De ce?
65 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
gabizzu, vad ca ada milea shi teza la romana tz-au luminatara viziunile! sa ai bafta eniuei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
4353
iar daca nu exista acest forum, nu aveam niciodata placerea sau curiozitatea sa-i cunosc pe unii dintre useri, poate doar ocazia. deci realitatea dintre useri exista datorita forumului. ca acolo poti sa injuri fara sa-ti iei ban, asta-i cu totul alta mancare de peste, dar la fel de adevarat este ca unii se comporta in realitate exact ca pe forum, iar altii nu vor/pot sa inteleaga acest aspect.
ps: exista si acei useri care pe forum se bat cu caramida in piept ca ce ciumeci este iei, iar in realitate sunt vai de ei. nu fac aptsolut nici o aluzie, asa ca nu va ingramaditi sa-mi sariti in cap.
ps: exista si acei useri care pe forum se bat cu caramida in piept ca ce ciumeci este iei, iar in realitate sunt vai de ei. nu fac aptsolut nici o aluzie, asa ca nu va ingramaditi sa-mi sariti in cap.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
si mai este o categorie (asta ca o completare la cele zise de baixu)
... acea categorie formata din aia care nu intelege (iei, ca ieste) ca nu is dumnezei si ca nu pot judeca oamenii de la o singura intalnire. si tot acesti oameni au falsa impresie ca sunt placuti de o mare parte din oameni, scotzand din discutie faptul ca pot fi ignorati pt comportamentele si expresiile lor licentioase... nu fac absolut nici o aluzie, asa ca nu va ingramaditi sa-mi sariti in cap.
in alta ordine de idei, multzam cinefile.
... acea categorie formata din aia care nu intelege (iei, ca ieste) ca nu is dumnezei si ca nu pot judeca oamenii de la o singura intalnire. si tot acesti oameni au falsa impresie ca sunt placuti de o mare parte din oameni, scotzand din discutie faptul ca pot fi ignorati pt comportamentele si expresiile lor licentioase... nu fac absolut nici o aluzie, asa ca nu va ingramaditi sa-mi sariti in cap.
in alta ordine de idei, multzam cinefile.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de dana
breh vorbesc io alambicat sau matale ai aterizat la baloteshti?
[B] [...] din cand in cand de plictiseala te mai distrezi pe seama unuia sau altuia pe care il consideri mai putin capabil :rolleyes: [/B]
Adevarul e ca esti cam prea filozoafa pt mine...:p
Una e sa te distrezi din plictiseala cateodata si alta e sa te iei tot timpul de cineva. Sau se moare de plictiseala pe forum?
Atunci de ce se mai intra aici?:con:
-
Love2Fly - Junior Member
65 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii