Salut!

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Salut!

Mesajde Daciana » Sâm Sep 06, 2003 11:29 am

Gata!Am intrat si eu in marea familie Proconsul.Sa fie intr-un ceas bun!Stiu ca baietii sunt in vacanta,dar eu abia astept sa revina in Oradea cu forte proaspete!Va pup pe toti!
Daciana
Junior Member

Re: Salut!

Mesajde carina » Dum Oct 19, 2003 1:55 pm

feel free!(in limita bunului simt.)dupa nume esti romanca suta la suta :-)
carina
Junior Member

Mesajde Florin » Dum Oct 19, 2003 2:49 pm

Bine ai venit pe forum Daciana, asteptam mesajele tale:)
Florin
Junior Member

hmmm

Mesajde xstream » Lun Oct 20, 2003 8:47 am

mi se pare mie da` forumu asta ar trebui sa aiba un sediu in Oradea?
ce ziceti?

nenea Florine, mai da tata un sms ca io am ajuns la zero cu finantele :)

daciana, bine ai venit, adevarul e ca habar nu ai ce te asteapta aici :)

Je de la ATN
xstream
Junior Member

Re: hmmm

Mesajde camitza1 » Lun Oct 20, 2003 10:59 am

Da! Da! Sediu la Oradea! Corect, si asa deja se simt aici ca acasa. Da', un fan club nu ar fi bun?
Daciana, wellcome!
In alta ordine de idei, pe voi nu va omoara rutine zilnica? Pe mine uneori ma sperie, ma dispera. Desi am un loc de munca unde sunt full contact cu noutatile si totul e viu. Dar in rest, aceleasi drumuri, aceleasi obiceiuri... Asta depinde de fiecare in parte, corect, dar depinde de cate grade de libertate ai. In acest context, eu sunt foarte curioasa ce program zilnic au baietii de la Proconsul? Cam cum se desfasoara la ei o zi obisnuita, fara concert?:con:
Si ca sa va inseninez saptamana, va pun o poza inedita cu Bodo. Xstream, o recunosti?
Fişiere ataşate
bodo calare.jpg
bodo calare.jpg (254.78 KiB) Vizualizat de 2167 ori
camitza1
Junior Member

Re: Re: hmmm

Mesajde anca joldea » Lun Oct 20, 2003 12:45 pm

Initial trimis de camitza1
Da! Da! Sediu la Oradea! Corect, si asa deja se simt aici ca acasa. Da', un fan club nu ar fi bun?
Daciana, wellcome!
In alta ordine de idei, pe voi nu va omoara rutine zilnica? Pe mine uneori ma sperie, ma dispera. Desi am un loc de munca unde sunt full contact cu noutatile si totul e viu. Dar in rest, aceleasi drumuri, aceleasi obiceiuri... Asta depinde de fiecare in parte, corect, dar depinde de cate grade de libertate ai. In acest context, eu sunt foarte curioasa ce program zilnic au baietii de la Proconsul? Cam cum se desfasoara la ei o zi obisnuita, fara concert?:con:
Si ca sa va inseninez saptamana, va pun o poza inedita cu Bodo. Xstream, o recunosti?

Ce bine ca iti place la servici!Mie nu.Toata ziua aceleasi hartoage
la contabilitate.Urasc contabilitatea!!!
Probabil ca baietii nu trebuie sa mearga la servici.
Cat despre fan clubul cu sediul la Oradea sunt de acord,hai sa-i facem ardeleni...Poate se dedau cu palinca si clisa...
P.S. Voi cu ce va ocupati la servici ?

Anca

-
anca joldea

Re: Re: Re: hmmm

Mesajde Unregistered » Lun Oct 20, 2003 2:31 pm

Initial trimis de anca joldea

Probabil ca baietii nu trebuie sa mearga la servici.

Anca

-

In momentul asta suntem toti la birou :-) Punem tara la cale, apoi coboram in sala de repetitii. Discutam pe cine sa invitam sa cante cu noi la Backstage pe 20. Sugestii?

Florin
Unregistered

Mesajde camitza1 » Lun Oct 20, 2003 2:47 pm

Initial trimis de Unregistered

Discutam pe cine sa invitam sa cante cu noi la Backstage pe 20. Sugestii?

Florin

Mie una imi plac baietii de la Krypton. Cred ca s-ar potrivi cu voi.
P.S-eu. Nu puteti regla timpul care se inregistreaza la raspunsuri? Nu e esential dar e derutant. Pa!
camitza1
Junior Member

Mesajde anca joldea » Lun Oct 20, 2003 3:14 pm

Initial trimis de camitza1

Mie una imi plac baietii de la Krypton. Cred ca s-ar potrivi cu voi.
P.S-eu. Nu puteti regla timpul care se inregistreaza la raspunsuri? Nu e esential dar e derutant. Pa!

Krypton,Bere Gratis,
anca joldea
Junior Member

Mesajde Florin » Lun Oct 20, 2003 3:20 pm

Va rog eu frumos, nu mai citati ultimul mesaj, este inutil :-)
Florin
Junior Member

Mesajde DORA-KARINA » Mie Oct 22, 2003 11:51 am

rutina e aiurea.eu inca n-am ajuns sa lucrez deocamdata sunt studenta .viata de student se zice ca e grea da -i frumoasa.cat despre invitati eu zic TAXI.chiar nu v-am vazut niciodata cantand cu o fata .desi moda duetelor a cam trecut as fi curioasa sa stiu cu cine ati colabora.
DORA-KARINA

Mesajde marrrkus » Dum Oct 26, 2003 1:06 pm

uitati-va pe prima luni la star factory .proconsul canta cu laura.oradea hai sa -i mutam mai bine la cluj.cre ca ar fi misto proconsul-withney houston sau proconsu-anastacia.de ce sa nu-i invitati pe bonjovi in backstage?nasol ca nu participa toti membrii ttrupei . mark ardeleanu
marrrkus

Mesajde carina » Dum Oct 26, 2003 1:36 pm

:) mark?nu stiu despre ce vb.deocamdata nu am televizor aici.din pacate n-am sa-i pot vedea ,chiar imi pare rau.laura stoica?bafta oricum!
carina
Junior Member

Înapoi la Proconsul