Prima melodie Vendetta
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Prima melodie Vendetta
Si iata prima melodie Vendetta , imi pare rau ca nu e underground , dar aveam negativul deja facut ... si nu puteam sa dau pe underground pe el ... oricum ... ascultatzi ... toti au zis ca e bine pentru prima melodie trasa ...
Saptamana asta o sa imi faca DJ Undoo niste negative ... alea o sa fie underground ....
Melodia o gasiti pe - http://www.old-parazitii.as.ro
Vendetta - Vino K Sa Vezi
Saptamana asta o sa imi faca DJ Undoo niste negative ... alea o sa fie underground ....
Melodia o gasiti pe - http://www.old-parazitii.as.ro
Vendetta - Vino K Sa Vezi
-
Vendetta - Junior Member
Vino k sa vezi
Eroare 404
Pagina cautata nu exista pe serverele As.Ro !
P.S???????????????
Pagina cautata nu exista pe serverele As.Ro !
P.S???????????????
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
cum....e posibil?
citez" imi pare rau ca nu sunt underground"....piesele,.,,,cum potzi sa spui asta......?...ai spsu asta esti anulat din start indiferent cat de bun esti ca emcee......nu intzeleg logica acestei afirmatii...nu trebuie sa incerci sa fii undergpund..undergoundu se simte in lyrics....poti sa canti pe negativu de la p.i.m.p..si sa dai cum vreii....ai grija cum faci astfel de afirmatii..ca poti fi exclus din start.........
- profund
- Junior Member
Vendetta, ai fost aseara in Twice? Daca da - esti cel ce a zis ca data viitoare vorbeste cu Undoo sa-i faca un negativ unda`?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Nu merge...
Vezi ca am facut click pe link, dar nu ajunge nicaieri. Zice doar ca vrea sa ma re-directioneze, dar nu mai face nimica, doar refresh fara nici un rost.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
ma bucur ca iti place... poate pe viitor facem un feat ...
oricum ... nici mie nu imi plac asa mult textele , am incercat sa dau pe instrumental niste rima mai unda' , da nu suna bine , asa ca am ales sa dau ceva comercial ...
mai am o melodie inregistrata , asta e mai unda' , da a fost trasa cam la graba ... am pus o si pe asta pe bet (Nu Eu Sa Casig)
am vb si cu undoo a zis ca incepe la instrumentale (2 la numar) ... si apoi o sa fac text pentru el ... si apoi din nou in studio (undergorund , pentru cunoscatorii Avangard Miuzic , la ce ma refer) ...............
ACUM SUNT 2 MELODII Vendetta PE NET
1. Vino K Sa Vezi
2. Nu Eu Sa Castig (Mai bine celalat sa piarda)
oricum ... nici mie nu imi plac asa mult textele , am incercat sa dau pe instrumental niste rima mai unda' , da nu suna bine , asa ca am ales sa dau ceva comercial ...
mai am o melodie inregistrata , asta e mai unda' , da a fost trasa cam la graba ... am pus o si pe asta pe bet (Nu Eu Sa Casig)
am vb si cu undoo a zis ca incepe la instrumentale (2 la numar) ... si apoi o sa fac text pentru el ... si apoi din nou in studio (undergorund , pentru cunoscatorii Avangard Miuzic , la ce ma refer) ...............
ACUM SUNT 2 MELODII Vendetta PE NET
1. Vino K Sa Vezi
2. Nu Eu Sa Castig (Mai bine celalat sa piarda)

-
Vendetta - Junior Member
man ... eu imi cer scuze -> ca doar eu am scris piesa , dar sa nu creada lumea ca asta vreau sa fac , sa cant comercial , eu vreau underground ... dar nu s-a putut ... ca deja aveam instrumentalul .... am mai expicat ....
Oricum e parerea ta ... nu te contrazic ... o sa ma antrenez pana imi vin intrumentalele de la Undoo ... poate ce o sa dau pe ele o sa iti placa ....
Oricum e parerea ta ... nu te contrazic ... o sa ma antrenez pana imi vin intrumentalele de la Undoo ... poate ce o sa dau pe ele o sa iti placa ....
-
Vendetta - Junior Member
Nu am avut rabarea sa ascult melodiile..... DAR inceputul pare prost. In primul rand nu vii cu "vroiam sa dau unda dar nu s-a putut". Frate, sunt destui care intzeleg greshit conceptul de underground, nu e nevoie sa mai ingroshi shi tu randurile....daca chiar n-ai priceput, tu shi daca cantzi house tot underground esti.....underground inseamna fara mediatizare, fara contract, fara videoclipuri....nu cum dai tu pe piese.... Aia e cu totul shi cu totul altceva....se numeste flow. In al doilea rand....daca incepi de la prima piesa cu scuze atunci mai bine nu te mai apuci deloc, nu conteaza a cata piesa e, important e daca e sau nu ceva de calitate. Vorba lui Hades, mai bine vii shi dai link la ULTIMA piesa.
Sa nu ma intzelegi greshit.....nu am comentat nimic de cum esti tu ca MC, dar felul cum ai deschis subiectul asta m-a facut sa ma gandesc de doua ori daca merita sa itzi ascult piesele.
Sa nu ma intzelegi greshit.....nu am comentat nimic de cum esti tu ca MC, dar felul cum ai deschis subiectul asta m-a facut sa ma gandesc de doua ori daca merita sa itzi ascult piesele.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
nu stiu cum sa zic ... adica cum se cheama ...
ex: Mafia , Il-Egal , La Familia VS. Delikt , RACLA , Getto Daci , Da Hood .... etc ...
