 pm

da' ce agitat esti... ~p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde UnCopilutz » Lun Aug 23, 2004 7:39 pm

Gabitzzu , o amintire neplacuta vei ramane intotdeauna pentru mine.Frate,esti un norocos fara margini.Si de ce?Pentru mesajele alea multe care le ai postat , asa asculta si altii para ta. Nu ca ai valora atat de mult pe cat crezi!Ii multumesc celui care a deschis acest subiect dar mi-e rusine ca nu ti-a spus ce trebuia sa iti spuna.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 23, 2004 9:56 pm

este ca ti-am provocat cosmaruri? :D
eh, macar atat am reusit si eu sa aduc in viata unor oameni.

p.s. copilutzule, sa stii ca e mare lucru sa motivezi niste oameni, de o calitate mai mult sau mai putin indoielnica, sa se agite atat in jurul tau. mie mi se pare si amuzant pe deasupra.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde UnCopilutz » Mar Aug 24, 2004 6:32 pm

Nu cred ca ai prea reusit sa ma convingi ca prin tot cacatul asta care s-a produs aici tu iesi la suprafata si tu esti ceea ce crezi ca esti.amuzant?deloc!aa,pentru tine!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Aug 24, 2004 8:21 pm

e dreptul meu sa cred ca sunt exact ce vreau eu sa cred ca sunt, e dreptul meu sa ma amuz de indarjirea oamenilor. e dreptul tau sa nu intelegi cand un om pune fin un punct si iti da de inteles, subtil, ca a incheiat subiectul. esti liber sa spui ce vrei. la revedere!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde UnCopilutz » Mie Aug 25, 2004 4:48 pm

e dreptul tau sa crezi ca poti sa imi vorbesti asa.e dreptul tau sa faci pe marele sef.e dreptul meu sa ma pis in sus la tot ce vorbesti.multam si bafta!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii