Salut!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Salut!
feel free!(in limita bunului simt.)dupa nume esti romanca suta la suta :-)
- carina
- Junior Member
hmmm
mi se pare mie da` forumu asta ar trebui sa aiba un sediu in Oradea?
ce ziceti?
nenea Florine, mai da tata un sms ca io am ajuns la zero cu finantele
daciana, bine ai venit, adevarul e ca habar nu ai ce te asteapta aici
Je de la ATN
ce ziceti?
nenea Florine, mai da tata un sms ca io am ajuns la zero cu finantele

daciana, bine ai venit, adevarul e ca habar nu ai ce te asteapta aici

Je de la ATN
-
xstream - Junior Member
Re: hmmm
Da! Da! Sediu la Oradea! Corect, si asa deja se simt aici ca acasa. Da', un fan club nu ar fi bun?
Daciana, wellcome!
In alta ordine de idei, pe voi nu va omoara rutine zilnica? Pe mine uneori ma sperie, ma dispera. Desi am un loc de munca unde sunt full contact cu noutatile si totul e viu. Dar in rest, aceleasi drumuri, aceleasi obiceiuri... Asta depinde de fiecare in parte, corect, dar depinde de cate grade de libertate ai. In acest context, eu sunt foarte curioasa ce program zilnic au baietii de la Proconsul? Cam cum se desfasoara la ei o zi obisnuita, fara concert?:con:
Si ca sa va inseninez saptamana, va pun o poza inedita cu Bodo. Xstream, o recunosti?
Daciana, wellcome!
In alta ordine de idei, pe voi nu va omoara rutine zilnica? Pe mine uneori ma sperie, ma dispera. Desi am un loc de munca unde sunt full contact cu noutatile si totul e viu. Dar in rest, aceleasi drumuri, aceleasi obiceiuri... Asta depinde de fiecare in parte, corect, dar depinde de cate grade de libertate ai. In acest context, eu sunt foarte curioasa ce program zilnic au baietii de la Proconsul? Cam cum se desfasoara la ei o zi obisnuita, fara concert?:con:
Si ca sa va inseninez saptamana, va pun o poza inedita cu Bodo. Xstream, o recunosti?
- Fişiere ataşate
-
- bodo calare.jpg (254.78 KiB) Vizualizat de 2165 ori
-
camitza1 - Junior Member
Re: Re: hmmm
Initial trimis de camitza1
Da! Da! Sediu la Oradea! Corect, si asa deja se simt aici ca acasa. Da', un fan club nu ar fi bun?
Daciana, wellcome!
Ce bine ca iti place la servici!Mie nu.Toata ziua aceleasi hartoage
la contabilitate.Urasc contabilitatea!!!
Probabil ca baietii nu trebuie sa mearga la servici.
Cat despre fan clubul cu sediul la Oradea sunt de acord,hai sa-i facem ardeleni...Poate se dedau cu palinca si clisa...
P.S. Voi cu ce va ocupati la servici ?
Anca
-
- anca joldea
Re: Re: Re: hmmm
Initial trimis de anca joldea
Probabil ca baietii nu trebuie sa mearga la servici.
Anca
-
In momentul asta suntem toti la birou :-) Punem tara la cale, apoi coboram in sala de repetitii. Discutam pe cine sa invitam sa cante cu noi la Backstage pe 20. Sugestii?
Florin
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Discutam pe cine sa invitam sa cante cu noi la Backstage pe 20. Sugestii?
Florin
Mie una imi plac baietii de la Krypton. Cred ca s-ar potrivi cu voi.
P.S-eu. Nu puteti regla timpul care se inregistreaza la raspunsuri? Nu e esential dar e derutant. Pa!
-
camitza1 - Junior Member
Initial trimis de camitza1
Mie una imi plac baietii de la Krypton. Cred ca s-ar potrivi cu voi.
P.S-eu. Nu puteti regla timpul care se inregistreaza la raspunsuri? Nu e esential dar e derutant. Pa!
Krypton,Bere Gratis,
-
anca joldea - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1