Prima melodie Vendetta

ce-a fost pe Muzici o data

Prima melodie Vendetta

Mesajde Vendetta » Dum Noi 23, 2003 11:20 am

Si iata prima melodie Vendetta , imi pare rau ca nu e underground , dar aveam negativul deja facut ... si nu puteam sa dau pe underground pe el ... oricum ... ascultatzi ... toti au zis ca e bine pentru prima melodie trasa ...
Saptamana asta o sa imi faca DJ Undoo niste negative ... alea o sa fie underground ....

Melodia o gasiti pe - http://www.old-parazitii.as.ro

Vendetta - Vino K Sa Vezi
Vendetta
Junior Member

Vino k sa vezi

Mesajde Lärägë » Dum Noi 23, 2003 3:40 pm

Eroare 404
Pagina cautata nu exista pe serverele As.Ro !

P.S???????????????
Lärägë

Mesajde Vendetta » Dum Noi 23, 2003 5:30 pm

gata ... era link-ul scris gresit ... acum ar trebui sa mearga
Vendetta
Junior Member

cum....e posibil?

Mesajde profund » Dum Noi 23, 2003 11:05 pm

citez" imi pare rau ca nu sunt underground"....piesele,.,,,cum potzi sa spui asta......?...ai spsu asta esti anulat din start indiferent cat de bun esti ca emcee......nu intzeleg logica acestei afirmatii...nu trebuie sa incerci sa fii undergpund..undergoundu se simte in lyrics....poti sa canti pe negativu de la p.i.m.p..si sa dai cum vreii....ai grija cum faci astfel de afirmatii..ca poti fi exclus din start.........
profund
Junior Member

Mesajde Vendetta » Lun Noi 24, 2003 8:43 am

ai ascultat melodia ... ???????

P.S. instrumentalul e foarte comercial , eu vreau sa cant pe intrumentale gen R.A.N.S. (HardCore)
Vendetta
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Noi 24, 2003 4:09 pm

Vendetta, ai fost aseara in Twice? Daca da - esti cel ce a zis ca data viitoare vorbeste cu Undoo sa-i faca un negativ unda`?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Vendetta » Lun Noi 24, 2003 4:19 pm

1. nu am venit , vroiam sa vin dar nu aveam cu cine (sunt din Campina ) , macar o persoana daca mai gaseam veneam
2. eu deja am vb cu undoo sa imi faca negativ ...
3. ai ascultat melodia
Vendetta
Junior Member

Nu merge...

Mesajde Aurolacul » Mar Noi 25, 2003 12:09 am

Vezi ca am facut click pe link, dar nu ajunge nicaieri. Zice doar ca vrea sa ma re-directioneze, dar nu mai face nimica, doar refresh fara nici un rost.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Vendetta » Mar Noi 25, 2003 11:48 am

mie imi merge , da dreapata click si Save Target As...
Ar trebui sa mearga ... sau foloseste un download managet (Flash Get , DAP ..... )
Vendetta
Junior Member

ok

Mesajde Kombat » Mar Noi 25, 2003 12:02 pm

iz ok....pentru prima melodie e ok...poate textele nu-s pe gustul meu...dar ca flow pe negativul in cauza este ok
bafta
Kombat
Junior Member

Mesajde Vendetta » Mar Noi 25, 2003 8:55 pm

ma bucur ca iti place... poate pe viitor facem un feat ...

oricum ... nici mie nu imi plac asa mult textele , am incercat sa dau pe instrumental niste rima mai unda' , da nu suna bine , asa ca am ales sa dau ceva comercial ...
mai am o melodie inregistrata , asta e mai unda' , da a fost trasa cam la graba ... am pus o si pe asta pe bet (Nu Eu Sa Casig)
am vb si cu undoo a zis ca incepe la instrumentale (2 la numar) ... si apoi o sa fac text pentru el ... si apoi din nou in studio (undergorund , pentru cunoscatorii Avangard Miuzic , la ce ma refer) ...............