Care e diferentza ... totzi canta hip-hop .. eu nu stiu cum se cheama ceea ce canta fiecare ...
Piesa mea suna gen il-egal ..... si eu vreau sa fac gen R.A.N.S.
Daca intzelegetzi ce vreaul sa zic ... si deasta imi cer scuze ... pt cei care se asteptau sa auda altceva ...
ex: Mafia , Il-Egal , La Familia VS. Delikt , RACLA , Getto Daci , Da Hood .... etc ...
Care e diferentza ... totzi canta hip-hop .. eu nu stiu cum se cheama ceea ce canta fiecare ...
Piesa mea suna gen il-egal ..... si eu vreau sa fac gen R.A.N.S.
Daca intzelegetzi ce vreaul sa zic ... si deasta imi cer scuze ... pt cei care se asteptau sa auda altceva ...
-
Vendetta - Junior Member
Face ce vrea...
Fiecare face ce vrea nu inseamna ca daca a scos o melodie shi nu suna destul de unda, nu e buna. Nici nu e bine ca sa te iei cu parerea numai de la o singura melodie, cand nici macar nu il stii pe om.(asta pentru Decret)
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Un mare lol....respuns la primul post a lui Vendetta pe acest thread...bafta
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
..prima piesa: foarte slaba. la a dooa imi place negativul (cine l-a facut?!); textul si flow-ul lasa in continuare de dorit, dar daca iau in considerare proportia de progres dintre cele 2 pot spune ca astept al 3lea album semnat Vendetta =)
succes in continuare!
\\
\\ entweder Du bist es oder Du warst es nie !!
succes in continuare!
\\
\\ entweder Du bist es oder Du warst es nie !!
-
gutza36 - Junior Member
...pot sa zic ca mi-a placut din destule puncte de vedere (nu e cu nimic mai prejos decat multe piese din ultima vreme). Cu un + la negativ si un - la lirica! Bafta!
-
as fi penibil daca as sari si eu in capul lui vendetta saracu` , la faza cu unda` si cu prima lui melodie care era trasa deja , si la cum intelege el undergroundul .
cert e ca mie nu mi place nici una din melodiile lui. vendetta,mi am dat cu parerea , n am dat in cap.
bafta!
cert e ca mie nu mi place nici una din melodiile lui. vendetta,mi am dat cu parerea , n am dat in cap.
bafta!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Asta e ... PAREREA TA !
Cunoscatorii au zis ca e bine pentru prima piesa trasa , unii nu trag asa nici macar a7a oara !!! (Undoo , Kombat , Chupakabra)
Sambata ma duc sa mai imi iau 2 instrumentale ... sa vad ce pot sa dau pe ele .... ramane de vazut .. !!!
Cunoscatorii au zis ca e bine pentru prima piesa trasa , unii nu trag asa nici macar a7a oara !!! (Undoo , Kombat , Chupakabra)
Sambata ma duc sa mai imi iau 2 instrumentale ... sa vad ce pot sa dau pe ele .... ramane de vazut .. !!!
-
Vendetta - Junior Member
vendetta, nu o lua in nume de rau, nu sunt eu in masura sa spun mai multe lucruri despre melodiile tale . am spus ca nu imi plac , nu ca sunt proaste. si nu e fain ce e fain , fain e ce imi place mie , daca intelegi.
astept piesele tale.
astept piesele tale.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de DZA
vendetta, faci rimele care iti plac, nu rimele care sunt pe placul altora:)

-
nu te lasa
mah fratilor eu zic ca pt prima piesa e destul de bine
sa nu uitam ca toata lumea ,chiar si trupele mari au inceput cu hip hop e-jay
SFAT PT VENDETTA:nu trebuie sa canti unda' sau gangsta tre sa canti ce simti......nu conteaza ce instrumental e:ca unda' sau comercil ....important e textu,cum dai pe el si mesajul pe care il transmiti.....eu cant din 98 si am inceput si eu cu hip hop e-jay si am avut multe necazuri din cauza negativelor......parerea mea e ca tre sa le schimbi
nu asculta ce zic altii.....fa ceea ce simti
nu uita unii de aici de pe forum freaca pula nu canta nu nimic dar le plce sa critice pe altii
eu te apreciez.........CRED CA TOTI AR TREBUII S-O FACETI,CHIAR DACA NU VA PLACE.....MACAR PT MUNCA DEPUNSA DE VENDETTA
sa nu uitam ca toata lumea ,chiar si trupele mari au inceput cu hip hop e-jay
SFAT PT VENDETTA:nu trebuie sa canti unda' sau gangsta tre sa canti ce simti......nu conteaza ce instrumental e:ca unda' sau comercil ....important e textu,cum dai pe el si mesajul pe care il transmiti.....eu cant din 98 si am inceput si eu cu hip hop e-jay si am avut multe necazuri din cauza negativelor......parerea mea e ca tre sa le schimbi
nu asculta ce zic altii.....fa ceea ce simti
nu uita unii de aici de pe forum freaca pula nu canta nu nimic dar le plce sa critice pe altii
eu te apreciez.........CRED CA TOTI AR TREBUII S-O FACETI,CHIAR DACA NU VA PLACE.....MACAR PT MUNCA DEPUNSA DE VENDETTA
- foxu
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1