ACUM SUNT 2 MELODII Vendetta PE NET
1. Vino K Sa Vezi
2. Nu Eu Sa Castig (Mai bine celalat sa piarda) :)
Vendetta
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mar Noi 25, 2003 9:17 pm

Vendetta... care e faza omule... itzi ceri scuze pt ce ai facut... suni penibil... sa mor... piesa la modu cel mai serios e slaba... sa vedem ce faci cu negativele lu Undoo...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Vendetta » Mar Noi 25, 2003 10:21 pm

man ... eu imi cer scuze -> ca doar eu am scris piesa , dar sa nu creada lumea ca asta vreau sa fac , sa cant comercial , eu vreau underground ... dar nu s-a putut ... ca deja aveam instrumentalul .... am mai expicat ....

Oricum e parerea ta ... nu te contrazic ... o sa ma antrenez pana imi vin intrumentalele de la Undoo ... poate ce o sa dau pe ele o sa iti placa ....
Vendetta
Junior Member

???

Mesajde n3aGabitz » Mie Noi 26, 2003 3:13 am

1. nu exista "vreau sa cant underground" si in cazul in care ptr tine exista asa ceva, cred ca poti canta orice vrei pe orice tip de negativ.
2. cred ca esti putin confused.
3. nu suna rau.

noroc
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Noi 26, 2003 10:21 am

Nu am avut rabarea sa ascult melodiile..... DAR inceputul pare prost. In primul rand nu vii cu "vroiam sa dau unda dar nu s-a putut". Frate, sunt destui care intzeleg greshit conceptul de underground, nu e nevoie sa mai ingroshi shi tu randurile....daca chiar n-ai priceput, tu shi daca cantzi house tot underground esti.....underground inseamna fara mediatizare, fara contract, fara videoclipuri....nu cum dai tu pe piese.... Aia e cu totul shi cu totul altceva....se numeste flow. In al doilea rand....daca incepi de la prima piesa cu scuze atunci mai bine nu te mai apuci deloc, nu conteaza a cata piesa e, important e daca e sau nu ceva de calitate. Vorba lui Hades, mai bine vii shi dai link la ULTIMA piesa.

Sa nu ma intzelegi greshit.....nu am comentat nimic de cum esti tu ca MC, dar felul cum ai deschis subiectul asta m-a facut sa ma gandesc de doua ori daca merita sa itzi ascult piesele.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Vendetta » Mie Noi 26, 2003 11:35 am

nu stiu cum sa zic ... adica cum se cheama ...
ex: Mafia , Il-Egal , La Familia VS. Delikt , RACLA , Getto Daci , Da Hood .... etc ...

Care e diferentza ... totzi canta hip-hop .. eu nu stiu cum se cheama ceea ce canta fiecare ...

Piesa mea suna gen il-egal ..... si eu vreau sa fac gen R.A.N.S.

Daca intzelegetzi ce vreaul sa zic ... si deasta imi cer scuze ... pt cei care se asteptau sa auda altceva ...
Vendetta
Junior Member

Face ce vrea...

Mesajde Aurolacul » Mie Noi 26, 2003 1:25 pm

Fiecare face ce vrea nu inseamna ca daca a scos o melodie shi nu suna destul de unda, nu e buna. Nici nu e bine ca sa te iei cu parerea numai de la o singura melodie, cand nici macar nu il stii pe om.(asta pentru Decret)
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Vendetta » Mie Noi 26, 2003 7:11 pm

pai :
1. melodiile care le am pe net acum nu sunt ceea ce o sa fac pe viitor (sper)
2. fiecare are parerea lui ...
Vendetta
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Noi 30, 2003 1:08 am

Un mare lol....respuns la primul post a lui Vendetta pe acest thread...bafta

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde gutza36 » Dum Noi 30, 2003 2:46 pm

..prima piesa: foarte slaba. la a dooa imi place negativul (cine l-a facut?!); textul si flow-ul lasa in continuare de dorit, dar daca iau in considerare proportia de progres dintre cele 2 pot spune ca astept al 3lea album semnat Vendetta =)
succes in continuare!

\\
\\ entweder Du bist es oder Du warst es nie !!
gutza36
Junior Member

Mesajde Vendetta » Dum Noi 30, 2003 3:08 pm

man , negativul e facut intr-un studio la Ploiesti (am impresia ca la Cabron ) ... ca eu le-am cumparat de la cineva .. (avea cam 20 , si mi-am ales eu ce am vrut ... )
Vendetta
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Noi 30, 2003 10:02 pm

...pot sa zic ca mi-a placut din destule puncte de vedere (nu e cu nimic mai prejos decat multe piese din ultima vreme). Cu un + la negativ si un - la lirica! Bafta!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 07, 2003 1:12 pm

as fi penibil daca as sari si eu in capul lui vendetta saracu` , la faza cu unda` si cu prima lui melodie care era trasa deja , si la cum intelege el undergroundul .
cert e ca mie nu mi place nici una din melodiile lui. vendetta,mi am dat cu parerea , n am dat in cap.
bafta!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Vendetta » Dum Dec 07, 2003 6:24 pm

Asta e ... PAREREA TA !

Cunoscatorii au zis ca e bine pentru prima piesa trasa , unii nu trag asa nici macar a7a oara !!! (Undoo , Kombat , Chupakabra)

Sambata ma duc sa mai imi iau 2 instrumentale ... sa vad ce pot sa dau pe ele .... ramane de vazut .. !!!
Vendetta
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Dec 08, 2003 8:46 pm

vendetta, nu o lua in nume de rau, nu sunt eu in masura sa spun mai multe lucruri despre melodiile tale . am spus ca nu imi plac , nu ca sunt proaste. si nu e fain ce e fain , fain e ce imi place mie , daca intelegi.
astept piesele tale.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde DZA » Lun Dec 08, 2003 11:06 pm

vendetta, faci rimele care iti plac, nu rimele care sunt pe placul altora, sfatul meu. Daca tie iti plac rimele gen ran-s, go for it &good luck:)
DZA
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Dec 10, 2003 12:01 am

Initial trimis de DZA
vendetta, faci rimele care iti plac, nu rimele care sunt pe placul altora:)
:) Pai ar fi si culmea sa faca rime cu intentia de a placea altora... (desi exemple in acest sens sunt destule)...eu sustin ca omul e pe drumul cel drum (cel asfaltat, nu cel "plin de gropi")
AdevaRapper
Junior Member

nu te lasa

Mesajde foxu » Mie Dec 24, 2003 2:20 pm

mah fratilor eu zic ca pt prima piesa e destul de bine
sa nu uitam ca toata lumea ,chiar si trupele mari au inceput cu hip hop e-jay
SFAT PT VENDETTA:nu trebuie sa canti unda' sau gangsta tre sa canti ce simti......nu conteaza ce instrumental e:ca unda' sau comercil ....important e textu,cum dai pe el si mesajul pe care il transmiti.....eu cant din 98 si am inceput si eu cu hip hop e-jay si am avut multe necazuri din cauza negativelor......parerea mea e ca tre sa le schimbi
nu asculta ce zic altii.....fa ceea ce simti
nu uita unii de aici de pe forum freaca pula nu canta nu nimic dar le plce sa critice pe altii
eu te apreciez.........CRED CA TOTI AR TREBUII S-O FACETI,CHIAR DACA NU VA PLACE.....MACAR PT MUNCA DEPUNSA DE VENDETTA
foxu
Junior Member

Mesajde Vendetta » Mie Dec 24, 2003 9:26 pm

am acum 3 instrumentale de Undoo si 1 de AdevaRapper ... sa vad ce pot sa dau pe ele ... da mai intai o sa trag FCHHC - Atack Suberan / Subteranu' Revine ... cam intr-o saptamana o sa pun bukata mea pe net ... !!! ...
Vendetta
Junior Member

Înapoi la De pe muzica